Jump to content

[Microsoft Lumia] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το Lumia 640 XL και είχα πάρει ένα tempered glass από eshop αρκετά φθηνό. Εκτός του ότι δεν μου έκατσε καλά, δεν αισθανόμουν ότι προστάτευε την οθόνη του smartphone μου, που δεν είναι και μικρή. Είχα παραγγείλει αυτή από ebay και μου ήρθε σήμερα. Την έβαλα με αρκετή ευκολία και μπορώ να πω, πως μου δίνει τη σιγουριά της προστασίας.

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 494
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια θελω να παρω μια θηκη απο ebay για το Lumia 535. Θελω να ειναι με πορτακι . Εχετε να μου προτεινετε καμια καλη; Edited by niotheros

Παιδια θελω να παρω μια θηκη απο ebay. Θελω να ειναι με πορτακι . Εχετε να μου προτεινετε καμια καλη;

http://www.stoucky.gr/ 7 euro

Μπορείτε να μου προτείνετε μια SD 32gb που δεν εμφανίζει θέματα με το 640;η Kingston class 10 που έχω όταν πατάω το συνδετήρα για επισύναψη δεν μου φορτώνει τις φωτογραφίες και με πετάει έξω...

Μπορείτε να μου προτείνετε μια SD 32gb που δεν εμφανίζει θέματα με το 640;η Kingston class 10 που έχω όταν πατάω το συνδετήρα για επισύναψη δεν μου φορτώνει τις φωτογραφίες και με πετάει έξω...

Εγώ δουλεύω μια 64άρα samsung evo χωρίς κιχ μέχρι τώρα (κοντεύω χρόνο).

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Είχα παραγγείλει και μου ήρθε σήμερα μία διάφανη θήκη σιλικόνης από Ebay. Είναι τέλεια, μέχρι που έχει δύο τάπες, μία για τη θύρα USB και δεύτερη για τη θύρα των ακουστικών. Έχω παραγγείλει αρκετές φορές διάφανες θήκες στο παρελθόν για διάφορες συσκευές, όμως Nillkin σιλικόνης δεν είχα, επειδή τις θεωρούσα λίγο ακριβές. Όμως επειδή έχω στο Lumia 640XL, εκτός της θήκης και tempered glass Nillkin, πιστεύω ότι η συγκεκριμένη εταιρεία βγάζει πολύ αξιόπιστα προϊόντα.

• 2 weeks later...

Πήρα αυτήν την θήκη armor πολύ ανθεκτική πολύ καλή.

http://s32.postimg.org/k0nqevcap/IMG_20160512_140004.jpg

http://s32.postimg.org/pl4t390jl/IMG_20160512_140016.jpg

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Πήρα αυτήν την θήκη armor πολύ ανθεκτική πολύ καλή.

http://s32.postimg.org/k0nqevcap/IMG_20160512_140004.jpg

http://s32.postimg.org/pl4t390jl/IMG_20160512_140016.jpg

Έχω παρόμοια (ποιο σκούρο μπλε και το kickstand είναι στη μέση). Άψογη και πρακτική. :)

Huawei Nova 5T

Κάτι σαν αυτή πχ?

Καλή είναι, αλλά υπάρχει αλλού εκτός από ebay;

Ποια η γνώμη σας; http://e-mobile.gr/tpu-microsoft-lumia-650-flat-el.html

Καλή είναι, αλλά υπάρχει αλλού εκτός από ebay;

Ποια η γνώμη σας; http://e-mobile.gr/tpu-microsoft-lumia-650-flat-el.html

Εγώ και οι δυο θήκες που εχω για το 830 μου είναι της Norton line και είναι πολύ καλές και ποιοτικές! Μια τύπου βιβλίου και μια σιλικόνης!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Εγώ και οι δυο θήκες που εχω για το 830 μου είναι της Norton line και είναι πολύ καλές και ποιοτικές! Μια τύπου βιβλίου και μια σιλικόνης!

Είναι ελαφριές αυτές που έχεις ή βαραίνουν αισθητά τη συσκευή; Οι διάφανες θήκες είναι πιο άσχημες στην εμφάνιση;

Διάφανη δεν θα σου πρότεινα... Είναι πολύ άσχημες καθώς με τον καιρό «καφετιάζουν»...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα πάρω κάποια από τις δύο μαύρες θήκες που παρατέθηκαν προηγουμένως.

Είναι ελαφριές αυτές που έχεις ή βαραίνουν αισθητά τη συσκευή; Οι διάφανες θήκες είναι πιο άσχημες στην εμφάνιση;

Όχι, δεν ειναι και εφαρμόζουν τέλεια! :)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• 2 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά.

Πρόσφατα πήρα ένα 532 μεταχείρω και μου είπε ο πρώην ιδιοκτήτης ότι ταιριάζει το πίσω καπάκι με το 435...

Ισχύει?

Καλησπέρα παιδιά.

Πρόσφατα πήρα ένα 532 μεταχείρω και μου είπε ο πρώην ιδιοκτήτης ότι ταιριάζει το πίσω καπάκι με το 435...

Ισχύει?

Εννοείται, το ίδιο εμφανισιακά είναι με το 435 η "καρδιά" αλλάζει.

Sent from mTalk Κώστας!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

• 1 month later...
επειδη τελικα βρηκα το κινητο μεταχειρισμενο και θα το χτυπησω μαλλον σημερα, σκεφτομαι να παρω μια μαικροσντ 64 γκιγκα. εχετε να προτεινετε καμια καλη μαρκα που δουλευει αψογα με το κινητο? κλας 10 εννοειται. ευχαριστω

επειδη τελικα βρηκα το κινητο μεταχειρισμενο και θα το χτυπησω μαλλον σημερα, σκεφτομαι να παρω μια μαικροσντ 64 γκιγκα. εχετε να προτεινετε καμια καλη μαρκα που δουλευει αψογα με το κινητο? κλας 10 εννοειται. ευχαριστω

Samsung Evo και Evo plus class 10 μέχρι 128gb.

Xiaomi 12 Pro

Και εγώ έχω την εκτύπωση πως η Samsung SD είναι πολύ καλή. Είχα πριν Kingston, δύο και μου κάηκαν για κάποιο λόγο, ή τυχαίο μιας και τις είχα πριν σε άλλες android συσκευές. Τώρα με τη Samsung, class 10 φυσικά, έχω την εντύπωση πως είναι πιο γρήγορη σε σχέση με αυτές πού είχα πριν.

σας ευχαριστω πολυ παιδια. παω αυριο να παρω. καρτα και νανο σιμ. (εχω μια μαικρο σιμ απο το 1020. να δω ποσο θα ζητησει η κοσμοτε. ελπιζω να μπορεσω να κρατησω και την μαικρο για ενα παλιο κινητο που εχω για ωρα αναγκης)

σας ευχαριστω πολυ παιδια. παω αυριο να παρω. καρτα και νανο σιμ. (εχω μια μαικρο σιμ απο το 1020. να δω ποσο θα ζητησει η κοσμοτε. ελπιζω να μπορεσω να κρατησω και την μαικρο για ενα παλιο κινητο που εχω για ωρα αναγκης)

Οτι κάρτα sim και να πάρεις απο την Cosmote την ίδια τιμή έχουν. 5 ευρώ κάνουν όλες. Απλά να έχεις και την ταυτότητα σου μαζί.

Οτι κάρτα sim και να πάρεις απο την Cosmote την ίδια τιμή έχουν. 5 ευρώ κάνουν όλες. Απλά να έχεις και την ταυτότητα σου μαζί.

πωωωω καλα και μου το πες φιλε. θα π[ηγαινα χωρις ταυτοτητα. νασαι καλα

• The title was changed to [Microsoft Lumia] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)