Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακριβώς ,πρώτα κοιτάμε την τσέπη μας,μετά τι μας πάει και τελευταία τη μόδα νομίζω. Πολύ απλά όταν κάτι γίνει μόδα "μαζικά" παύει να είναι μόδα τις περισσότερες φορές.Επίσης το κόλημα με τις τσάντες ok μέχρι ένα σημείο,αλλά προσωπικά θα κοιτάξω την ίδια ,ποτέ την τσάντα.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βασικά με ενοχλούν 2 πράγματα στις γυναίκες.

Τα παπα-πέδιλα που έχουν "κάγκελα" χιαστη πάνω, μου θυμίζουν γυφτοτουρίστριες.

Το στυλ metal.Αν και ακούω αν μου τι βαρέσει στο σπίτι, δεν μπορώ τις γυναίκες "μεταλούδες". Χίλιες φορές "ταγάρι" και το μαλλί κοτσίδα ως το γόνατο.

Τώρα αν φορά άσπρες μπότες,έχουν total black look κλπ, δε με ενόχλησε ποτέ, άρα... Δεν με ενοχλει. :happy:

Μια ερώτηση.Το ψεύτικο "σ" τι είναι;Tο αληθινό "σ"; :worry:

Εννοώ την ψεύτικη προφορά για το σ που ακούγεται κάπως.

Όσο για τα jean στο yoox και πολλά άλλα ρούχα, όπως το Σάββατο έτσι και σήμερα εξαφάνισαν μεγάλο όγκο ρούχων για άγνωστο λόγο και τον εμφάνισαν αργότερα .

ΥΓ Το pdf θα το ανεβάσει ο admin ,τις επόμενες μέρες.Κοιτάχτε τις νέες διευθύνσεις και ό,τι απορίες υπάρχουν σε pm.Ευχαριστώ

αυτο με την ασπρη μποτα δεν το καταλαβα, υπαρχουν μερικες πολυ ωραιες με το καταλληλο ντυσιμο.ενταξει τα αλλα μπορω να το καταλαβω αλλα αυτο οχι.
Don't give up! :!:

Βασικά μου χει μείνει από παλιά κάποια περίοδο που ήταν της μόδας,πλέον δε φοράνε .Δεν ξέρω ,για μένα χτυπάει άσχημα ,τουλάχιστον όσες φορές τις έχω δει.Ίσως να μην έχω δει το κατάλληλο ντύσιμο.

Ακριβώς ,πρώτα κοιτάμε την τσέπη μας,μετά τι μας πάει και τελευταία τη μόδα νομίζω. Πολύ απλά όταν κάτι γίνει μόδα "μαζικά" παύει να είναι μόδα τις περισσότερες φορές.Επίσης το κόλημα με τις τσάντες ok μέχρι ένα σημείο,αλλά προσωπικά θα κοιτάξω την ίδια ,ποτέ την τσάντα.

Διαφωνω... Θα ελεγα κοιτας την μοδα και τοτε αναλογα με την τσεπη σου ψωνιζεις απο το αντιστοιχο μαγαζι!

Προφανως στα περιοδικα θα δεις τι ειναι της μοδας αλλα με ακριβες μαρκες και απλησιαστες τιμες! Και φυσικα αυτες οι απλησιαστες τιμες ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΕΣ...

Οποτε πας στα φθηνα τυπου ΖΑΡΑ H&M προσθετεις και καλα αξεσουαρ(παπουτσι,ρολοι) και εισαι και στην μοδα και σου μενει και χρημα!

υ.γ Ρε το δολλαριο στο 1,49.... θελει ενα ταξιδακι αμεσα...

Το pdf με τις νέες διευθύνσεις (pdf σελ. 14-16) ήδη έχει ανέβει.Οπότε δεξί κλικ στην 1η σελίδα ή στην υπογραφή μου και το ξανακατεβάζετε .

Επαναλαμβάνω, ίσως είναι καλύτερα, όποιοι έχουν απορίες για τις νέες διευθύνσεις σε pm ,για να μην γράφω τα ίδια και τα ίδια στο φορουμ.

Κάτι τελευταίο : το yoox ξεκινήσε εκπτώσεις επιλεκτικά (trousers,jackets ,topwear διακρίνω).Δεν ξέρω αν είναι οι επίσημες ή θα διαρκέσουν 2-3 μέρες. Αν είναι επίσημες μάλλον είναι -20% δύο βδομάδες νωρίτερα και ισχύει ακόμη και το κουπόνι styletoday@yoox.

Το pdf με τις νέες διευθύνσεις (pdf σελ. 14-16) ήδη έχει ανέβει.Οπότε δεξί κλικ στην 1η σελίδα ή στην υπογραφή μου και το ξανακατεβάζετε .

Επαναλαμβάνω, ίσως είναι καλύτερα, όποιοι έχουν απορίες για τις νέες διευθύνσεις σε pm ,για να μην γράφω τα ίδια και τα ίδια στο φορουμ.

Κάτι τελευταίο : το yoox ξεκινήσε εκπτώσεις επιλεκτικά (trousers,jackets ,topwear διακρίνω).Δεν ξέρω αν είναι οι επίσημες ή θα διαρκέσουν 2-3 μέρες. Αν είναι επίσημες μάλλον είναι -20% δύο βδομάδες νωρίτερα και ισχύει ακόμη και το κουπόνι styletoday@yoox.

Code Expired μου λέει. Μήπως υπάρχει τίποτα άλλο γιατί σκέφτομαι να παραγγείλω; Ευχαριστώ!

Έληξε ο κωδικός χθες βράδυ τελικά. Προσωπικά πιστεύω ότι από το -40% και μετά αξίζουν οι αγορές, αλλά μην το λάβετε σοβαρά αυτό σα συμβουλή και βρω τον μπελά μου,αν εξαντληθούν τα πάντα :).

Αν δεν υπήρχε η κρίση,κυρίως στην Αμερική και οι υψηλές σχετικά τιμές φέτος, δε θα με πίστευε κανείς για το yoox .Ούτε τα μισά προϊόντα δε θα ήταν διαθέσιμα αυτή την εποχή.

Weekend surprise τελικά το yoox,δεν άρχισαν οι εκπτώσεις. Μπαίνω στα χαρακώματα λοιπόν, σε κανα μήνα και ...αγορές

παιδια ερωτηση οσο αναφορα τα μουφα ρουχα γιατι καποιος με εβαλε σε σκεψεις για αγορα που εγινε απο yoox...

σε τζιν, στο τελος του ποδιου(αυτο που εχω κυκλωσει στην φωτο) οι ραφες πρεπει να πηγαινουν ισια? τι εννοω, βαζοντας τα δακτιλα σου θα πρεπει λογικα να "ανοιγει" κανονικα και εκει που που τελειωνουν οι πλαγιες ραφες να βρισκεται η μια απεναντι απο την αλλη(οπως ειναι στον 2ο κυκλο στην φωτο)..

ενα τζιν απο yoox που πηρα πηγαιναν θεοστραβα,ειναι φυσιολογικο αυτο? ή μου ελεγε ******** αυτος που μου τα ελεγε?

(η φωτο ειναι τυχαια απο τυχαιο τζιν στο google)

http://i37.tinypic.com/1zqan4i.jpg

Δείξε μία φώτο ,γιατί δεν πολυκαταλαβαίνω τι εννοείς.Στη φώτο του yoox , πώς φαίνεται; To yoox αγοράζει κατευθείαν τα ρούχα από τα εργοστάσια,μην ανησυχείς για την αυθεντικότητα.

Κοίταζα τις τιμές πριν λίγο και με μόνο -15% πολλά ρούχα έχουν έρθει σε λογικά επίπεδα σε σχέση με πέρσι .Που να ξεκινήσει το -30% ,-40% κλπ. Οι υψηλές τιμές έχουν αφήσει πολλά ρούχα διαθέσιμα και αυτό είναι καλό ,γιατί η μάχη θα γίνει στις εκπτώσεις.Από το να γίνονται sold out οι ευκαιρίες στα πρώτα δευτερόλεπτα καλύτερα έτσι.Αν και υπάρχουν πολλοί που και με αυτές τις τιμές στις γνωστές μάρκες αγοράζουν. Το κακό φέτος ήταν ότι ο μεγάλος όγκος των ρούχων ήρθε αρχές Αυγούστου,τελείως άκυρη εποχή, με ό,τι συνέπειες είχε αυτό.

James, άλλη μία ερώτηση. Μήπως ξέρεις πότε ξεκινάνε εκπτώσεις τα Online shops που έχουν δημιουργηθεί από το Yoox;

Έληξε ο κωδικός χθες βράδυ τελικά. Προσωπικά πιστεύω ότι από το -40% και μετά αξίζουν οι αγορές, αλλά μην το λάβετε σοβαρά αυτό σα συμβουλή και βρω τον μπελά μου,αν εξαντληθούν τα πάντα :).

Αν δεν υπήρχε η κρίση,κυρίως στην Αμερική και οι υψηλές σχετικά τιμές φέτος, δε θα με πίστευε κανείς για το yoox .Ούτε τα μισά προϊόντα δε θα ήταν διαθέσιμα αυτή την εποχή.

Weekend surprise τελικά το yoox,δεν άρχισαν οι εκπτώσεις. Μπαίνω στα χαρακώματα λοιπόν, σε κανα μήνα και ...αγορές

Τελικά εγώ παρήγγειλα αυτά που είχα βάλει στο μάτι, ήταν και last available items οπότε..

Αρχές με μέσα Δεκέμβρη χοντρικά .Τα περισσοτέρα ξεκινάνε με -40% και μετά από 1-2 μήνες -50%.

Τι κάνω κάθε φορά :

- Κοιτάζω της προηγούμενης season όλα τα προϊόντα σε διάφορα καταστήματα είτε ιντερνετικά είτε έξω. Αποθηκεύω τις photos σε όσα μου αρέσουν (ή απλά τις θυμάμαι) από τα online.Δηλαδή το καλοκαίρι έσωσα τα SS09 από άλλα sites που έχουν photos από μοντέλα και όχι σε κούκλες.Ακόμη και τώρα πολλά καταστήματα στο sale έχουν ρούχα SS09. Το yoox από μέσα Δεκέμβρη θα φέρει καλοκαιρινά.Έτσι είναι πιο εύκολες οι αγορές και δεν περιμένω π.χ. να πάρω μαγιό/tshirts τον Μαϊο,αλλά το Γενάρη.

-Σε κάθε είδος βλέπω πάνω από 10 καλές εναλλακτικές λύσεις.

- Ψάχνω για καινούργιες καλές μάρκες ,είτε από blogs είτε από τα online shops.Οι κοινές άγνωστες (προς το παρόν)μάρκες τους σημαίνει συνήθως ότι πρόκειται για ανερχόμενα ρούχα.Ψάχνω έπειτα αν τις έχει το yoox,γιατί τα περσινά των ανερχόμενων είναι συλλεκτικά.Καινούργιες μάρκες σημαίνει μικρή παραγωγή και αρκετές φορές καλύτερη ποιότητα,επεξεργασία ,πρώτες ύλες κλπ.

-Βάζω στο dreambox ό,τι με ενδιαφέρει ανεξαρτήτως τιμής και επειδή χρησιμοποιώ και accounts συγγενών/φίλων τοποθετώ και σε αυτά εναλλακτικές λύσεις. Οπότε 0 άγχος αν εξαντληθεί κάτι,πάω στο option 2,3,4 και περιμένω την τιμή τους μέχρι τελικής πτώσης.

-Το ίδιο ισχύει και για τα φετινά.Κοιτάζω το http://www.gq.com μερικά runaways του 2010,για να δω : μήπως θα βγουν καλύτερα φετινά ρούχα από αυτά που έχω;Να περιμένω δηλαδή.

- Κοιτάζω best seller items σε άγνωστες μάρκες που επαναλαμβάνουν τα σχέδια τους κάθε χρόνο.Έτσι τα αγοράζω από το yoox λόγω καλύτερης τιμής.

- Δεν αγοράζω ρούχα με μεγάλες στάμπες κλπ από yoox ,αλλά κλασικά και basic. Τα basic ρούχα σε κάθε μάρκα επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο.

Προς το παρόν τίποτα.Υπομονή ,σε λίγο καιρό θ'αρχίσει το -20% .

ΥΓ Άλλοι μου τα λένε, άλλος τους τα λέει και άλλος τα χει πει :p. Τα ΝΕΑ διαφημίζουν σχεδόν κάθε Δευτέρα το asos και το yupi με αντιγράφει

Κοίτα εγώ 1-2 γυναίκες με γυαλιά έχω δε ποτέ που ήταν καλύτερες απο το να μη φοράνε γυαλιά. Τώρα ας παραδεχτούν μερικοί ότι είναι μια ευκαιρία για τους ολίγον "στραβούς" να κρύψουν την "τύφλα" τους. Όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες.

Και η Όλγα ας μου πει κανείς οτι είναι καλύτερη με τα γυαλιά.

Στο θέμα μας.Έχω δει ένα ρούχο που το σκέφτομαι στο yoox.Το παράξενο είναι ότι το νούμερο του είχε τελειώσει.Οκ λέω..Μετά όμως ξαναήρθε το νούμερο.Μετά ξανατελείωσε και τώρα ξαναήρθε...Τι παίζει;Το ρούχο έχει κάποιο πρόβλημα και το γυρνάνε πίσω ή τους ξαναέρχετε απο stock;Οκ δύσκολο να ξέρεις αλλά αν έχει καμία ιδέα ο ανωτέρω φίλος που πέρνει και τα ποσοστά απο το εν λόγω site....Έλα πλάκα κάνω james,ε. :p

Ίσως έχει δίκιο ,θεωρητικά το ίδιο θα σκεφτόμουν,αλλά ενστικτωδώς συμβαίνει το αντίθετο. Το είχα δει το στιλ το καλοκαίρι στις διακοπές και όταν είσαι έξω το βράδυ ,τραβάει το ενδιαφέρον αν συνδυαστεί με σωστό ντύσιμο και μπορεί να υποστηριχθεί.

Καλά αν αναλογιστείς το τζίρο που έχω κάνει μόνο διαδίδοντας το yoox στους δικούς μου ανθρώπους ,θα έπρεπε να αγόραζα μισοτιμής ,αλλά όπως είδες άλλος έγινε superstar,όχι εγώ :( ,τρελές αδικίες .Βάλε και πόσοι αγόρασαν από εδώ(και γράφω και σε forums εξωτερικού).

Τον τελευταίο καιρό ανακαλύπτω καταστήματα στην Αθήνα με μάρκες μέσω ιντερνετ.Θα κάνω εξόρμηση κατά τις εκπτώσεις να δω τα ρούχα από κοντά.

Τώρα αν βλέπεις ένα προϊόν να επιστρέφεται ,οι πιθανές απαντήσεις είναι οι εξής:

1. Να το επιστρέφουν όπως είπες , πχ επειδή το νούμερο δεν ανταποκρίνεται στο συνήθισμένο μέγεθος (πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό) .Συνήθως επιστρέφουν παντελόνια με άνοιγμα 16-17cm (θεόστενα) .Δηλαδή αν φοράς 48 (32-33) και έχει άνοιγμα 16-17 ,μάλλον θες 50(34) ή και 52(36)... Δηλαδή στέλνουν το σωστό νούμερο ,αλλά αυτό είναι πολύ μικρό ή πολύ μεγάλο.

2. Τώρα αν βλέπεις να ξαναεμφανίζεται το προϊόν σε πολλά νούμερα ,σημαίνει ότι ξαναέφερε το yoox*.

3. Ο παραλήπτης έλειπε και το επέστρεψαν στο yoox.

4. Τον τελευταίο καιρό το yoox κρύβει πολλά προϊόντα και τα εμφανίζει αργότερα,για άγνωστο λόγο.Επίσης κρύβει προϊόντα από το dreambox ,αν έχετε παρατηρήσει. Επειδή το history κρατάει το urls , τα βρήκα αυτά τα ρούχα και τα εμφανίζει sold out χωρίς τιμή.

5. Να είναι ελαττωματικό το προϊόν,συμβαίνει και αυτό σπάνια,προσωπικά ποτέ ως τώρα.

* Όταν πρωτοφέρνει το yoox ρούχα της εκάστοτε season ,ακολουθεί την τακτική "δόλωμα για τα ψάρια".Σε τόσες χιλιάδες μάρκες δεν είναι και εύκολο οι υπεύθυνοι του yoox να καταλάβουν τι πρέπει να φέρουν και σε τι τιμή.Έτσι πασάρουν αρχικά 1-2 νούμερα σε ένα προϊόν με τιμή πολύ χαμηλή.Αν το πείραμα πετύχει,που θα πετύχει ,γιατί θα το αρπάξουν αμέσως,ξαναπαραγγέλνουν το προϊόν σε full sizes και σε τιμή μεγαλύτερη.Ένας λόγο που ανέβηκαν οι τιμές φέτος είναι αυτός.Τις πρώτες μέρες το καλοκαίρι είχε στα περισσότερα χειμωνιάτικα -50% και μετά ανέβασαν τις τιμές. Πάντως προσωπικα προτιμώ μεγάλες τιμές τώρα,για να γίνει η μάχη στις εκπτώσεις.Πέρσι τέτοια εποχή έφερνε με -60% συνήθως και δεν προλάβαινες τίποτα. Ε ας δοθεί η μάχη στις εκπτώσεις ,που ξέρουμε πάνω κάτω τι ώρα γίνεται και θα το μαθένετε και πρώτοι εδώ μέσα :). Θα μου πεις τα καλά ρούχα τα παίρνουν και με -20% ,ε όλο και κάτι θα μείνει στις εκπτώσεις.

Βασικά στα γυναικεία σύγκρινα το ΣΚ τιμές luisaviaroma και yoox στις ίδιες μάρκες.Στα γυναικεία σε πολλές μάρκες έχει πολύ καλές ευκαιρίες.

Εδώ θα βρείτε στοκατζίδικα στην Ελλάδα.

Επί του πρακτέου, το e-outlet.gr τι μας λέει;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Με προβλημάτισαν δύο πράγματα:

- Ένα zegna polo στο logo δεν έχω δει ξανά τέτοιο , αλλά δεν έχω παρακολουθήσει καμία σειρά από τα ρούχα που έχει,για να πω με σιγουριά.Αναφέρομαι στο 1ο zegna ,τα άλλα 2 φαίνονται ok .

- Αν πατήσεις εντός σαιζόν σου βγάζει ρούχα με έκπτωση.Λίγο δύσκολο εντός σαιζόν με τέτοια έκπτωση.

Αν ήξερα από τσάντες θα έλεγα με σιγουριά.

Παρολ'αυτά μπορεί να πουλάει original με αρχαία ρούχα.

Αν δεν είναι αξιόπιστο ,αφού ξέρεις τη διεύθυνση πας απο κει και τα κάνεις λύμπα :).

Το Zegna στο οποίο αναφέρεσαι κατά 99% δεν είναι αυθεντικό, οπότε μάλλον δεν λέει καλά πράγματα και για το υπόλοιπο κατάστημα...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Thanks james.

Να τα κάνω πενηνταράκια.

Ο παραλήπτης να λείπει 2 φορές, δύσκολο.

Να έχουν ξαναφέρει stock δύσκολο γιατί στο dreambox με έχουν ειδοποιήσει ότι είναι τελευταίο στο νούμερο του.

Να είναι ποιο παράξενο το νούμερο, ε αυτός που το πήρε δεν θα έπερνε το +1 νούμερο(υπάρχει ακόμα);

Οπότε δια της άτοπου μου μένει οτι το ρούχο έχει κάποιο πρόβλημα ή έγινε κάποια μαλ@κια στο yoox (το κρύψαν, αν και με ίδια τιμή το επαναφέραν).Τώρα μέγεθος είναι, κάτι άλλο...Εσύ τι θα έκανες στη θέση μου;Θα το έπερνες και θα το γύρναγες;Αλλά πρέπει να περιμένω 1 εβδομάδα και στις εκπτώσεις 1 εβδομάδα = δε βρίσκω τπτ μετά, γιατί αν δε μου κάνει θα πρέπει να πάρω κάτι άλλο που μάλλον θα το έχουν πάρει.....Ή,Ελληνική κουτοπονηράδα, να το πάρω τώρα και να δω τι παίζει, να το ξαναγυρίσω πίσω και να περιμένω τις εκπτώσεις (τι σκέφτομαι ρε ο ανθρωπας);Μήπως ξέρεις, τα λεφτά στα επιστρέφουν (paypal) ή τα κρατάνε στο yoox για μελλοντικές αγορές;

Για τα στοκατζίδικα να πω οτι έχω πάει απο αυτά που αναφέρεις μόνο στο factory outlet και η εμπειρία μου είναι πολυ αρνητική γιατί οτι έβλεπα ήταν π.χ. στα 200Ευρω , 10-20 ευρώ κάτω.Νομίζω οτι στο συγκεκριμένο (βέβαια είχα πάει πριν 3-4 χρόνια) μας κοροϊδεύουν.

@vkb, τα λεφτά διαλέγεις εσύ που θέλεις να στα στείλουν.Βέβαια,τουλάχιστον στο paypal κάνουν 2-3 εβδομάδες να σου μπουν από τότε που έκανες την επιστροφή από όσο θυμάμαι.

@james55,εσένα πως και δεν σε έκαναν superstar;Ξοδεύεις πολλά λεφτά το χρόνο,γιατί σε βλέπω πολύ ψαγμένο και ενημερωμένο;

Τις επιστροφές τις ελέγχουν,οπότε αν ήταν ελαττωματικό το προϊόν ίσως να μην το πούλαγαν ,αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Αν σου αρέσει τόσο πολύ πάρ'το .Στη θέση σου θα το αγόραζα μόνο με free delivery .Tα λεφτά εσύ θα επιλέξεις αν επιστραφούν στο moneyoox ή στην κάρτα σου την στιγμή που φτιάχνεις τη φόρμα . Περίπου 7-8 εργάσιμες (συνήθως) θα πάρει να στα επιστρέψουν και με τους δύο τρόπους από την στιγμή που το έδωσες πίσω το δέμα.

Από εμπειρία σου λέω ότι ,αν δεν πάει το ποσοστό της έκπτωσης από -40% και πάνω συνήθως δεν αγοράζω,γιατί πάντα όλο και κάτι καλύτερο θα έρθει στα καλοκαιρινά και ίσως μετανοιώσω για την αγορά που έκανα. Θα μου πεις ότι είσαι σιγούρος ότι θα φύγει, αν δεν έχεις πρόβλημα να χάσεις 9 ευρω πάρ'το . Στη θέση σου αν κάτι μου άρεσε πολύ και ήταν και καραευκαιρία ,θα αγόραζα όλα τα νούμερα και μετά θα κράταγα όποιο μου έκανε.Δεν το χω κάνει ως τώρα,αλλά θα το έκανα για κάτι πολύ καλό που δεν ξέρω νούμερο.

Το μόνο πρόβλημα που είχα στο yoox ως τώρα είναι ότι 2-3 φορές δεν είχαν τα ρούχα τις ταμπέλες και μια ζώνη δεν ήρθε στο κουτί της μάρκας ,αλλά ήταν μια χαρά.Συνήθως σε ορισμένα ρούχα που φωτογραφίζουν βγάζουν τις ταμπέλες.

@zagonism από το 2008 ως σήμερα έχω ξοδέψει αρκετά για μένα και για συγγενείς-φίλους από τον ίδιο λογαριασμό,αλλά όχι με καλή συχνότητα που παίζει ρόλο.Αν και το συγκεκριμένο room έχει ρούχα που απευθύνονται σε Ρώσους μεγιστάνες. Το pm το είδες;Θα σου κάνω reply εκεί.