Jump to content

Τι δεν μας αρέσει καθόλου σε μια γυναίκα/έναν άντρα;

georgekap1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξέχασα να αναφέρω..άντρες και γυναίκες που τρώνε τα νυχάκια τους(mario fit:whistle:)

Δεν αντεξες freakaki ε....;;;:whistle:

Με καρφωσες!:p :lol:

Νταξει μωρε...εχω αυτο το ελαττωμα...το ξερω!!!Βγηκα ελαττωματικο μοντελο...και οχι τιποτα αλλο αλλα ειμαικα ιεκτος εγγυησηςς για να με αλλαξουν...:p

Τελειωσε θα το κοψω! (Το παραπανω ε!):nagger:

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eμένα μου τη σπάνε τα ψωνισμένα κοριτσάκια... ίδίως αυτές που νομίζουν ότι είναι θεές και τις θέλουν όλοι οι άνδρες... Ουστ!

billakoss είχα την εντύπωση πως το thread δεν είναι αποκleστικα και μονο για το τι δε μας αρέσει στον άνθρωπο που έχουμε διπλα μας...

mario fit ναι...δεν άντεξα...άλλωστε μου έδωσες άδεια.. :p

xpuser σύμφωνw & επαυξάνω..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

koitaxte vasika einai to oti s aresei esena,alla dn yparxei kai to teleio,vasika na po auto pou me tsantizei einai oti oles oi 16 kai pane me 20 xronous kai kserete ta genika tora epeidi nomizoun oti einai pio sovaroi alla emena auto mou xtypaei kapos asxima,diladi einai dyskolo na katalavoun oti dn yparxei to teleio?giati to psaxnoun???????kai pleon apo oti pisteyo meta apo 4 xronia monaksias katalava ena simantiko pragma oti oi perissoteres koitane omorfia.px xari akouste ena paradeigma pou mou xei tyxei:imoun sto sxoleio kai mou leei mia kopela oti ama koureyto tha kanei kati mazi m(eleos ekei ta pira sovara,aki to megalytero kako oti dn se plisiazoun an dn eisai omorfos kai einai spastiko....................sorry gia ta greek english
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

ox 8 ergapsa?eleos poso kammenos eimai ithela na po meta apo 4 xroniaaaa kathoti eimai 16 oxi 15 lathos mouu

ox 8 ergapsa?eleos poso kammenos eimai ithela na po meta apo 4 xroniaaaa kathoti eimai 16 oxi 15 lathos mouu

χμμμμ...Αλλαξες την ηλικία σου ή μου φαίνεται...:lol:

Anyway, υπομονή μέχρι τα 20 που τότε θα σε κυνηγάνε τα 16χρονα!

δεν αλλάζει κάτι

16-4=12..

στα 12 του και στα 13 του ένα παιδάκι ποσο μονο ερωτικά μπορεί να νιώθει?

mporei dn ksereis ama einai psagmeno(psoniooo pou me) min to les dn eiani dyskolo ama vlepei trela pragmata,file xruser exo sxesi eutixos sovari mporeis na peis kai pernao kala to mono provlima i apostasi...dystixos dn mporoume na ta exoume ola........................

κάτι "κυριες" που όταν δούνε μια όμορφη κοπελίτσα βγάζουν κακια...

όσους όταν δούνε μια κοπελίτσα με mini η ντεκολτέ την κράζουν,την βαφτίζουν τσούλα-χωρίς φυσικά να την ξέρουν-αλλα αν στις ίδιες δοθεί η ευκαιρία θα κάνουν τα ίδια και χειρότερα...σήμερα είδα να εξελίσσεται μια τραγελαφική σκηνή στο κέντρο της πόλης,γιαυτο και κάνω την αναφορά

πολύ κομπλεξισμός έχει πέσει ρε παιδιά.. :mad:

Aυτο ξαναπεστο!:!:

Επεισης δεν αντεχω την μουρμουρα-μιζερια-γκρινια....

Ατομα που γκρινιαζουν για τα παντα...τους ενοχλουν ολοι και ολα...τα βλεπουν ολα μαυρα κι αραχνα...και παει λεγοντας....

Απο χρυση αλυσίδα , φοράω μονο τον σταυρό μου..

:wacko: :wacko: :wacko:

Κολλάει κάπως με το θέμα αυτό;; :lol: :happy:

Πάντως δε μου αρέσουν καθόλου τα χρυσά κοσμήματα... Και στις κοπέλες και στυς άντρες... ΜΠΛΙΑΧ!

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

κάτι "κυριες" που όταν δούνε μια όμορφη κοπελίτσα βγάζουν κακια...

όσους όταν δούνε μια κοπελίτσα με mini η ντεκολτέ την κράζουν,την βαφτίζουν τσούλα-χωρίς φυσικά να την ξέρουν-αλλα αν στις ίδιες δοθεί η ευκαιρία θα κάνουν τα ίδια και χειρότερα...σήμερα είδα να εξελίσσεται μια τραγελαφική σκηνή στο κέντρο της πόλης,γιαυτο και κάνω την αναφορά

Απόρω πώς δε το είχα αναφέρει αυτό:lol:

Χαρακτηριστική γυναικεία συμπεριφορά :!:

Αίσχος:X

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

σήμερα είδα να εξελίσσεται μια τραγελαφική σκηνή στο κέντρο της πόλης,γιαυτο και κάνω την αναφορά

Για πες, για πες... :p

@mario_fit κορυφαία η φωτογραφία στην υπογραφή σου!

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Aυτο ξαναπεστο!:!:

Επεισης δεν αντεχω την μουρμουρα-μιζερια-γκρινια....

Ατομα που γκρινιαζουν για τα παντα...τους ενοχλουν ολοι και ολα...τα βλεπουν ολα μαυρα κι αραχνα...και παει λεγοντας....

αυτό ακριβώς κ εγώ δεν το μπορώ , είναι ότι χειρότερο!

ακόμα αυτό που βρίσκω πάρα πολύ αποκρουστικό είναι τα μακρυά νύχια στα πόδια..μπρρρρρρ

Μου την σπανε πολυ κατι γυναικες με αγγαλια κατι κοπροσκυλα τυπου πεκινουα, κανις και κατι τετοια μικρα, μαλιαρα, αχρηστα.
http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

emena mou ti spaei na myrizei asxima o allos (h ta rouxa tou), otan ton plisiazeis..
"..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.."

Μου την σπανε πολυ κατι γυναικες με αγγαλια κατι κοπροσκυλα τυπου πεκινουα, κανις και κατι τετοια μικρα, μαλιαρα, αχρηστα.

:lol: :lol: :lol:

Ferryman γιατι σε ενοχλει τοσο πολυ ? αν ειναι ερωτευμενες καλα κανουν!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg

Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά

καράβι η αγάπη ταξιδεύει,

κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά

κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!!

Σωστός!!! Κι εγώ προτιμω τις γυναικες που εχουν αγκαλιά λυκόσκυλα, κυνηγοσκυλα, τσοπανοσκυλα, ντοπερμαν και αλλα τετοια χρησιμα τετράποδα.:rolleyes:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...