Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρηγγειλα απο dressforless 30/6 και παρελαβα απο ΕΛΤΑ 14/7.Γεματες 15 μερες,αυτο εννουσα καθυστερηση,μαλλον με εχει κακομαθει το yoox, ε?
Screw you guys,I'm going home.........

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο Χόντος σε αντρικά μαγιό, πετσέτες κλπ έχει 30-50% που ουσιαστικά είναι 20-40% γιατί τσιμπα λίγο τις τιμές.

για γυαλια ηλίου εχουμε κανενα μαγαζι δοκιμασμενο? ψαχνω ενα συγκεκριμενο ζευγαρι και απο ολα τα μαγαζια που ειδα αυτο εδω μου φενεται το πιο εμπιστο,εχουμε καποια γνωμη?

http://www.otticanet.it

Καλησπέρα,είμαι σε διακοπές και δεν είχα διαβάσει τελευταία το φόρουμ . Τσεκάρετε yoox χειμωνιάτικα,έφερε πολλά στις μάρκες που ζητάτε εδώ και στο τοπικ παπούτσια επίσης (πχ converse κλπ) πριν 2 μέρες

Παιδιά απ'ότι είδα το dress for less χρεώνει τα μεταφορικά στις επιστροφές.. ξέρει κανείς πόσο κοστίζει ? Και γενικά κατά πόσο είναι εύκολη σαν διαδικασία ?

Και επιπλέον, έχετε υπόψην κανένα άλλο μαγαζί εκτός yoox όπου η διαδικασία επιστροφής αν κάτι δεν σου αρέσει να είνα φτηνή και απλή ?

Thanks.

λοιπον σημερα και αυριο μου ερχονται μαζεμενες ολες οι παραγγελιες :lol:

σημερα παρελαβα παπουτσια απο ebay και ρουχα απο dress-for-less

ολα μια χαρα στο DFL(μην το γραφω ολο) ΕΚΤΟΣ του οτι πηγαν και μου στειλαν σε ενα πουκαμισο λαθος σχεδιο! και το κουλο ειναι οτι στο ναυλον πανω εγραφε τον κανονικο κωδικο προιοντος και μεσα ειχε αλλο :lol: παντως δεν με χαλασε γιατι ηταν και λιγο πιο ακριβο αυτο που μου εστειλαν και μαρεσει εξισου το ιδιο με αυτο που ειχα παραγγελει,αρα δεν με πειραξε πολυ..Αν και επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν να το γυρισω με δικα μου εξοδα αποστολης και μετα θα μου τα πιστωναν οσο ηταν στην πιστωτικη καρτα,λογω του οτι ηταν δικο τους λαθος

το θετικο ειναι οτι επεσα σε ολα ρουχα( +παπουτσια&παντοφλες) μεσα στο νουμερο αν και πρωτη φορα που αγοραζω Online,ελπιζω για το ιδιο και αυριο απο yoox :p

δεν το εχω παρει ακομα στα χερια μου αλλα απο οτι λενε γνησια ειναι.. δες και εδω περισοτερα πραγματα για ρολογια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=50514 νομιζω η μαρκα που αναφερεις συζητηθηκε καπου στις τελευταιες σελιδες του τοπικ

μου αρεσε πολυ αυτο

Να προσέχεις γιατί στο θέμα "μου έκαναν/δε μου έκαναν" δεν παίζει φυσικά ρόλο το κατάστημα από το οποίο αγοράζεις, αλλά η μάρκα που αγοράζεις. Μπορείς να τσεκάρεις με βάση τα ρούχα που ήδη έχεις από μια μάρκα για να δεις τι περίπου θα πρέπει να περιμένεις αν παραγγείλεις S/M/L

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

yeap αυτο πανω κατω εκανα και μου βγηκαν με ελαχιστη αποκληση οσο επρεπε

σορρυ για το διπλο ποστ,

αποφασισα τελικα να γυρισω το πουκαμισο που μου εστειλαν λαθος,και υπαρχουν καποιες οδηγιες στο χαρτι,τις γραφω για οποιον ενδιαφερεται και επισης να ρωτησω και κατι..

How to return articles?

Please follow these steps to ensure a problem-free returns process:

1.Complete the left-hand side of this returns form and place it in the returns package

2. Pack the articles (original packagin only) in the returns package and seal securely

3.Apply the self-adhesive address label to the package and post it back to us at a post office,keeping the proof of postage

Internat. returns are at your own expense,use SURFACE mail where possible

επισης πανω αριστερα λεει σε ενα πλαισιο

please affic postage/stamps

return costs are at your own expense

αρα εγω τωρα κανω τα εξης?

περνω το κουτι που μου ηρθαν τα πραγματα,ξεκολλαω απο εξω τα αυτοκολλητα παραδωσεις και κολλαω το αλλο της επιστροφης?(ενα που γραφει πανω RETOURE)

συμπληρωνω την φορμα επιστροφης και την βαζω μεσα(?) στο κουτι μαζι με το ρουχο?

με αυτα εδω τι εννοει? " please affic postage/stamps" και "use SURFACE mail where possible"

επισης μηπως ξερει ποσο περιπου θα μου παρουν(ευρω) για να παει? :(

Σόρυ φίλε μου δεν ξέρω τι παίζει.

