lepes Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 welcome to the club :):) τυχερουλη καινουργιο μαναρι...εχεις να ασχοληθεις ωρες!!!! και οτι θες εδω ειμαστε !!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Thaaaaank ye, ήδη καίω εργατοώρες (και μαθήματα) στο κινητό... το έχω κάνει τούμπανο!:yahoo: Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Thaaaaank ye, ήδη καίω εργατοώρες (και μαθήματα) στο κινητό... το έχω κάνει τούμπανο!:yahoo: Εν τω μεταξύ είχε πλάκα... πριν 2 μήνες (ακριβώς πριν αλλάξω μπαταρία...) όπου επειδή δεν άντεχε, έβλεπα κάτι Documentaries (Air Crash Investigation - Season 3) μέσω WiFi από NAS, έχοντάς το συνδεδεμένο στη φόρτιση για να αντέχει. Ήταν η στιγμή που έμεινα κάγκελο γιατί ξαφνικά δεν κρατούσα κινητό, αλλά υπολογιστή στο χέρι μου. Μπορούσα ΚΑΛΛΙΣΤΑ να ψήσω αυγουλάκια επάνω του. DON'T try this at home. :-Ρ Qtek 9000 + Παλιά Μπαταρία + Φόρτιση + WiFi + TCPMP 640x480 + Power Settings Enhancement (Turbo Mode) = ΤΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΖ! EDIT: Τώρα είδα στο Blog σου ότι η παλιά σου συσκευή ήταν το N-Gage. Ήταν ή δεν ήταν η καλύτερη συσκευή ως τώρα; Έχει ή δεν έχει εξαιρετικό ήχο που για τον καιρό του, ανταγωνιζόταν το iPod; Ήταν ή δεν ήταν η φθηνότερη ΚΑΙ πιο πλήρης S60 συσκευή ως τώρα; Είχε ή δεν είχε παιχνιδάρες; (Πάντα με δεδομένο ότι ήταν ένα κινητό κατά τα άλλα - το Pandemonium ακόμη το θυμάμαι...) Είναι το μόνο μου απόκτημα μετά το 7650 που θεωρώ ότι άξιζε τα λεφτά του επί x8... Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pstelios Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Από Ελληνικά στην WM6 τι κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Από Ελληνικά στην WM6 τι κάνουμε? Ψάχνουμε 2-3 σελίδες πιο πίσω σε αυτό το Thread για τα Ελληνικά, ή κάνουμε μια απλή αναζήτηση για να μην το ξανα-αναφέρουμε 7η φορά. :-) Φιλικά. Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Ναι, ώρες ώρες χλιαίνει αρκετά (η μπαταρία είναι ακόμα σε καλή κατάσταση), υποθέτω γι' αυτό είναι και το "μεταλλικό" κάλυμμα από την εξωτερική μεριά της οθόνης (είναι, δεν είναι; ) - για να βοηθάει την αποβολή θερμότητας. Στο άλλο που λες, ΝΑΙ σε όλα - το N-Gage για την εποχή του ήταν καινοτομία, Symbian κινητό με καλή οθόνη, κάρτα μνήμης, Bluetooth, miniUSB θύρα, τον καλύτερο σταυρό σε Symbian συσκευή (ακόμα αντέχει, τα stickάκια σε ανάλογα κινητά φίλων έχουν δει το σέρβις 2-3 φορές), το ηχείο του ήταν ΑΑΑΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, για να μη μιλήσω για τα εξτρά (ραδιόφωνα κλπ). Τα δε παιχνίδια δεν ήταν όλα καλά, αλλά τα Pandemonium, Sonic N, Pathway to Glory, Glimmerati, X-Men Legends, One, Asphalt GT και άλλα ήταν άπαιχτα... μερικά δεν τα έχω τερματίσει ακόμα:P Πραγματικά άξιζε τα λεφτά του, καταπληκτική συσκευή:) Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 παιδια μια ερωτηση.μπορω με το 9000 να ακουσω μουσικη με ασυρματα bluetooth ακουστικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 παιδια μια ερωτηση.μπορω με το 9000 να ακουσω μουσικη με ασυρματα bluetooth ακουστικα ? Με ακουστικό Μονό Bluetooth, Ναι, αν κατεβάσεις ένα .exe που λέγεται BTaudio ( h**p://pdaphonehome.com/forums/samsung-i730-i830-i830w/54951-utility-redirect-all-audio-bluetooth-headset.html?perpage=20&pagenumber=1 ), και το οποίο μόλις το τρέξεις, 'γυρίζει' όλους τους ήχους του κινητού στο ακουστικό σου, άρα και τη μουσική. Για stereo bluetooth κανονικά διπλά ακουστικά μουσικής, δεν γνωρίζω... φαντάζομαι όμως ότι ισχύει το ίδιο... με επιφύλαξη... Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Άσχετη ερώτηση, αλλά έχει κανείς υπ'όψην του κάποιο desktop stand που να στηρίζει το 9000 σε portrait; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Άσχετη ερώτηση, αλλά έχει κανείς υπ'όψην του κάποιο desktop stand που να στηρίζει το 9000 σε portrait; Δυστυχώς δε γνωρίζω προσωπικά κάποια. Έχει 3 στο Play247 (my personal favourite... :P ) αλλά και οι 3 είναι για landscape. Ίσως αν έπαιρνες κάποια βάση αυτοκινήτου (απο αυτές που είναι γενικά για PPC και την έστηνες κάπως (βεντούζα δεν έχουν?) στο γραφείο σου... Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Δυστυχώς δε γνωρίζω προσωπικά κάποια. Έχει 3 στο Play247 (my personal favourite... :P ) αλλά και οι 3 είναι για landscape. Ίσως αν έπαιρνες κάποια βάση αυτοκινήτου (απο αυτές που είναι γενικά για PPC και την έστηνες κάπως (βεντούζα δεν έχουν?) στο γραφείο σου... Έτσι το έχω προσωρινά, αλλά ήδη έχει φάει δυο τούμπες κάτω από το γραφείο (ευτυχώς χωρίς γρατζουνιά), με την πιό ανεπαίσθητη γρατζουνιά ή ανωμαλία στο ξύλο μετά από λίγα λεπτά η βεντούζα ξεκολλάει :wacko: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 exo ena problhma me to qtek.Gia kamposo kairo to kinhto pc:) peftei eno einai fortismeno kai eno to xanaanoigo gia ligo pali meta apo ligo sbunei.opote to bazo na fortisei douleuei kanonika.sthn arxh nomiza pos eixe pesei nero.tora omos blepo pos apo piso exei kati spasei kai de mporei na krataei thn mpataria kala gia auto kai to big problem:( ean to doso na mou to ftiaxoun mporoun?? kai poso lete na kostisei?? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 πηγαινε το μια βολτα απο το σερβις,εδω οτι και να σου πουμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 exo ena problhma me to qtek.Gia kamposo kairo to kinhto pc:) peftei eno einai fortismeno kai eno to xanaanoigo gia ligo pali meta apo ligo sbunei.opote to bazo na fortisei douleuei kanonika.sthn arxh nomiza pos eixe pesei nero.tora omos blepo pos apo piso exei kati spasei kai de mporei na krataei thn mpataria kala gia auto kai to big problem:( ean to doso na mou to ftiaxoun mporoun?? kai poso lete na kostisei?? Πιστεύω πως στην ACE θα σου βγει παραπάνω από 100 ευρώ αυτή η αλλαγή. Κοίτα όμως κι εδώ... http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=6664 ιδίως αν το έχεις κάποιο καιρό, μπορείς να καταφύγεις σε αυτή τη λύση. Δεν ξέρω κατά πόσο αντικαθίσταται εύκολα, αλλά όλα τα καλύματα σε 90 ευρώ, δεν είναι άσχημα. Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Άκρα του τάφου σιωπή... :-) Έβγαλες κάποια άκρη με τα καλύμματα; ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί ένα πάμφθηνο SE W300i (ιεροσυλία... το ξέρω...) κάνει τα πάντα και παίζει ΆΨΟΓΑ οποιαδήποτε Java App/Game του έχω βάλει, με τη μικρή 128x160 οθονίτσα του, ενώ το δικό μας ΠΆΝΤΑ σε ότι αφορά τις Java Εφαρμογές, κωλύεται;;;... Μου φαίνεται πολύ παράλογο πάντως. Το Qtek 9000 με χίλια κουμπιά επάνω, και δεν έχει 2, να εξομοιώνει το κάτω αριστερό και κάτω δεξιό κλικ στις Java Εφαρμογές. Έχει περάσει κανείς εναλλακτικό Java 'Παροχέα-Εφαρμογή';;; Αν ναι, ποιόν, πώς και αν φυσικά είναι καλύτερος... :-) Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightg3 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 exo ena problhma me to qtek.Gia kamposo kairo to kinhto pc:) peftei eno einai fortismeno kai eno to xanaanoigo gia ligo pali meta apo ligo sbunei.opote to bazo na fortisei douleuei kanonika.sthn arxh nomiza pos eixe pesei nero.tora omos blepo pos apo piso exei kati spasei kai de mporei na krataei thn mpataria kala gia auto kai to big problem:( ean to doso na mou to ftiaxoun mporoun?? kai poso lete na kostisei?? Λοιπόν επειδή έτυχε να αλλάξω καλύμματα στο Qtek 9000 δυο φορές γιατί μου έχει πέσει κάτω έχω να πω το εξής, ότι και τις δύο φορές που τα πήρα από ACE κόστισαν περίπου 100 EURO την πρώτη και 70 την δεύτερη. Η Ιστορία έχει ως εξής. Την πρώτη φορά μου είχε πέσει το PPC και είχε "φαει" μία καλή πτώση (σε άσφαλτο). Ράγισαν κάποια πλαστικά και σημαδεύτικαν, ακόμα, και τα άκρα του (αυτά με το πράσινο - μπλε led) τα οποία είναι μεταλλικά. Έτσι πήγα στο service και το άφησα για να μου αλλάξουν το εσωτερικό πλαστικό της οθόνης, τα μεταλλικά άκρα (αυτά με τα led), το κεντρικό πλαστικό (γύρω από πληκτρολόγιο) και το κάτω πλαστικό (εκεί που είναι η μπαταρία). Έτσι πλήρωσα για όλα αυτά γύρω στα 100 + 25 για την εργασία. Και τι κατάλαβα, μπορεί να έγινε σαν καινούργιο αλλά αφού το PPC είχε πτώση βγήκε εκτός εγγύησης. Την δεύτερη φορά είχε πέσει σε ποιο μαλακό έδαφος (πάτωμα) αλλά επειδή τα άκρα, όπως έγραψα είναι μεταλλικά, και βιδώνουν πάνω σε πλαστικό, αν φάνε τράκα, το πλαστικό ραγίζει στο σημείο που βιδώνουν, και άνοιξε - κλείσε την οθόνη σιγά - σιγά το ράγισμα προχωράει. Εμένα λοιπόν είχε ραγίσει πάλι το κεντρικό πλαστικό και τα δύο πλαστικά της οθόνης, έτσι λοιπόν (εφόσον πλέον εκτός εγγύησης) πήγα και αγόρασα επιτόπου αυτά τα τρία (δεν αγόρασα το κάτω πλαστικό και τα άκρα, που είχα πάρει την πρώτη φορά, γιατί δεν είχαν κάτι) και πλήρωσα 70. Μετά πήγα σπίτι και με ένα λεπτό μαγνητικό (για να κρατάει τις βίδες στην μύτη, γιατί είναι δύσκολο να τις βάλεις μετά) σταυροκατσάβιδο, αλλά και ένα κατσαβίδι "αστεράκι" (για τις βίδες που βρίσκονται κάτω από την μπαταρία - και μόνο εκεί έχει τέτοιες) αλλά και ένα πολύ μικρό και λεπτό (προσοχή λεπτό) ίσιο, το άνοιξα και άλλαξα τα πλαστικά. Πάντως θέλει προσοχή γιατί τα πλαστικά είναι εκτός από βιδωτά και κουμπωτά σε κάποια σημεία (εκεί χρησιμεύει το λεπτό ίσιο). Μου πήρε κανένα 2ωρο γιατί εκτός από το ότι τα άνοιγα με προσοχή, κοιτούσα μην βγει κάτι, την ώρα που το άνοιγα, και μετά δεν ήξερα από πού έφυγε. Έχει κάτι τέτοια μικρό-εξαρτηματάκια. Πάντως και τώρα το PPC είναι σαν καινούργιο. Καλά όλα αυτά και ευτυχώς που μετά από καμία πτώση δεν χάλασε κάτι σε μητρική ή οθόνη ή αλλού και ήταν μόνο πλαστικά. Πιστεύω πάντως ότι τα πλαστικά από την ACE δεν πρέπει να έχουν μεγάλη διαφορά σε τιμή από αυτά του play247, γιατί αυτό δεν δίνει μαζί και τα μεταλλικά μέρη (όπως αναφέρει). Αν κάποιος θέλει βοήθεια για αλλαγή πλαστικών στο Qtek 9000 ας στείλει PM, και θα βοηθήσω όσο μπορώ. Παράθεση --- SUZUKI IGNIS Sport --- ------ 4 ever ------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dg900 Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 exo ena problhma me to qtek.Gia kamposo kairo to kinhto pc:) peftei eno einai fortismeno kai eno to xanaanoigo gia ligo pali meta apo ligo sbunei.opote to bazo na fortisei douleuei kanonika.sthn arxh nomiza pos eixe pesei nero.tora omos blepo pos apo piso exei kati spasei kai de mporei na krataei thn mpataria kala gia auto kai to big problem:( ean to doso na mou to ftiaxoun mporoun?? kai poso lete na kostisei?? Είχα παρόμοιο πρόβλημα και τελικά έφταιγε η ΜΠΑΤΑΡΙΑ! Το περίεργο ήταν ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ!!! Ενώ ήταν φορτισμένη κανονικά... το τηλέφωνο έσβυνε! Τελικά ήθελε ρύθμιση σε ειδικό μηχάνημα που έχει το service της ACE... την πήγα μια μέρα και την πήρα την επόμενη! Ολα ΟΚ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Είχα παρόμοιο πρόβλημα και τελικά έφταιγε η ΜΠΑΤΑΡΙΑ! Το περίεργο ήταν ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ!!! Ενώ ήταν φορτισμένη κανονικά... το τηλέφωνο έσβυνε! Τελικά ήθελε ρύθμιση σε ειδικό μηχάνημα που έχει το service της ACE... την πήγα μια μέρα και την πήρα την επόμενη! Ολα ΟΚ!!! Γενικώς η υπόθεση με τις μπαταρίες σε αυτό το κινητό, είναι πολύ μπερδεμένη. Εγώ πήρα καινούρια για να ηρεμήσω. ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ: Πάντα, αν πρόκειται να κάνετε ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του λογισμικού του 9000, να είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ. Θα σας γλυτώσει από πολλούς μπελάδες. Σχετικά με τα καλύματα, κι εγώ κάπως έτσι τα υπολόγιζα. Τιμή play247 για να το κάνεις εσύ, και καμιά 140άρα (125 όπως είπε ο φίλος πιο πάνω) για να κάνει τη δουλειά η ACE. Μεταξύ μας όμως ρε φιλαράκο, πολύ άτσαλος είσαι. :p Εγώ ευτυχώς το έχω ρίξει μόνο 2 φορές, μια από σχετικά ψηλά με 2 γρατζουνιές σε μια άνω γωνία και μια από χαμηλά χωρίς κακό αποτέλεσμα... Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 to edosa to 9000 telika mano gia ena mio 701.ti na po.sxedon stenaxorithika.mono to gps me krataei kai den to edosa pali piso an kai to xalasa molis to pira...tyxeroi osoi to exete akoma kai as einai megalo.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί ένα πάμφθηνο SE W300i (ιεροσυλία... το ξέρω...) κάνει τα πάντα και παίζει ΆΨΟΓΑ οποιαδήποτε Java App/Game του έχω βάλει, με τη μικρή 128x160 οθονίτσα του, ενώ το δικό μας ΠΆΝΤΑ σε ότι αφορά τις Java Εφαρμογές, κωλύεται;;;... Μου φαίνεται πολύ παράλογο πάντως. Το Qtek 9000 με χίλια κουμπιά επάνω, και δεν έχει 2, να εξομοιώνει το κάτω αριστερό και κάτω δεξιό κλικ στις Java Εφαρμογές. Έχει περάσει κανείς εναλλακτικό Java 'Παροχέα-Εφαρμογή';;; Αν ναι, ποιόν, πώς και αν φυσικά είναι καλύτερος... :-) Καλή ερώτηση αυτή... Παρ'όλο που προσωπικά θεωρώ τις java εφαρμογές περισσότερο μια εύκολη λύση για τους προγραμματιστές και πηγή μπελάδων για τον τελικό χρήστη, δεν παύει να ισχύει το γεγονός της κακής υλοποίησης της μηχανής στο 9000 :( Κάτι άλλο τώρα. SDHC κάρτες έχει δοκιμάσει κανείς; Ξέρω ότι δεν υποστηρίζονται, αλλά έχει πάρει το μάτι μου κατά καιρούς ισχυρισμούς ότι μερικές δουλεύουν. Οι περισσότερες μεγάλες κάρτες που έχω βρει είναι τέτοιες και είναι κρίμα να πάρω μια τέτοια και να μη δουλεύει. Υπάρχει και αυτή βέβαια, που είναι από τις κλασικές SD απλά σε μεγάλη χωρητικότητα, αυτή πρέπει να δουλεύει. Όποιος ξέρει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Καλή ερώτηση αυτή... Παρ'όλο που προσωπικά θεωρώ τις java εφαρμογές περισσότερο μια εύκολη λύση για τους προγραμματιστές και πηγή μπελάδων για τον τελικό χρήστη, δεν παύει να ισχύει το γεγονός της κακής υλοποίησης της μηχανής στο 9000 :( Κάτι άλλο τώρα. SDHC κάρτες έχει δοκιμάσει κανείς; Ξέρω ότι δεν υποστηρίζονται, αλλά έχει πάρει το μάτι μου κατά καιρούς ισχυρισμούς ότι μερικές δουλεύουν. Οι περισσότερες μεγάλες κάρτες που έχω βρει είναι τέτοιες και είναι κρίμα να πάρω μια τέτοια και να μη δουλεύει. Υπάρχει και αυτή βέβαια, που είναι από τις κλασικές SD απλά σε μεγάλη χωρητικότητα, αυτή πρέπει να δουλεύει. Όποιος ξέρει κάτι... Αυτη με τα 4GB δουλευει 100%. :) Για τις SDHC ακομα δεν εχει βρεθει τροπος να παιζουν χωρις να υποστηριζεται απο τον reader και μαλλον αυτη η κατασταση δεν θα αλλαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 guys euxaristo gia tis apanthseis sas apla to kinhto prepei na to doso sthn ACE na mou to ftiaxoun?den eiparxei alos tropos??kai episis to ppc einai to XDA EXEC kai oxi to qtek to xa parei ap thn O2 agglias ara h ace tha mou to ftiaxne?giati exo akousei diafora perierga gia autous.Oso afora h mpataria exo agorasei alh kai pali to problhma peftei kai douleuei kanonika mono otan to bazo na fortisei..MOU RXETE NA BARESO TO KEFALI MOU STO TOIXO:X Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 guys euxaristo gia tis apanthseis sas apla to kinhto prepei na to doso sthn ACE na mou to ftiaxoun?den eiparxei alos tropos??kai episis to ppc einai to XDA EXEC kai oxi to qtek to xa parei ap thn O2 agglias ara h ace tha mou to ftiaxne?giati exo akousei diafora perierga gia autous.Oso afora h mpataria exo agorasei alh kai pali to problhma peftei kai douleuei kanonika mono otan to bazo na fortisei..MOU RXETE NA BARESO TO KEFALI MOU STO TOIXO:X Δεν είναι 'περίεργοι' στην ACE. Το αντίθετο μάλιστα, την εξυπηρέτηση της ACE δε θα τη βρεις εύκολα σε εταιρία αντίστοιχη. Απλά είναι σαν να τους πηγαίνεις κινητό Samsung για να στο φτιάξει η Motorola. "Έτσι" είναι η διαφορά στα ονόματα XDA, O2, QTEK κλπ, ακόμη και αν στο εσωτερικό τους έχει το ίδιο κινητό. Αμφιβάλλω αν επιτρέπεται να στο δουν, αλλά πάλι, επι πληρωμή ποτέ δεν ξέρεις... Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Απλά είναι σαν να τους πηγαίνεις κινητό Samsung για να στο φτιάξει η Motorola. Kαμία σχέση όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 αξιζει να αγορασω ενα 9000 μεταχειρισμενο αυτη τη στιγμη? η δεν λεει? εχω ενα σ200 αλλα δουλεψα προχτεσ ενα 9000 και μου αρεσε υπερβολικα !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts