Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 πιστευω οτι κατι δεν πηγαινε καλα με τα ελληνικα τις ace ... απλα σαν να τους πεφτουν καπως τα ελληνικα Afto (dystyxws) symbainei se oles tis HTC syskeves pou exoun tin ypografi tis ACE Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 δικιο εχεις,αλλα στο 9000 παρατηρησα οτι ειναι πιο ενοχλητικο απο οτι στα 3300-3600-3650-tytn,μαλλον δεν του πεφτουν καλα,τι να πω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Ασχετο ,τελικα ειχε παλι δικιο ο Lagoudakis!!!! ειχα προβλημα με την ωρα και τελικα εφταιγε το destinator,μολις του εβγαλα την αυτοματη ρυθμιση ωρας(απο το dest) δεν ξανα προχώρησε το 9000 μια ωρα μπροστα!!!!:D:D:D Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 ωραια αφου βρεθηκε η αιτια του κακου:)βασιλη μην νομιζεις οτι το βρηκα μονος μου(αλλωστε δεν εχω το 7)απο αλλου το ακουσα,απλα εκανα μεταφορα πληροφοριων:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 αα οκ ..δεν σε πληρωνω τοτες ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 αα οκ ..δεν σε πληρωνω τοτες ;)και εγω δεν ξαναλεω τιποτα:lol::p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 και εγω δεν ξαναλεω τιποτα:lol::p:D ο Λαγουδάκης τα ξέρει όλα :) χεχε !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 εχετε δει σημαντική διαφορά στην ταχυτητα των rom που περνάτε σε σχέση με την ελληνικη? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 ναι φιλε μου,ειναι αισθητη η διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Old_Trafford Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 το upgrade που σου βαζει 128 mb ram ,αξιζει παιδια;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 το upgrade που σου βαζει 128 mb ram ,αξιζει παιδια;;;; πώς ακριβώς γίνεται αυτό ; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 απο οτι ξερω το στελνεις εξωτερικο και με 130 ευρω στο φτιαχνουν και στο στελνουν πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 αυτο ειχα γραψει 2 σελιδες πριν.. δεν ξερω εαν αξιζει το κοπο ρε γμτ.. Dear Sir, yes, we can upgrade your QTEK 9000 up to 128MB. Is cost € 119,- + € 15,- post and package. You can send the QTEk to our address below. The upgrade time is 1 week. If we are finish with the upgrade we send you an Invoice by mail or fax and you can pay by paypal or by International banking. Kind regards Andre Schubert __________________________________ Schubert Roth Service GmbH PDA / Smartphone / Navigationsgeräte Service Center Kilianstädter Strasse 48 D-61137 Schöneck-Büdesheim Tel +49 (0)6187 9064-0 Fax +49 (0)6187 9064-11 Mail service@srsgmbh.de Web http://www.PDAReparatur.de Ειναι πολλα τα λεφτα ΑΡΗΗΗΗΗ Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 είναι πολλά λεφτά πιστεύω, δεν θα τα έδινα για να μου βάλουν ραμ . Μια χρά πάει κι ετσι. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 είναι πολλά λεφτά πιστεύω, δεν θα τα έδινα για να μου βάλουν ραμ . Μια χρά πάει κι ετσι. αξιζει παντος να βαλεις 128mb ram. οσο για τα λεφτα,νταξει δεν ειναι και το καλυτερο,αλλα αξιζει. θα εχεις αλλη συσκευη. γνωμη μου παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 απο οτι ξερω το στελνεις εξωτερικο και με 130 ευρω στο φτιαχνουν και στο στελνουν πισω σιγουρα θα στο στειλουν πισω:lol: λες να το κρατησουν??:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 για αυτο εχω 2 9000,οποτε και να χασω το ενα θα μου μεινει το αλλο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 για αυτο εχω 2 9000,οποτε και να χασω το ενα θα μου μεινει το αλλο:p[/quote ετσι γιαννη. προσεχουμε για να εχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 για αυτο εχω 2 9000,οποτε και να χασω το ενα θα μου μεινει το αλλο:p ωστε εχεις 2 9000?? μπραβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 για αυτο εχω 2 9000,οποτε και να χασω το ενα θα μου μεινει το αλλο:p αντε μιας και έχεις δυο στείλε το ένα για να δούμε αν θα ξαναγυρίσει χεχε !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 αντε μιας και έχεις δυο στείλε το ένα για να δούμε αν θα ξαναγυρίσει χεχε !! θα γυρισει,θα γυρισει... αλλα πως ειναι το ζητουμενο. τουμπανο θα γυρισει:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 χεχε !! Τα ψιλοφοβάμαι κάτι τέτοια , μήπως έχει και κανένα πρόβλημα με θερμοκρασία μετά ή τίποτα άλλο . Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 χεχε !! Τα ψιλοφοβάμαι κάτι τέτοια , μήπως έχει και κανένα πρόβλημα με θερμοκρασία μετά ή τίποτα άλλο . δεν νομιζω οτι θα εχει κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 χεχε !! Τα ψιλοφοβάμαι κάτι τέτοια , μήπως έχει και κανένα πρόβλημα με θερμοκρασία μετά ή τίποτα άλλο . αλλα μαλλον το σκεφτεσε απ'οτι καταλαβα. παντος αν κανεις αυτη την κινηση,πιστευω θα περασει αρκετος καιρος μεχρι να βρεις αλλο κινητο να σε καλυπτει οπως το 9000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 δεν το ξαναποχωρίζομαι το 9000!! το ειχα πριν κανένα τρίμηνο και το είχα πουλήσει. Τώρα πριν καμιά βδομάδα το ξαναπήρα :) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts