vga Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Η μακροβιότερη σελίδα όλου του Forum και όχι μόνον, αν δε παίξει κάτι και με τα 128 προβλέπω άλλες 400 σελίδες... Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 +1 και απο μενα για ομαδικη αναβαθμιση μνημης! Ειναι αγαπη το universal, η μονη συσκευη που δεν προκειται να πουλησω.Ever.το εχουμε πει,μιλαμε για ειδικη περιπτωση!!!αυτη την συσκευη η την λατρευεις η τις γυριζεις την πλατη,το μονο σιγουρο οτι δεν περναει απαρατηρητη για πολλους λογους,αυτος ειναι ο λογος που μετα απο 3 χρονια παραμενει στην επικαιροτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 +1 και απο μενα για ομαδικη αναβαθμιση μνημης! Ειναι αγαπη το universal, η μονη συσκευη που δεν προκειται να πουλησω.Ever. αυτο εννοειτε. ακου να πουλησεις το 9000. ειναι μακραν η μονη συσκευη που ακομα και τωρα απασχολει πολυ κοσμο.... και οσο βγαζουν roms....δουλεια που θα εχουμε να κανουμε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 καλησπερα περασα την 8.5 του tomal και προσπαθω να περασω τον resco explorer 7.5 και δεν τον δεχετε. δειχνει την μπαρα αλλα δεν περναει το προγραμμα.καμια βοηθεια σε αυτο? απλα προσπαθει να τον περασει.δεν κανει καμια προοδο κατα την εγκατασταση. τον ιδιο ειχα και στην 7.7 και μαλιστα δουλευε χωρις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 δοκιμασε με αλλο cab απο εκει που την πηρες εχει 3,το περασα πριν λιγο και ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 δοκιμασε με αλλο cab απο εκει που την πηρες εχει 3,το περασα πριν λιγο και ολα οκ πρεπει να το εχω και σε exe,θα δοκιμασω και αυτον τον τροπο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis031 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Και νέα έκδοση 6.5 beta ο Tomal και από ότι λένε περίπου 20 ΜΒ free....καλά το πάει.... Παράθεση Dub be good to me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 ειμαι σιγουρος οτι θα την βρει την ακρη,ειναι εμπειρος στο μαγειρεμα,σε 1 μηνα θα την φοραμε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periptero Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας.... Εχω το qtek 9000 απο την μαμα του και θα ηθελα να ριξω τα wm 6.x Δεν βρηκα αντιστοιχο Ελληνικο οδηγο οποτε κοιταω στο xda-developers. Ειδα εδω στο φορουμ σε παλαιοτερα ποστ οτι προτεινατε τα 6.1 του Tomal (Tomal v8.5 WM6.1 Pro CE OS 20764). Αυτα να ριξω η' τα 6.5 ? Μιλαω παντα με την δικια σας εμπειρια (ταχυτητα-σταθεροτητα κτλ).... Δεν εχω ξαναπροσπαθησει ποτε στο παρελθον να κανω κατι τετοιο. Θα ηθελα λοιπον , επιγμαματικα εστω, να μου λυσετε μερικες αποριες. 1) Αν ειναι να ριξω την 6.1 , ποια μου προτεινετε ? special η' standard ? Βρηκα τον οδηγο για windows vista οποτε ελπιζω να μην εχω προβλημα να το κανω απο τα vista. Αναφερομαι παντα στον οδηγο "Uni_ROM_Upgrade" στο xda-developers...και συνεχιζω... 2) The ROMs are usually compressed in ZIP/RAR/7z format. Extract the compressed files to any folder (using Winzip, WinRAR, 7z). There will be up to 3 ROMs in the package: ms_.nbf (Extended ROM), nk.nbf (OS ROM), radio_.nbf (Radio ROM) ... Εγω μονο ενα .exe αρχειο βρηκα, πειραζει ? 3) Before proceeding, you need to make sure that you unlock your PDA COMPLETELY. This includes removing CID/EROM locks etc. The unlocker and more tools can be found here or here Αυτο παιδια δεν το καταλαβα καθολου !!! Ουτε μπορεσα να καταλαβω ποιο unlocker προγραμμα χρειαζομαι (αν το χρειαζομαι) Αν πρεπει να ριξω το unlocker θα σας παρακαλουσα να μου υποδειξετε ποιο ειναι αυτο (url) 4) τυχον επισημανσεις-υποδειξεις, αν εχετε, θα το εκτιμουσα πολυ. 5) Αν ολα πανε καλα, αφου τελειωσει η διαδικασια, πρεπει να ακολουθησω καποιον αλλον οδηγο η' αυτο ηταν ολο ? Συγνωμη αν σας επρηξα, ελπιζω στην βοηθεια σας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 ρε παιδια αντιμετωπηζει κανεις προβλημα με το σημα της wind???εδω και 2 ωρες δεν μπορω να κανω τηλ.εκτος λειτουργειας μου λεει. και εχω και συμβολαιο και μια καρτα free 2 go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 το περιεργο θα ηταν να μην ειχες προβλημα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 το περιεργο θα ηταν να μην ειχες προβλημα:p καλα τωρα χωρις πλακα εβαλα την καρτα σε ενα νοκια της πλακας και δουλεψε,ενω στο 9000 και το diamond τιποτα.εκτος δικτιου λεει. τι να πω?? καποια βοηθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 δηλαδη μητσε με το νοκια κανεις κανονικα κλησεις στο ιδιο σημειο που δεν κανεις με το 9000 και το diamond;αν ναι τοτε μηπως η καρτα σου ειναι παλια;δεν παει καπου αλλου το μυαλο μου,η διαφορα στο σημα ειναι μεγαλη η μια γραμμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 δηλαδη μητσε με το νοκια κανεις κανονικα κλησεις στο ιδιο σημειο που δεν κανεις με το 9000 και το diamond;αν ναι τοτε μηπως η καρτα σου ειναι παλια;δεν παει καπου αλλου το μυαλο μου,η διαφορα στο σημα ειναι μεγαλη η μια γραμμη; δεν υπαρχει γραμμη,αυτη ειναι η πλακα.ναι με το νοκια κανονικα κληση ενω με το 9000 και το διαμαντι τιποτα. και η καρτα μου ειναι καινουργεια.ενα μηνα την εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 τι να πω;θα σου ελεγα να βαλεις για δοκιμη μια καρτα κοσμοτε η voda και στα 3 να δεις την συμπεριφορα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 @periptero : σαν του Τομαλ δεν ειναι τιποτα :) και εαν δεν σου αρεσει βαζεια καποια αλλη η 1η φορα ειναι δυσκολη ;) @jimlost δοκιμασες αλλη καρτα ? επισης δοκιμασε απο το connection manager να ανοιγοκλεισεις το κινητο.Οταν ειναι ανοιχτο το τηλ εχεις GPRS συνδεση ? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 φιλε periptero βαλε καλυτερα την spesial η αλλη λενε οτι ειχε μερικα προβληματα στο bt(δεν την δοκιμασα)ναι ειναι μονο ενα αρχειο,το τρεχεις,οτι αλλο θελεις εδω ειμαστε;)θα δεις διαφορα προς το καλυτερο απο την ρομ με 5 τις qtek,για 6.5 νωρις ειναι ακομα,δεν τα παει και τοσο καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periptero Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 φιλε periptero βαλε καλυτερα την spesial η αλλη λενε οτι ειχε μερικα προβληματα στο bt(δεν την δοκιμασα)ναι ειναι μονο ενα αρχειο,το τρεχεις,οτι αλλο θελεις εδω ειμαστε;)θα δεις διαφορα προς το καλυτερο απο την ρομ με 5 τις qtek,για 6.5 νωρις ειναι ακομα,δεν τα παει και τοσο καλα Φιλε lagoudakis και φιλε lepes σας παρακαλω αν θελετε κοιταξτε λιγο την 3 παραγραφο απο το αρχικο μου ποστ : χρειαζομαι αυτο το αρχειο ? και αν ναι ποιο ειναι και που να το βρω ? Συγνωμη αν σας πρηζω, αλλα ειναι η πρωτη φορα που παω να κανω κατι τετοιο και φοβαμαι μην κανω πατατια !!! Υ.γ : καλο θα ηταν βεβαια καποιο "τσακαλι" απο σας να φτιαξει εναν αναλυτικο Ελληνικο οδηγο οπως εχει και στο xda!!! Νομιζω οτι κι εμεις οι κοινοι θνητοι θα ειχαμε σωθει !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 το δικο μου δεν ηταν κλειδωμενο ,αρα ποτε δεν μπηκα σε αυτη τη διαδικασια. Δεν νομιζω οτι αυτα που ηρθαν Ελλαδα ειναι κλειδωμενα ;) Εαν ειναι κλειδωμενο απλα δεν θα μπορεσεις να τρεξεις το Update. 2o Κινητο εχεις? εαν ναι κανε εσυ τη διαδικασια και στη χειροτερη παμε για ενα καφε με τον Γιαννη (lagoudakis) ολοι μαζι στο συνταγμα και στο κανουμε αστερι:):):) αντε γιατι εχουμε κανα χρονο να παμε για καφεδακι!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 συμφωνω με τον βασιλη φιλε περιπτερο,αν και καλυτερα θα ηταν να το τρεξεις απο pc με xp (για λογους ασφαλειας και οτι κανεις λιγοτερα βηματα),για τον καφε μεσα:)αν και βλεπω οτι εισαι βολο:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periptero Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 συμφωνω με τον βασιλη φιλε περιπτερο,αν και καλυτερα θα ηταν να το τρεξεις απο pc με xp (για λογους ασφαλειας και οτι κανεις λιγοτερα βηματα),για τον καφε μεσα:)αν και βλεπω οτι εισαι βολο:O Αχ τι να κανω βρε παιδια ειμαι 350 χιλιομετρα μακρια :ninja: Αλλιως θα σας το προτεινα ο ιδιος να κερασω καφεδακια. Παντος θα προσπαθησω να το κανω μονος μου...κι ο θεος βοηθος :cry: Εχω dual boot με vista και Xp οποτε ΝΑΙ θα ριξω την rom απο τα Xp. Ευχαριστω για το ενδιαφερον αγαπητοι lepes και lagoudakis....απο βδομαδα που εχω ρεπο πιστευω-ευχομαι να εχω ευχαριστα νεα. Βεβαια θα χρειαστω και το προγραμμα για Ελληνικους χαρακτηρες.....το λεω προκαταβολικα...πειτε μου πιο ειναι και ποια version να ψαξω να το βρω κι αυτο !!! Νομιζω οτι με την 6.1 rom και το προγραμμα για Ελληνικα θα ειμαι ΕΤΟΙΜΟΣ :happy: Αν νομιζεται οτι θα χρειαστω και κατι αλλο, ειμαι ολος αυτια(ματια ηθελα να πω) :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 καλο ειναι οτι πας να κανεις το φλασαρισμα η μπαταρια σου να ειναι πανω απο 50%,επισης μην εχεις μεσα σιμ και καρτα μνημης,βαλε την συσκευη σε bootloader(on-off -το πληκτρο που ειναι μπροστα με το λαμπακι-reset αφηνεις πρωτα τα πληκτρα και αμεσως βγαζεις την γραφιδα)θα δεις να ειναι μαυρη η οθονη και στο κατω μερος θα γραφει usb,συνδεση με το καλωδιο και τρεχεις το αρχειο με την ρομ,στο τελος κανεις hard reset θα βλεπεις και τις οδηγιες στην οθονη,καλη επιτυχια και οτι αλλο θελεις ρωτας φυσικα,για ελληνικα στο hardware πληκτρολογιο http://ae.inc.ru/aekmap.php και μετα περνας στο προγραμμα τα 2 αρχεια για ελληνικα και sms με 160 χαρακτηρες,για το πληκτρολογιο τις οθονης περνα το resco keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Βεβαια θα χρειαστω και το προγραμμα για Ελληνικους χαρακτηρες.....το λεω προκαταβολικα...πειτε μου πιο ειναι και ποια version να ψαξω να το βρω κι αυτο !!! Το ΑΕΚMap που δίνει ο Γιάννης είναι μονόδρομος για το hardware πληκτρολόγιο. Αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης εδώ. Πολύ καλό software ελληνικό πληκτρολόγιο είναι και το Pocket CM Keyboard που είναι και free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 επισης κατι που ξεχασα να πω στον φιλο τα πληκτρολογια να τα βαλει στην εσωτερικη μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 καλησπερα,δεν ειμαι και η πλεον αρμοδια για να κρινω τις αλλες ρομ,αλλα απο τις 2 του tomal που εχω δει στην συσκευη μου με την βοηθεια του γιαννη,δεν ειχα καποιο προβλημα,το μονο που δεν μου αρεσει στην τελευταια του την 8.5 ειναι οτι εχει βγαλει την επιλογη των μηνυματων στην today αλλα δεν πειραζει μην τα θελουμε ολα δικα μας,αρκει που ειναι γρηγορη και σταθερη:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts