Jump to content

[S6 Series] H εμπειρία σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάλι μετά από 5 μήνες με το edge και περιπου 100 κυκλους φορτισης

βγάζω χαλαρά 5 ώρες οθονη...

Ειδικά τώρα που δε δουλεύω όλη μέρα το χω στα χερια.

WiFi μόνιμα ανοιχτό messenger να μη σταματάει οθόνη auto λιγο κάτω από τη μεση...πολλές εφαρμογές περασμενες

Και με σήμα χάλια ειδικα μέσα στο σπιτι...που βγαίνω μπαλκόνι για να μιλησω.

http://i.imgbox.com/SVcsoRbf.png

http://i.imgbox.com/AajX4NaE.png

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω το απλο s6 και σκέφτομαι να πετάξω Facebook και mesager και να συμβιβαστω με το Facebook από Browser.

Το δουλεύει κανένας έτσι το Facebook?

Αξιζει λέτε τον κόπο μπας και η μπαταρία μας αντέχει καμία ώρα παραπάνω?

kountouraN

Φιλε οταν εισαι μεσα στο σπιτι και με το που το βγαζεις απο τη πριζα το χεις στα χερια ειναι λογικο. Εγω που εχω ανοιχτα δεδομενα και ειμαι σε αμαξι γυριζοντας μια πολη ολοκληρη σαφως κ δεν κανουμε ιδια χρηση. Μεση χρηση που κανει ο καθενας η αυτονομια του ειναι απλα χαλια
Δημήτρης

Έχω το απλο s6 και σκέφτομαι να πετάξω Facebook και mesager και να συμβιβαστω με το Facebook από Browser.

Εγω ξηλωσα το facebook απ ολες τις συσκευές μου αλλα κρατησα το messenger. Δεν το έκανα λογω μπαταρίας, αλλα επειδη ειναι μια εφαρμογή που τρωει πολλους πορους ενω η mobile εκδοση του browser ειναι πολυ πολυ καλη,με ελαχιστα μειονεκτηματα. Προτεινω σε ολους να το κανουν αυτο,θα εχουν καλυτερη μπαταρία, αποδοση στο κινητό και ισως εμπειρία στο fb.

Εγώ το δουλεύω έτσι και είναι ΠΟΛΥ καλύτερα.....:)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Έφτασε το μεσημέρι, σας βάζω τις φωτογραφίες https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160202/a861a5d9cb81e9dea42e0dedab25adb4.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160202/a4fb569baf4bb4bc8e2918e72440b4e0.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160202/0e646ec4d5e769c7aa67f71f910db3ea.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160202/18beab09f860efcc03a022db418863a2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160202/465287051b862320f715d1ef6a79dadb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160202/3111e9127a7b6af10ba104155a106907.jpg

Για την χρηση που κανεις παρε το edge plus. Δεν διορθωνεται κατι με την χρηση που κανεις.
Δημήτρης

Φιλε δοκιμασε το folio ειναι εξαιρετική εναλλακτική και δεν χρειάζεται ούτε καν messenger.

Φιλε theospan, λυσε μου μια απορια, τετοια χρηση κανουν με αι φον οι συναδελφοι σου και την βγαζουν? δε μιλαμε για plus, μιλαμε για το μικρο.

Το κινητο απο ο,τι καταλαβαινω ειναι η προεκταση του χεριου σου, δουλευει full 3G και εκτος απο κλησεις που ειναι αρκετες, εχεις πααααρα πολλα mail συν το λιωσιμο στα social. ΠΡοσωπικα τη βρισκω καλη την αποδοση την κινητου σου και δεν εχω καταλαβει γιατι δεν ανοιγεις την εξοικονομηση. Ισως σου δωσει κανα 2ωρο ακομα, αναλογα τη χρηση. Επισης, ποσα mail συγχρονιζεις?

Δεν ξερω αν θα σε βγαλει το plus Καθως τα δουλευεις ολα μαζι. Ενα Ζ3 θες εσυ να το λιωσεις και να μην αγχωνεσαι. Τελος, στη δουλεια δεν εχετε pc για τα mail κτλ? τοση χρηση απο το κινητο?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Φιλε theospan, λυσε μου μια απορια, τετοια χρηση κανουν με αι φον οι συναδελφοι σου και την βγαζουν? δε μιλαμε για plus, μιλαμε για το μικρο.

Το κινητο απο ο,τι καταλαβαινω ειναι η προεκταση του χεριου σου, δουλευει full 3G και εκτος απο κλησεις που ειναι αρκετες, εχεις πααααρα πολλα mail συν το λιωσιμο στα social. ΠΡοσωπικα τη βρισκω καλη την αποδοση την κινητου σου και δεν εχω καταλαβει γιατι δεν ανοιγεις την εξοικονομηση. Ισως σου δωσει κανα 2ωρο ακομα, αναλογα τη χρηση. Επισης, ποσα mail συγχρονιζεις?

Δεν ξερω αν θα σε βγαλει το plus Καθως τα δουλευεις ολα μαζι. Ενα Ζ3 θες εσυ να το λιωσεις και να μην αγχωνεσαι. Τελος, στη δουλεια δεν εχετε pc για τα mail κτλ? τοση χρηση απο το κινητο?

Μα αυτο ειπα οτι η χρηση μια χαρα ειναι. Το κινητο δεν την αντεχει. Εξοικονομηση εχει λαγκ ,και σπαει @@ . Το iPhone σαφως θα εχει λιγο παραπανω γτ στην αναμονη δεν καιει τπτ ενω το s6 την πινει. Ειχα πριν το s6 iPhone ,στη χρηση μπορει να τσιμπαει αλλα κ το s6 τσιμπαει. Κερδιζει στην αναμονη ομως. Το edge plus εχει τρομερη μπαταρια. Και απο τετοια οθοναρα και καμεραρα δεν πεφτεις στο Ζ3.

Δημήτρης

Μα αυτο ειπα οτι η χρηση μια χαρα ειναι. Το κινητο δεν την αντεχει. Εξοικονομηση εχει λαγκ ,και σπαει @@ . Το iPhone σαφως θα εχει λιγο παραπανω γτ στην αναμονη δεν καιει τπτ ενω το s6 την πινει. Ειχα πριν το s6 iPhone ,στη χρηση μπορει να τσιμπαει αλλα κ το s6 τσιμπαει. Κερδιζει στην αναμονη ομως. Το edge plus εχει τρομερη μπαταρια. Και απο τετοια οθοναρα και καμεραρα δεν πεφτεις στο Ζ3.

δε διαφωνησα με αυτο που ειπες, απλα θεωρω οτι με λιγο διαφορετικο σεταρισμα ισως σωθει. Επισης το να προτεινεις να σκασει αλλα 200 ευρω πχ, για μεταβαση στο Plus δεν ειναι και το πιο λογικο παντα. Το οτι εμεις παιζουμε καθε τρεις και λιγο με αλλη συσκευη δε σημαινει οτι ολοι μπορουν και θελουν. Εγω πχ δεν θα αντεχα τετοιο μεγεθος και θα εψαχνα στις 5" περιπου τι επιλογες εχω.

Τωρα για το iphone 6s δεν ξερω αν μπορει να βγαλει παραπανω με τετοια χρηση, θεωρω οτι δεν θα εβγαζε, και αναμονη ο φιλος δεν εχει καθολου αφου το λιωνει.

Οσο για το lag, αν κανεις ελαφριες δουλειες μπορει να μην τον ενοχλει. Εγω πχ την εχω ενεργη παντα, μονο αν θελω το κατι παραπανω την κλεινω. Οκ λαγκαρει και στον καταλογο αλλα γενικα δεν εχω καποιο θεμα, δεν ειναι αργο το τηλεφωνο σε αποδοση, εχει διαφορα το ενα απο το αλλο.

Τελος, θελω να σιγουρευτω οτι ο φιλος εχει κανει την τελευταια ενημερωση και δεν ειναι με 5.0.2 (δε θυμαμαι αν και η 5.1.1 αρχικα ειχε προβλημα με τη μπαταρια και με επομενο update εστρωσε. ).

Για το Ζ3 το προτεινα απλα σα λυση για καλυτερη αυτονομια, οπως και το Ζ5 αλλωστε, δεν υστερουν καπου εκτος απο την καμερα οπου το Ζ5 ειναι λιγο πισω και σαφως εχει καλυτερη αποδοση στην μπαταρια.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δεν το γνωρίζω αν κάνουν τέτοια χρήση, θα το δοκιμάσω πάντως γτ θα μου το δώσει η εταιρεία. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μου αρέσει, θέλω το s6 σε αυτές τις ίντσες, καθώς θεωρώ ότι είναι το ιδανικό, κάθε τι μεγαλύτερο ή μικρότερο για μένα δεν βολεύει.

Σίγουρα μου τρώει πολύ μπαταρία η εφαρμογή των email, καθώς είναι εξωτερική και όχι η native ενώ στα iPhone το εταιρικό email συγχρονίζει με την native εφαρμογή. Το fb σίγουρα μου τρώει πολύ μπαταρία γτ τι χρησιμοποιώ ελάχιστα.

Γενικά ψάχνω μήπως μπορώ να βελτιωσω πράγματα.

ΠΡΙΝ είχα το s5 και πραγματικά ότι άλλαζα μπαταρία στην διάρκεια της ημέρας, ήταν σωτήριο και πολύ βολικό, αλλά τώρα δεν θέλω να ξαναγυρισω πίσω, το s6 μου αρέσει και είναι πολύ καλύτερο.

Ευχαριστώ για την βοήθεια, αν έχετε προτάσεις εξοικονομησης, πείτε μου για να αλλάξω πραγματάκια.

Για κάποιον φίλο που μου είπε για τα email από το γραφείο, δυστυχώς κινουμαι πολύ έξω, οπότε τα διαβάζω από το κινητό κυρίως. Για μένα το τηλέφωνο πραγματικά είναι εργαλείο.

Δεν το γνωρίζω αν κάνουν τέτοια χρήση, θα το δοκιμάσω πάντως γτ θα μου το δώσει η εταιρεία. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μου αρέσει, θέλω το s6 σε αυτές τις ίντσες, καθώς θεωρώ ότι είναι το ιδανικό, κάθε τι μεγαλύτερο ή μικρότερο για μένα δεν βολεύει.

Σίγουρα μου τρώει πολύ μπαταρία η εφαρμογή των email, καθώς είναι εξωτερική και όχι η native ενώ στα iPhone το εταιρικό email συγχρονίζει με την native εφαρμογή. Το fb σίγουρα μου τρώει πολύ μπαταρία γτ τι χρησιμοποιώ ελάχιστα.

ΠΡΙΝ είχα το s5 και πραγματικά ότι άλλαζα μπαταρία στην διάρκεια της ημέρας, ήταν σωτήριο και πολύ βολικό, αλλά τώρα δεν θέλω να ξαναγυρισω πίσω, το s6 μου αρέσει και είναι πολύ καλύτερο.

Ευχαριστώ για την βοήθεια, αν έχετε προτάσεις εξοικονομησης, πείτε μου για να αλλάξω πραγματάκια.

Για κάποιον φίλο που μου είπε για τα email από το γραφείο, δυστυχώς κινουμαι πολύ έξω, οπότε τα διαβάζω από το κινητό κυρίως. Για μένα το τηλέφωνο πραγματικά είναι εργαλείο.

Για αρχη ξηλωσε το fb. Και οταν δεν σερφαρεις να εχεις 2g. Ερχονται ολες οι ειδοποιησεις κανονικα.

Δημήτρης

Καταρχην συμφωνω οτι το S6 ειναι πανεμορφο και καλο τηλεφωνο οποτε αξιζει να το εχεις, αλλα το θεμα ειναι να κανεις δουλεια.

Τωρα αμα μου λες οτι δε σε εβγαζε ουτε το S5 και αλλαζες μπαταρια τα βλεπω δυσκολα τα πραγματα.

Για μενα, το στησιμο ειναι πολυ σημαντικο καθως πολλες εφαρμογες αθροιστικα, με πολλες λαθος ρυθμισεις μπορουν να σου ξεζουμιζουν την μπαταρια.

Θα προσπαθησω να σου πω εγω τι εχω κανει:

Καταρχην εχω κλεισει σχεδον ολες τις ειδοποιησεις του FB. Δεν θελω να μου ερχεται καμια ηλιθια ειδοποιηση για ομαδες, παιχνιδια, σχολια κτλ. Κανεις πχ ενα σχολιο σε εναν φιλο και απο κατω γινεται πανηγυρι και βαραει συνεχεια, ολα αυτα αυξανουν καταναλωση. προτιμω να μπαινω καθε τοσο και να κανω μια ανανεωση οπου βγαινουν οι ειδοποιησεις, απλα δεν βαραει το κινητο απο μονο του. Αυτο γινεται απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης FB (φανταζομαι ξερεις που ειναι).

Επισης εχω κλεισει τοποθεσια στο FB , και στο messenger και στην καμερα και γενικα την εχω κλειστη και στο κινητο, αλλα καλο ειναι να την κλεισεις απο τις ρυθμισεις των εφαρμογων που τη ζητανε, ακομα και το κωλοσαζαμ τη ζηταει συνεχεια.

Πχ απο το shazam εχω κλεισει ολες τις ειδοποιησεις που εχει, τις ειχα ανοιχτες και μου σκαγανε συνεχεια οι βλακειες του που ποτε δεν με ενδιαφεραν.! ολα αυτα ειναι καταναλωση!

Πρεπει δηλαδη μια μια τις εφαρμογες σου να τις ψαξεις και να τις σεταρεις οπως πρεπει.

Μετα, αν εχεις τιποτα swarm/foursquare, κλεινουμε τα παντα και εκει. Εγω τις εφαρμογες αυτες τις εχω για να κανω κανα τσεκ ιν οταν θελω να δω το wifi κανενος μαγαζιου. Βαρεθηκα να μαζευω ποντους και να μαλα#%#μαι οποτε του εχω κλεισει ο,τι ειδοποιηση εχει.

Τελος, whatsapp και viber. εχω κλεισει το ξεκλειδωμα οθονης, αναμα οθονης και ο,τι αλλη βλακεια εχουν. Αρκει να χτυπανε και να τα ακουω, αναβοσβηνει και το Led Και τελος. Αυτα περι αναμενης οθονης εγιναν για το iphone Που δεν εχει Led.

Οσο για τα mail τα εχω βαλει να συγχρονιζουν καθε 10 λεπτα, απο τις 9 εως τις 5 και μετα καθε μια ωρα. Το πρωι δε με ενδιαφερει πιο γρηγορα, θελω να τα βλεπω μαζεμενα καθε 10 και το απογευμα δε με απασχολει.

Δεν σε ρωτησα αν μιλας με handsfree, αν ναι, τοτε συνηθως η οθονη μενει αναμενη καθως δεν ακουμπαει στο κεφαλι μας το κινητο, αν μπορεις κλειδωνε το να κλεινει..γλιτωνεις πολλη μπαταρια.

Αν ολα αυτα τα εχεις κανει, αν εχεις κανει βελτιστοποιηση των εφαρμογων (ολες εκτος απο viber) και αν βαλεις και εξοικονομηση, θεωρω οτι θα πας καλυτερα αυριο.

α! το wpa finder το ξερεις? Κανα wifi να ξεκλειδωσεις εκει τριγυρω δεν υπαρχει? με 3G τοσες ωρες το βιαζεις το κινητο :p

Οσο για το 2g, προσωπικα δε μπορω ουτε λεπτο, 1ον γιατι τα μαιλ απαιτουν ταχυτητα αν εχουν συνημμενα και ενα mail μπορει να σου μπουκωσει ολο το συστημα, και 2ον ακομα και το Fb θελει 3G, δε νομιζω να μπορεις να μπαινεις FB με 2G.

Και απαντησε αν θες στο θεμα αναβαθμισης, εισαι σιγουρα up to date ετσι?

Σήμερα έβγαλα τις περισσότερες ώρες οθόνης που έχω δει ποτέ στο τηλέφωνο μου έχω τραβήξει τέσσερις φωτογραφίες τις πρώτες δύο της τράβηξα στο 50% της μπαταρίας και τις δύο τελευταίες στο 15% της μπαταρίας όπου και μετά μπήκα για φόρτιση . Αν και σε προηγούμενα Ποστ μου έχω πει την γνώμη μου για τη συσκευή και ότι η μπαταρία της κρατάει ανάλογα με τη χρήση που κάνουμε σήμερα όπως και τη χθεσινή μέρα παρατήρησα τεράστια αλλαγή στους χρόνους που έβγαζα.Έχω κλείσειπάνω από 200 κύκλους φόρτισηςη χρήση του τηλεφώνου ήταν μόνιμα ανοικτό το βάιμπερ το WhatsApp συγχρονίζω τρία e-mail ανά μισή ώρα . ανοικτές ειδοποιήσεις σε Instagram . Περίπου 1ώρα σε κλήσεις και πολύ πολύ πολύ σερφάρισμα facebook μέσω του explorer που δίνει Samsung και γενικά τις τελευταίες μέρες που βλέπω αυτή τη διαφορά χρησιμοποιώ τον explorer τηςSamsung όποιος μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλός και γρήγορος και τον είχα παρεξηγήσει . Η φωτεινότητα ήταν πανω απο την μέση χωρίς αυτόματο και κάποιες φορές είχα εξοικονόμηση κάποιες άλλες Όχι.Παρακάτω βάζω λινκ με τις φωτογραφίες .

http://imageshack.com/a/img924/4756/UCWuoU.png

http://imageshack.com/a/img921/373/gR5r5U.png

http://imageshack.com/a/img923/5069/HscyCO.png

http://imageshack.com/a/img922/4083/YBHZMD.png

Έβγαζε άνετα θεωρώ αλλο ενα μισάωρο και είναι οι καλύτεροι χρόνοι που εχω δει με την χρήση αυτή.

Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g,

Καλημέρα, το έχω μόλις 4 μέρες το κινητό και αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με στην μπαταρία με τον συγχρονισμό mail. Έχω 3 συγχρονισμένα mail από τα οποία ένα είχα ένα ως exchange και τα υπόλοιπα σε imap, δοκίμασα να τα βάλω όλα σε imap αλλά πάλι το ίδιο. Από μια αναζήτηση είδα ότι το έχουν και άλλοι αλλά λύση δεν βρήκα. Προς το παρών τα απενεργοποίησα και πέρασα το cloudmagic. Καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Ποστάρω και screenshot.

http://imagizer.imageshack.us/v2/361x643q90/923/QezNvO.png

P.S. γιατί δεν επισυνάπτει το αρχείο?(exceeds forum quota by 79.3kb)έχω 3.5 mb free space στο attachment

Edited by master1992g

Καταρχην συμφωνω οτι το S6 ειναι πανεμορφο και καλο τηλεφωνο οποτε αξιζει να το εχεις, αλλα το θεμα ειναι να κανεις δουλεια.

Τωρα αμα μου λες οτι δε σε εβγαζε ουτε το S5 και αλλαζες μπαταρια τα βλεπω δυσκολα τα πραγματα.

Για μενα, το στησιμο ειναι πολυ σημαντικο καθως πολλες εφαρμογες αθροιστικα, με πολλες λαθος ρυθμισεις μπορουν να σου ξεζουμιζουν την μπαταρια.

Θα προσπαθησω να σου πω εγω τι εχω κανει:

Καταρχην εχω κλεισει σχεδον ολες τις ειδοποιησεις του FB. Δεν θελω να μου ερχεται καμια ηλιθια ειδοποιηση για ομαδες, παιχνιδια, σχολια κτλ. Κανεις πχ ενα σχολιο σε εναν φιλο και απο κατω γινεται πανηγυρι και βαραει συνεχεια, ολα αυτα αυξανουν καταναλωση. προτιμω να μπαινω καθε τοσο και να κανω μια ανανεωση οπου βγαινουν οι ειδοποιησεις, απλα δεν βαραει το κινητο απο μονο του. Αυτο γινεται απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης FB (φανταζομαι ξερεις που ειναι).

Επισης εχω κλεισει τοποθεσια στο FB , και στο messenger και στην καμερα και γενικα την εχω κλειστη και στο κινητο, αλλα καλο ειναι να την κλεισεις απο τις ρυθμισεις των εφαρμογων που τη ζητανε, ακομα και το κωλοσαζαμ τη ζηταει συνεχεια.

Πχ απο το shazam εχω κλεισει ολες τις ειδοποιησεις που εχει, τις ειχα ανοιχτες και μου σκαγανε συνεχεια οι βλακειες του που ποτε δεν με ενδιαφεραν.! ολα αυτα ειναι καταναλωση!

Πρεπει δηλαδη μια μια τις εφαρμογες σου να τις ψαξεις και να τις σεταρεις οπως πρεπει.

Μετα, αν εχεις τιποτα swarm/foursquare, κλεινουμε τα παντα και εκει. Εγω τις εφαρμογες αυτες τις εχω για να κανω κανα τσεκ ιν οταν θελω να δω το wifi κανενος μαγαζιου. Βαρεθηκα να μαζευω ποντους και να μαλα#%#μαι οποτε του εχω κλεισει ο,τι ειδοποιηση εχει.

Τελος, whatsapp και viber. εχω κλεισει το ξεκλειδωμα οθονης, αναμα οθονης και ο,τι αλλη βλακεια εχουν. Αρκει να χτυπανε και να τα ακουω, αναβοσβηνει και το Led Και τελος. Αυτα περι αναμενης οθονης εγιναν για το iphone Που δεν εχει Led.

Οσο για τα mail τα εχω βαλει να συγχρονιζουν καθε 10 λεπτα, απο τις 9 εως τις 5 και μετα καθε μια ωρα. Το πρωι δε με ενδιαφερει πιο γρηγορα, θελω να τα βλεπω μαζεμενα καθε 10 και το απογευμα δε με απασχολει.

Δεν σε ρωτησα αν μιλας με handsfree, αν ναι, τοτε συνηθως η οθονη μενει αναμενη καθως δεν ακουμπαει στο κεφαλι μας το κινητο, αν μπορεις κλειδωνε το να κλεινει..γλιτωνεις πολλη μπαταρια.

Αν ολα αυτα τα εχεις κανει, αν εχεις κανει βελτιστοποιηση των εφαρμογων (ολες εκτος απο viber) και αν βαλεις και εξοικονομηση, θεωρω οτι θα πας καλυτερα αυριο.

α! το wpa finder το ξερεις? Κανα wifi να ξεκλειδωσεις εκει τριγυρω δεν υπαρχει? με 3G τοσες ωρες το βιαζεις το κινητο :p

Οσο για το 2g, προσωπικα δε μπορω ουτε λεπτο, 1ον γιατι τα μαιλ απαιτουν ταχυτητα αν εχουν συνημμενα και ενα mail μπορει να σου μπουκωσει ολο το συστημα, και 2ον ακομα και το Fb θελει 3G, δε νομιζω να μπορεις να μπαινεις FB με 2G.

Και απαντησε αν θες στο θεμα αναβαθμισης, εισαι σιγουρα up to date ετσι?

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλές, έχω αρχίσει ήδη να κάνω κάποια πράγματα, όπως εξοικονόμηση ενέργειας, σβήσιμο κάποιων εφαρμογών και σήμερα είναι καλύτερα. Τώρα έφτασα στο 15%. Δεν χρησιμοποιώ hands-free. Θα προσπαθήσω να βελτιωσω και ότι άλλο μπορώ, όπως και την χρήση. Θα το ξαναστησω από την αρχή όταν με το καλό έρθει η αναβάθμιση σε 6 και βλέπουμε. Δεν θέλω να αλλάξω συσκευή γτ πραγματικά μου αρέσει. Αν δεν αντέξω θα πάω στο plus γτ τα είδα δίπλα δίπλα με iPhone και πραγματικά είναι πολύ πιο όμορφο, πιο ελαφρύ.

Ευχαριστώ πολύ

Το edge plus θα σε καλύψει καλύτερα σε θέμα μπαταρίας. Όσο για ομορφιά και το απλό edge και το plus είναι κοσμήματα! Απλά θα πρέπει να συνηθίσεις το μέγεθος τις πρώτες μέρες

Εγώ επειδή δεν άντεχα το μέγεθος ήμουν σε σονυ που η αδιάβροχοποίηση με καλύπτει πιο πολύ.

Από εκεί και πέρα πιστεύω με λίγο σωστό στήσιμο και προσεκτική χρήση θα είσαι Οκ.

Edited by Nikos_Mpl

Καλημέρα. Εχτές έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και το άφησα από τις 12 το βράδυ μέχρι στις 8 το πρωί μόνο με WiFi και είχε πέσει στο 90%.πολυ δεν είναι 10% σε 8 ώρες αναμονή ;;

Γεια σας κανω μια έρευνα αγοράς για το s6 edge εχω ηδη το iPhone 5 και το εχω βαρεθεί σαν κινητο και σκεφτόμουν να παρω ενα Samsung και το edge ειναι πολυ ομορφο κινητο και διαφορετικό! Δεν ειναι πως δεν έμεινα ευχαριστημένη απο το iPhone απλα βαρέθηκα το λογισμικό και τωρα πχ να παρω το 6 ειναι σαν να παιρνω το ιδιο κινητο με αλλο σκελετό και κάποιες λειτουργίες παρα πανω που δεν με συγκινούν και πολυ! Θελω να μου πείτε την γνωμη σας εσεις που το έχετε αν ειστε ευχαριστημένοι ή τι δεν σας αρεσε στο κινητο που έχετε! Και η κλασική ερώτηση κολλάει;;;

Γεια σας κανω μια έρευνα αγοράς για το s6 edge εχω ηδη το iPhone 5 και το εχω βαρεθεί σαν κινητο και σκεφτόμουν να παρω ενα Samsung και το edge ειναι πολυ ομορφο κινητο και διαφορετικό! Δεν ειναι πως δεν έμεινα ευχαριστημένη απο το iPhone απλα βαρέθηκα το λογισμικό και τωρα πχ να παρω το 6 ειναι σαν να παιρνω το ιδιο κινητο με αλλο σκελετό και κάποιες λειτουργίες παρα πανω που δεν με συγκινούν και πολυ! Θελω να μου πείτε την γνωμη σας εσεις που το έχετε αν ειστε ευχαριστημένοι ή τι δεν σας αρεσε στο κινητο που έχετε! Και η κλασική ερώτηση κολλάει;;;

κοιτα, το ios ειναι πιο στρωτο λειτουργικο, παει λιγο καλυτερα και ειδικα απο τα samsung που δεν ειναι η επιτομη του κωδικα..ΠΧ ενα sony ή ενα HTC ειναι πιο αερατα. Απο εκει και περα, το κινητο δεν κολλαει, δεν ειναι αργο, απλα μπορει να δεις lag οταν χρησιμοποιεις την εξοικονομηση. Την εξοικονομηση θα την χρειαστεις καθως η μπαταρια του δεν ειναι τερας και δεν βγαζει παντα τη μερα. Ειδικα αν εισαι εξω ολη μερα με 3G. Ετσι το ενα φερνει το αλλο, και θα εχεις αυτη την εμπειρια. Αν παλι δεν το λιωνεις και το πας χαλαρα, οποτε καταφερεις να βγαλεις τη μερα χωρις εξοικονομηση ή αν του πατας στο ενδιαμεσο μια φορτιση, τοτε θα το ευχαριστηθεις πιο πολυ.

Εγω πχ σε αυτο το κινητο θα ηθελα λιγο μεγαλυτερη μπαταρια μονο. Καμερα σαφως καλυτερη απο iphone και αρκετα ευχρηστη. Σχεδιο νομιζω οτι δεν υπαρχει καλυτερο σε συσκευη ακομα και τελος το μεγεθος ειναι πολυ καλο.

Εγω σα μενου προτιμω της σονυ, το βρισκω πιο απλο αλλα πιο ευχρηστο, και φυσικα πιο ελαφρυ, οποτε δε θα χρειαζοταν παλι την εξοικονομηση ή δε θα ειχε lag με αυτη. Τελος παντων, γενικα πιστευω οτι αξιζει να το παρεις καθως ολα τα κινητα εχουν τις ατελειες τους. Το θεμα ειναι να διαλεξεις αυτο που εχει ατελειες που δε σε ενοχλουν.

Ρε συ Νικολα γιατι καθε φορα που ποσταρεις κατι ,αναφερεις και το σονυ που ειχες;

Αφου αυτο σου αρεσει,το αναπολεις,γιατι δεν παιρνεις το Ζ5 να βγαλεις τα γουστα σου;

Χωρις παρεξηγηση βεβαια,αλλα δεν υπαρχει λογος να αναφερεσαι συνεχεια σε αυτο.

Ε αφου στο αναλογο της φωτογραφιας εκτοπιστηκαν οι ανεπιθυμητοι και δημιουργειται ελευθερα πια κλιμα οτι δε μετραει το ois και δεν υπαρχουν ουσιαστικα διαφορες μεταξυ z5 και των αλλων συσκευων... μετα απο πρωταθλητης φωτογραφιας να μη βγει και πρωταθλητης στην μπαταρια το z5;

• The title was changed to [S6 Series] H εμπειρία σας με τη μπαταρία