vitiniotis80 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Και εγω αριστεροχειρας ειμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Εγώ που είμαι δεξιόχειρας μήπως να αρχίσω να ανησυχώ? :p Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Αριστερόχειρας...Και είμαι περήφανος!!!Είμαι από τους "ξεχωριστούς":p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_6 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Δεξιόχειρας, αλλά κατά ένα περίεργο λόγο χρησιμοποιώ καλύτερα το αριστερό στο πιάνο και στην πληκτρολόγηση:confused: Παράθεση And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Γραφω με το αριστερο. Ολα τα αλλα με το δεξι! :ninja: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Δεξιόχειρας,αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο πιάνω τέμπο με το αριστερό.:p:lol::tease: Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatraxoulini Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Γράφω με το δεξί αλλά κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό. Σε μικρότερη ηλικία έγραφα και με τα δύο και μπορώ να πω με το αριστερό έκανα και πιο ωραία γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Εγω ειμαι δεξιοχειρας... Αριστερο μονο στο pc, στο control της tv και στην οδηγηση....:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
123tomi_ Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΑΣ------στα ποδια οταν παιζω μπαλα χρησιμοποιω και τα 2 το αριστερο ειναι το καλλιτεχνικο (φαλτσα κι ετσι..) ενω το δεξι το δυνατο (βουπε κι ετσι...) ακομα και τις ταχυτητες στο μηχανακι με το αριστερο τις αλλαζω...:p:stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
123tomi_ Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Γράφω με το δεξί αλλά κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό. Σε μικρότερη ηλικία έγραφα και με τα δύο και μπορώ να πω με το αριστερό έκανα και πιο ωραία γράμματα ΌΠΩΣ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Γράφω με το δεξί αλλά κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό. Σε μικρότερη ηλικία έγραφα και με τα δύο και μπορώ να πω με το αριστερό έκανα και πιο ωραία γράμματακι εγω το ιδιο...μονο που οταν γραφω με το αριστερο δεν μπορω να πω πως ειναι ωραιο το αποτελεσμα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatraxoulini Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 ΌΠΩΣ;;;; όπως πχ πλένω τα πίατα με το αριστερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Και με τα δύο από πολύ μικρή ηλικία ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 left hand , talented man... aristeroxeires oi pio eksypnoi anthropoi tou kosmou... Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelia Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 exei anoixei ena magazi pou poulaei diafora pragamata xristika gia aristeroxeires.to gnwrizete?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypap Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 ΔΕΞΙοχειρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 ειμαι δεξιοχειρας αλλα το παραδοξο ειναι οτι οταν εχω μαχαιρι και πιρουνι κοβω με το αριστερο...:wacko::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 ειμαι δεξιοχειρας αλλα το παραδοξο ειναι οτι οταν εχω μαχαιρι και πιρουνι κοβω με το αριστερο...:wacko::p αχ και εγω το κανω αυτο και νομιζα οτι ειμαι η μονη:lol::lol::lol: Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 εγω είμαι αριστερόχειρας και και κόβω με το δεξί:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Δεξιοχειρας .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 αχ και εγω το κανω αυτο και νομιζα οτι ειμαι η μονη:lol::lol::lol: και εγω το ιδιο νομιζα...:p εγω είμαι αριστερόχειρας και και κόβω με το δεξί:p τελικα δεν παμε καλα...:lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 aristero!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Τι σημασια εχει;;;:what: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marpl Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Δεξί! Παράθεση http://www.fyletikesmaxes.gr/46137.html Join now! http://maroulita8.mybrute.com :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Πολλά θέματα βλέπω έχεις ξεθάψει τελευταία Mysterious_girl :p Με το δεξί γράφω. Αλλά όντως τί σημασία έχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts