Jump to content

Fashion & Style


termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

χμμ δικιο εχεις...

ξερεις καποιο αλλο online store που να εχει αυθεντικα κατα προτιμιση εντοσ ευρωπης.βρηκα αυτο πχ http://www.abercrombieuk.net αλλα δεν ξερω αν ειναι αυθεντικα .και οποιος αλλος γνωριζει plz ας βοηθησει

 

το abercrombieuk.net είναι μούφες φίλε, την πάτησε ο κολλητός μου. Εγώ πάντως έχω ψωνίσει από το http://www.mfs.gr, όλα πήγαν μια χαρά και τα ρούχα τους είναι αυθεντικά και σε καλές τιμές. Στη σελίδα Συχνές Ερωτήσεις είναι αρκετά κατατοπιστικοί για το πως λειτουργούν.

Edited by tc2
Link to comment
Share on other sites

παπουτσια Kanye West Louis Vuitton σε 38 νουμερο που μπορω να βρω?

 

στην μπουτικ στη βουκουρεστιου θα χει λογικα.μετα μπορεις να τα παραγγειλεις και απο το site αφου ξερεις σιγουρα το νουμερο

Link to comment
Share on other sites

Ακουστε πλάκα.Δεν είχα πληρώσει forthnet και όταν πλήρωσα αποφάσισαν να μου βάλουν φραγή κλήσεων 1-2 ώρες πρίν.Απο την Πέμπτη βγήκε σήμερα...:wacko::mad:

Τέσπα η πλάκα είναι οτι είχα δει κάτι γυαλιά ηλίου στο yoox και ήθελα να τα πάρω.Ε ας είναι καλά η forthnet που τελικά τα βρήκα σήμερα και με free delivery.

Όποτε θέλετε παλουκάρια μου φράξτε τις κλήσεις.Σας αγαπάω πολύ...Ψάχνω για connex και HOL.Για HOL γιατί τα κεντρικά είναι κοντά μου και μπορώ να πάω καμιά βόλτα με ρόπαλο αν μου κάνουν καμία φραγή...Τα γλυκά μου..:O

 

Καλά είμαι απαράδεκτος.Δεν είπα οτι το order έγινε 10 το πρωϊ και ακόμα έχουν cancel my order στο site.

Και δεν είναι τώρα γιορτές κλπ,έτσι.

Edited by vkb
Ξέχασα να τα χώσω.
Link to comment
Share on other sites

Α 19 ευρώ έχει;Παλιότερα είχε κάπου στα 30 .Βασικά από το farfetch έτσι και πάρεις ,αν δεν κάνω λάθος,θέλει γύρω στις 10 με 14 μέρες να φθάσει η παραγγελία και μου φαίνεται λίγο μπέρδεμα η διαδικασία στο συγκεκριμένο site.Δηλαδή άντε κάνε την παραγγελία,άντε να ειδοποιήθει η συγκεκριμένη boutique έπειτα ,άντε και στο στέλνουν.Αν πέσεις έξω στο νούμερο;Κατά τ'άλλα είναι τρομερό site,αν ξέρεις το νούμερο σου, προχώρα.Επίσης να προσέξεις να είναι το προϊόν που θές από boutique ευρωπαϊκή και όχι Αμερικάνικη.

 

Τώρα για το 2ο σκέλος της ερώτησης σηκώνει μεγάλη συζήτηση και θα διατυπώσω διάφορες διάσπαρτες σκέψεις μου. Για να μη φανεί καθόλου σνομπίστικο το προτελευταίο μου post ,να σου πώ ότι ίσως έχω τα πιο πολλά dsquared εδώ μέσα ....και τα φοράω ακόμη (περίοδου 2006-2008).Ό,τι και να πω ,ό,τι και να γράψω το θέμα είναι να ψάξετε μόνοι σας να βρείτε τι σας πάει , να φάτε κάποιες ώρες στα sites που έχω προτείνει καθώς και στα blogs τους.Όλα αυτά εφόσον ενδιαφέρεστε πραγματικά,γιατί υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή.Γιατί και μάρκες να δώσω,ίσως δύσκολα να καταλάβετε κάποια πράγματα ,αν δεν περιηγηθείτε ,έστω εικονικά,στον χώρο της μόδας ,fashion shows κλπ.Προσπάθησα να μάθω κάποιους εδώ μέσα να ψαρεύουν ,τώρα τι ψάρια θα πιάσετε αυτό είναι στην κρίση σας.

Επίσης καλύτερα να δώσεις 150 ευρώ για μια ετήσια συνδρομή σε ένα γυμναστήριο ,παρά να αγοράσεις κάποιο ρούχο. Όπως είχα γράψει και στο αρχείο,κανένα ρούχο δε θα σε κάνει νοιώσεις ωραία ,αν δεν έχεις ένα fit σώμα. Φαντάσου επίσης μία εικόνα: Η χοντρή 50άρα γυναίκα πάμπλουτη με τα gucci φορέματα και την LV τσάντα που περπατάει με ύφος 1000 καρδιναλίων.Γίνεται περισσότερο ελκυστική με αυτά τα ρούχα;Μάλιστα φέτος ο Michael Kors και η Vivienne Westwood στράφηκαν στο ντύσιμο για πιο εύσωμους ανθρώπους και πήραν την απάντηση που έπρεπε από τον Κarl Lagerfeld: "Η μόδα δεν απευθύνεται σε γυναίκες που κάθονται στον καναπέ και τρώνε πατατάκια...". Για πολλούς δικαίως top brand names τα παραπάνω της χοντρής κυρίας στο παράδειγμα,για μένα eurotrash,γιατί σχεδιάζουν με γνώμονα το κέρδος ,όχι τη δημιουργικότητα των ταλαντούχων σχεδιαστών τους,μόδιστρων και ένα κάρο άλλων υπαλλήλων που διαθέτουν.Πάρε για παράδειγμα τι έγινε στις δισκογραφικές εταιρείες ,όπου οι μουσικοί αντικαταστάθηκαν με ανθρώπους του marketing."Τι πουλάει? Αυτό το είδος.Οκ αυτό και αυτό θα παράγουμε και όποιος γουστάρει από τους καλλιτέχνες ,οι άλλοι στο ράφι."

Εξάλλου θα έχετε παρατηρήσει πόσο πιο ωραία ντύνονται όλες σχεδόν οι Ελληνίδες το καλοκαίρι σε σχέση με το χειμώνα,λόγω της απλότητας στο ντύσιμο .Το χειμώνα όμως η διαφορά είναι τραγική ,εκεί ξεχωρίζουν οι καλοντυμένες από αυτές που δεν το κατέχουν...

Τώρα στο θέμα μας.Υπάρχουν σχεδιαστές που σχεδιάζουν ,για να πουλήσουν και σχεδιαστές που είναι δημιουργικοί.Στη μόδα σήμερα υπάρχουν 2-3 διαφορετικοί κόσμοι.

-τα brand names του εμπορίου ,δηλαδή των Μalls ,sportswear κλπ

-οι οίκοι που θέλουν να πουλήσουν ,δηλαδή full commercial σε περιοδικά,tv ,airport boutiques και δεκάδες υποκαταστήματα.

- οι οίκοι που σέβονται τον εαυτό τους και διατηρούν τον αρχικό τους χαρακτήρα και το target group τους είναι fashion consious κόσμος.Είτε παραδοσιακοί οίκοι είτε ανερχόμενοι ...και οι μεν και οι δε άγνωστοι στο 99,9% των αναγνωστών εδώ μέσα.

 

Μόδα σήμερα είναι ο συνδυασμός των τριών παραπάνω .Προσωπικά επιλέγω και τις 3 κατηγορίες με μία ιδιαίτερη κλίση στην τελευταία .Βέβαια προτιμώ πλέον και πιο σοφιστικέ,avant-garde,elegant ,κλασίκο ντύσιμο,μεγαλώνουμε βλέπεις...

Nα φανταστείς στην Ιταλία οι περισσότεροι είναι "κολλημένοι με την μπάλα".Δηλαδή πολυ copy-paste φάση σε brand names ο μέσος/μέση Ιταλός/Ιταλίδα,δηλαδή όλοι τα ίδια και τα ίδια μια φάση.Όμως δε θα δεις ούτε μια εύσωμη Ιταλίδα ,ομοίως και Ιταλό χοντρό.Μιλάμε για το μέσο άνθρωπο στην Ιταλία ,ο οποίος, παρόλο τις τραγικές κατ' εμε μάρκες που φοράνε για την πληθώρα επιλογών που υπάρχουν,έχει στιλ.Τώρα υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα κόσμου στην Ιταλία,με "άντε γεια" ντύσιμο,ok.

Όσο για την τελευταία παράθεσή σου ,δύο απλά παραδείγματα (υπάρχουν πολλά):

- το αμερικάνικο σύνδρομο της ασχήμιας...Δηλαδή φαρδιά φθηνιάρικα παντελόνια,τεράστιες βερμούδες ,ρούχα κιτς από καταστήματα της κακιάς ώρας .Φαντάσου δηλαδή το πρότυπο του Αμερικάνου τουρίστα που το βλέπεις παντού εδώ και χρόνια σε όλες τις χώρες και το χει αφομοιώσει για τα καλά και η Ευρώπη.

- το "greek" ντύσιμο,δηλαδή το άσπρο το πουκάμισο μέσα από το παντελόνι (συνήθως με τον καρό γιακά) ή το πόλο με τα τεράστια logos,το τζιν της κακιάς ώρας που πλέει το πόδι ,τα αθλητικά παπούτσια ή τα ιταλικά σκαρπίνια.

Το χειρότερο δεν είναι αυτό ,γιατί δεν μπορείς κάποιος να έχει απαιτήσεις από το μέσο άνθρωπο.Τα μεγάλα λάθη γίνονται στα μεγάλα πορτοφόλια.

Είτε δώσει κάποιος που δεν έχει στιλ 100 ευρώ ,για να ντυθεί, είτε 600 ,η διαφορά θα είναι ελάχιστη.Πάρε για παράδειγμα τις Hermes ζώνες με το τεράστιο "Η" .Δηλαδή το χειρότερο προϊόν του οίκου ,είναι το πιο εμπορικό και είτε κάποιος έχει λεφτά είτε όχι, παραμένει "greek" με την κακιά έννοια του όρου .Τα ρούχα πρέπει να τα παίρνει κάποιος για την προσωπική του ευχαρίστηση ,να τον δείχνουν ωραίο ή τουλάχιστον να νομίζει ότι τον κάνουν ωραίο και όχι για την επίδειξη.

Αυτά.

 

Ειδα λιγο καθηστερημενα αυτο το ποστ και ηθελα να σχολιασω 2-3 πραγματα!

Καταρχας αυτο το yoox δεν ειναι καθολου στο σκεπτικο σου φυσικα λογω των brand names και το "ελληνικο" ντυσιμο οπως λετε!

 

Οσο για τα ρουχα για πιο παχουλες κυριες, απλα να υπενθυμισουμε στον κυριο Καρλ (ναι αυτος που εκανε collection στο Η&Μ για τα λεφτα...) οτι χοντρος δεν γινεσαι μονο με πατατακια στον καναπε, αλλα και σε πολυτελη ρεστοραν αμα πηγαινεις καθε μερα και δεν γυμναζεσαι!

Target group δεν ειναι ο στυλιστικα αψογος σερβιτορος μιας καντινας για τους οικους αυτους, αλλα ανθρωποι που αντεχει το πορτοφολι τους! Στην τελικη ουτε ακομα καποια παχουλουλα δεν χωραει στο "νεο νουμερο 40" το γαλλικο, φευγει σε ραφτη να το ανοιξει..

Αλλωστε οι περισσοτεροι σχεδιαστες πλεον θελουν μοντελα ανθρωπινα και οχι σκελετους οπως τον παλιο καιρο! Θελουν να δειξουν υγεια!

 

Α, και κατι τελευταιο, οι σχεδιαστες που δεν γνωριζει το 99,9% εδω μεσα που βγαζουν one of a kind ρουχα, ειναι τοσο ακριβα που προτιμας, απο ψυχολογια και μονο, να δωσεις τα ιδια και μπορει λιγοτερα σε γνωστο οικο!

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς φαίνεται πως γράφω επιθετικά,αν και προσπαθώ να τα γράψω με διασκεδαστικό τρόπο και το κακό είναι οι περισσότεροι βγάζουν άλλο νόημα από αυτά που γράφω.

 

- Ο κύριος Karl είχε παχύνει στο παρελθόν,υπερβολικά ,λόγω ναρκωτικών νομίζω.Αυτό που λέει είναι πέρα για πέρα σωστό κατ'εμέ,ακόμη και να είναι 100κιλά ο ίδιος,ασχολείται με το αντικείμενο του και μιλάει γι αυτό,δε σημαίνει ότι θα είναι μοντέλο ο ίδιος.Όπως οι περισσότεροι σχεδιαστές ντύνονται τελείως διαφορετικά από ό,τι σχεδιάζουν,γιατί αφοσιώνονται στο έργο τους,όχι στον εαυτό τους .Άσε που ο καλύτερος σχεδιαστής στα γυναικεία ρούχα αυτήν την στιγμή είναι ένα χοντρός,κοντός κύριος με γυαλάκια :).

-Το yoox είναι το καλύτερο site ,για να αγοράσει κάποιος σε τραγικά φθηνά τιμές ρούχα πολύ ακριβά ,εμπορικά,γνωστά ,άγνωστα,ψαγμένα,trash και όλων των ειδών τα είδη ένδυσης.Είναι ο τρόπος παρουσίασης που σε ξεγελά και η πληθώρα των άγνωστων brand names για πολλούς.Τα καλύτερα φέρνει και θα συνεχίζει να φέρνει μαζί με σαβούρα ταυτόχρονα. Από τη φύση του το yoox είναι fashion consious,κινείται σε άλλη κατεύθυνση σε σχέση με asos,n-a-p .Βέβαια,πρέπει να βγάλει και κέρδος ,γι αυτό και προωθεί κάθε καρυδιάς καρύδι πλέον και πολλές φορές τα εμπορικά ρούχα τα έχει μόνο -30%.

- Στα H&M,uniqlo κλπ έκαναν συλλογές και άλλοι σχεδιαστές ,όχι απαραίτητα για το κέρδος ,απλά επειδή τους το ζήτησαν και επειδή πολλοί θαυμαστές τους δεν είχαν τα χρήματα για να πάρουν τις δικές τους σειρές.Αν ήθελαν να βγάλουν κέρδος ,ήταν το πιο εύκολο πράγμα να το κάνουν μέσα από τους οίκους τους,ειδικά για τους Ιάπωνες που σχεδιάζουν για τα H&M. Όπως επίσης και άλλοι σχεδιαστές ,που σχεδίασαν για διάφορα sports brands .Το πιο εύκολο πράγμα είναι να ακολουθήσουν οι low profile designers το παράδειγμα των δίδυμων από το Καναδά.Νομίζεις τους είναι δύσκολο να βρουν επιχειρηματίες/διαφημιστικές/celebrities που θα επενδύσουν πάνω τους και να ξεκινήσουν να φυτρώνουν καταστήματα από τα αεροδρόμια ως τα malls; ;)

- Κάνεις λάθος ,τα one of a kind ρούχα που λες είναι αρκετά πιο φθηνά από τον luxury οίκο που έχει ως αυτοσκοπό το κέρδος και το μεγάλο "expand" του label.Αλλού πουλάει το όνομα,αλλού το garment και η επεξεργασία.Δεν είναι equal πχ όλα τα δερμάτινα των 1000 ευρώ.Όπως επίσης και τα LV sneakers του Kanye West ,τραγικά overpriced σε σύγκριση με το τι μπορεί να πάρεις σε αυτές τις τιμές. Χωρίς να σημαινει ότι το ρούχο του γνωστού οίκου δε θα είναι καλό.Το θέμα είναι τι μπορεί να πάρεις με τα ίδια λεφτά αλλού.Αυτή η ψυχολογία και η ασφαλής λύση "να πάρω το γνωστό με τα ίδια λεφτά ",μου φέρνει στο μυαλό τα pms που έχω δει εδώ μέσα να μου λένε κάποιοι "πω ρε τι βλακείες έπαιρνα με αυτά τα λεφτά πριν μερικά χρόνια".Έχω φίλους που τους λέω για συγκεκριμένες μάρκες εδώ και καιρό και μόνο όταν τα δοκίμασαν από περιέργεια στην Ιταλία κατάλαβαν την τεράστια διαφορά του εμπορικού από του πραγματικού καλού.Και για να μην παρεξηγηθούμε,δε σημαίνει ότι το εμπορικό είναι πάντα και κακό.Οι Beatles πχ πουλούσαν εκατομμύρια ,δεν ήταν σκουπίδια όμως.

-Τέλος φαντάσου ότι τα luxury brands που επιλέγουμε στην Ελλάδα και στην ανατολική Ευρώπη ,καθώς και οι νεόπλουτοι όλων των υπόλοιπων χωρών με έλλειψη γούστου , τα επιλέγουν έγχρωμοι της Αμερικής ,επειδή τα φοράνε τα ινδάλματά τους οι τραγουδιστές.Μια φάση σαν τους λαϊκούς/κιτς τραγουδιστές στην Ελλάδα .Τυχαίο;Δε νομίζω...

 

Καλό καλοκαίρι

Link to comment
Share on other sites

Παιδια ποσο καιρο κανει να ερθει ενα ζευγαρι παπουτσια που θελω να παραγειλω απο luisaviaroma?εχει εξοδα αποστολης?επιστροφη μπορω να κανω αν δεν μου κανει?ειδες τι παθενεις αν εχεις χασει το shoping guide του james? ;p
Link to comment
Share on other sites

Παιδια ποσο καιρο κανει να ερθει ενα ζευγαρι παπουτσια που θελω να παραγειλω απο luisaviaroma?εχει εξοδα αποστολης?επιστροφη μπορω να κανω αν δεν μου κανει?ειδες τι παθενεις αν εχεις χασει το shoping guide του james? ;p

 

ΤΙ ΠΑραγγειλες απο εκει?ΔΕΝ ξερω ποσο καιρο κανει,λογικα 4 μερες.Επιστροφη διαβαζω οτι κανεις μεσω fedex με 20 ευρω,εκτος αν θελεις να αγορασεις κατι αλλο πιο ακριβο ή το ιδιο προιον σε διαφορετικο νουμερο οποτε ειναι δωρεαν

Link to comment
Share on other sites

ειδα ενα μποτακι dsquared στα 195 καΙ εχω το refund στο paypal απο την ζωνη στo yoox και λεω να το τσιμπισω...δεχετε paypal το luisa?
Link to comment
Share on other sites

το abercrombieuk.net είναι μούφες φίλε, την πάτησε ο κολλητός μου. Εγώ πάντως έχω ψωνίσει από το http://www.mfs.gr, όλα πήγαν μια χαρά και τα ρούχα τους είναι αυθεντικά και σε καλές τιμές. Στη σελίδα Συχνές Ερωτήσεις είναι αρκετά κατατοπιστικοί για το πως λειτουργούν.

 

Ενταξει ετσι ανοιγω και εγω e-shop, οι τιμες του μαγαζιου ειναι υπερβολικες εξισωνει τα δολλαρια με τα ευρω, δηλαδη τι εννοω πουκαμισο Abercrombie που κοστιζει 70 δολλαρια=53 ευρω το εχει αρχικη τιμη 117 ευρω αν ειναι ετσι θα προτιμησω να ψωνισω απο το official που εχει και πιο πολυ ποικιλια και συνολικα με τους δασμους θα μου βγουν λιγοτερα αν ειναι πληρωνω για το ιδιο πουκαμισο διπλασια τιμη:lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια καπαρντίνα. Δεν θέλω να καταφύγω σε μια λύση τύπου Burberry όσο και αν μου αρέσει. Μαύρη ή μπέζ κατά προτίμηση.. Δεν θέλω να φαίνεται πολύ απλή, θέλω να έχει ωραία κουμπιά και αν γίνεται πιο θηλυκή γραμμή.. Βρήκα μια galliano στα hondos center της ομόνοιας που με την έκτωση ερχόταν 400κάτι ευρώ.. Απλά δεδομένου οτι θέλω να πάρω κάτι τόσο διαχρονικό δεν την επέλεξα καθ οτι είχε σατέν επένδυση στο εσωτερικό από τον γιακά και στο εσωτερικό από τα μανίκια έντονου φούξια χρώματος και ρόζ ραφές στη ζώνη.. Τι θα μου προτείνατε εσείς?
Link to comment
Share on other sites

Παιδια ξερετε απο το paypal πως γυρναω τα χρηματα στην χρεωστικη μου?(Τραπεζα Πειραιως)μου κανανε refund απο το yoox στο paypal και θελω να μπουνε πισω στην καρτα μου!
Link to comment
Share on other sites

Παιδια ξερετε απο το paypal πως γυρναω τα χρηματα στην χρεωστικη μου?(Τραπεζα Πειραιως)μου κανανε refund απο το yoox στο paypal και θελω να μπουνε πισω στην καρτα μου!

 

Μπορείς να ποστάρεις το ερώτημά σου εδώ.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Link to comment
Share on other sites

Από το pickyourshoes.com (Αμερικη) στέλνουν με USPS Global Express.

Περνάει τελωνείο;

 

είχα παραγγείλει και πιο παλιά και ολα μια χαρά ειχε έρθει σε μια βδομάδα με κουριερ σπιτι μου αν και απο οτι θυμάμαι ειχα επιλέξει απλό ταχυδρομειο

Link to comment
Share on other sites

Παιδια ξερετε που μπορω να βρω tennis visors?καπελακι ανοιχτο που φορανε στο tennis...

 

υπαρχει κανα κουπονι για free delivery για free delivery στο yoox?

Edited by VeCo
Link to comment
Share on other sites

Παιδια ξερετε απο το paypal πως γυρναω τα χρηματα στην χρεωστικη μου?(Τραπεζα Πειραιως)μου κανανε refund απο το yoox στο paypal και θελω να μπουνε πισω στην καρτα μου!

 

Εμένα τα στέλνει αυτόματα το paypal στην κάρτα ,όταν έχω ψωνίσει με paypal.

 

Πολύ ακριβό αυτό το yoox....Από 12.000 αρχική το έβαλε 500... ,αν και τη συγκεκριμένη μάρκα την έχω στη λίστα με τους "μισητούς εχθρούς" μου.

Link to comment
Share on other sites

Εμένα τα στέλνει αυτόματα το paypal στην κάρτα ,όταν έχω ψωνίσει με paypal.

 

Πολύ ακριβό αυτό το yoox....Από 12.000 αρχική το έβαλε 500... ,αν και τη συγκεκριμένη μάρκα την έχω στη λίστα με τους "μισητούς εχθρούς" μου.

 

Γιατι αυτο?

Link to comment
Share on other sites

Γιατι αυτο?

 

Balmainmania...overated,overpriced,over the top, "too much",brand που καλύπτει τη ματαιοδοξία του γυναικείου φύλου,που αγοράζει κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι πολύ ακριβό και επίκαιρο.Τα συγκεκριμένα ρούχα θα έπρεπε να είχαν υποπολλαπλάσιες τιμές ,απλά ποντάρουν στην τρέλα των γυναικών και στην τάση του χειμώνα που πέρασε με τους υπερυψωμένους ώμους.Ομοίως και τα αντρικά,επειδή ένα απλό t-shirt έχει 10 τρύπες κάνει 400 ευρώ... Όπως ήρθε έτσι θα φύγει από τη μόδα ,κατά τη γνώμη μου.Στα forum του εξωτερικού ,όταν ξεκινάει το paris fashion week ,βλέπει κανείς συχνά την έκφραση "who gives a **** about balmain".

Κατά τ'άλλα οι γυναίκες όταν τα φοράνε είναι για πολλές λυποθυμίες ,αλλά με τα ίδια λεφτά θα μπορούσαν να είχαν καλύτερα ρούχα.Πόσες λέξεις άραγε από τις παρακάτω καλύπτουν τα balmain : sophisticated,avant garde,elegant,minimalism,clean lines,low profile...καμία μου φαίνεται :)

 

buyers who bought balmain,also bought: marc jacobs,louis vuitton,d&g,dsquared,gucci,missoni,paul smith,burberry,armani etc.

Είναι τι πρεσβεύουν τα παραπάνω ,όπως έχω αναφέρει σε παλαιότερα μηνύματα.

Edited by james55
Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια εχω στειλει μια ζωνη πισω και ειδα οτι την λαβανε 29/7 απο το id tracking της speedex...ακομα να μ ερθει mail πως την λαβανε όμος...
Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια καπαρντίνα. Δεν θέλω να καταφύγω σε μια λύση τύπου Burberry όσο και αν μου αρέσει η εφαρμογή της. Μαύρη ή μπέζ κατά προτίμηση.. Δεν θέλω να φαίνεται πολύ απλή, θέλω να έχει ωραία κουμπιά και πιο θηλυκή γραμμή.. Βρήκα μια galliano στα hondos center της ομόνοιας που με την έκτωση ερχόταν 400κάτι ευρώ.. Απλά δεδομένου οτι θέλω να πάρω κάτι τόσο διαχρονικό δεν την επέλεξα καθ οτι είχε σατέν επένδυση στο εσωτερικό από τον γιακά και στο εσωτερικό από τα μανίκια έντονου φούξια χρώματος και ρόζ ραφές στη ζώνη.. Τι θα μου προτείνατε εσείς?
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...