AngeloDion Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 οπως ειπε κ ο mercyful_fate κλικα δν σημαινει απαραιτητα συμμορια. αλλα ετσι οπως το θετεις με συμμοριες κλπ η κοπελα δν πρεπει να ηταν κ πολυ της προκοπης.:p ή μηπως ηταν?:confused: Άχετο, αλλά κλίκα δε σημαίνει συμμορία. νόμιζα ήταν κυπριακή λέξη, anw άτι το ενδιάμεσο εννοώ. Υ.Γ speedfire: δεν είπα πως αυτή ήθελε, αλλά η φίλες της της λέγανε έτσι:!: Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 μα ολοι οι ανθρωποι δν πρεπει να διαθετουν καποιον εγωισμο?οταν λεω εγωισμο το λεω με την καλη εννοια,να περπατουν οι ανθρωποι με ψηλα το κεφαλι, κ οχι "εγω ΕΙΜΑΙ κορυφη κ ολοι οι αλλοι ΚΑΤΩ απο μενα". τεσπα δν θα ερθω σε αντιλογο. απλα ειπα τη γνωμη+την αποψη μου πανω στο θεμα.συμφωνω σε αυτο που λες για το ποσο αληθινη θα ηταν σχεση οταν δν θα υπαρχουν εγωισμοι στα ζευγαρια. κ σου λεω οτι υπαρχουν ζωντανα παραδειγματα γυρω μας!Α!κ οταν υπαρχει πολυς εγωισμος πιστευω οτι δν πρεπει καν να υφισταται σχεση. φιλικα:) Αυτο που λες περηφανεια κι αξιοπρεπεια το λεω οχι εγωισμο. Ο εγωισμος δεν εχει καλη εννοια κατ'εμε. Και φυσικα φιλικα, συζητηση κανουμε.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Αυτο που λες περηφανεια κι αξιοπρεπεια το λεω οχι εγωισμο. Ο εγωισμος δεν εχει καλη εννοια κατ'εμε. Και φυσικα φιλικα, συζητηση κανουμε.:) +1. κ θελω να προσθεσω οτι αν καποιος ειναι πολυ ερωτευμενος μπορει ευκολα να φτασει σε σημειο να ριξει την αξιοπρεπεια του,ακομα κ να τη χασει τελειως,ακομα κι αν το αλλο ατομο δεν αξιζει.δεν χανει τον ανδρισμο του ετσι ομως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 +1. κ θελω να προσθεσω οτι αν καποιος ειναι πολυ ερωτευμενος μπορει ευκολα να φτασει σε σημειο να ριξει την αξιοπρεπεια του,ακομα κ να τη χασει τελειως,ακομα κι αν το αλλο ατομο δεν αξιζει.δεν χανει τον ανδρισμο του ετσι ομως. +1. Σωστη...;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 σε άλλα πράγματα φαίνεται ο αντρισμός αλλά είμαστε off-topic. mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 δεν μου αρέσει καθόλου σε μια γυναίκα όταν την θέλω τρελά και αυτή με κ**νει. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου να μου δίνει υποσχέσεις μια κοπέλα και μετά να μου πετάει μια φτηνή δικαιολογία... Εκεί τα παίρνω άγρια. Προτιμώ να βγει στα ίσα και να μου πει ξέρεις αυτό και αυτό παρά να το φέρνει απέξω απέξω. Άσε που άν πας να της πεις να σου το πει στα ίσα θυμώνει κίολας... Μη δίνετε υποσχέσεις που ξέρετε ότι δεν μπορείτε να κρατήσετε... Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 γιατι ρε GTherion συμβαινει αυτο?? ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niobi Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 μ αρεσει η κατανοηση σιχαινομαι την αδιαφορια ειμαι ρατσιστρια στην ζηλεια ανεκτικη στην γκρινια με μετρο μ αρεσει το παθος και τα ονειρα μακρια απο ανεραστους,ξενερωτους,εγωπαθεις και ψωνια..:) [sIGPIC][/sIGPIC] You are Beautiful Its True... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 niobi μάλλον ξέχασες να προσθέσεις στην λίστα σου: είμαι σχεδόν τέλεια. είμαι μεγάλη ψεύτρα. δεν ξέρω τι θέλω. και μου αρέσουν τα λεφτά αισθήματα. όπως είναι στην λίστα σχεδόν όλων των θηλυκών... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 gtherion πολυ σιγουρο σε βλεπω.το εχεις σπουδασει το πραγμα ε? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 ειμαι ρατσιστρια στην ζηλεια Τι εννοεις μ'αυτο; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 οτι δεν αντεχει την ζηλεια.πως αλλοι δεν αντεχουν τους αλβανους.η κοπελια δεν αντεχει τους ζηλειαρηδες ανθρωπους. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 οτι δεν αντεχει την ζηλεια.πως αλλοι δεν αντεχουν τους αλβανους.η κοπελια δεν αντεχει τους ζηλειαρηδες ανθρωπους. Α οκ.Απλα ετσι οπως το εγραψε ηταν λιγο περιεργο.:p Η ζηλεια σε λογικα πλαισια ειναι καλη. Απο την αδιαφορια σιγουρα καλυτερη... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Σε κατηγορώ για αδιαφορία... σε κατηγορώ για εγωισμό...:offtopic: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niobi Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 οχι δεν ειμαι τελεια το αντιθετο θα ελεγα ναι δεν αντεχω την ζηλεια δεν ειμαι και θα ηθελα να μην εισαι και εσυ γιατι ετσι με πνιγεις δεν θελω να κανεις παντα πισω θελω ομως να ερχεσαι διπλα μου και αυτο ειναι ενα βημα:) [sIGPIC][/sIGPIC] You are Beautiful Its True... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Μερικες αποψεις: 1) Οποιος δεν ζηλευει δεν αγαπαει. 2) Όποιος γινεται σκυλακι ειναι γιατι λατρευει και βαζει τον εαυτο του πιο κατω απο σενα. 3) Όλες οι γυναικες γουσταρουν τον αντρα απο πανω, οχι διπλα και κουραφεξαλα. Απλα η καθεμια τον θελει με διαφορετικο τροπο. Αλλη πιο σικ, αλλη πιο μπρουτάλ. Ο τροπος αλλαζει 4) Μην μου λετε οτι δεν γουσταρετε σκυλακια "ράτσας" δηλαδη τον φραγκατο ωριμο κυριο που ξερει τη θελει. Θελει την ευκολη μικρουλα που δεν ξερει τη θελει, αρκει να ξερει αυτος. Αν δεν μπρορει μια γυναικα να ριξει ενα φραγκατο βριζει και λεει που@τνες αυτες που το κανουν και το παιζουν υπερανω. Αντε ρε. Και τελος κατι ωραιο που εχω ακουσει για γυναικες: Μια γυναικα στα 20 θα σε πει μλκα αν δεν ξοδευεις αρκετα για αυτην. Μια γυναικα στα 40 θα σε πει μλκα γιατι τοσα χρονια δεν εκανες οικονομιες και δεν εισουν ισσοροπημενος. http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Μερικες αποψεις: 1) Οποιος δεν ζηλευει δεν αγαπαει. 2) Όποιος γινεται σκυλακι ειναι γιατι λατρευει και βαζει τον εαυτο του πιο κατω απο σενα. 3) Όλες οι γυναικες γουσταρουν τον αντρα απο πανω, οχι διπλα και κουραφεξαλα. Απλα η καθεμια τον θελει με διαφορετικο τροπο. Αλλη πιο σικ, αλλη πιο μπρουτάλ. Ο τροπος αλλαζει 4) Μην μου λετε οτι δεν γουσταρετε σκυλακια "ράτσας" δηλαδη τον φραγκατο ωριμο κυριο που ξερει τη θελει. Θελει την ευκολη μικρουλα που δεν ξερει τη θελει, αρκει να ξερει αυτος. Αν δεν μπρορει μια γυναικα να ριξει ενα φραγκατο βριζει και λεει που@τνες αυτες που το κανουν και το παιζουν υπερανω. Αντε ρε. Και τελος κατι ωραιο που εχω ακουσει για γυναικες: Μια γυναικα στα 20 θα σε πει μλκα αν δεν ξοδευεις αρκετα για αυτην. Μια γυναικα στα 40 θα σε πει μλκα γιατι τοσα χρονια δεν εκανες οικονομιες και δεν εισουν ισσοροπημενος. +1..δεν έχεις άδικο ειδικά για το τελευταίο...:X 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 σοφες κουβέντες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Μερικες αποψεις: 1) Οποιος δεν ζηλευει δεν αγαπαει. 2) Όποιος γινεται σκυλακι ειναι γιατι λατρευει και βαζει τον εαυτο του πιο κατω απο σενα. 3) Όλες οι γυναικες γουσταρουν τον αντρα απο πανω, οχι διπλα και κουραφεξαλα. Απλα η καθεμια τον θελει με διαφορετικο τροπο. Αλλη πιο σικ, αλλη πιο μπρουτάλ. Ο τροπος αλλαζει 4) Μην μου λετε οτι δεν γουσταρετε σκυλακια "ράτσας" δηλαδη τον φραγκατο ωριμο κυριο που ξερει τη θελει. Θελει την ευκολη μικρουλα που δεν ξερει τη θελει, αρκει να ξερει αυτος. Αν δεν μπρορει μια γυναικα να ριξει ενα φραγκατο βριζει και λεει που@τνες αυτες που το κανουν και το παιζουν υπερανω. Αντε ρε. Και τελος κατι ωραιο που εχω ακουσει για γυναικες: Μια γυναικα στα 20 θα σε πει μλκα αν δεν ξοδευεις αρκετα για αυτην. Μια γυναικα στα 40 θα σε πει μλκα γιατι τοσα χρονια δεν εκανες οικονομιες και δεν εισουν ισσοροπημενος. χμμ.οταν λες οποιος δεν ζηλευει δεν αγαπαει μαλλον εννοεις την καλη εννοια της ζηλειας ετσι?δηλαδη το ενδιαφερον?παντως δεν ειναι ολα τοσο απολυτα παντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Μερικες αποψεις: 1) Οποιος δεν ζηλευει δεν αγαπαει. 2) Όποιος γινεται σκυλακι ειναι γιατι λατρευει και βαζει τον εαυτο του πιο κατω απο σενα. 3) Όλες οι γυναικες γουσταρουν τον αντρα απο πανω, οχι διπλα και κουραφεξαλα. Απλα η καθεμια τον θελει με διαφορετικο τροπο. Αλλη πιο σικ, αλλη πιο μπρουτάλ. Ο τροπος αλλαζει 4) Μην μου λετε οτι δεν γουσταρετε σκυλακια "ράτσας" δηλαδη τον φραγκατο ωριμο κυριο που ξερει τη θελει. Θελει την ευκολη μικρουλα που δεν ξερει τη θελει, αρκει να ξερει αυτος. Αν δεν μπρορει μια γυναικα να ριξει ενα φραγκατο βριζει και λεει που@τνες αυτες που το κανουν και το παιζουν υπερανω. Αντε ρε. Και τελος κατι ωραιο που εχω ακουσει για γυναικες: Μια γυναικα στα 20 θα σε πει μλκα αν δεν ξοδευεις αρκετα για αυτην. Μια γυναικα στα 40 θα σε πει μλκα γιατι τοσα χρονια δεν εκανες οικονομιες και δεν εισουν ισσοροπημενος. Ενδιαφέρουσες απόψεις... Αν και δεν ισχύουν καθολικά, σίγουρα μέχρις ένα βαθμό( και για μεγάλο αριθμό γυναικών ) είναι αληθινές. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 na kaneis esy pisw niobi. dld o antras, i tha ypoxwrei, i tha pigainei me ta nera sou? eisai poly dikaii...... :blink: http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 για το 2), 4) και για τις 20-40άρες θα διαφωνήσω καθέτως πλαγίως και οριζοντίως. mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niobi Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 na kaneis esy pisw niobi. dld o antras, i tha ypoxwrei, i tha pigainei me ta nera sou? eisai poly dikaii...... :blink: μαλλον δε καταλαβες τιποτα:) δεν ειπα να υποχωρει και να κανει το δικο μου ειπα να ειναι διπλα μου οπως διπλα του ειμαι και εγω και ας μη καταλαβαινω η δεχομαι μερικα πραγματα ο καθε ενας απο εμας ειναι μια διαφορετικη και μοναδικη οντοτητα και ενα αλυτο μυστηριο με σκηνες τυπου μη φορας φουστα,μη μιλας σε αλλους αντρες.ξεχνα τους φιλους σου ειναι η αρχη για να με κλεισει στην κουζινα μονο με φακιολι και ποδια να του φερνω παντοφλες και εφημεριδα γιατι δεν θελει ν αγορασει σκυλο:) σορρυ αλλα οταν λεμε σχεση,σημαινει εσυ και εγω και οχι ενα οπως λεμε-ενα γινομαστε αν καταφερουμε στην πορεια καιοχι στην αρχη και σορρυ αλλα οπως εγω θελω να βλεπει την μπαλα με τους φιλους του τις κυριακες οπως εκανε παντα ετσι θελω και εγω τον μεσοβδομαδιατικο καφε με τις φιλες μου στα σταρμπακς ως εκανα οταν δε ζηλευεις αγαπας,-οταν εμπιστευεσαι-μεχρι τοτε απλα εισαι ερωτευμενος η ενθουσιασμενος-οπως του αρεσει του καθενως οπως σε χαιρομαι εγω που εισαι ανθρωπος με παρεες και φιλους ετσι θελω να κανεις και εσυ σορρυ αλλα δεν ειμαι αποκλειστικοτητα να μεινω με εναν ανθρωπο μερα νυχτα(που ετσι γινεται με τα ζευγαρια στην Ελλαδα) επειδη τον αγαπαω και να ξεγραψω τους φιλους μου οι φιλοι μενουν οι γκομενοι(ας μου συγχωρεθει η εκφραση)φευγουνε.. προτιμω να χασω εναν γκομενο παρα ενα φιλο εξαλλου οι φιλοι ειναι δυσευρετοι οχι οι γκομενοι και οσο για εσας που ειπατε τα χιλια μυρια για τις γυναικες δεν θα συμφωνησω αλλα και δεν θα διαφωνησω απλα θα σας πω πως με μια γυναικα θα ειστε μια ζωη ελπιζω να ειναι απλα μια καλη:) σορρυ για το μεγαλο ποστ [sIGPIC][/sIGPIC] You are Beautiful Its True... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 χμμ.οταν λες οποιος δεν ζηλευει δεν αγαπαει μαλλον εννοεις την καλη εννοια της ζηλειας ετσι?δηλαδη το ενδιαφερον?παντως δεν ειναι ολα τοσο απολυτα παντα. Ναι, γαιτι μετα κατανταει αρρωστια, περνας στο επιπεδο της επιβλητικοτας, κατοχης και εγωισμου. Η αρρωστημενη ζηλια ειναι να μην παλευεις να κρατησεις τον ανθρωπο σου με διαλογο ή κατανοηση, αλλα να επιβαλεσαι λογο υπερβολικης ανσφαλειας ισως και υπερβολικου εγωκεντρισμου. Πηγαζει απο τους χαρακτηρες του τυπου "εγω ειμαι καλυτερος, εξυπνοτερος κτλ απο ολους και θα κανεις οτι σου λεω εγω". για το 2), 4) και για τις 20-40άρες θα διαφωνήσω καθέτως πλαγίως και οριζοντίως. Εισαι αθωος ακομα Πανο :D http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts