mario_fit Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 ξέχασα να αναφέρω..άντρες και γυναίκες που τρώνε τα νυχάκια τους(mario fit:whistle:) Δεν αντεξες freakaki ε....;;;:whistle: Με καρφωσες!:p :lol: Νταξει μωρε...εχω αυτο το ελαττωμα...το ξερω!!!Βγηκα ελαττωματικο μοντελο...και οχι τιποτα αλλο αλλα ειμαικα ιεκτος εγγυησηςς για να με αλλαξουν...:p Τελειωσε θα το κοψω! (Το παραπανω ε!):nagger: http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Eμένα μου τη σπάνε τα ψωνισμένα κοριτσάκια... ίδίως αυτές που νομίζουν ότι είναι θεές και τις θέλουν όλοι οι άνδρες... Ουστ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 billakoss είχα την εντύπωση πως το thread δεν είναι αποκleστικα και μονο για το τι δε μας αρέσει στον άνθρωπο που έχουμε διπλα μας... mario fit ναι...δεν άντεξα...άλλωστε μου έδωσες άδεια.. :p xpuser σύμφωνw & επαυξάνω.. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Eπίσης να προσθέσω ότι δε μου αρέσει να βλέπω γυναίκα που δεν περιποιείται τον εαυτό της... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 koitaxte vasika einai to oti s aresei esena,alla dn yparxei kai to teleio,vasika na po auto pou me tsantizei einai oti oles oi 16 kai pane me 20 xronous kai kserete ta genika tora epeidi nomizoun oti einai pio sovaroi alla emena auto mou xtypaei kapos asxima,diladi einai dyskolo na katalavoun oti dn yparxei to teleio?giati to psaxnoun???????kai pleon apo oti pisteyo meta apo 4 xronia monaksias katalava ena simantiko pragma oti oi perissoteres koitane omorfia.px xari akouste ena paradeigma pou mou xei tyxei:imoun sto sxoleio kai mou leei mia kopela oti ama koureyto tha kanei kati mazi m(eleos ekei ta pira sovara,aki to megalytero kako oti dn se plisiazoun an dn eisai omorfos kai einai spastiko....................sorry gia ta greek english Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 "apo oti pisteyo meta apo 8 xronia monaksias katalava........" 15-8=7..... :blink: :shock: :dizzy: :stupid: :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 ox 8 ergapsa?eleos poso kammenos eimai ithela na po meta apo 4 xroniaaaa kathoti eimai 16 oxi 15 lathos mouu Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 ox 8 ergapsa?eleos poso kammenos eimai ithela na po meta apo 4 xroniaaaa kathoti eimai 16 oxi 15 lathos mouu χμμμμ...Αλλαξες την ηλικία σου ή μου φαίνεται...:lol: Anyway, υπομονή μέχρι τα 20 που τότε θα σε κυνηγάνε τα 16χρονα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 δεν αλλάζει κάτι 16-4=12.. στα 12 του και στα 13 του ένα παιδάκι ποσο μονο ερωτικά μπορεί να νιώθει? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 mporei dn ksereis ama einai psagmeno(psoniooo pou me) min to les dn eiani dyskolo ama vlepei trela pragmata,file xruser exo sxesi eutixos sovari mporeis na peis kai pernao kala to mono provlima i apostasi...dystixos dn mporoume na ta exoume ola........................ Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 file xruser ...... Eίναι x p user = xperienced user Μη μου χαλάς το βαφτιστικό μου...κρίμα δεν είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 krima einai sostos mperdeytikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 κάτι "κυριες" που όταν δούνε μια όμορφη κοπελίτσα βγάζουν κακια... όσους όταν δούνε μια κοπελίτσα με mini η ντεκολτέ την κράζουν,την βαφτίζουν τσούλα-χωρίς φυσικά να την ξέρουν-αλλα αν στις ίδιες δοθεί η ευκαιρία θα κάνουν τα ίδια και χειρότερα...σήμερα είδα να εξελίσσεται μια τραγελαφική σκηνή στο κέντρο της πόλης,γιαυτο και κάνω την αναφορά πολύ κομπλεξισμός έχει πέσει ρε παιδιά.. :mad: :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 πολύ κομπλεξισμός έχει πέσει ρε παιδιά.. :mad: Aυτο ξαναπεστο!:!: Επεισης δεν αντεχω την μουρμουρα-μιζερια-γκρινια.... Ατομα που γκρινιαζουν για τα παντα...τους ενοχλουν ολοι και ολα...τα βλεπουν ολα μαυρα κι αραχνα...και παει λεγοντας.... http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotiris17 Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Απο χρυση αλυσίδα , φοράω μονο τον σταυρό μου.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Απο χρυση αλυσίδα , φοράω μονο τον σταυρό μου.. :wacko: :wacko: :wacko: Κολλάει κάπως με το θέμα αυτό;; :lol: :happy: Πάντως δε μου αρέσουν καθόλου τα χρυσά κοσμήματα... Και στις κοπέλες και στυς άντρες... ΜΠΛΙΑΧ! http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Απο χρυση αλυσίδα , φοράω μονο τον σταυρό μου.. εμενα μου αρεσουν πιο πολυ οι κοκκινες καλτσες απο τις μαυρες :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 κάτι "κυριες" που όταν δούνε μια όμορφη κοπελίτσα βγάζουν κακια... όσους όταν δούνε μια κοπελίτσα με mini η ντεκολτέ την κράζουν,την βαφτίζουν τσούλα-χωρίς φυσικά να την ξέρουν-αλλα αν στις ίδιες δοθεί η ευκαιρία θα κάνουν τα ίδια και χειρότερα...σήμερα είδα να εξελίσσεται μια τραγελαφική σκηνή στο κέντρο της πόλης,γιαυτο και κάνω την αναφορά πολύ κομπλεξισμός έχει πέσει ρε παιδιά.. :mad: Απόρω πώς δε το είχα αναφέρει αυτό:lol: Χαρακτηριστική γυναικεία συμπεριφορά :!: Αίσχος:X Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 σήμερα είδα να εξελίσσεται μια τραγελαφική σκηνή στο κέντρο της πόλης,γιαυτο και κάνω την αναφορά Για πες, για πες... :p @mario_fit κορυφαία η φωτογραφία στην υπογραφή σου! Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Aυτο ξαναπεστο!:!: Επεισης δεν αντεχω την μουρμουρα-μιζερια-γκρινια.... Ατομα που γκρινιαζουν για τα παντα...τους ενοχλουν ολοι και ολα...τα βλεπουν ολα μαυρα κι αραχνα...και παει λεγοντας....αυτό ακριβώς κ εγώ δεν το μπορώ , είναι ότι χειρότερο! ακόμα αυτό που βρίσκω πάρα πολύ αποκρουστικό είναι τα μακρυά νύχια στα πόδια..μπρρρρρρ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Μου την σπανε πολυ κατι γυναικες με αγγαλια κατι κοπροσκυλα τυπου πεκινουα, κανις και κατι τετοια μικρα, μαλιαρα, αχρηστα. http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 emena mou ti spaei na myrizei asxima o allos (h ta rouxa tou), otan ton plisiazeis.. "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Μου την σπανε πολυ κατι γυναικες με αγγαλια κατι κοπροσκυλα τυπου πεκινουα, κανις και κατι τετοια μικρα, μαλιαρα, αχρηστα. :lol: :lol: :lol: Ferryman γιατι σε ενοχλει τοσο πολυ ? αν ειναι ερωτευμενες καλα κανουν! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Μου την σπανε πολυ κατι γυναικες με αγγαλια κατι κοπροσκυλα τυπου πεκινουα, κανις και κατι τετοια μικρα, μαλιαρα, αχρηστα. Σωστός!!! Κι εγώ προτιμω τις γυναικες που εχουν αγκαλιά λυκόσκυλα, κυνηγοσκυλα, τσοπανοσκυλα, ντοπερμαν και αλλα τετοια χρησιμα τετράποδα.:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Garfield και ντοπερμαν να ειχε αγκαλια το ιδιο χαλι ειναι. Ασε που βρωμοκοπανε σαν το σκυλο :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts