mzizt Δημοσιεύτηκε September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 26, 2003 Εγω δινω την ψηφο μου στον Download Accelerator Plus 5.3 pop.Πιανει 7-8 mb ταχυτητες.Για τον full λεω με crack ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Είμαι μαζί σου ! :D Πιάνει σίγουρα 7kbps download speed με 56κ modem ! :rolleyes: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 ki egw mazi sas!!! dap dap dap :p mexri kai 8.6 sta 64kbps kai 13.2 sta 128kbps... ps. pantws an ton ry8miseis sto super acceleration speed... de se afhnei oute mia istoselida n anoikseis :!: Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 ΔΑΠ (DAP δηλαδή) φυσικά :p :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 κανέναν!!!! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 dap...εδώ και πολύ καιρο...!!! Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 ΔΑΠίτης κι εγώ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Dap kai egw! Apla etyxe na einai o prwtos download manager poy xrhsimopoihsa kai ton exv mathei pleon.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Για ένα διάστημα τον Download Accelerator Plus, μετά το FlashGet και μετά το GetRight. Δεν ξεχωρίζω κάποιον, γιατί δουλεύω όταν μου χρειαστεί τέτοιο πρόγραμμα, την τελευταία έκδοση που θα βρω, από κάποιο από αυτά (την πιο πρόσφατη δηλαδή που έχει κυκλοφορήσει μεταξύ των τριών). Για την ώρα έχω το GetRight. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 H ψηφοφορία είναι ανεπαρκής αφού Δεν έχει τον Reget Deluxe που κατά την προσωπική , ταπεινή μου άποψη είναι μακράν καλύτερος από όλους αυτούς που γράφετε εκεί πέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 RegetDeluxe κι εγώ (εδώ και λίγες μέρες) :) Μέχρι πρόσφατα είχα τον Getright Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 ΔΑΠ και εγώ!!! :p Α, και για Download manager τον Getright! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mzizt Δημ. September 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Wirelessly posted (Nokia 5100: Nokia5100/1.0 (3.02) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την antonis_wrx κανέναν!!!! Kanenan!Giati den kaneis download? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 getright rules.O dap sucks.Sou roufaei olo to bandwidth kai den boreis na kaneis tipote allo paralhla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Αφού θέλεις να είναι γρηγορο πως να μην σου ρουφάει το bAndwidth? DAP και εγώ... με ταχύτητες μέχρι 190ΚΒ/s στα 640ΚΒ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Άλλη μια ψήφος στη ΔΑΠ ;) :D Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Μια παρατήρηση.. Δε φτιάχνει κανένας moderatoras και την ορθογραφία του thread.. Χτυπάει λίγο άσχημα αυτό το χρησιμοποιήτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 paidia gia pou mporo na bro to Download Accelerator Plus full kai me krack [teleytea version] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kplr Μια παρατήρηση.. Δε φτιάχνει κανένας moderatoras και την ορθογραφία του thread.. Χτυπάει λίγο άσχημα αυτό το χρησιμοποιήτε Σωστός :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Download Deamon......... :p Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Και εγώ τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ τον GetRight χωρίς να πιστεύω απαραίτητα ότι είναι ο καλύτερος. Ένα πλεονέκτημα σε σχέση με DAP είναι ότι μπορείς να του βάλεις Speed limit για να κάνεις και κάτι άλλο ταυτόχρονα και να μη σου "ρουφάει" όλο το bandwidth. Ένα πρόβλημα που έχει σε σχέση με DAP (ή τουλάχιστον δεν έχω βρεί πως γίνεται)είναι να βάλεις queue στα downloads,δηλαδή όταν τελειώνει ένα αρχείο να ξεκινάει αυτόματα κάποιο άλλο. Παράθεση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. ----Νίκος Καζαντζάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallye Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον andreas Ένα πρόβλημα που έχει σε σχέση με DAP (ή τουλάχιστον δεν έχω βρεί πως γίνεται)είναι να βάλεις queue στα downloads,δηλαδή όταν τελειώνει ένα αρχείο να ξεκινάει αυτόματα κάποιο άλλο. Απλά πατάς το κουμπί Automatic Downloading. Μάλιστα με δεξί κλικ πάνω σε κάθε αρχείο μπορείς να ορίσεις το priority. Για να ρυθμίσεις πόσα ταυτόχρονα θα κατεβαίνουν πας Configuration --> Automatic Mode --> Up to ... files at the same time. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Στο DAP γίνεται DRAG & DROP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον UnReaL Στο DAP γίνεται DRAG & DROP? Νομίζω όχι, αλλά αν κάνεις copy ένα link στο clipboard (φοβερά ελληνικά, ε;) και ανοίξεις το DAP ανοίγει παράθυρο για download. Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Download Mage Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts