Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 απλα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι αν την συγκεκριμενη συσκευη την υποστηριζει η αντιπροσωπεια Γιατί δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο να το διευκρινήσεις; Εάν όπως μου είπες περιέχουν "πράγματα" της ACE Hellas... δύσκολο μου φαίνεται να μην την υποστηρίζουν. (Γιάννη εάν θες (το αφήνω στη διακριτική σου ευχέρεια) ρίξε μια ματιά και στις δικές μου συσκευές να δεις ότι είναι εντάξει οι οθόνες τους. Αύριο θα σε πάρω τηλέφωνο. :rolleyes: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 απλα μεσα στην βδομαδα θα περασω απο την ace γιατι εχω μια δουλεια οποτε θα τους δειξω την συσκευη και θα μου πουν,μου εκανε μεγαλη εντυπωση που ειδα στις ρυθμισεις στην γλωσσα το γνωστο σηματακι της ace!!!!ουτε για αστειο δεν ανοιγω γιαννη ξενη συσκευη,την ασφαλεια εσυ θα την βγαλεις:)παντως επειδη ρωτησα το saturn μου ειπαν οτι αν εχει προβλημα καποια συσκευη(χτυπα ξυλο) την αλλαζουν μεσα σε 10 μερες,απλα ειναι το προβλημα οτι θα πρεπει να μου την στειλεις με κουριερ και ξανα παλι πισω,αλλα μην το γκαντεμιαζουμε,ολα θα ειναι μια χαρα:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 ουτε για αστειο δεν ανοιγω γιαννη ξενη συσκευη,την ασφαλεια εσυ θα την βγαλεις:)παντως επειδη ρωτησα το saturn μου ειπαν οτι αν εχει προβλημα καποια συσκευη(χτυπα ξυλο) την αλλαζουν μεσα σε 10 μερες,απλα ειναι το προβλημα οτι θα πρεπει να μου την στειλεις με κουριερ και ξανα παλι πισω,αλλα μην το γκαντεμιαζουμε,ολα θα ειναι μια χαρα:happy: Δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα. :rolleyes: Παρεμπιπτόντως... και εγώ στη θέση σου μάλλον την ίδια απάντηση θα έδινα! Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά Γιάννη για την εξυπηρέτηση! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα. :rolleyes: Παρεμπιπτόντως... και εγώ στη θέση σου μάλλον την ίδια απάντηση θα έδινα! Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά Γιάννη για την εξυπηρέτηση! :happy:δεν εκανα καμμια εξυπηρετηση γιαννη,αφου θα πηγαινα για να παρω αλλη μια,αλλα και να μην πηγαινα για μενα δεν μου εκανε κανενα κοπο να πεταχτω,15' ειναι απο το σπιτι μου με το μηχανακι,εμεις σε ευχαριστουμε για την βοηθεια που δινεις σε ολα τα thread,μακαρι να σε εβγαζε ο δρομος σου προς αθηνα να τα λεγαμε και απο κοντα:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 μακαρι να σε εβγαζε ο δρομος σου προς αθηνα να τα λεγαμε και απο κοντα:happy: Το έχω σκεφτεί και εγώ αλλά δυστυχώς έτσι όπως έχουν τα πράγματα τις τελευταίες μέρες ούτε μέχρι το Ρίο δεν με βγάζει!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 δεν εκανα καμμια εξυπηρετηση γιαννη,αφου θα πηγαινα για να παρω αλλη μια,αλλα και να μην πηγαινα για μενα δεν μου εκανε κανενα κοπο να πεταχτω,15' ειναι απο το σπιτι μου με το μηχανακι,εμεις σε ευχαριστουμε για την βοηθεια που δινεις σε ολα τα thread,μακαρι να σε εβγαζε ο δρομος σου προς αθηνα να τα λεγαμε και απο κοντα:happy: Άσε που ήταν και ευκαιρία να βρεθούμε να θαυμάσουμε τα θηρία μας ( 9000, χ7500) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis031 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Είδε κανείς από Θεσσαλονίκη αν υπάρχει η προσφορά και στο mediamarkt (99 euro)???? Δεν μπορεί, στο ίδιο group είναι η εταιρίες..... Update: Ένας γνωστός μου είπε πως είδε το κινητό μου στο Mediamarkt Θεσσαλονίκης και του είπα ότι αποκλείεται, εδώ και 2 χρόνια σχεδόν έχει αποσυρθεί. Λέτε να έγινε και εδώ το θαύμα? Αν έγινε κάτι τέτοιο θα πάρω να βαλσαμώσω κανένα και 'γω :D Update 2: Για όποιον δεν προλάβει γενικά την προσφορά, το 9000 είναι διαθέσιμο και από το site της vodafone μόνο με 919 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!! Είναι τρελοί αυτοί οι ρωμαίοι ??? Παράθεση Dub be good to me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 παιδια εκανα back up την Ελληνικη rom που ειχα στο spv μου ( με το mtty116 ) και τωρα θελω να περασω μια rom ( που μου ειχατε συστησει) ,την TML_v85_WM61_20764_ST.exe, δεν μπορει να την περασει...τι να κανω? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Update 2: Για όποιον δεν προλάβει γενικά την προσφορά, το 9000 είναι διαθέσιμο και από το site της vodafone μόνο με 919 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!! Είναι τρελοί αυτοί οι ρωμαίοι ??? Kapoio lathos prepei na exoun kanei!!! Den eksigeitai alliws! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 τι σου βγάζει, εγώ θυμάμαι οτι όσο είχα την sd κάρτα μέσα δεν μπορούσε να περάσει ρομ. όταν την έβγαλα την πέρασε. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Kapoio lathos prepei na exoun kanei!!! Den eksigeitai alliws!http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-8610,857.action μιλαμε για απιστευτη προσφορα!!!τρεξτε να προλαβουμε:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-8610,857.action μιλαμε για απιστευτη προσφορα!!!τρεξτε να προλαβουμε:lol::lol: έχουν κάνει λάθος και έχουν βάλει έναν άσσο ανάμεσα στα δύο εννιάρια :) χαχαχαχαχαχααχ Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis031 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 έχουν κάνει λάθος και έχουν βάλει έναν άσσο ανάμεσα στα δύο εννιάρια :) χαχαχαχαχαχααχ Δεν είναι λάθος το έχουν έτσι από τότε που κυκλοφορούσε :lol: Πάντως "τσακάλια" της vodafone, διαβάζουν myphone ανελλιπώς !!!:ninja: Μέσα σε χρόνο dt το κατέβασαν από το site. Παράθεση Dub be good to me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Μέσα σε χρόνο dt το κατέβασαν από το site. Θα έπεσαν πολλά τηλέφωνα (για δούλεμα φυσικά!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Θα έπεσαν πολλά τηλέφωνα (για δούλεμα φυσικά!) εγώ πάντως δεν πήρα :) χαχαχαχαχα!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Σήμερα δεν κρατήθηκα και πήγα και χτύπησα άλλο ένα. Ο φίλος εκεί, πάντως, μου είπε ότι έχει πολλά ακόμη! Επίσης, η Voda πρέπει να τα είχε στην αποθήκη πάρα πολύ καιρό. Το τι σκόνη έχουν επάνω τα κουτιά δεν περιγράφεται! Ειδικά το σημερινό. Όποιος πάρει από τα τελευταία μάλλον θα είναι σε γκρι (από τη σκόνη) κουτί και όχι κόκκινο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Ρε παιδιά πως το παίρνετε;Eχετε κάποιο σύνθημα και σας τα δίνουν;:pΣήμερα το πρωϊ πήγε ένα φιλαράκι μου και του είπαν ότι τελείωσαν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Το πρωϊ, τα κλειδιά της αποθήκης τα είχε κάποιος που έλειπε για κάνα δύωρο και δε μπορούσαν να ανοίξουν (!) για να πάρουν εμπόρευμα. Πιθανώς να του το είπαν ως δικαιολογία. Το απόγευμα όχι μόνο είχαν (και πολλά), αλλά πλέον είχαν βάλει και δείγμα στο ράφι. Επίσης, είχαν το V1620 (Qtek 9090) προς €79 (καλό και αυτό) και το Qtek S100 προς €99. Το σύνθημα είναι: "Είμαι από το myphone, φέρε το καλό το πράμα"! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 παιδια σε ποιο μαγαζι γινεται αυτο και σε ποια πολη???? μονο Αθηνα? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Μόνο Αθήνα και μόνο στην Καλλιθέα. Έχει αγοράσει όλο το στοκ της Voda! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Μιλάμε για το μεγάλο παζάρι:) Έχουμε αγοράσει όλο το μαγαζί. Ένα email έπρεπε να πούμε στον υπεύθυνο να μας δώσει για να έχουμε επαφή να μαθαίνουμε όλες τις προσφορές. Και το 9090 πολύ καλή συσκευή, ειδικά με τα 79 ευρώ. Myphone λέτε και τα παιρνετε. αχχαχαχαχα!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 με φτιαξατε τωρα,λεω αυριο να παω να παρω αλλο ενα:p,να ρωτησω και κατι τεχνικο;ποια εκδοση net framework βαζουμε στα win5;την 3.5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 ποια εκδοση net framework βαζουμε στα win5;την 3.5; Νομίζω ότι by default έχουν την v2.0. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να περάσεις και την 3.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 οκ γιατι πηγα να περασω το youtube player και μου ειπε οτι θελει μια νεωτερη εκδοση,thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Σήμερα δεν κρατήθηκα και πήγα και χτύπησα άλλο ένα. Ο φίλος εκεί, πάντως, μου είπε ότι έχει πολλά ακόμη! Επίσης, η Voda πρέπει να τα είχε στην αποθήκη πάρα πολύ καιρό. Το τι σκόνη έχουν επάνω τα κουτιά δεν περιγράφεται! Ειδικά το σημερινό. Όποιος πάρει από τα τελευταία μάλλον θα είναι σε γκρι (από τη σκόνη) κουτί και όχι κόκκινο!εχεις απολυτο δικιο για την σκονη,ειχα παρει το φτερο και τα καθαριζα για να μην γινω ρεζιλι σε αυτους που θα το δωσω:D Ρε παιδιά πως το παίρνετε;Eχετε κάποιο σύνθημα και σας τα δίνουν;:pΣήμερα το πρωϊ πήγε ένα φιλαράκι μου και του είπαν ότι τελείωσανκαι βεβαια,ετσι θα τα παρουμε;ηρθαμε για την παπαρηγα την καλη του λεμε και του κλεινουμε το ματι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts