Jump to content

Είστε αριστερόχειρες ή δεξιόχειρες;

mariel19
 Κοινοποίηση

Με ποιο χέρι γράφετε?  

629 members have voted

1. 1. Με ποιο χέρι γράφετε?

• ΑΡΙΣΤΕΡΟ
      144
    • ΔΕΞΙ
      452
    • ΚΑΙ ΤΑ 2
      33

Recommended Posts

Result:

35 = Strongly Right-handed

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

• Απαντήσεις 483
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eimai aristeroxeiras kai se kapoia pragmata xrisimopoihsw kai to deksi mou xeri!

Alla ayto pou akousa apo ton Filippo htan h megalyteri kotsana pou exw akousei stin zwi mou!Stin arxi nomisa oti ekane plaka alla molis diabasa kai ta ypoloipa posts eida oti sobarologouse!!!!!!!!

Ti les re Filippe?Eisai sobaros?

An arxisoun kapoioi na sou lene POSOI DIKTATORES,BASANISTES LAWN,KLEFTES,APATEWNES,DOLOFONOI KAI KAI KAI KAI............EINAI DEKSIOXEIRES tote tha deis oti se aythn tin katigoria anhkei to 90% apo aytous!!!Diladi simainei oti to 90% tou plithismou-deksioxeires einai "satanades"????????????

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

KΑΝΩ ΠΛΑΚΑ

Θα μπορούσα βέβαια να συνεχίσω με πολλά επιχειρήματα (απίστευτό το τι βρήκα μετά από λίγο ψάξιμο), αλλά δεν έχω miaow-ειο(<χαχα, ποιός είμαι;!!! )υπομονη.

Μακάρι, ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ, να είναι καλότυχοι αυτοί οι συνάνθρωποί μας που γεννήθηκαν αριστερόχειρες.

Eytyxws!!!

Alla etsi opws to les ennoeis oti kai kala emeis eimaste "kataramenoi",atyxoi k.a. enw exw gnwrisei deksioxeires pou ayta einai sinithes fainomeno!!!

OK loipon!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (26 Νοέ. 2004 , 14:58)

α... και δεν ζήτησε κανείς επιχειρήματα...

μια ερώτηση κάναμε ... και μας το έχεις κάνει μεσανατολικό!!!

πω πω παιδάκι μου...μεγάλος μπελάς είσαι...

Απο τις πιο σοβαρές και ποιοτικές απαντήσεις που έχω δει....

Έλεος,

Κάθε τι που λέμε το εκφράζουμε με επιχειρήματα(τουλάχιστον αυτό κάνει ένας νοήμων άνθρωπος)

Πολύ καλές εκφράσεις επίσης περιέχει το ποστ σου...

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την ξαφνική ελεύθερη πτώση του επιπέδου σου...

Και το αστείο είναι ότι μερικοί κομπλεξικοί κατηγορούν τους μικρούς για το επίπεδο τους,και τους θεωρούν την μαύρη τρύπα στο φόρουμ....

Τα σχόλια δικά σας

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (27 Νοέ. 2004 , 12:29)

Απο τις πιο σοβαρές και ποιοτικές απαντήσεις που έχω δει....

Έλεος,

Κάθε τι που λέμε το εκφράζουμε με επιχειρήματα(τουλάχιστον αυτό κάνει ένας νοήμων άνθρωπος)

Πολύ καλές εκφράσεις επίσης περιέχει το ποστ σου...

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την ξαφνική ελεύθερη πτώση του επιπέδου σου...

Σωστός ο jog.

Και το αστείο είναι ότι μερικοί κομπλεξικοί κατηγορούν τους μικρούς για το επίπεδο τους,και τους θεωρούν την μαύρη τρύπα στο φόρουμ....

Εδώ κρύβεται ένα παράπονο! :D

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

kai ego me to aristero grafo kai parola auta mono 2 pragmata kano me to de3i mou xeri. to mouse tou computer mono me to de3i mporo na xrisimopoio kai oxi me to aristero. Episis tin mpala mono me to de3i podi tin klotso
:cool: i like my solar system :cool:

δεξι
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Aristero ki egw, se sxedon ola. Sta a8lhmata mou exei dwsei apisteuto pleonektima. Idika se a8lhmata opos to box kai h ksifaskia dinei terastio advantage.

H aristeroxeiria exei kai to kako sto grapsimo...giati grafontas, pernaw to karpo panw apo auta pou molis egrapsa, kai ta moutzourwnw, kai ginete xalia to xarti, alla kai to xeri mou! Auto me molibi kuriws, gi'auto grafw panta me stilo, kai mono ball-point pou stegnwnei grhgora! Kai psalidia de mporw na xrisimopoihsw kala. A...kai mouse! Polla einai mono gia de3ious...kai prepei sunexeia na kounaw th 8esh th mouse kai na to bazw apo de3ia, aristera tou keyboard...an to exei xrisimopoihsei to computer allos pio prin.

Twra gia ola ta alla de blepw diafora, ektos tou oti oi pio simantikoi an8rwpoi sthn istoria einai aristeroxeires (otan malista se baragane sto sxoleio an hsoun aristeroxeiras, klp, pou to kanei pio duskolo na anadeix8eis)....kai genika an kai oi aristeroxeires einai mikro pososto, apo gnwstous mou....oi polloi e3upnoi, petiximenoi, kalhtexnika prikismenoi, klp, einai misoi left - misoi right-handed, na mhn pw kai pio polloi left-handed!

• 2 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix (26 Νοέ. 2004 , 15:43)

Λεύτωνα, λέγεται "αμφιδέξιος". Δεν υπάρχει λέξη αμφίχειρας.

Αλλά πώς μπορεί κάποιος που γράφει ΚΑΙ με το αριστερό να λέγεται "αμφι-δέξιος"? Ακόμη και η "δεξιότητα" φαίνεται ότι φτιάχτηκε για να δηλώσεις τους ορθώς/δεξιά πράττοντες :p

Lewton και OveLix για ρίξτε μία ματιά εδώ, για να δείτε ότι και οι δύο έχετε δίκιο !!! στο τέλος της σελίδας...

http://aristeroxeiras.gr/pages/halloffame.html

Χα! Αυτός δεν είναι που είχε πει ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ λέγονται "Βούλγαροι";

Την πάτησες Γαλάτη!

:p :p

Όπως λέει και ο καθηγητής "Καταγραφή κάνουμε, δεν ορίζουμε εμείς την έννοια" :alien:

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix ( 7 Δεκ. 2004 , 20:14)

:p :p

Όπως λέει και ο καθηγητής "Καταγραφή κάνουμε, δεν ορίζουμε εμείς την έννοια" :alien:

Ωραία καταγραφή :down: :down:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix ( 7 Δεκ. 2004 , 19:13)

Στο λεξικό του Μπαμπινιωτη δεν υπαρχει λεξη αμφίχειρας.

Βέβαια στο λεξικό από το αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης η λέξη υπάρχει

και δηλώνει αυτύν που μπορεί να χρησιμοποιείησει και τα 2 χέρια με την ίδια ευχέρεια...

Προσωπικά έχω και το λεξικό του Μπαμπινιώτη και θεωρώ πολύ καλύτερο το λεξικό του αριστοτελείου πανεπιστημίου....

Εντελώς πληροφοριακά χωρίς καμία τάση αλαζονείας :)

και εγώ με το δεξί γράφω μια φορα δοκίμασα με το αριστερό να γράψω το ονομά μου και το αποτέλεσμα ήταν ........ αστα να πάνε!
fake! :X

Ποτε μου δεν κοιταξα καποιον αριστεροχειρα περιεργα.Μονο στο γυμνασιο ειχα προβλημα γιατι ο συμμαθητης μου,που καθοταν απο τα δεξια,ηταν αριστεροχειρας.Αδυνατον να γραψουμε και οι δυο μαζι.Απλως αλλαξαμε θεσεις. :)

Το ότι οι αριστερόχειρες είναι πιο έξυπνοι ή πιο χαζοί μήπως είναι λίγο ράδιο αρβύλα; Λέω εγώ τώρα.

Από το αριστερόχειρας.γκρ

οι αριστερόχειρες συχνά θεωρούνται "αδέξιοι"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και για να μην το ξεχάσω, γέλασα απίστευτα με τα ποστ του Φίλιππου αλλά ο τρόπος που την πέσατε όλοι στη Μάριελ κάποια στιγμή επιεικώς απαράδεκτος :mad: :down: :down:

Οπως θα λεγαν και στην Αγγλια....right-handed :p

To ποσοστο των αριστεροχειρων παγκοσμιως αντιστοιχει στο αμεταβλητο 9% του ανθρωπινου πληθυσμου κ ειναι αμεταλαχτο απο την απαρχη της ανθρωποτητας :)

The Future Belongs To The Brave

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VarX ( 9 Δεκ. 2004 , 00:09)

Οπως θα λεγαν και στην Αγγλια....right-handed :p

To ποσοστο των αριστεροχειρων παγκοσμιως αντιστοιχει στο αμεταβλητο 9% του ανθρωπινου πληθυσμου κ ειναι αμεταλαχτο απο την απαρχη της ανθρωποτητας :)

Από πού το ξέρουμε αυτό;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 8 Δεκ. 2004 , 23:11)

Από πού το ξέρουμε αυτό;

Απο επιστημονικη ερευνα πανω στην διαφορετικη χρηση χεριων,ημισφαιριων και συσχετιση ικανοτητων με την χρηση καθε χεριου.

Ειναι ποσοστο γραμμενο στο ανθρωπινο DNA και για αυτο δεν εχει αλλαξει ακομα η κατανομη του πληθυσμου ;)

The Future Belongs To The Brave