mario_fit Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Το θέμα είναι να ψωνίζουμε ότι μας πάει και όχι επειδή είναι μάρκα και θα το δούν οι άλλοι ή επειδή το φοράνε οι άλλοι ! Oλο μα ολο το νοημα σε μια προταση.:respect:(γενικοτερα με βρισκεις συμφωνο σε ολο σου το ποστ) "Δυστυχως" ομως ειναι συνηθες φαινομενο γυρω μας να συμβαινει το αντιθετο...ειτε το πεις μιμητισμο,ειτε το πεις ανασφαλειες,ειτε "ψωνιο",ειτε ματαιοδοξια...συμβαινει. Για να μην παρεξηγηθω δεν με ενοχλει το τι ψωνιζει ο αλλος ή αν το επιλεγει βαση μαρκας,κοστους ή οτι αλλο θελει. Αλλα το να ψωνιζει και να ξοδευει αβερτα λεφτα(ειδικα στις περιπτωσεις που δεν του τρεχουν και απο τα μπατζακια) βαση των παραπανω που λεω,προσωπικα το θεωρω αστοχο και ασκοπο. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Το Selfridges λες; Τα περισσότερα είναι 160+, αλλά όπως λέει και ο... Προσωπικά επειδή είμαι του πιο κλασσικού στυλ, τα προτιμάω. Αν το στυλ σου είναι κλασσικό, είναι πολύ καλή επιλογή, αλλιώς μπορείς να κοιτάξεις τα Replay, Diesel, Energie, D&G, Prada. Κι εγώ συμφωνώ... Ο trapped` με κάλυψε. Επίσης ίσως να θέλεις να δεις τα True Religion άμα ψάχνεις για κάτι πολύ in... Είναι άψογα αλλά το price range τους είναι πίο ψηλό απ'τα άλλα... 'H τα Rock & Republic που (εδώ τουλάχιστον) είχουν εξωφρενικές τιμές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 re paidia eho tsantistei me tin gucci. eho paei toses fores na paro kati papoutsia pou thelo kai olo mou lene edo kai kati rvdomades oti tha feroun nea shedia se kanena dekimero. afou milisa meta me ena upallilo gia ena montelo pou thelo mou eipe oti den to fernoun telika kai pos den mporo na to parageilo apo autous :wacko: . tespa tou leo dose mou na dokimaso ena papoutsi me tin idia forma gia na do to noumero mou kai tha ta parageilo ego kai den ixere oue poia einai i forma tou montelou apo ton katalogo. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Βάλε κάποιο απ'το εξωτερικό να σου το στείλει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Αλλα το να ψωνιζει και να ξοδευει αβερτα λεφτα(ειδικα στις περιπτωσεις που δεν του τρεχουν και απο τα μπατζακια) βαση των παραπανω που λεω,προσωπικα το θεωρω αστοχο και ασκοπο.και ηλιθιο Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Indeed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ήμουν μες την τρέλλα σήμερα και αγόρασα αυτό απ τα Gorilla T-shirts :p http://www.gorillashop.dk/bi10222/images/items/forside_%20i_love_myself.jpg Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Σε περιγράφει απόλυτα :P Άψογο hehe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Λαλείς; :p Χαχα..cheers. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ήμουν μες την τρέλλα σήμερα και αγόρασα αυτό απ τα Gorilla T-shirts :p http://www.gorillashop.dk/bi10222/images/items/forside_%20i_love_myself.jpg mou aresei ayto apo pou to pires kai poso(an epitrepete)?:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 ξερει κανεις απο που μπορω να αγορασω ενα μπλουζακι των rolling stones? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 σε μαγαζια που πουλανε μπλουζες με συγκροτηματα ναυαρινου ολο και κατι θα βρεις Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 ξερεις κανενα συγκρκιμενα στη ναυαρινου?σε δισκαδικα κ ετσι λες?αυθεντικα η απο αυτα που τα διαλεγεις κ στα φτιαχνουν με σταμπες κ ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 δεν εχω ενδιαφερθει γλυκια μου για τετοια μπλουζα.οπως κατεβαινεις την ναυαρινου(απο καμαρα προς τα κατω) δεξια και αριστερα,ολο και κατι θα βρεις. αν μενεις μακρυα,την τριτη που θα περασω απο εκει αν θελεις να ριξω μια ματια Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Μοναστηρακι. Απειρες.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 ξερει κανεις απο που μπορω να αγορασω ενα μπλουζακι των rolling stones? αυτο με τη γλωσσα θελεις? η οποιοδηποτε του συγκροτηματος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Μοναστηρακι. Απειρες.:) λες να κατεβει η κοπελα αθνα μονο και μονο για να αγορασει μπλουζα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 ναι αυτο με την γλωσσα θελω.FREAK_OF_NATURE αμα εχεις χρονο κ μπορεις θα σου ημουν υποχρεη.:) ευχαριστω κ μονο π προσφερθηκες!χαλκιδικη μενω γιαυτο ειναι ψιλοδυσκολο να παω απο Μοναστηρακι μερια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Ε οκ παιδια με συγχωρειτε δεν το ξερα οτι μενει απανω.:blink: Γι'αυτο δεν ηξερα ποια ειναι αυτη η Ναυαρινου; :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 εγώ ψωνίζω πάντα τα ρουχαλάκια μου απο λαικές αγορές ..και φτηνά και ελληνικά όπως λέει και η διαφήμιση. εντάξει καμιά φορά μπορεί να μην βρώ αυτό ακριβώς που θέλω αλλά αν έχει μόνο 3 ευρώ η μπλούζα και άλλα 5 το παντελόνι καθάρισες, με 8 ευρώ κάνεις την καρνταρόμπα σου για κανά μήνα! καμιά φορά πέρνω και παντούφλες απο λαικές έχει κατι πολύ καλά κομμάτια ασπρόμαυρες και έτσι, για το καλοκαίρι είναι οτι πρεπει πραγματικά και κοστίζουν μόνο 3 ευρώ ή ακόμη και με 2 έχω βρεί αλλά εντάξει δεν είναι τόσο καλής ποιότητας όσο οι άλλες γι αυτό και δεν τις πολυπροτιμώ εκτός άμα βρώ κάτι πραγματικά καλό! τώρα έχω 5 ζευγάρια παντούφλες όλες απο λαικές αγορές, πηγαίνω κάθε Τετάρτη εδώ στον Γέρακα έχει πολύ μεγάλη. εσείς τι φοράτε το καλοκαίρι οι άντρες? Σας αρέσει να έχετε τα πόδια σας έξω η΄είστε με αθλητικά? εγώ καλά καλά ούτε το χειμώνα μπορώ να φορέσω κλειστά παπά, μ'ενοχλούν αφάνταστα στους κάλους! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Α εισαι σαγιοναρατος δηλαδη εσυ.:p Εγω τα κλειστα παπουτσακια μου τα φοραω χειμωνα-καλοκαιρι...Πολυ πιο ανετα τα βρισκω απο τα πεδιλα... Και στους αντρες προτιμω τα κλειστα χειμωνα καλοκαιρι.:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 εμένα πάλι μου αρέσει πολύ στις γυναίκες το πέδιλο το καλοκαίρι, όχι όμως σε μέρες που δεν το σηκώνουν όπως όταν αρχίζουν να πιάνουν τα κρύα ή και το αντίστροφο όπως σήμερα που παρόλο είχε μια ζεστούλα για πέδιλο δεν ήταν. Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Α εισαι σαγιοναρατος δηλαδη εσυ.:p Εγω τα κλειστα παπουτσακια μου τα φοραω χειμωνα-καλοκαιρι...Πολυ πιο ανετα τα βρισκω απο τα πεδιλα... Και στους αντρες προτιμω τα κλειστα χειμωνα καλοκαιρι.:happy: δηλαδή το καλοκαίρο όταν λές οτι φοράς κλειστά παπούτσια τι εννοείς? αθλητικά? και αν θες να πας ένα βράδυ έξω πχ σε κάποιο κλάμπ? εκεί σηκώνει πιστεύω μόνο πέδιλο η κάνω λάθος?:O όπως και να χεί εμένα μου αρέσουν τα πέδιλα/σαγιονάρες/παντόφλες και στα 3 φύλα, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα ποδαράκι άσπρο με ρόζ στα σημεία εκεί που ακουμπούσε όλο το χειμώνα το κλειστό παπούτσι.:D και αν έχει και λιγάκι μπλέ φλέβα ακόμη καλύτερα !!:D Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_London Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Pedilo se club? Den tha to elega! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 δηλαδή το καλοκαίρο όταν λές οτι φοράς κλειστά παπούτσια τι εννοείς? αθλητικά? και αν θες να πας ένα βράδυ έξω πχ σε κάποιο κλάμπ? εκεί σηκώνει πιστεύω μόνο πέδιλο η κάνω λάθος?:O όπως και να χεί εμένα μου αρέσουν τα πέδιλα/σαγιονάρες/παντόφλες και στα 3 φύλα, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα ποδαράκι άσπρο με ρόζ στα σημεία εκεί που ακουμπούσε όλο το χειμώνα το κλειστό παπούτσι.:D και αν έχει και λιγάκι μπλέ φλέβα ακόμη καλύτερα !!:D Ε οχι βρε απλα φοραω ΚΑΙ κλειστα...;) Εννοειται και πεδιλακια, το βραδυ ειδικα.:) Οταν λες 3 φυλα;:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts