Silvester Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Εγώ τρελαίνομαι όταν βλέπω γυναίκα να φοράει τζίν τόσο μακρύ, που να σκουπίζει τον δρόμο και μάλιστα απο το πολύ σκούπισμα να έχει λιώσει. Ειδικά όταν βρέχει που βλέπω το τζίν βρεμένο μέχρι το γόνατο, ε αυτό και αν είναι τρέλα. Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 παιδια, εγω και οι φιλοι μου, τα εχουμε κοψει κατω-κατω τα jeans και τα παταμε, εχουν γινει σκατα αλλα ειναι ωραιο. οπως επισης δεν διανοειτο παπουτσια λευκα να ειναι λευκα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 siga mn kano me lasph ta airmax mou !!xexe !! dn m aresoun katholou ta papoutsia na mn einai kathara Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Ειδικα τα παποuτσια ειτε αντρας τα φορα ειτε γυναικα θελω να τα βλεπω καθαρα!:O Μου δινει πολυ ασχημη εικονα για τον αλλον εαν ειδικα τα παπουτσια του εχουν αποκτησει αυτο το ιδιαιτερο χρωμα το "βρωμιλί"....:p Το ιδιο και τα ρουχα.Κι εγω εχει τυχει να εχω μερικα παντελονια τα οποια να ειναι αρκετα μακρια επειδη ειναι χαμηλοκαυαλα (με "υ" ή με "β";:confused: ), αλλα βρε παιδια οχι και να κανω παρκε τα παιζοδρομια και τους δρομους. Το οαστειο ειναι μια κοπελα η οποια ειχε συνδιασει και τα δυο τα παραπανω (πατουμενο μεσα στην μπιχλα και παντελονι παρκετεζα) και στον καφε που πηγαμε καθεται και σταυροποδι (αλλα το αντρικο σταυροποδι) και μας εφερε φορα μπατσα ολα τα "σκ@τα" του δρομου...:lol: Ηταν ψιλοκοντο το τραπεζακι και σας λεω τα ειχαμε ολα μεσα στην μαπα. Μεχρι που της ειπα.(Ευγενικα παντα ε!) http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Χμ.. -να βρίζει σαν κανένας νταλικέρης (είτε για άντρα είτε για γυναίκα ισχύει το ίδιο) -να έχει βρώμικα κ μακριά νύχια (ειδικά στο μοκρό δαχτυλάκι, που μερικοί το έχουν κάνει μόδα) μπλίαξ.. -να μην προσέχει τον εαυτό του (όσον αφορά την καθαριότητα,δεν εννοώ να είναι στην τρίχα,αυτό θα το θεωρούσα υπερβολή ίσως..) Αυτά νομίζω..:D http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 mallon exoume perasei thn hlikia ton 15 kai 16 kai gi auto dn mporoume na katalavoume osous to skoupizoun ta pezodromia me ta pantelonia tous !!:) Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Mπα μην το λες... Πρωτον οταν ημουν τοσο, δεν ηταν της μοδας τα πολυ μακρια παντελονια, μιας και ουτς χαμηλοκαυαλα ήταν ουτε φαρδια κατω, και δευτερον δεν ειναι ντροπη βρε σεις οποιος το εκανε ή το κανει να το πει.Γουστα ειναι αυτα. Σιγα εμεις καναμε αλλα...:p http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispatra Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 re ironmaiden ελεινά δηλαδή αφού έτσι σκατά μας θέλετε τα κορίτσια σε αυτή την ηλικία πως να μην είμαστε . Τι σου σπάει δηλαδή . Στα κορίτσια μου βράζει η μλκια που έχουν να κοιτάνε όλο κάτι κωλό αλητάκια με μηχανάκια και άλλα νυχτερινού κλπ . (δεν ενοώ ότι του νυχτερινού είναι ξενέρια πολλά είναι κομμάτια) Επίσης σκουλαρίκια περισσότερα από δύο χτυπάει και τέλος η πολύ μεγάλη metriofrwsunh τους μαζί με ότι θέλουν το πρώτο βήμα από τα αγόρια έλεος τι να κάνεις ο άλλος να μαντέψει ότι τον γουστάρεις ?? , @Αγόρια : οι υποτιθέμενοι μάγκες , ψωνάκια , υπερόπτες. το κινητο ειναι μερος της ζωης μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 προχθες στο τει περασε διπλα μου μια κοπέλα η οποία ή ηταν πιο ψηλη απο μενα η ηταν στο υψος μου....ενιωσα μεινονεκτικα...την φανταζομαι με τακουνι...σιγουρα θα μου ριχνει 5 εκ..ειμαι και 1,90. My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 gia tous an8ropous pou otan lete kati se mia suzththsh,anaferontai sunexos kai panta sto atomo tous,sxetika me to zhthma pou 8etete ti exete na peite?den einai pragmatika enoxlhtiko? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 gia tous an8ropous pou otan lete kati se mia suzththsh,anaferontai sunexos kai panta sto atomo tous,sxetika me to zhthma pou 8etete ti exete na peite?den einai pragmatika enoxlhtiko? Αυτό δεν είναι ειδικά για κάποιον άντρα/γυναίκα. Είναι κάτι που κάνουν άτομα και από τα δύο φύλα και πραγματικά είναι πολύ ενοχλητικό. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 εμενα μου την σπαει οταν βγαινεις με μια κοπελα και της την πεφτουν συνεχεια και οταν τους την λες ζητανε και τα ρεστα τι κανεις τοτε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 εμενα μου την σπαει οταν βγαινεις με μια κοπελα και της την πεφτουν συνεχεια και οταν τους την λες ζητανε και τα ρεστα τι κανεις τοτε? Κοίτα αν και κυκλοφορώ με μοντέλα:p , μια φορά μου είχε τύχει κάτι τέτοιο! Απλά η κοπέλα τον έβαλε στη θέση του από μόνη της, όταν άκουσε κάτι για αυτήν.. Εγώ του ριξα μια καρφωτή ματιά!:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Ακριβως...δεν υπαρχει καλλιτερο πραγμα απο το να της την πεφτουν, αυτη να τους "ξερναει" κανονικοτατα κι εσυ απλως να τους κοιτας με ενα ειρωνικο χαμογελακι σαν να τους λες "που πηγαινες ρε Καραμητρο....!!":lol: :D P.S.-Φιλε ΧPUSER κορυφαια υπογραφη!!!:up: http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 εμένα μου τη σπάει απίστευτα όταν φτύνουν!!! χχχχχχχχχχχχχχχχχχφτου! μπλιάξ!!!! Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Elina ειδικα οταν μαζευουν και κανενα φλεματακι ε;;;:p Και κανουν αυτον τον διακριτικο ηχο...:lol: Οντως ειναι απιστευτη σιχαμαρα!!!!:pig: http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Elina ειδικα οταν μαζευουν και κανενα φλεματακι ε;;;:p Και κανουν αυτον τον διακριτικο ηχο...:lol: Οντως ειναι απιστευτη σιχαμαρα!!!!:pig: άστα να πάνε!! σιχαμάρα δεν λές τίποτα!! και τώρα που γράφω ευκαιρία είναι να πω οτι σήμερα ήρθε στη δουλειά ένα πολύ ωραίο παιδί με τον υπολογιστή του και τι έκανε ρε παιδια??? τι έκανε??? βγήκε έξω έβαλε τα δάχτυλα-δείκτη και αντίχειρα- στη μύτη του και τη φυσούσε...ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙ,ΕΤΣΙ????ΧΥΜΑ! τώρα, το υπόλοιπο δεν το είδα...επίτηδες. :wacko: τι να πω πια??? δεν ξέρω!!! Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Επρεπε να του λεγες και "στην υγεια σου". Ε, βεβαια :X Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 και επίσης με εκνευρίζουν άντρες / γυναίκες που μυρίζουν σαν κουνάβια!!! ΜΠΑΝΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ REXONA!! Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 και επίσης με εκνευρίζουν άντρες / γυναίκες που μυρίζουν σαν κουνάβια!!! ΜΠΑΝΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ REXONA!! Ειδικά οι μασχάλες το καλοκαίρι.... καλά δε μιλάω για αναπνοή.....:X :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Με ενοχλεί αφάνταστα στις γυναίκες που όλες φοράνε αυτά τα γυαλιά που τις κάνει λές και είναι λεωφορεία!!! Ε Λ Ε Ο Σ ρε κορίτσια τι είναι αυτή η μόδα του να είσαι σαν το σχολικό της ΑΜΒΡΑΚΙΑ... Επίσης με ενοχλεί όταν φοράνε αυτές τις φούστες super μίνι και όλο προσπαθούν να τις κατεβάσουν πιο κάτω αλλά δε γίνεται αφού είναι από τη φύση της τόσο ψηλά και φαίνεται το μπούτι. Αλλά μάτια μου super mini φοράς ασε μας να δούμε να γουστάρουμε... Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Ειδικά οι μασχάλες το καλοκαίρι.... καλά δε μιλάω για αναπνοή.....:X :X :X :X θυμαμαι ... πριν κανένα τριάρι χρόνια... είχα τρακάρει και είχα το αυτοκίνητο στο συνεργείο και γι αυτό είχα πάρει λεωφορείο για να πάω δουλεια. σε καποια στάση μπαίνει μία κοπέλα πανέμορφη (πραγματικά σας μιλάω ακόμα κι εγώ που είμαι γυναίκα δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα ματια μου απο πάνω της. τόσο όμορφη!!) δεν είχε θέση να κάτσει και ήρθε και έκατσε όρθια απο πάνω μου και κρατιόταν απο το κάθισμα που καθόμουν εγώ. παιδιά τι να σας πω? ότι σηκώθηκα για να κάτσει γιατί δεν άντεχα τη βρώμα της??? λες και είχε να κάνει μπάνιο 5 χρόνια χωρίς υπερβολή!! πολύ άσχημο και ειδικά σε γυναίκα! Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 θυμαμαι ... πριν κανένα τριάρι χρόνια... είχα τρακάρει και είχα το αυτοκίνητο στο συνεργείο και γι αυτό είχα πάρει λεωφορείο για να πάω δουλεια. σε καποια στάση μπαίνει μία κοπέλα πανέμορφη (πραγματικά σας μιλάω ακόμα κι εγώ που είμαι γυναίκα δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα ματια μου απο πάνω της. τόσο όμορφη!!) δεν είχε θέση να κάτσει και ήρθε και έκατσε όρθια απο πάνω μου και κρατιόταν απο το κάθισμα που καθόμουν εγώ. παιδιά τι να σας πω? ότι σηκώθηκα για να κάτσει γιατί δεν άντεχα τη βρώμα της??? λες και είχε να κάνει μπάνιο 5 χρόνια χωρίς υπερβολή!! πολύ άσχημο και ειδικά σε γυναίκα! Επίσης πολύ άσχημο είναι και να μυρίζει η ανάσα... είτε από τσιγάρο είτε επειδή δεν πλένει τα δόντια της... !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntz Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Sorry για το :offtopic: αλλά θα σκάσω!!!! Επί 13 σελίδες λίγο πολύ κατάλαβα γιατί είναι προτιμότερο να πηγαίνεις για καφε/ποτό/διασκέδαση με φίλους σου και να μην βγαίνεις ραντεβού. Επίσης κατάλαβα γιατί πλέον μόνο από κονέ και από παρέα γίνονται καταστασεις. Τέλος να ζητήσω συγγνώμη δημοσίως απ'όλους που έβριζα όταν μου έλεγαν οτι στα πρώτα ραντεβού πρέπει να δείχνεις τον "καλό" σου εαυτό και εγώ τους απαντούσα οτι απλά πρέπει να είσαι ο εαυτός τους. Πιό πολύ θεατρίνος πρέπει να είσαι παρά άνθρωπος. Το συμπέρασμα που βγάζω είναι οτι παιρνάμε κανονικά από κόσκινο τους άλλους και οτι τελικά οι διαπροσωπικές σχέσεις έχουν γίνει πιο πολύπλοκες και από τις συνταγές της Βέφας.:p :p :p Να ζήσουν τα τουρμπίδια !!!!!!!! http://img135.imageshack.us/img135/7246/0002custom23wp.jpg http://www.106sportclub.gr / http://www.trackday-special.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Sorry για το :offtopic: αλλά θα σκάσω!!!! Επί 13 σελίδες λίγο πολύ κατάλαβα γιατί είναι προτιμότερο να πηγαίνεις για καφε/ποτό/διασκέδαση με φίλους σου και να μην βγαίνεις ραντεβού. Επίσης κατάλαβα γιατί πλέον μόνο από κονέ και από παρέα γίνονται καταστασεις. Τέλος να ζητήσω συγγνώμη δημοσίως απ'όλους που έβριζα όταν μου έλεγαν οτι στα πρώτα ραντεβού πρέπει να δείχνεις τον "καλό" σου εαυτό και εγώ τους απαντούσα οτι απλά πρέπει να είσαι ο εαυτός τους. Πιό πολύ θεατρίνος πρέπει να είσαι παρά άνθρωπος. Το συμπέρασμα που βγάζω είναι οτι παιρνάμε κανονικά από κόσκινο τους άλλους και οτι τελικά οι διαπροσωπικές σχέσεις έχουν γίνει πιο πολύπλοκες και από τις συνταγές της Βέφας.:p :p :p κοιτα δεν είναι κακό να είσαι επιλεκτικός. Συγγνώμη αλλά δε θα βγω με όποια να ναι. Δε θα ασχοληθώ αν είναι πλούσια ή άλλη ή αν έχει τζιπάκι, αλλά αν κάτι με χαλάει στη συμπεριφορά της και είναι σημαντικό για μένα, απλά δε θα ξαναβγούμε! Δε νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος να είναι θεατρίνος, γιατί και να είναι 1-2 φορές, την τρίτη θα φανεί. Αν πχ "βρωμαέι" σημαίνει ότι δεν προσέχει τον εαυτό της, πως θα προσέξει εμένα αργότερα? Πάντα φιλικά xpuser:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts