tasosvel Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 πολύ ηρεμία έχει σήμερα το forum, τί έγινε; Δεν το αγόρασε κανένας άλλος;; Λαγουδάκη του πέρασες Windows 6,1 ;; Στον Γιάννη πια ρομ να περάσω; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Χμμμ στην 8.5 του τομαλ δεν μου δουλεύει το Igo2006... "loadvoice failed"... καμιά ιδέα; :worry: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zx9999 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 το 1640 που πηρατε 1. ειναι G3 device ή G4 device ? 2. ειναι cid locked ? 3. μπορει να παρει τα win 6.1 χωρις προβλημα ? sim locked δεν νομιζω πως ειναι αλλα μου ανεφερε καποιος φιλος οτι δεν μπορει να διαβασει την καρτα που έβαλε και ενω βλεπει ασυρματα δικτυα δεν μπορει να συνδεθει σε σας συμβαινει κατι τετοιο ή απλα δεν ειχε τις σωστες ρυθμισεις ? σε λιγες μερες θα εχω και εγω ενα στα χερια μου :ο)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 το 1640 που πηρατε 1. ειναι G3 device ή G4 device ? 2. ειναι cid locked ? 3. μπορει να παρει τα win 6.1 χωρις προβλημα ? sim locked δεν νομιζω πως ειναι αλλα μου ανεφερε καποιος φιλος οτι δεν μπορει να διαβασει την καρτα που έβαλε και ενω βλεπει ασυρματα δικτυα δεν μπορει να συνδεθει σε σας συμβαινει κατι τετοιο ή απλα δεν ειχε τις σωστες ρυθμισεις ? σε λιγες μερες θα εχω και εγω ενα στα χερια μου :ο)) Που το βλέπουμε το 1 και ποιεςε οι διαφορές τους; Εγώ του έβαλα κάρτα Voda και φυσικά την είδε κανονικά, ενώ εξίσου κανονικά συνδέθηκε με το ασύρματο δίκτυό μου (γιατί να μη συνδέεται άλλωστε;). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Εγώ του έβαλα κάρτα Voda και φυσικά την είδε κανονικά, ενώ εξίσου κανονικά συνδέθηκε με το ασύρματο δίκτυό μου (γιατί να μη συνδέεται άλλωστε;). Αυτό έλειπε να μην έβλεπε SIM της Vodafone! Το θέμα είναι τι κάνει και με τους άλλους providers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zx9999 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Two know which model you’ve got: reset your phone and, at boot, check the strings: IPL: 2.x.001 and SPL 2.x.001. If you have the tailing .001 part, then you’ve a G4 phone (G3 phones instead have: IPL: 2.x and SPL: 2.x, without the .001). ---------------------- μετα απο reset στην αρχη του boot καπου γραφει IPL: 2.x.001 and SPL 2.x.001 αν ειναι G4 phone IPL: 2.x and SPL: 2.x, χωρις το .001 αν ειναι G3 phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Two know which model you’ve got: reset your phone and, at boot, check the strings: IPL: 2.x.001 and SPL 2.x.001. If you have the tailing .001 part, then you’ve a G4 phone (G3 phones instead have: IPL: 2.x and SPL: 2.x, without the .001). ---------------------- μετα απο reset στην αρχη του boot καπου γραφει IPL: 2.x.001 and SPL 2.x.001 αν ειναι G4 phone IPL: 2.x and SPL: 2.x, χωρις το .001 αν ειναι G3 phone Και οι διαφορές αυτών; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Αυτό έλειπε να μην έβλεπε SIM της Vodafone! Το θέμα είναι τι κάνει και με τους άλλους providers.δυστυχως δεν εχω καποια καρτα εκτος voda να το δω Χμμμ στην 8.5 του τομαλ δεν μου δουλεύει το Igo2006... "loadvoice failed"... καμιά ιδέα; :worry:μια χαρα εμενα μου δουλευει το igo6 με τομαλ 8.5spesial πολύ ηρεμία έχει σήμερα το forum, τί έγινε; Δεν το αγόρασε κανένας άλλος;; Λαγουδάκη του πέρασες Windows 6,1 ;; Στον Γιάννη πια ρομ να περάσω;οχι αυτο λεω να το αφησω "μαμα" περνα του την τομαλ 8.5 spesial το 1640 που πηρατε 1. ειναι G3 device ή G4 device ? 2. ειναι cid locked ? 3. μπορει να παρει τα win 6.1 χωρις προβλημα ? sim locked δεν νομιζω πως ειναι αλλα μου ανεφερε καποιος φιλος οτι δεν μπορει να διαβασει την καρτα που έβαλε και ενω βλεπει ασυρματα δικτυα δεν μπορει να συνδεθει σε σας συμβαινει κατι τετοιο ή απλα δεν ειχε τις σωστες ρυθμισεις ? σε λιγες μερες θα εχω και εγω ενα στα χερια μου :ο))G3 ειναι η συσκευη,το 2 δεν το ξερω,ανετα περνας 6.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zx9999 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Και οι διαφορές αυτών; οπως λεει εδω http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Universal_G3G4 Identifying if your device is G3 or G4; and their other differences The easiest way to identify the difference is the Bootloader version: 1. Get into your bootloader (Power Button + Light Button + Reset Button) 2. The number at the bottom of the screen is the bootloader version * 0.xx (eg 0.60) is G3, with an old Bootloader, you should upgrade the bootloader * 1.xx is G3 * 2.xx is G4 3. To exit the bootloader, just soft reset the device What is the difference between G3 and G4? Other than the Bootloader versions, here are the main differences: Please help fill this list! G3: * Is older * Can have flashdisk G4: * Is newer * Can overclock better Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 μια χαρα εμενα μου δουλευει το igo6 με τομαλ 8.5spesial Έστρωσε τελικά, είχε φάει corrupt το v_eng_us_m1.zip! :D Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 καλησπερα,εχω μια απορια,ολοι εμεις που πηραμε το 1640 σε περιπτωση βλαβης εχουμε καποια εγγυηση;και αν ναι απο που;μην μου πειτε απο την vodafone γιατι θα βαλω τα γελια,αν και εδω που τα λεμε για την τιμη που το πηρα δεν με απασχολει και ιδιαιτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 καλησπερα,εχω μια απορια,ολοι εμεις που πηραμε το 1640 σε περιπτωση βλαβης εχουμε καποια εγγυηση;και αν ναι απο που;μην μου πειτε απο την vodafone γιατι θα βαλω τα γελια,αν και εδω που τα λεμε για την τιμη που το πηρα δεν με απασχολει και ιδιαιτερασε ερωτηση που εκανα στο Saturn μου ειπαν οτι προβλημα εχω να το παω εκει δεν μου ειπαν για βοντα τιποτα αν και στο μανιουαλ λεει οτι μας καλυπτει η βοντα:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 καλησπερα,εχω μια απορια,ολοι εμεις που πηραμε το 1640 σε περιπτωση βλαβης εχουμε καποια εγγυηση;και αν ναι απο που;μην μου πειτε απο την vodafone γιατι θα βαλω τα γελια,αν και εδω που τα λεμε για την τιμη που το πηρα δεν με απασχολει και ιδιαιτερα Επικοινώνησε ο Γιάννης (lagoudakis) και σύμφωνα με την ACE Hellas, η ACE Hellas υποστηρίζει κανονικά τη συσκευή σε όλα τα θέματα hardware και για τα θέματα software υπεύθυνη είναι η Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 ευχαριστω παιδια,κατι ειναι και αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Θα ελεγα οτι ειναι πολυ βασικο να σε καλυπτουν σε hardware,το software τι να το κανεις;αχρηστο ειναι αφου εχει σταματησει να υποστηριζεται η συσγκεκριμενη συσκευη εδω και 2 χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Καλησπερα παιδια. Κανεις που να πηγε σημερα και να βρηκε 9000 και S100? (ενα απο το καθενα θα ηθελα) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 δυστυχως βαγγελη εψαχνα απο χτες το απογευμα 1 9000 για τον φιλο μου τον jimlost αλλα τελειωσαν εφυγαν σε μια βδομαδα 50,για s100 ειχα δει οτι ειχε οπως και 9090(στην εκδοση της voda) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 δυστυχως βαγγελη εψαχνα απο χτες το απογευμα 1 9000 για τον φιλο μου τον jimlost αλλα τελειωσαν εφυγαν σε μια βδομαδα 50,για s100 ειχα δει οτι ειχε οπως και 9090(στην εκδοση της voda) Κριμα, εψαχνα εδω και καιρο ενα 9000 και η τιμη ειναι αστεια. Θα κανω κινηση για S100, μηπως υπαρχει κανενα κομματι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 καλημερα,και καλο μηνα. δυστηχως λογω δουλειας δεν μου επεσε στην αντιληψη μου η προσφορα για τα 9000 της voda και οταν το εμαθα ηταν πλεον αργα, και δυστηχως δεν καταφερα να αποκτησω και εγω ενα. αν καποιος εχει παρει πανω απο μια συσκευη,λεω μηπως θελει να την παραχωρησει??:)ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 δυστυχως βαγγελη εψαχνα απο χτες το απογευμα 1 9000 για τον φιλο μου τον jimlost αλλα τελειωσαν εφυγαν σε μια βδομαδα 50,για s100 ειχα δει οτι ειχε οπως και 9090(στην εκδοση της voda) παντος ευχαριστω τον Γιαννη για την προσπαθεια που εκανε να μου βρει μια συσκευη. δυστηχως εξαφανιστηκαν σε χρονο μηδεν.λογικοκατο αλλωστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 αφου σηκωσε ο γιαννης 4!!!!!!που να μεινουν αλλα:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 αφου σηκωσε ο γιαννης 4!!!!!!που να μεινουν αλλα:worry: 4????ολα για παρτη του?? για να τον ξαναρωτησω....αλλα απο οτι μου ειπε ειχε παρει παραγγελιες και απο αλλους... οχι ολα δικα του. εγω που θα βρω ενα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 απο οτι μου ειπε τα 2 ηταν δικα του,τα αλλα ηταν παραγγελια:Dδυστυχως δεν ξερω να σου πω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 απο οτι μου ειπε τα 2 ηταν δικα του,τα αλλα ηταν παραγγελια:Dδυστυχως δεν ξερω να σου πω..... ναι το ξερω,τα 2 ηταν δικα του. χθες ειχα παει σπιτι του για να βαλουμε κατι προγραμματα στο λαπτοπ που εχω παρει,και να μου δωσει κατι για το 9000 που εχω. το ενα ηταν δικο του και το αλλο της γυναικας του. αλλα δυστηχως δεν υπαρχουν αλλα....μιλησαμε με τον πωλητη και μας το επιβεβαιωσε αλλη μια φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 σε τιμη ηταν αναμενομενο να φυγουν αμεσως 50 κομματια,και 500 να ειχε σε 20 μερες θα ειχαν κανει φτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts