samone Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Yoox και το luisaviaroma καλησπερα παιδια. Nα ρωτησω ποσο αξιοπιστα ειναι αυτα τα eshops?Πληρωνουμε τελωνειο ή ειναι εντος ε.ε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 καλησπερα παιδια. Nα ρωτησω ποσο αξιοπιστα ειναι αυτα τα eshops?Πληρωνουμε τελωνειο ή ειναι εντος ε.ε ? Εντός Ε.Ε. (Ιταλία) . Από τα καλύτερα μαγαζιά online για ρούχα Yoox 4εκατ επισκέψεις μηνιαίως Luisa 1εκατ επισκέψεις μηνιαίως + κάποιες χιλιάδες στην boutique στην Φλωρεντία Αγόρασε ανεπιφύλακτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissnb Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει κανεις παραγγελει, κ γνωριζει οτι ειναι αξιοπιστα τα συγκεκριμενα site http://www.trendystep.com k http://www.pooz.com? Επισης κατα την αποστολη των αγορων(παπουτσια στη συγκεκριμενη περιπτωση) στην Ελλαδα πληρωνεις παραπανω Taxes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Για το trendystep δεν γνωριζω αλλα για το pooz, εχει μαιμουδες. Αν βεβαια θες και παλι να κανεις αγορα, δεν νομιζω να περασει τελωνιο, βεβαια καλυτερα να απαντηση και καποιος που να ξερει καλυτερα απο εμενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Afta ta anthony morato orea mou fanhkan alla den ta poulane edw :( Tespa, kati random, ioannis dimitrousis kommatia pou poulane sthn athina? Edw den yparxei sxedon tipote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
judith Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Παιδιά, θέλω και εγώ τα φώτα σας για μια παραγγελία που θέλω να κάνω. Μέχρι στιγμής έχω εμπειρία από e-shops εντός ΕΕ. Τώρα θέλω να κάνω παραγγελία από Αμερική, οι οποίοι στο site τους λένε ότι σε κάθε αποστολή γράφουν απέξω οτι το περιεχόμενο κοστίζει κάτω από 60 δολλάρια και χρησιμοποιούν εταιρία κούριερ. Λένε επίσης ότι το 99% των πελατών τους δεν έχει χρεωθεί με taxes. Τι ακριβώς γίνεται με το τελωνείο?Γνωρίζει κανείς να με προσανατολίσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Κάνε λίγη υπομονή μέχρι να σου απαντήσει ο james55, γνώστης εκ βαθέων των αγορών από e-shops. :shifty: :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Παιδιά, θέλω και εγώ τα φώτα σας για μια παραγγελία που θέλω να κάνω. Μέχρι στιγμής έχω εμπειρία από e-shops εντός ΕΕ. Τώρα θέλω να κάνω παραγγελία από Αμερική, οι οποίοι στο site τους λένε ότι σε κάθε αποστολή γράφουν απέξω οτι το περιεχόμενο κοστίζει κάτω από 60 δολλάρια και χρησιμοποιούν εταιρία κούριερ. Λένε επίσης ότι το 99% των πελατών τους δεν έχει χρεωθεί με taxes. Τι ακριβώς γίνεται με το τελωνείο?Γνωρίζει κανείς να με προσανατολίσει? Μάλλον να μην πειραματιστείς με ταχυμεταφορές από Αμερική. Ποια εταιρεία χρησιμοποιούν; Ups-Fedex-DHL κλπ έχουν δικούς τους εκτελωνιστές στο αεροδρόμιο και θα χρεωθείς αρκετά (μπορεί και πάνω από 100 ευρω μόνο για τους δασμούς). Αν στέλνουν και με USPS (δεν ειναι κούριερ ,αλλά ταχυδρομείο) ,όπου εκεί αν πρόκειται για ρούχα δεν υπάρχουν δασμοί συνήθως (υπάρχει μια χαλαρότητα στα ρούχα) ή αν υπάρχουν είναι πάντα σχετικά μικροί. Ο,τιδήποτε εμπορική συναλλαγή περνάει από τελωνείο ,αν υπερβαίνει τα 22 (αν θυμάμαι καλά) ευρω (πολλές φορές η τιμή του προϊόντος που βάζουν οι εκτελωνιστές είναι άθροισμα με τα ναύλα :), οπότε υπερβαίνει τα 22 ευρω). Από Αμερική προτίμησε μόνο USPS και αυτή όχι express ,απλή (priority). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
judith Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Σε ευχαριστώ πολύ! Λένε ότι στέλνουν με UPS και ΕMS. Κάτι κοσμήματα θέλω να παραγγείλω, όχι μεγάλης αξίας, και δυστυχώς έχω φάει τον κόσμο να τα βρω σε κάποιο ευρωπαϊκό site... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Σε ευχαριστώ πολύ! Λένε ότι στέλνουν με UPS και ΕMS. Κάτι κοσμήματα θέλω να παραγγείλω, όχι μεγάλης αξίας, και δυστυχώς έχω φάει τον κόσμο να τα βρω σε κάποιο ευρωπαϊκό site... Προτίμησε EMS .Είναι ταχυδρομείο,δεν παίρνω όρκο ότι δε θα σου κόψουν δασμούς , αλλά αν δηλώσουν το προϊόν 60$ τότε στη χειρότερη να πληρώσεις 25% επί της τιμής. Από Ιαπωνία μου έχει έρθει δέμα σε 5 εργάσιμες με EMS(Σάββατο έδωσα την εντολή ,Παρασκευή έλαβα) και δεν πέρασε τελωνείο (35$ το είχαν δηλώσει εμένα). Για κοσμήματα δεν ξέρω τι πολιτική υπάρχει , πάντως και να ανοίξουν το δέμα στο τελωνείο και κοστολογήσουν τα κοσμήματα, δε νομίζω να είναι μεγάλο το χαράτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtokoutos Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 paidia kana kalo site xoris forous gia gyalia iliou tora pou kalokairiazei ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Xaxa exw k egw. Sta hondos pane sthn minerva. thnx! Από εβδομάδα σίγουρα θα πεταχτώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 paidia kana kalo site xoris forous gia gyalia iliou tora pou kalokairiazei ? This Από Ιταλία έρχονται.Συγκρίνεις τις τιμές με της Ελλάδας και διαλέγεις. και το yoox έχει επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 @james55 μεταφορικα εχει αυτο απο την ιταλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 @james55 μεταφορικα εχει αυτο απο την ιταλια? 11 ευρώ λέει για Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Γεια σας, παράγγειλα κάτι από το yoox μόλις τώρα και θέλω να πάθω πότε περίπου θα το παραλάβω, αν κάποιος έχει ξαναπαραγγείλει από το site αυτό, γιατί την άλλη τρίτη φεύγω ταξίδι και ήθελα αν είναι δυνατό να το παραλαβω πριν φύγω. Θα προλάβουν να το στείλουν? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Υπο φυσιολογικές συνθήκες θα το έχεις. Μπορείς να κάνεις και tracking που βρίσκεται το δέμα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 OK, ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να το έχω μέχρι την Δευτέρα. Πώς το κάνω tracking, σε ποια σελίδα? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Μπες στο my orders του yoox. Έχει εκεί link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 OK, το βρηκα. Ευχαριστώ πολύ. Για τη σελίδα http://www.dolcefugo.com τι γνώμη έχετε? Είναι αυθεντικά? Είναι αξιόπιστη σελίδα? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Με μια γρήγορη ματιά φαίνεται ασφαλές site. Τώρα αν είναι αυθεντικά...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Είναι αυθεντικά? fake Οι Ιταλοί είναι Νο1 και στις απατεωνιές ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 λογω τιμης το λες ή λογω ποιοτητας?ή και τα δυο?χαχαχαχαχα παντως η σελιδα αυτη αποτελει σεμιναριο για τις υπολοιπες με τα αυθεντικα καθως εχει τοσες φωτο για το καθε προιον{ακομα και τα κουμπια},και σε καθε ρουχα τις ακριβεις διαστασεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jms Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Παιδιά που μπορώ να βρω Abercrombie & Fitch στην Αθήνα και στη Γλυφάδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Γεια σας, έχω παραγγείλει κάτι από το yoox και το στέλνουν με ups. Στη σελίδα μου γράφει scheduled delivery date 07/04/09. Επειδή εκέινη τη μέρα φεύγω ταξίδι και γυρίζω μετά από 20 μέρες, τι γίνεται άμα δε με βρει ο courier? Από που θα το παραλάβω όταν γυρίσω? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts