Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

yeahhhhh ενας φιλος μου εκανε δωρο το 9000 του :):):):) που το ειχε στο ραφι και τωρα εχω και εγω 2 active και ενα ανταλλακτικα!!!!

Και η εκπληξη ειναι οτι μεσα στο επομενο 15μερο θα εχω 128 Ram !!!

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
με αναστατωσες βασιλη με αυτο που ειπες για 128 ram!!!!για δωσε καμμια πληροφορια,το στελνεις εξω η υπαρχει δυνατοτητα να παρεις την μια 64αρα απο την μια συσκευη και να την βαλεις σε αλλη;υπαρχει θεση;ειναι εφικτο κατι τετοιο;:confused::confused:

Μακαρι να ηταν τοσο απλο Γιαννη αλλα δυστυχως εχει αλλιως η κατασταση.

Η συσκευη φοραει 2 μνημες των 32 οι οποιοες αντικαθιστανται απο 2x64.Δεν υπαρχει ελευθερη θεση :(

Γι'αυτό ακριβώς δεν σκέφτομαι ακόμα την αναβάθμιση... ακόμα.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

παιδια μπορειτε να μου υποδειξετε μια wm6 rom που να ειναι δοκιμασμενη απο εσας και να εχει τα λιγοτερα προβληματα ?
:up:

την καλησπερα μου,εχει αναφερθει αλλα δεν μπορω να το βρω,πως θα κανω να μενει ο φωτισμος του πληκτρολογιου πανω απο τα 10"που ειναι το οριο;

Guest lagoudakis
Με ένα registry editor πηγαίνεις στο: HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Backlight\QKeyLedTi meout και αλλάζεις την τιμή σε περισσότερο χρόνο,φυσικα μπορεις να το κανεις πιο ευκολα με το advanced config(tomal rom δεν φορας; )

Καλησπέρα, μόλις έγινε format στην flash οπότε ετοιμαζόμαστε να βάλουμε νέα rom και radio. Ποια είναι η καλύτερη radio; rom θα μπεί του tomal. ΥΓ βγήκε η μπαταρία για 10 min και τότε μας άφησε το κινητό να γίνει format η flash task 28 55aa. Ευτυχώς μάλλον το σώσαμε.
HitechDoctor Service and Shopping Gadgets

Με ένα registry editor πηγαίνεις στο: HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Backlight\QKeyLedTi meout και αλλάζεις την τιμή σε περισσότερο χρόνο,φυσικα μπορεις να το κανεις πιο ευκολα με το advanced config(tomal rom δεν φορας; )
1000 ευχαριστω για ακομα μια φορα,και βεβαια ηταν η ρυθμιση μεσα στο advanced οπως σωστα ειπες αλλα απο την στραβομαρα μου που να το δω:O

Ρε συ γιαννη, εχω ενα προβλημα με το κινητο της νατασσας...Η οθονη δε ρυθμιζεται και αν πατησεις στη μια ακρη πιανει στη μεση.Στην ουσια η μιση οθονη ειναι αχρηστη.

Λες στο 9volto Να κανουν τιποτα; Γιατι σημερα πηγαμε στη HTC που παλια μας ειχαν αλλαξει οθονη αλλα πλεον δεν το δεχονται (ειναι SPV M1000)...

Sorry για το offtopic...

Guest lagoudakis
δεν ξεκινας απο τα ευκολα;μηπως εχει πιασει βρωμα και σκονη εκει που τελειωνει η οθονη και αρχιζει η προσοψη;οι γυναικες ξερεις ποσο απροσεχτες ειναι με τις συσκευες,επισης μηπως το screen protector φταιει;πιστευω οτι με ενα καθαρισμο ισως φτιαξει,παντως το 9volto μετα απο μια στραβη που μου εκαναν δεν το συμπαθω πια,υπαρχει ενα μαγαζι στο χαλανδρι που εχει καποια εμπειρια απο ppc(αν και δεν εχω κανει ποτε δουλεια μαζι του)αν ειναι σου στελνω το τηλ να μιλησεις μαζι του;)

• Administrators
το destinator 8 που ακουω να λενε το εχει δοκιμασει κανεις στην συσκευη μας;εντυπωσεις;

Το δύσκολο με αυτό είναι ότι δεν ταιριάζουν τα skin από το 7 και δεν υπάρχουν. Εάν βρεις... δεν το βρίσκω λόγο να μη δουλέψει.

Modpic.gif

το destinator 8 που ακουω να λενε το εχει δοκιμασει κανεις στην συσκευη μας;εντυπωσεις;

Με εξαίρεση την οθόνη χάρτη που προσωπικά μου αρέσει,δεν λέει τίποτε.Και επίσης ο χάρτης δεν είναι απόλυτα συμβατός.Δεν εμφανίζονται οι αποφυγές δακτυλίου,αττικής οδού,χωματόδρομων και δε μπορείς να βάλεις δικές σου ομάδες αποφυγών.Και στα αγαπημένα δεν μπορείς να βάλεις ειδοποιήσεις.

• Administrators
Και δική μου γνώμη είναι ότι πραγματικά δεν έχει να προσφέρει τίποτα το σημαντικό σε σχέση με το 7.

Modpic.gif

Guest lagoudakis
δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις,αν και οπως σου ειπαν τα παιδια δεν λεει αυτη την στιγμη και τιποτα,βεβαια ειναι ακομα σε αρχικο σταδιο και εχει να φτιαξει ακομα πολλα πραγματα για να ειναι σωστο

ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις,γιαννη το destinator8 που μου εστειλες ειναι για εγκατασταση στην καρτα και προφανως θα ανοιγει απο εκει,σωστα;:confused:

το δοκιμασα τελικα παιδια και ειναι οπως τα λετε:Oμαυρα χαλια,κολλαγε,και γενικα ηταν πολυ αργο,μαλλον ειναι νωρις ακομα τελικα

και εγω που το εβαλα το 8 το πεταξα μετα απο 1 ωρα,δεν μου προσφερε κατι ιδιαιτερο,το αντιθετο θα ελεγα,εχω βολευτει το πολυ καλο 6.1 φυσικα και το 7 ειναι αριστο αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο πιο βαρυ