Jump to content

[S6 Series] H εμπειρία σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ενα power bank είναι ότι καλύτερο. Εγώ είμαι καλυμμένος πλέον, έχω το κεφάλι μου ήσυχο και το χρησιμοποιώ όσο θέλω!

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατι αμφιβάλλεις; Ποτε δεν ισχυρίζεται η Samsung οτι ειναι heavy η σειρα s6/s6 edge και η αντίστοιχη s7/s7 edge

Ειναι η glamour σειρα της Samsung (δυνατο με καλη καμερα αλλα και στυλ) με παράλληλο σκοπο να χτυπησει το iphone.

Οποιος θελει heavy ας παει στα νοτελια που και μπαταριες ποιο μεγαλες και αποσπομενες θα βρουν και οθονες και γραφιδα.

Μπααα μάλλον και τα ''νοτέλια'' πλέον έγιναν κινητά ''κοσμήματα'', κατά την άποψη σου :p

Φυσικά και αμφιβάλλω και οι λόγοι είναι οι εξής:

-Μέχρι και το s5 μόνο κινητά κοσμήματα δεν τα έλεγες. Όλα ήταν για να κρυφτούν day one σε θήκες με αποκορύφωμα το s5.

Tώρα αν θεώρείς κινητά κόσμημα συσκευές σαν το s5, πάω πάσο.

-To s7/s7 edge έχουν εξαιρετικές μπαταρίες και κατ'επέκτασιν αυτονομίες, ειδικά το 2ο. Πως γίνεται? Αφού είναι κινητά κοσμήματα και δεν την χρειάζονται, δεν προορίζονται για heavy χρήση.

η καλυτερη αποψη που εχω διαβασει ποτε.σε οποιον δεν αρεσει η μπαταρια ας αλλαξει συσκευη και ας αναρωτηθει και λιγο γιατι πεταξε λεφτα σε μια συσκευη που ολοι,ολοι και ολοι,μεχρι και η γιαγια μου ξερουν οτι ειναι για μαξιμουμ 3.5 ωρες οθονη.αν ειχε υποσχεθει η σαμσουνγκ 5 ωρες οθονη θα καταλαβαινα τη γκρινια.

Η δικιά μου δεν το ξέρει, όταν πετάγονται χρήστες και λένε βγάζει ημέρα με νορμαλ χρήση.

Η χρήση που ανέφερα δεν πα να επιμένετε, το 2016 που σχεδόν όλες μας οι ανάγκες έχουν να κάνουν με την τεχνολογία, δεν θεωρείτε βαριά με τίποτα. Τώρα αν εσείς παίρνετε συσκευή για να ταιριάζει στην μπλούζα σας ως κόσμημα πάω πάσο.

Μια ερώτηση έκανα και ορμήσατε να στηρίξετε την συσκευή.

Δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να μιλάμε ήρεμα και χωρίς προσβολές. Peace. :cool:

Παρεπιπτόντως μη απευθύνεστε δημόσια στους moderators γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα το δούμε.

Pm ή αναφορά για τυχόν παράπονα :)

Η δικιά μου δεν το ξέρει, όταν πετάγονται χρήστες και λένε βγάζει ημέρα με νορμαλ χρήση.

Η χρήση που ανέφερα δεν πα να επιμένετε, το 2016 που σχεδόν όλες μας οι ανάγκες έχουν να κάνουν με την τεχνολογία, δεν θεωρείτε βαριά με τίποτα. Τώρα αν εσείς παίρνετε συσκευή για να ταιριάζει στην μπλούζα σας ως κόσμημα πάω πάσο.

Μια ερώτηση έκανα και ορμήσατε να στηρίξετε την συσκευή.

συγνωμη για την επιθετικοτητα αλλα κανω 2 βασικες ερωτησεις οσον αφορα τη μπαταρια και δεν παιρνω απαντηση.πρωτον,υποσχεθηκε η σαμσουνγκ ολοημερη μπαταρια?

απαντηση,οχι και γι αυτο προμοταρησε τη γρηγορη φορτιση.

δευτερον,εγραφαν ολα τα σαιτ,παντου παγκοσμιως οτι το μεγαλυτερο ελαττωμα του s6 ειναι η μπαταρια?

απαντηση,ναι ολοι το εγραφαν,ολοι το φωναζαν.

οποτε οποιος αγοραζει το s6 εμμεσως πλην σαφως αποδεχεται οτι δεν ειναι συσκευη για βαρια χρηση

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Το σταματάω εδώ μιας και έκανα ακριβώς αυτό που μου είπες να κάνω ( αλλαγή συσκευής )

Η ένσταση μου δεν ήταν ποτέ αν το s6 είναι ή όχι για βαριά χρήση, αλλά για το τι σημαίνει βαριά χρήση.

Καλή συνέχεια!

Σε S6 Edge,με MM, έχω μπαταρία ~25%,το σβήνω για δύο ώρες περίπου και όταν το ανοίξω πάλι,μετά από λίγο δείχνει ~2-3%. Hard reset έκανα μόλις την πέρασα,τι φταίει; Φορτισμένο και με αργή και με γρήγορη φόρτιση,μου το έκανε και τις δύο φορές.

Το βραδυ απο 12.00 εως 9.00 χανω 4% ειναι φυσιολογικο;; εσεις;; εχω ανοιχτα 3g και whatsapp .συνχρονισμους κλειστους και ολα στην βελτίωση

Φυσιολογικό ειναι.

Σε S6 Edge,με MM, έχω μπαταρία ~25%,το σβήνω για δύο ώρες περίπου και όταν το ανοίξω πάλι,μετά από λίγο δείχνει ~2-3%. Hard reset έκανα μόλις την πέρασα,τι φταίει; Φορτισμένο και με αργή και με γρήγορη φόρτιση,μου το έκανε και τις δύο φορές.

Απο τη στιγμή που έκανες hard reset και καμια βελτιωση,τότε μονο service.

Αλλα Δοκίμασε μετα το hard reset ως τελευταία προσπαθεια να το αφήσεις γυμνό απο εφαρμογες με εξαίρεση 3-4 βασικές εφαρμογες που χρησιμοποιείς και δες πως παει.

Αν δεις μεγαλη βελτιωση αρα κάποια οι καποιες εφαρμογες σου κάνουν τη ζημιά.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Φυσιολογικό ειναι.

Απο τη στιγμή που έκανες hard reset και καμια βελτιωση,τότε μονο service.

Αλλα Δοκίμασε μετα το hard reset ως τελευταία προσπαθεια να το αφήσεις γυμνό απο εφαρμογες με εξαίρεση 3-4 βασικές εφαρμογες που χρησιμοποιείς και δες πως παει.

Αν δεις μεγαλη βελτιωση αρα κάποια οι καποιες εφαρμογες σου κάνουν τη ζημιά.

Δεν νομίζω πως είναι θέμα hardware αφού δούλευε άψογα με L. Και οι εφαρμογές που έβαλα,είναι οι ίδιες.

Δεν νομίζω πως είναι θέμα hardware αφού δούλευε άψογα με L. Και οι εφαρμογές που έβαλα,είναι οι ίδιες.

Βάζεις το Gsam, βλέπεις τι σου κάνει τη ζημιά.

Βγάζω το κινητό με 100 % στις 12 το βράδυ και μέχρι το πρωί με ultra ενεργό χάνω 3% και λέω καλά είναι. Το ξανακάνω την άλλη μέρα και το βλέπω το άλλο πρωί να έχει πάει στο 89% δλδ έχασε 11% πάλι με ultra ενεργό.

Τι συμβαίνει...?

HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Πρωτη εβδομαδα,απευθειας στην 6.0.1....

Φορτιση Αργη Ασυρματη με κλειστα τα παντα κατα τη διαρκεια φορτισης (πτηση)

Στο 16ωρο με ανοικτο bt μονιμα wifi 12 ωρες περιπου 4 3 g (οχι και το καλυτερο σημα)

Κλησεις κανα μισαωρο ...πολυ internet ,viber, αρκετο fb ,συγρονισμοι κλειστοι..

http://i1382.photobucket.com/albums/ah274/tbairaktaris/Mobile%20Uploads/Screenshot_20160325-005328_zps1k6pj4ry.png

http://i1382.photobucket.com/albums/ah274/tbairaktaris/Mobile%20Uploads/Screenshot_20160325-005304_zpsotn5vfyg.png

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

το περιεργο με το κινητο ειναι οτι οσοι έχουν το απλο s6 απο την αρχη με λολλιποπ και τωρα παλι με marshmallow ειχαν και εχουν αρκετα χειροτερη μπαταρια απο οσους εχουν s6 edge.τωρα πως γινεται αυτο με μολις 50 mah παραπανω??

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Καθαρα με WiFi η χρηση στην 6.0.1 με BTU rom.

Χρηση αρκετο whats app, instagram, tapatalk και το slim social για το fb.

Φωτεινοτητα auto στην μεση.

http://s13.postimg.org/q8pon7mh3/Screenshot_20160331_003912.jpg

image upload

http://s28.postimg.org/fp5m85ltp/Screenshot_20160331_003930.png

free picture upload

Ισχυει οτι και στο προηγούμενο ποστ αλλα εδω εχω και 1 περιπου ωρα χρηση data.

Επισης εδω χρησιμοποιησα το greenify για παγωμα των εφαρμογών και την επιλογή aggressive doze. Απο οτι φαίνεται έκανε πολύ καλη δουλειά και είπα να το τραβηξω οσο παει.

Τελικα εγραψε 5 ωρες που το θεωρω αξιοπρεπες για τα χαρακτηριστικά και την ανάλυση της συσκευής.

http://s17.postimg.org/xw2ujr0j3/Screenshot_20160404_002125.jpg

image url

http://s14.postimg.org/cexh0t6ch/Screenshot_20160404_002137.png

image upload no compression

Το greenify πως το κατάφερες να δουλεψει το auto?

Με τα πολλα κατάφερα να το τικαρω σαν επιλογή.

Για το auto ακομα δεν το προσεξα γιατι το κάνω χειροκίνητα από συνήθεια με διπλο πατημα (παγωμα + κλείδωμα οθόνης)

Edit:

Μόλις το τσέκαρα, κανει κανονικα αυτοματη αδρανοποιηση.

Edited by marios_ch

παιδια καμια καλη προταση για powerbank εχουμε

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Γεια σας, Έχω το από απλό s6 και είμαι στο 2% μπαταρία. Το βάζω να φορτίσει με το δικό του φορτιστή σε γρήγορη φόρτιση και μου γράφει πως θέλει 1 ώρα και 19 λεπτά. Βγάζω το φορτιστή και το αλλάζω σε κανονική φόρτιση και μου γράφει 1 ώρα και 35 λεπτά..

Άλλη φορά με φορτιστή s3 και πολύ χαμηλή μπαταρία ήθελε περίπου 2 ώρες φόρτιση..

Πως σας φαίνονται οι χρόνοι αυτοί?

Καποιος φιλος ειπε πως η μπαταρία συμπεριφερεται περιεργα..άλλοτε σου βγαζει 2,5 ωρες,άλλοτε 3,5 ωρες.. εμενα σημερα με ιδια και πιο σκληρη χρηση μου βγαζει 3 ωρες και 43 λεπτα καθ υπολοιπο μπαταριας 12% ενω καθημερινα φυθανει περιπου 3 ωρες.. οτι ναναι.. τες πα..

Παντως απο το κακο χαμο που ειχε οταν βγηκε η 6 και με την ελευση του μικρου update ειναι καλυτερη..

Edited by LELELO

Γεια σας, Έχω το από απλό s6 και είμαι στο 2% μπαταρία. Το βάζω να φορτίσει με το δικό του φορτιστή σε γρήγορη φόρτιση και μου γράφει πως θέλει 1 ώρα και 19 λεπτά. Βγάζω το φορτιστή και το αλλάζω σε κανονική φόρτιση και μου γράφει 1 ώρα και 35 λεπτά..

Άλλη φορά με φορτιστή s3 και πολύ χαμηλή μπαταρία ήθελε περίπου 2 ώρες φόρτιση..

Πως σας φαίνονται οι χρόνοι αυτοί?

Καποιος φιλος ειπε πως η μπαταρία συμπεριφερεται περιεργα..άλλοτε σου βγαζει 2,5 ωρες,άλλοτε 3,5 ωρες.. εμενα σημερα με ιδια και πιο σκληρη χρηση μου βγαζει 3 ωρες και 43 λεπτα καθ υπολοιπο μπαταριας 12% ενω καθημερινα φυθανει περιπου 3 ωρες.. οτι ναναι.. τες πα..

Παντως απο το κακο χαμο που ειχε οταν βγηκε η 6 και με την ελευση του μικρου update ειναι καλυτερη..

Παίζει τεράστιο ρόλο το σήμα σου. Αν τη μία μέρα ήσουν σε σημείο που δεν έπιανε καλά τότε λογικό είναι να βγάζεις μια ώρα λιγότερη.

Παίζει τεράστιο ρόλο το σήμα σου. Αν τη μία μέρα ήσουν σε σημείο που δεν έπιανε καλά τότε λογικό είναι να βγάζεις μια ώρα λιγότερη.

Μπα ακριβώς την ίδια χρήση στον ιδιο χωρο..

Εγώ είμαι 5:30 οθονη. Είδα μεγάλη βελτίωση κάνοντας τα εξής. Έβγαλα Facebook άφησα μόνο messenger και viber. Κατέβασα app manager είδα ποιες εφαρμογές ανοίγουν από μόνες τους χωρίς να της χρησιμοποιώ ποτέ και της παγωσα-απενεργοποιησα. Καμία 19 εφαρμογές. Είδα 30% βελτίωση στην μπαταρία.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to [S6 Series] H εμπειρία σας με τη μπαταρία