Λοιπόν ήρθε το σορτσάκι.Τελικά τι ανακάλυψα.Τα περσινά Dolce σε νούμερο 50 είναι όσο τα φετινά σε νούμερο 48.Το ίδιο και για τα εσώρουχα.Οπότε καλά έκανα και πήρα 50 γιατί 48 θα ήταν λίγο στενό...Α ρε ότι νάνε βγάζουν.Τα νούμερα για πλάκα τα έχουν μου φαίνεται.

Ed hardy στο Attica.Νομίζω 40% έκπτωση.Αλλά αν το βάζεις αρχική 160...Για κοροϊδα ψάχνετε,ε; :ρ

Προσοχή χρειάζεται στις αγορές όσοι μένουν στην επαρχία και σε νησιά. Διαπίστωσα με τα ίδια μου τα μάτια σε boutiques (δε μιλάμε για τουριστικά είδη που κάνουν μπαμ) άπειρα fake ρούχα σε γνωστές μάρκες με τιμές των αυθεντικών ,πολύ καλές απομιμήσεις.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ντόπιοι ,που θέλουν να το παίξουν "μούρη" ,να κυκλοφορουν με καλές αντιγραφές πληρωμένες χρυσάφι.Επίσης το ebay έχει καταστρέψει την επαρχία για τον ίδιο λόγο .

Όσοι μένετε επαρχία να ελέγχετε ποιος είναι ο αντιπρόσωπος κάθε μάρκας στην Ελλάδα,να κάνετε τηλεφώνημα και να ρωτάτε ,αν όντως προμηθεύει με τα συγκεκριμένα ρούχα το κατάστημα της περιοχής σας. Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις απομιμήσεις.

πρωτη αγορα και απο yoox και ολα τα τελεια,στις 4-5(σημερα) παρελαβα τα ρουχα :) σειρα εχει το zoovillage που εχει και δωρεαν μεταφορικα :D

Pαιδιά, πρώτη μου αγορά χθες από dress-for-less και παρότι δήλωσα standard shipment (και όχι DHL) για να αποφύγω τους φόρους, σήμερα μου ήρθε το order confirmation στο e-mail μου και λέει "Your goods have been packed and will be handed over to DHL today. Your shipment number with DHL is: xxxxxxxx"

To what it's worth, το κόστος της αγοράς είναι γύρω στα 160 ευρώ.

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ?

ναι και παλι με DHL ερχεται αλλα οχι Express,το οποιο κοστιζει 59ευρω

Ταχύτατος και on the point. Παρεπιπτώντως, την ώρα που πόσταρα εδώ τους έστειλα και μαιλ να τους ρωτήσω και μου απάντησαν κι αυτοί μόλις τώρα... Αυτο θα πει εξυπηρέτηση !

Thanks.

Ξέρω γω.Μαγκιά τους;

Να ρωτήσω κάτι άλλο.Απο πότε τα Iceberg γίναν μαρκάρα και μου βάζουν τα παντελόνια ποιο ακριβά και απο dolce.Εγώ ένα πουκάμισο το είχα πάρει 19Ευρώ πρόπερσι.

Και κάτι άλλο.Γιατί όλες οι βερρμούδες πρέπει να έχουν πάνω χωρίσματα για ζώνη και να είναι όλες μα όλες η ίδια κοψιά;Πραγματικά δηλαδή και ας κατηγορούν κάποιοι τα Dolce.Αυτή που πήρα είναι ΒΕΡΜΟΥΔΑΡΑ.Είδα κάτι iceberg με 210Ευρώ και με πιάσαν τα γέλια.Μάθανε και οι βοριοβλάχοι να φτιάχνουν ρούχα να πούμε. :rolleyes:

Τα Iceberg ομολογουμένως την έχουν δει περίεργα. Αναφορικά με τις βερμούδες, το κάνουν για να ξεχωρίζουν οι δικές μας. :grin:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Σωστό :lol:

Αν και εγώ βερμούδες για βράδυ δε φοράω, πιο πολύ στη θάλασσα ή για καμία βόλτα το απόγευμα.Αλλά οκ, προτιμώ να βάλω nike παρά να τα σκάσω για iceberg.Θα πάω να πάρω μια Harmont & Blaine να τελειώνω, που έχει και ραφή όχι αστεία.Ναι αυτή με το σκυλάκι, ΓΟΥΒ!

Σωστό :lol:

Αν και εγώ βερμούδες για βράδυ δε φοράω, πιο πολύ στη θάλασσα ή για καμία βόλτα το απόγευμα.Αλλά οκ, προτιμώ να βάλω nike παρά να τα σκάσω για iceberg.Θα πάω να πάρω μια Harmont & Blaine να τελειώνω, που έχει και ραφή όχι αστεία.Ναι αυτή με το σκυλάκι, ΓΟΥΒ!

Κοίταξε, εξαρτάται από την χώρα. Λ.χ. εδώ στη μαγευτική Κύπρο, με οτιδήποτε πιο κάτω από το γόνατο κινδυνεύεις με θερμοπληξία. Άρα, παίζει και βερμούδα για βράδυ (δεν μιλάμε φυσικά για «καλό» ντύσιμο), για κανένα καφεδάκι, or a quick bite...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Νταξ. Βαζεις και ένα ελαφρη παντελόνι.Τώρα το μπούτι εξω θα σε σώσει απο τη ζέστη;

Ασε απο αύριο 40ρια και Athens!

Κ πάλι θα πληρώσεις φόρους όμως

Όπως είπε κι ο φίλος, όντως έρχονται από Γερμανία, οπότε δεν έχει φόρους (απ'ότι έμαθα.) Τι σε έκανε να γράψεις το αντίθετο ?