Jump to content

jms

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jms

  1. Θελω να αντιγράψω κυριως τις τηλεφωνικές μου επαφές καθώς και τις φωτογραφιες και video μου απο το παλιό 3G iphone μου στο καινούργιο 3Gs. Το πρόβλημα είναι πως ο υπολογιστης που έκανα παλιότερα sync το 3G, δεν εχει πλεον τα αρχικά δεδομένα γιατι ειχε πρόβλημα ο δισκος και αναγκαστικα εγινε φορμαρισμα. Αρα λοιπόν οι τηλεφωνικές επαφές υπαρχουν μόνο στο τηλέφωνο και πουθενά αλλου....!!! Φοβάμαι λοιπόν πως αν κάνω sync με το itunes ( το οποίο δεν έχει πλεον ...δεδομένα ), θα χαθούν και απο το τηλέφωνο (οι τηλ. επαφές)!!! Εχει κανεις την λύση του προβλήματος ??? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικά.
  2. Εννοώ ταινίες που έχω "κατεβάσει" και θέλω να τις γράψω σε DVD για να τις βλέπω σε οποιοδήποτε player θέλω !
  3. Το δοκίμασα αλλα θέλει απίστευτες ωρες για να τελειώσει !!!!!! Δοκίμασα και το VisualHub αλλά πάλι η ποιότητα δεν είναι καθόλου καλή .
  4. Εχει να μου προτείνει κανεις προγραμμα με το οποίο να φτιάχνω DVD με ταινίες - εκτος απο το Toast - αλλα με καλή ποιότητα !
  5. Αυτό γίνεται μόνο με το Transmission, οχι με το utorrent ?
  6. Παιδιά ξέρει κανένας όταν θέλω να κατεβάσω αρχεία μέσω utorrent, αλλά δεν "χρειάζομαι" όσα files υπάρχουν στο torrent, αλλά μερικά απο αυτά , πως μπορώ να το κάνω ? Όταν χρησιμοποιούσα windows και το utorrent, πριν το download μου άνοιγε ένα παράθυρο με όλα τα αρχεία που θα κατέβαζα και αν ήθελα μπορούσα να επιλέξω ποια απο αυτά ήθελα να κατεβάσω τελικά. Μπορω να κάνω το ίδιο και στα Mac ?
  7. Νομίζεις ότι έχει νόημα να κάνω το διπλό backup ή είναι χάσιμο χώρου απο τα 2Tb του σκληρού δίσκου ? Όταν λες " Μόνο με backup μπορείς να προφυλαχθείς " , εννοείς backup σε κάποιο εξωτερικο σκληρό ? Και όταν αυτος χαλάσει τοτε τι γίνεται ? Χάνονται όλα σου τα αρχεία ? Αν όντως το πλαίσιο δίνει 3 χρόνια εγγύηση, τότε τι μπορώ να τους πω για τα πέντε χρόνια που δίνει η WD ? Νομίζεις οτι υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι ?
  8. Την περασμενη εβδομάδα αγορασα εναν IMAc ( 1 Tb ) και ψαχνω για έναν εξωτερικο σκληρο δίσκο 1,5 ή 2 Tb για να κανω το backup του. Έχω καταλήξει μάλλον σε αυτόν :http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1146718&CAPACITY=2+TB&category=69978194&catalog=23&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BEE2D54AD9490151DFFD43149791F72F3380FF64ABF9A1FA6C7B23DA1BB9C64ADAE53BC0863A7F2AA2399F2EE0F6A60EDC46CFDA4584BD94CC887E550FEF0C244817444E967AAF0E672D0D0F68697541D53F80B5A1714076B79AD2B5EF3A101D29366F0ED5B988167A1163B110AF1FAE8707AFFC985F2FB1CF , αφου έχει και 3 χρόνια εγγυηση και την δυνατότητα για "διπλό" backup στους δυο εσωτερικούς δίσκους που έχει. Τι λέτε , έχεται καμιά άλλη πρόταση ? Αλήθεια όταν σε 'κρεμάει' ενας εξωτερικος σκληρός τι γίνεται ? Υπάρχει τρόπος να την ΄γλυτώσεις' ? Γενικότερα πως μπορείς να προφυλαχθείς ?
  9. Ναι ! Έχω δοκιμάσει διάφορα , αλλά όλα ή δεν έχουν καλή ποιότητα ή δεν υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσης υποτίτλων...
  10. Το συγκεκριμένο είναι ένα video converter, χωρίς δυνατότητα ενσωμάτωσης υπότιτλων και οχι για μετατροπή σε DVD. Επίσης είναι trial version. Καμιά άλλη ιδέα ;;;
  11. Ξέρει κανεις κανένα πρόγραμμα που να μετατρέπει avi files σε dvd με υπότιτλους ; Έχω δοκιμάσει το tost titanium, αλλά η ποιότητα παρότι είναι ρυθμισμένο σε best quality δεν είναι καθόλου καλή.... Το αρχικό avi αρχείο είναι πολλύ καλύτερο απο το dvd που φτάχνεις !!!
  12. Κατ'αρχην δεν αναγνωρίζει νεα συσκευή όταν συνδέω το usb. Εικονίδιο με βύσμα δεν υπάρχει, ούτε το χεράκι ???? Είναι λίγο διαφορετικά τα εικονίδια απο τα δικά σου...
  13. Ποιό είναι το εικονίδιο που λες ; Βρίσκεται κατω δεξιά στο Parallels ; Μπορείς να είσαι λίγο ποιό αναλυτικός γιατι έχω φρικάρει που δεν δουλεύει !!!!!!
  14. Έχω εγκαταστήσει το Parallels στον imac μου γιατι χρησιμοποιώ ένα αρχιτεκτονικό πρόγραμμα, το οποίο δεν λειτουργεί με mac. Το πρόβλημα είναι ότι δεν "βλέπει" το Hasp (το κλειδί του αρχιτεκτονικού προγράματος) που έχω τοποθετήσει σε μια απο τις usb θύρες. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ;
  15. Πρίν απο μερικές μέρες αγόρασα τον πρώτο μου mac (συγκεκριμένα τον IMAC 24 3,06GHz), αφου απο όλους όσους ρωτούσα ειδικούς και μη άκουγα τα καλύτερα, !!! Είχα διαβάσει πόσο πιο ευχρηστο και ποιο σταθερο ήταν το λειτουργικό τους απο τα pc, δεν "κόλαγαν'' ιούς (αν και αυτό βλέπω οτι σύντομα δεν θα ισχύει και τοσο σίγουρα...), έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση και έκανα το μεγάλο βήμα αλλαγής λειτουργικού, αφου είμαι χρήστης windows εδω και πάρα πολλά χρόνια !!! Πάντως μετά απο την χρήση των πρώτων αυτών ημερών δεν έχω καταλάβει καμία σπουδαία διαφορά... απεναντίας βρίσκω ότι λοίπουν κάποιες ευκολίες που είχαν τα windows ! Ξέρω οτι σχεδόν όλοι υποστηρίζουν τελείως το ανάποδο και οτι οσοι χρησιμοποίησαν mac δεν επέστρεψαν ξανά στα windows... , γιαυτό θα ήθέλα να μου εξηγήσεται, τώρα που έχω και εγώ προσωπική γνώμη, σε ποιά σημεία εστιάζονται αυτές οι διαφορές υπεροχής ? Και εννοώ συγκεκριμένες ευκολίες και βελτιώσεις στην χρήση τους ! Πέρα όλων αυτων θα ήθελα επίσης να ρωτήσω κάποιες ποιό συγκεκριμένες απορίες που έχω : 1)Επειδή χρησιμοποιώ ένα αρχιτεκτονικό πρόγραμμα, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά με windows, θα ήθελα να μου πείτε ποιό απο τα δυο Vmware Fusion ή Paralles ή οποιδήποτε άλλο ξέρεται θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσω, έτσι ώστε να έχω και τα windows xp στον mac μου ? Ή μήπως καλύτερα θα ήταν ένα Boot Camp ? 2) Safari ή FF ? 3) Έχω βρεί έναν WD 2Tb(έχω πολλά αρχεία, φωτό κ.λ.π.) εξωτερικό σκληρό δίσκο για να κάνω backup με το Time Machine, τι λέτε ? 4) Και κάτι που ίσως σας φανεί απλό ή άσχετο, άλλά δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί η διαχείρηση των αρχείων. Στην αρχική στήλη δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα subfolders των windows, έτσι όταν θέλω να κάνω μεταφορες αρχείων απο ένα subfolder σε ένα άλλο μου φαίνεται κάπως δυσχρηστο, αφου δεν έχω εποπτεία απο αυτό που μεταφέρω σε ποιό μπορώ να το μετακινήσω... Sorry αν σας κούρασα με τις απορίες μου, αλλά ειμαι ακόμα στην αρχή της νεας μου εξερεύνησης ... και κάθε βοηθεια απο εσας , θα ήταν κάτι παραπάνω απο εκτιμητέα και απαραίτητη ! Ευχαριστώ πολλύ.
  16. Παιδιά που μπορώ να βρω Abercrombie & Fitch στην Αθήνα και στη Γλυφάδα ?
×
×
  • Create New...