giachtas Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Έχω το Lumia 640 XL και είχα πάρει ένα tempered glass από eshop αρκετά φθηνό. Εκτός του ότι δεν μου έκατσε καλά, δεν αισθανόμουν ότι προστάτευε την οθόνη του smartphone μου, που δεν είναι και μικρή. Είχα παραγγείλει αυτή από ebay και μου ήρθε σήμερα. Την έβαλα με αρκετή ευκολία και μπορώ να πω, πως μου δίνει τη σιγουριά της προστασίας. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helen7 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) Παιδια θελω να παρω μια θηκη απο ebay για το Lumia 535. Θελω να ειναι με πορτακι . Εχετε να μου προτεινετε καμια καλη; Edited April 24, 2016 by niotheros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasga Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Παιδια θελω να παρω μια θηκη απο ebay. Θελω να ειναι με πορτακι . Εχετε να μου προτεινετε καμια καλη; http://www.stoucky.gr/ 7 euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μπορείτε να μου προτείνετε μια SD 32gb που δεν εμφανίζει θέματα με το 640;η Kingston class 10 που έχω όταν πατάω το συνδετήρα για επισύναψη δεν μου φορτώνει τις φωτογραφίες και με πετάει έξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μπορείτε να μου προτείνετε μια SD 32gb που δεν εμφανίζει θέματα με το 640;η Kingston class 10 που έχω όταν πατάω το συνδετήρα για επισύναψη δεν μου φορτώνει τις φωτογραφίες και με πετάει έξω... Εγώ δουλεύω μια 64άρα samsung evo χωρίς κιχ μέχρι τώρα (κοντεύω χρόνο). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Είχα παραγγείλει και μου ήρθε σήμερα μία διάφανη θήκη σιλικόνης από Ebay. Είναι τέλεια, μέχρι που έχει δύο τάπες, μία για τη θύρα USB και δεύτερη για τη θύρα των ακουστικών. Έχω παραγγείλει αρκετές φορές διάφανες θήκες στο παρελθόν για διάφορες συσκευές, όμως Nillkin σιλικόνης δεν είχα, επειδή τις θεωρούσα λίγο ακριβές. Όμως επειδή έχω στο Lumia 640XL, εκτός της θήκης και tempered glass Nillkin, πιστεύω ότι η συγκεκριμένη εταιρεία βγάζει πολύ αξιόπιστα προϊόντα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Πήρα αυτήν την θήκη armor πολύ ανθεκτική πολύ καλή. http://s32.postimg.org/k0nqevcap/IMG_20160512_140004.jpg http://s32.postimg.org/pl4t390jl/IMG_20160512_140016.jpg Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Πήρα αυτήν την θήκη armor πολύ ανθεκτική πολύ καλή. http://s32.postimg.org/k0nqevcap/IMG_20160512_140004.jpg http://s32.postimg.org/pl4t390jl/IMG_20160512_140016.jpg Έχω παρόμοια (ποιο σκούρο μπλε και το kickstand είναι στη μέση). Άψογη και πρακτική. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Έχετε κάποια θήκη να προτείνετε για το Lumia 650; Edited November 10, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Κάτι σαν αυτή πχ? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Κάτι σαν αυτή πχ? Καλή είναι, αλλά υπάρχει αλλού εκτός από ebay; Ποια η γνώμη σας; http://e-mobile.gr/tpu-microsoft-lumia-650-flat-el.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλή είναι, αλλά υπάρχει αλλού εκτός από ebay; Ποια η γνώμη σας; http://e-mobile.gr/tpu-microsoft-lumia-650-flat-el.html Εγώ και οι δυο θήκες που εχω για το 830 μου είναι της Norton line και είναι πολύ καλές και ποιοτικές! Μια τύπου βιβλίου και μια σιλικόνης! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Εγώ και οι δυο θήκες που εχω για το 830 μου είναι της Norton line και είναι πολύ καλές και ποιοτικές! Μια τύπου βιβλίου και μια σιλικόνης! Είναι ελαφριές αυτές που έχεις ή βαραίνουν αισθητά τη συσκευή; Οι διάφανες θήκες είναι πιο άσχημες στην εμφάνιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Διάφανη δεν θα σου πρότεινα... Είναι πολύ άσχημες καθώς με τον καιρό «καφετιάζουν»... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα πάρω κάποια από τις δύο μαύρες θήκες που παρατέθηκαν προηγουμένως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Είναι ελαφριές αυτές που έχεις ή βαραίνουν αισθητά τη συσκευή; Οι διάφανες θήκες είναι πιο άσχημες στην εμφάνιση; Όχι, δεν ειναι και εφαρμόζουν τέλεια! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα πήρα ένα 532 μεταχείρω και μου είπε ο πρώην ιδιοκτήτης ότι ταιριάζει το πίσω καπάκι με το 435... Ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα πήρα ένα 532 μεταχείρω και μου είπε ο πρώην ιδιοκτήτης ότι ταιριάζει το πίσω καπάκι με το 435... Ισχύει? Εννοείται, το ίδιο εμφανισιακά είναι με το 435 η "καρδιά" αλλάζει. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Οκ ευχαριστώ... :) Κάπου Αθήνα για κάνα μπλε μήπως ξέρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 επειδη τελικα βρηκα το κινητο μεταχειρισμενο και θα το χτυπησω μαλλον σημερα, σκεφτομαι να παρω μια μαικροσντ 64 γκιγκα. εχετε να προτεινετε καμια καλη μαρκα που δουλευει αψογα με το κινητο? κλας 10 εννοειται. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 επειδη τελικα βρηκα το κινητο μεταχειρισμενο και θα το χτυπησω μαλλον σημερα, σκεφτομαι να παρω μια μαικροσντ 64 γκιγκα. εχετε να προτεινετε καμια καλη μαρκα που δουλευει αψογα με το κινητο? κλας 10 εννοειται. ευχαριστω Samsung Evo και Evo plus class 10 μέχρι 128gb. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 επειδη τελικα βρηκα το κινητο μεταχειρισμενο και θα το χτυπησω μαλλον σημερα, σκεφτομαι να παρω μια μαικροσντ 64 γκιγκα. εχετε να προτεινετε καμια καλη μαρκα που δουλευει αψογα με το κινητο? κλας 10 εννοειται. ευχαριστω Και εγώ έχω την εκτύπωση πως η Samsung SD είναι πολύ καλή. Είχα πριν Kingston, δύο και μου κάηκαν για κάποιο λόγο, ή τυχαίο μιας και τις είχα πριν σε άλλες android συσκευές. Τώρα με τη Samsung, class 10 φυσικά, έχω την εντύπωση πως είναι πιο γρήγορη σε σχέση με αυτές πού είχα πριν. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 σας ευχαριστω πολυ παιδια. παω αυριο να παρω. καρτα και νανο σιμ. (εχω μια μαικρο σιμ απο το 1020. να δω ποσο θα ζητησει η κοσμοτε. ελπιζω να μπορεσω να κρατησω και την μαικρο για ενα παλιο κινητο που εχω για ωρα αναγκης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airness6 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 σας ευχαριστω πολυ παιδια. παω αυριο να παρω. καρτα και νανο σιμ. (εχω μια μαικρο σιμ απο το 1020. να δω ποσο θα ζητησει η κοσμοτε. ελπιζω να μπορεσω να κρατησω και την μαικρο για ενα παλιο κινητο που εχω για ωρα αναγκης) Οτι κάρτα sim και να πάρεις απο την Cosmote την ίδια τιμή έχουν. 5 ευρώ κάνουν όλες. Απλά να έχεις και την ταυτότητα σου μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Οτι κάρτα sim και να πάρεις απο την Cosmote την ίδια τιμή έχουν. 5 ευρώ κάνουν όλες. Απλά να έχεις και την ταυτότητα σου μαζί. πωωωω καλα και μου το πες φιλε. θα π[ηγαινα χωρις ταυτοτητα. νασαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts