hellenicsun Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Στις γυναικες μου την δινει το ''ψιλομυτικο'' στυλακι οπως και τα κριτιρια αξιολογισης των αντρων: -Μωρη,μου τα ζητησε ο Μακης! -Ο Μακης?Α,tre banal!Χρυση μου,δεν τον εχεις δει πως ντυνεται,πως κυκλοφοραει?Μ τι μουτρα θα κυκλοφορεις μαζι του? -Μωρη,σα να'χεις δικιο,καλυτερα να περιμενω να μου τα ριξει ο Nicolas(σ.σ.ο trendy της παρεας) (σ.σ. Ρε δε πλενεται κανα πιατο,να φατε καμοια π****α!Κλωνoι του Cosmopolitan!) :p Στους αντρες...οτι οι περισσοτεροι κανουν οτι τους προσταζει η μοδα,προσπαθοντας καθε μερα να γινουν πιο πολυ....γυναικες! :( Ξεκολλατε ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Τα σούπα Tatoo : tribal , dolphins κλπ...αλλά πάλι υπάρχουν και εξαιρέσεις. Όταν οι στρουμπουλές βαζουνε εξώκοιλα. Όταν φονάζουν στο κινητό. Όταν φοράνε πολύ βάψιμο. Όταν σνομπάρουν τους μη έχοντες BMW -Mercedes-Benz κλπ....Είναι πολλά. Μην την ψάχνετε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araxtos Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 xmmm , na skefto ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Εμενα δε μου τη σπαει σχεδον τιποτα,αρκει να μην ενοχλει εμενα.Αν ο αλλος γουσταρει να βαφει το μαλλι ή η κοπελα να βριζει,δικαιωμα του/της.Χαλαρωστε.. http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Ναι αλλά δεν είναι ωραίο θέαμα να βλέπεις μια όμορφη κοπέλα να βρίζει σαν λιμενεργάτης... Άσε που 99 στις 100 φορές δεν το κάνει επειδή της αρέσει, αλλά για να το παίξει και καλά κάπως... Στο τμήμα μου έχουμε μια τέτοια, πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά από στόμα, άσ' τα... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Οντως δεν ειναι ωραιο να βριζει η κοπελα ειδικα.Αλλα ενταξει,αν ημουν αντρας και ηταν πραγματικα ωραια,δε νομιζω οτι θα με πειραζε αν πετουσε καμια βρισια!Αλλα στα πλαισια της πλακας παντα! http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Καλά σαν πλάκα ούτε εμένα θα με πείραζε. Αλλά πάνω στην κουβέντα με πειράζει. Αυτή που ανέφερα πιο πριν καθότανε δίπλα μου στις εξετάσεις και δεν είχε πάρει κόλλα και γυρίζει και λέει "'όχι ρε γ*μώ το κέρ**ο μου, εμείς είμαστε μ*λάκες δηλαδή που δεν πήραμε τη γ*μημένη τη κόλλα ακόμη;" This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Καλά σαν πλάκα ούτε εμένα θα με πείραζε. Αλλά πάνω στην κουβέντα με πειράζει. Αυτή που ανέφερα πιο πριν καθότανε δίπλα μου στις εξετάσεις και δεν είχε πάρει κόλλα και γυρίζει και λέει "'όχι ρε γ*μώ το κέρ**ο μου, εμείς είμαστε μ*λάκες δηλαδή που δεν πήραμε τη γ*μημένη τη κόλλα ακόμη;" εμένα πάντως δε με χαλάει να βρίζει η κοπέλα.ίσα ίσα έχει χαβαλέ. εμένα με ενοχλεί απίστευτα οταν είναι σνομπ,ή νομίζει οτι είναι μεγάλη γκόμενα και δεν χαιρετάει.πολύ σπαστικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. March 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 εμένα πάντως δε με χαλάει να βρίζει η κοπέλα.ίσα ίσα έχει χαβαλέ. εμένα με ενοχλεί απίστευτα οταν είναι σνομπ,ή νομίζει οτι είναι μεγάλη γκόμενα και δεν χαιρετάει.πολύ σπαστικό. Οκ φιλε μου.....ενταξει! ισως....αλλα τι εχεις να πεις οταν θα σου τυχει σε καφε να καθονται δυο-τρεις κοπελες στο διπλανο τραπεζι και να μιλανε αντι με τα ονοματα τους, να λεει η μια την αλλη Μ****Α, Π****Η και το ποιο κουφο απο ολα, να λεει την φραση ΣΤΑ Α*****Α μου και να κανει και κινηση με το χερι της???? :blink: .:w00t: ........εκεινη την στιγμη τι να πρωτοκανεις να ξενερωσεις?, να γελασεις?...... ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 εμένα με ενοχλεί απίστευτα οταν είναι σνομπ,ή νομίζει οτι είναι μεγάλη γκόμενα και δεν χαιρετάει.πολύ σπαστικό. Μεγαλη αληθεια ειπες αδερφε!!!!:respect: Συμφωνω απολυτα!!!! http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Οκ φιλε μου.....ενταξει! ισως....αλλα τι εχεις να πεις οταν θα σου τυχει σε καφε να καθονται δυο-τρεις κοπελες στο διπλανο τραπεζι και να μιλανε αντι με τα ονοματα τους, να λεει η μια την αλλη Μ****Α, Π****Η και το ποιο κουφο απο ολα, να λεει την φραση ΣΤΑ Α*****Α μου και να κανει και κινηση με το χερι της???? . ........εκεινη την στιγμη τι να πρωτοκανεις να ξενερωσεις?, να γελασεις?...... :lol: O tempora, o mores... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Εμένα δε μουαρέσει το ψωνισμένο υφάκι που έχουν μερικές... Πας στην καφετέρια να ξεσκάσεις και βλέπεις την κάθε "τελειωμένη" να το παίζει θεογκόμενα... Μου 'ρχεται να ρίξω κάτι σφαλιάρες.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 to kako einai oti kai to paizoun alla para poles fores den einai kiolas:cool:prospathoyn kai aytes na vroyn ena logo gia na asxolithei kapoios mazi tous!! http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Eγω πάλι γιατί όταν διαβάζω οτι δεν έχουν σημασία τα λεφτά, το αυτοκίνητο κτλ.,παρα μόνο τα τρυφερά αισθήματα μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό το "όμορφος κόσμος παιδικός, αγγελικά πλασμένος":rolleyes: :whistle: Eσυ π.χ. κοιτας να εχει χρημα η κοπελα σου; Δεν μιλαω για δουλεια γιατι σε ενα σπιτι πλεον χρειαζονται δυο μισθοι αλλα να τον κρινεις βαση του αν εχει το απαραιτητο χρημα-μοστρα-υλικα αγαθα ωστε να την περασεις φινα.:confused: Και αν μου πεις οχι γιατι εσυ εισαι αντρας ,τοτε θα σου φαινοταν λογικο να σε κρινει βαση των παραπανω η κοπελα "σου"; (και επαναλαμβανω δεν μιλαω για δουλεια-"προκοπη"!) http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Νομίζω ότι τα πράγματα είαι απλά.... Οι γυναίκες, έχοντας περισσότερες ανασφέλειες από τους άντρες, αναζητούν την σιγουριά και την εξασφάλιση, χωρίς να είναι απαραίτητα κακό... Αυτό το χάλι όμως...που θέλουν λεφτά, λαμπερή ζωή, ταξίδια κτλ , εμένα προσωπικά με αηδιάζουν και με κάνουν να νιώθω αποστροφή... Δηλαδή βλέπουν τον άλλο σαν ένα πορτοφόλι, σαν ένα αυτοκίνητο, σαν ένα κάτι μα όχι σαν άνθρωπο.... Είναι αυτό ανθρώπινο και όμορφο? Συγγνώμη αλλά μία λέξη πάει στο μυαλό μου όταν κάποια είναι με κάποιον για τα λεφτά του!!! Για αυτό παιδάκια μακρυά από τέτοιες σουσουράδες... Θα φάνε τα χαστουκάκια τους και θα έρθουν στα ίσια τους. Υπάρχουν και κοπέλες που πραγματικά το αξίζουν να χαλάσεις τα πάντα για αυτές! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparverius Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Νομίζω ότι τα πράγματα είαι απλά.... Οι γυναίκες, έχοντας περισσότερες ανασφέλειες από τους άντρες, αναζητούν την σιγουριά και την εξασφάλιση, χωρίς να είναι απαραίτητα κακό... Αυτό το χάλι όμως...που θέλουν λεφτά, λαμπερή ζωή, ταξίδια κτλ , εμένα προσωπικά με αηδιάζουν και με κάνουν να νιώθω αποστροφή... Δηλαδή βλέπουν τον άλλο σαν ένα πορτοφόλι, σαν ένα αυτοκίνητο, σαν ένα κάτι μα όχι σαν άνθρωπο.... Είναι αυτό ανθρώπινο και όμορφο? Συγγνώμη αλλά μία λέξη πάει στο μυαλό μου όταν κάποια είναι με κάποιον για τα λεφτά του!!! Για αυτό παιδάκια μακρυά από τέτοιες σουσουράδες... Θα φάνε τα χαστουκάκια τους και θα έρθουν στα ίσια τους. Υπάρχουν και κοπέλες που πραγματικά το αξίζουν να χαλάσεις τα πάντα για αυτές! Ίσα ίσα που το αντίθετο συμβαίνει... Οι άντρες είναι γεμάτοι ανασφάλειες και προαπαθούν να τις υποκαταστήσουν/καταπνίξουν με την υπερβολική δουλειά. Οι γυναίκες απλά απολαμβάνουν... Το πρότυπο του επιτυχημένου επαγγελματία που δημιουργείται είναι στρεβλό από τη βάση του. Όσο υπάρχουν άντρες γεμάτοι ανασφάλειες που αντί να τις αντιμετωπίσουν face-to-face προτιμούν να τις πνίγουν στον κακώς ενοούμενο επαγγελματισμό, τόσο θα υπάρχουν γυναίκες που να ζητάνε όσα αναφέρατε... Πιστεύετε πραγματικά ότι η γυναίκα είναι το ασθενές φύλο; :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Υπάρχουν και κοπέλες που πραγματικά το αξίζουν να χαλάσεις τα πάντα για αυτές! Μ' άρεσε έτσι όπως το έθεσες..:up: Φαίνεται ότι έχεις καεί.. Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Και γιατι να το ανεχτεις?Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια...;) εσύ πόσες έχεις βρεί που κάνουν πορτοκάλια χωρίς απαιτήσεις?? εννοείται οτι πάμε και στις π******ς αλλά δε μπορώ να κυκλοφορώ και με αυτές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 εσύ πόσες έχεις βρεί που κάνουν πορτοκάλια χωρίς απαιτήσεις?? εννοείται οτι πάμε και στις π******ς αλλά δε μπορώ να κυκλοφορώ και με αυτές. Εξαρταται τις απαιτησεις...Προσωπικα δεχομαι η αλλη να θελει να εχω μια καλη εμφανιση κι εναν καλο χαρακτηρα,ωστε να ταιριαζουμε.Τις ιδιες απαιτησεις ομως εχω κι εγω απ'αυτην.Γιατι λοιπον η "κυρια" να ζηταει & ολα τα εξοδα πληρωμενα? Και στο κατω κατω,τι διαφορα εχει μια τετοια απο την επαγγελματια πορνη?:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Εξαρταται τις απαιτησεις...Προσωπικα δεχομαι η αλλη να θελει να εχω μια καλη εμφανιση κι εναν καλο χαρακτηρα,ωστε να ταιριαζουμε.Τις ιδιες απαιτησεις ομως εχω κι εγω απ'αυτην.Γιατι λοιπον η "κυρια" να ζηταει & ολα τα εξοδα πληρωμενα? Και στο κατω κατω,τι διαφορα εχει μια τετοια απο την επαγγελματια πορνη?:rolleyes: είπες σοφή κουβέντα!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 ena karo pragmata me enoxloun stous anthrwpous alla kyriws 2: 1)otan skyvoun oi kopeles kai fainetai to string tous, oso wraio kai an einai, giati mou dimiourgei mia prostyxia pou ti sixainomai kai 2)stous antres to vameno malli se kathe ilikia, logos den yparxei apla mou xalaei poly tin aisthitiki mou... ayta... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ecovan Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απ' το να γνωρίζεις την κοπέλα σου σε φίλο κ να κάνει σαν λιγούρι.. Επίσης οι γυναίκες, ενώ όταν είσαι ελεύθερος σ' έχουν στο φτύσιμο, όταν πιάνεσαι κάνουν τα πάντα να σε χωρίσουν... Αποφασίστε τι θέλετε... ΕΓΚΑΙΡΩΣ αλλιώς ΒΟΥΛΩΣΤΕ το μετά!!!... Seeing the good meme si tout va si mal... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απ' το να γνωρίζεις την κοπέλα σου σε φίλο κ να κάνει σαν λιγούρι.. Επίσης οι γυναίκες, ενώ όταν είσαι ελεύθερος σ' έχουν στο φτύσιμο, όταν πιάνεσαι κάνουν τα πάντα να σε χωρίσουν... Αποφασίστε τι θέλετε... ΕΓΚΑΙΡΩΣ αλλιώς ΒΟΥΛΩΣΤΕ το μετά!!!... Το χειρότερο είναι να του την γνωρίζεις και να στην βγάζει μπάζο (ενώ όλοι οι άλλοι υποστηρίζουν το αντίθετο) μόνο και μόνο επειδή αυτός δεν μπορεί να σταυρώσει θηλυκή γάτα:X :lol: Όσο για το 2ο δεν έχω απλά να συμφωνήσω 1000%,είναι ΟΤΙ χειρότερο υπάρχει στην γυναικεία φύση. Τουλάχιστον αυτές που προσπαθούν να σε χωρίσουν τώρα μένουν με το τέτοιο :X στο χέρι και καταλαβαίνουν ότι η πιο μάγκισσα τις πρόλαβε επειδή αυτές ήταν χαζές. Το θετικό -εκτός του ότι μπορείς να το διασκεδάσεις πλέον- είναι ότι αποκαλύβονται με αυτόν τον τρόπο τα "καλά" κορίτσια που τα είχες σε υπόληψη στο παρελθόν,ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον Και εσύ μπορείς να απολαύσεις την σχέση σου με την τωρινή κοπέλα που σε εκτίμησε πολύ νωρίτερα από τις υπόλοιπες που όσο αυτή σε προσέγγιζε,οι άλλες ακόμα το σκεφτόντουσαν...:rolleyes: :shifty: The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. March 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 ....Axxxx......μου εχει τυχει 2-3 φορες αυτο το περιστατικο....να κολοτριβεται η κολητη, η καποια φιλη της κοπελας μου περιμενοντας φυσικα καποια κινηση απο εμενα..(τυχαια ακουμπηματα με το χερι και το ποδι, τσιμπιματα στο μαγουλο και πολλα αλλα.:X ..) εγω..φυσικα το επαιξα "Αλεκος" ... :lol: παιδια μην μασιστε παντως... αρκετες φορες απλα και μονο θελουν να δοκιμασουν την γοητεια τους πανω σας και να σας προκαλεσουνε ζημια, γιατι οχι μονο μπορει να μην σας "καθησουνε" αλλα θα το πουνε και στην δικια, σας με σκοπο να σας χωρισουν , η να προκαλεσουνε ενταση αναμεσα στο ζευγαρι...!!:mad: ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Και στο κατω κατω,τι διαφορα εχει μια τετοια απο την επαγγελματια πορνη?:rolleyes: $$$Στην τιμή....$$$:p :whistle: http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts