Jump to content

HOL αίσχος

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και ξαφνικά δεν συνδέεται με HOL... Με άλλον ISP είδα στο site τους ότι site και λοιπές υπηρείες δεν θα είναι διαθέσιμες για το Σαββατοκύριακο λόγω μεταστέγασης.

Δεν γίνεται πουθενά διευκρίνηση αν θα γίνεται το dialup ή όχι - όμως εγώ δεν μπορώ να μπω

Συγχρόνως δεν έχω email - προσωπικές σελίδες.

Και επιπλέον οι αυξημένες βάρδιες του technical support δεν απαντούν το τηλέφωνο...

Κρίμα είχα πολύ καλή ιδέα για αυτήν την εταιρεία τελευταία...

Ένα email δεν μπορούσαν να στείλουν; Αφού ήταν προγραμματισμένο...

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

συμφωνω και εγω rigasnic :o

απαραδεκτοι , επρεπε να ενημερωσουν με e-mail για το προβλημα :worry:

εγω τελικα καταφερα να μπω αλλα δεν δουλευει το e-mail μου και ουτε το site τους δουλευει :wacko:

Δυστυχώς όταν μεταφέρονται τέτοιες επιχειρήσεις είναι από δύσκολο ως αδύνατον να μην υπάρχουν προβλήματα. Θα έπρεπε βέβαια να ενημερώσουν, εντελώς απαράδεκτο αυτό.

Εγω μπηκα στο site εχθες και εκει ελεγε οτι λογω μετακομισης των εγκαταστασεων ισως υπαρξουν καποια προβληματα.

Το ισως τελικα σημαινε οτι δεν μπορουσες μεχρι σημερα το μεσημερι να συνδεθεις καθολου, και τωρα που συνδεθηκα να μην μπορω να παρω καθολου email :mad:

Αυτα ειναι τα λιγα προβληματα?

Απαραδεκτοι :mad:

Μόνο εμένα δουλεύει ρε παιδιά η HOL κανονικά; :worry:

Edit: Όντως, το mail δεν λειτουργεί, αλλα δεν το χρησιμοποιώ...

Σήμερα και μένα δουλεύει το dialup. το mail όχι, το site ανανεωμένο.

Όσοι δεν είδατε πρόβλημα ίσως μπαίνετε από επαρχία;

Το site δείχνει κάπως πιο όμορφο, αλλά βγάζει και το σπαστικό "Μη - Συμβατός Browser: Mozilla (and compatible). Προς το παρόν, το site της Hellas On Line δεν υποστηρίζει την περιήγηση μέσω Mozilla compatible browsers."

Με UA spoofing είδα και το "Μη - Συμβατός Browser: Mac. Προς το παρόν, το site της Hellas On Line δεν υποστηρίζει την περιήγηση μέσω Macintosh."

Πάντως επιλέγοντας IE6WinXP στην prefbar η HOL το καταλαβαίνει και δεν αφήνει το Mozilla να μπει...

Εμένα κανονικά λειτουργεί ,σ'όλες τις υπηρεσίες ,απλά Παρασκευή 26/9 δεν μπορούσες να συνδεθείς εύκολα ,"μίλαγε" η γραμμή...

Οσο αφορά το ενημερωτικό email εγώ το είχα πληροφορηθεί εδώ και 10 μέρες....φαίνεται βαρέθηκαν να τα στέλνουν !

Hol ti katapliktiko diktio thee mou :))) Pare tin karampina kai xekina

Ti na pw gia ayto to prama pou thelei na onomazetai kai diktio internet to eixa gia peripou 6 mhnes kai itan oti xeirotero mporouse na mou symbei einai aisxos i texnikh tous ypostirixi einai gia ta panhgiria perimeneis 20 lepta gia na sou apanthsei o ypalilos apo taxythtes ine xalia ayto me ti metastegasi akomi .... ?? Akomi auti th manoura exoun oi syndromhtes kai to kalokairi pali to idio priximo itan .... Na xerate ti mpinelikia exoun akousei oi ypaliloi tous Edw kapoio diasthma eixe mplokarei to 8962577777 gia mia evdomada de leitourgouse gia texnikous logous i grammi Augoustos 2003 ine aisxos san paroxeas internet mono prosfores kai foumara :((( apo yposthrixi midaminh

vevea kai to thrasos tous san prosopiko einai perissio kapoia stigmi pou lete eixa kati provlhmata me to downloading kai me tis grammes tous

kai mono pou de me evrise o ypalilos giati taxa elege oti de ftain aytoi

kai to diktio leitourgei mia xara

kai to provlhma ine sto tilefoniko diktio tou ote kai sto Neo modem pou eixa agorasei kai de mporon na kanoun tipota oi selida omos ekane 10 lepta na fortosei kai telos se petouse kai exo

e ta pira kai go sto kranio kai egeine ths kakomhras giati ine ta zwa amarga to poio spastiko ine oti tous les oti exei provlhma kai aytoi sou apantan to xaba tous xoreis na se akoune

Isos mou poun oti thigw kapoious armodious mesa apo to forum

isos kapoioi administrators na kleidosoun to thema

Oxi de thigw ergazomenous apla thigw ta kakos keimena kai thn aparadekti symperifora pros syndromhtes pou mou edixan

Giayto kai me exasan apo syndromhth

Ayti thn stigmh sthn panafonet ayta ta pragmata den yparxoun

kai ola ine mia xara yparxoun kai alloi kaloi paroxeis pou exoun kales ypiresies kai panw apola sevonte tous syndromhtes tous

Εγώ είμαι 5 έτη συνδρομητής και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα ταχύτητας (dialup >50,6KB) ή άμεσης εξυπηρέτισης 5-10'ή και τώρα με την έγκαιρη ενημέρωση για την σχεδιαζόμενη μεταφορά εγκαταστάσεων...

Δεν τα καταλαβαίνω λοιπόν όλα αυτά τα παραπάνω, πως γίνονται....

Ξέρω όμως ότι η "καθαρή" γραμμή του ΟΤΕ παίζει σημαντικό ρόλο στην ποιότητα επικοινωνίας....Με Panafonet σε δίπλα κτήριο ,με άλλο τηλ. κέντρο ΟΤΕ, είναι το "μαύρο χάλι" σε dialup...και σύνδεση <44ΚΒ μόνιμα ....

Εχει γίνει και σχετική συζήτηση για να μην βγαίνουμε οff topic :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=1264&highlight=%EA%E1%EB%FD%F4%E5%F1%EF%F2+%2AISP%2A

Μα ούτε και εγώ είχα ποτέ προηγούμενο πρόβλημα με τη HOL για αυτό και είμαι τόσα χρόνια συνδρομητής, όμως όταν έχεις καλή εκτίμηση για μια εταιρεία έχεις και υψηλές απαιτήσεις. Και αυτό το τελευταίο δεν το περίμενα...

Εγω σημερα το πρωί μπαινω κανονικα, αλλα ενω συνδεθηκε το outlook να κατεβασει email, μου λεει οτι δεν υπαρχουν email!!!!!!!!

Αν ειναι δυνατον απο την Παρασκευη το μεσημερι μεχρι σημερα να μην υπαρχουν email, την στιγμη κατα την οποια ειμαι γραμμενος σε τουλαχιστον 7 site για καθημερινη ενημερωση :mad:

Μας δουλευουν??????

Την παρασκευή το βράδυ τα είχα πάρει πολύ άσχημα καθώς ήταν εντελώς αδύνατο να συνδεθώ. Σήμερα (και χτες) όλα οκ. Μέχρι και στον pop server συνδέομαι!!

Επίσης να ρωτήσω¨έχει κανείς χρησιμοποιήσει την υπηρεσία Fast Download; Την χρειάστηκα την Παρασκευή και δεν...

Looks like the sun is going down.

I wanter will i dream....

- Mitch Connor

Αρχικό Μήνυμα από τον azeppos

Εγω σημερα το πρωί μπαινω κανονικα, αλλα ενω συνδεθηκε το outlook να κατεβασει email, μου λεει οτι δεν υπαρχουν email!!!!!!!!

Αν ειναι δυνατον απο την Παρασκευη το μεσημερι μεχρι σημερα να μην υπαρχουν email, την στιγμη κατα την οποια ειμαι γραμμενος σε τουλαχιστον 7 site για καθημερινη ενημερωση :mad:

Μας δουλευουν??????

αν ο mail server ήταν down λογικά δεν έπαιρνε email για αυτό δεν έχεις!

Πιθανόν για κάποιο λόγο οι άλλοι mail servers να μην έχουν εντοπίσει ότι "ανέβηκε" ο mail server της HOL.

Πάντως εγώ ακόμα να πάρω email από vmail (εταιρικά mails)

παιδια καλημερα

τοχω παρει σημερα, ενω τελικα ολα πια δουλευουν συνδεση και e-mai και v-mail (εταιρικα οπως ειπε ο φιλος πριν) στα inbox του easymail.hol.gr στα αποθηκευμενα e-mail δεν υπαρχει τιποτα :wacko:

δηλαδη καποιες εκαντονταδες και μηνυματα εχουν χαθει :'(

ελπιζω οταν τους παρω τηλεφωνο να βρεθει λυση αλλοιως θα γινει της @@@@@ς :blink:

και κατι αλλο

μηνυματα που πιθανοτατα εσταλησαν οταν δεν λειτουργουσαν τα server εχουν χαθει η θα ελθουν καποια στιγμη αργοτερα :(

Αρχικό Μήνυμα από τον Megalos

παιδια καλημερα

τοχω παρει σημερα, ενω τελικα ολα πια δουλευουν συνδεση και e-mai και v-mail (εταιρικα οπως ειπε ο φιλος πριν) στα inbox του easymail.hol.gr στα αποθηκευμενα e-mail δεν υπαρχει τιποτα :wacko:

δηλαδη καποιες εκαντονταδες και μηνυματα εχουν χαθει :'(

ελπιζω οταν τους παρω τηλεφωνο να βρεθει λυση αλλοιως θα γινει της @@@@@ς :blink:

To easymail δεν κρατάει email. Αυτά που έβλεπες εκεί ουσιαστικά τα έβλεπες από τον mail server σου. Αυτό λοιπόν ίσως σημαίνει ότι όσα email υπήρχαν σωσμένα στους servers και δεν τα είχαμε κατεβάσει, την ώρα που έγινε η διακοπή, χαθήκανε.

Μηνύματα που εστάλησαν όσο ήταν down λογικά αποθηκεύτηκαν σε ξένους mail servers γιατί εγώ πήρα την Δευτέρα ξημερώματα email που μου είχαν στείλει από τη Παρασκευή. Όλα όμως με ημερομηνία Δευτέρας.

Παιδιά μη κάνετε το λάθος να μπερδεύετε την εικόνα της hol στην Αθήνα ή σε άλλες περιοχές με αυτή στη Θεσσαλονίκη.

Εδώ έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα γι' αυτό μας κάνει εντύπωση όταν ακούμε να την παινεύουν έτσι.

Το καλοκαίρι ας πούμε για ένα διάστημα 3 εβδομάδων αν προσπαθούσες να συνδεθείς το πρωί σου βγαζε σήμα κατειλλημένου. Όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλους 2 γνωστούς μου, έναν που μένει στην ίδια περιοχή με μένα κια σε έναν που μένει Περαία. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών οι υπάλληλοι είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης λόγω έλλειψης μόντεμ κι ότι σύντομα θα εγκαταστήσουν νέα.

Αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα με την εταιρία. Την προηγούμενη εβδομάδα πάλι δε μπορούσα εγώ και άλλοι με χολ να συνδεθούν γιατί τους έβγαζε μήνυμα ότι ο κωδικός είναι λάθος αλλά όταν τηλεφώνησα στη χολ να μου πουν αν κάποιος είναι οnline με το λογαριασμό μου είπαν όχι. Παρ' όλα αυτά άλλαξα τελικά τον κωδικό (είναι μη σου μπει η ιδέα) αλλά πάλι τα ίδια. Τελικά παραδέχτηκαν ότι για μια ακόμα φορά υπάρχει πρόβλημα με τη Θεσσαλονίκη.

Και ένα τελευταίο περίεργο πρόβλημα που μου συμβαίνει ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΜΕ HOL: Αν ανοίξω winmx και μου κάνουν upload κάποιο αρχείο μου και αυτός που το χει το παίρνει με πλήρη ταχύτητα (7,3 με 7,6 περίπου kb/s) τότε αν πάω να κάνω download με το getright ή να ανοίξω κάποιο σελίδα δε δίνει καθόλου bandwidth με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να χρησιμοποιήσω αυτές τις υπηρεσίες. Στη συνέχεια ακόμα κι αν κάνω cancel το upload δε γίνεται τίποτα αν δε κάνω disconnect kai redial! Αυτό θα μπορούσα να το χρεώσω στα windows ή στο winmx αλλά δε συμβαίνει ποτέ όταν μπαίνω με οτενέτ η με τον κωδικό της σχολής μου. Γιατί;

Πολύ σύντομα θα δοκιμάσω forthnet.

Συγνώμη για το of topic αλλά το είπα προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Ksethavw to sygekrimeno thread meta tis neoteres ekselikseis:

(to parakatw mail irthe meta tis 15:30... gurw stis 4 kai)

Αγαπητοί πελάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είναι πιθανόν σήμερα 07/10/2003 και μεταξύ 15:30μμ και 18:00μμ, να αντιμετωπίσετε αδυναμία πρόσβασης στο δίκτυο της Hellas On Line και στις υπηρεσίες της, λόγω εργασιών που εκτελεί ο ΟΤΕ στον οπτικό δακτύλιο στον οποίο γεωγραφικά και τηλεπικοινωνιακά ανήκει το νέο μας Data Center.

Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα, ώστε να αντιμετωπίσουμε κάθε πιθανή εξέλιξη του τεχνικού αυτού κωλύματος, και ζητούμε την κατανόησή σας για τέτοιου τύπου προβλήματα που δεν εμπίπτουν στον έλεγχό μας.

Με Εκτίμηση,

Hellas On Line

Exe xari pou einai logo OTE to provlima...

http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg

M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage

Και μιας και το ξέθαψες να πω ότι η HOL για το προηγούμενο πρόβλημα μας εξήγησε ότι δεν είχαν προβλέψει να κρατήσει τόσο πολύ. Η πρόβλεψη τους για downtime ήταν 10 λεπτά, αλλά προφανώς κάτι πήγε στραβά. Μια επιπλοκή που δεν αναφέρθηκε αλλά μαντέβω είναι ότι εκείνη τη Παρασκευή χάθηκαν όσα email είχαν λάβει οι mail servers αλλά δεν τα είχαμε κατεβάσει. Αυτό έγινε σίγουρα στο vmail.hol.gr και ίσως και στο mail.hol.gr.

Όσο για τη νέα αυτή ειδοποίηση πάλι κατόπιν εορτής αφού η ώρα αποστολής είναι μετά την αρχή των πιθανών προβλημάτων.

Έφτιαξαν πάντως και το site τους τώρα, και μπαίνει κι από Mozilla...

Eχω αλλαξει πολλους ISPs. Η πιο γρήγορη ηταν η παναφον, η πιο σταθερη και αξιοπιστη ΟΤΕΝΕΤ.

Πρόσφατα αγορασα απο eshop σε προσφορα modem microcom με

6 μηνες HOL.

ΕΧΩ ΧΤΙΚΙΑΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

Αδυναμια συνδεσης, διακοπες και επανασυνδεσεις συνεχως.

Ακουω διαφορα: μετακομισανε, φταιει η eurobank, φταινε οι γραμμες του ΟΤΕ κλπ κλπ

Το pc magazine την εβγαλε καποτε πρωτη

για FTP και συνολικα εξ ισου καλη με την OTENET.

Τωρα παντως ειναι για τα μπαζα.

Αμαν να φτηνηνει το adsl για να βαλω η vivodi η ΟΤΕΝΕΤ.

...κι όταν θα 'ρθουν οι καιροί που θα 'χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα

Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα...

Ακριβώς ίδια περίπτωση με σένα Manoula! Από το desktop δεν έχω φοβερά προβλήματα να συνδεθώ, αλλά από το laptop της κοπέλας μου είναι συνήθως αδύνατο!!

Looks like the sun is going down.

I wanter will i dream....

- Mitch Connor