Jump to content

myphone POLL: Ποιο πληκτρολόγιο Android προτιμάτε;

one_tree_hill
 Κοινοποίηση

Ποιο είναι το πληκτρολόγιο Android της προτίμησής σας;  

851 members have voted

1. 1. Ποιο είναι το πληκτρολόγιο Android της προτίμησής σας;

• Προεπιλογή κατασκευαστή (stock)
      143
    • Fleksy
      21
    • Go Keyboard
      11
    • Google Keyboard
      95
    • Minuum
      0
    • Smartkeyboard
      13
    • MultiLing keyboard
      10
    • Swiftkey
      315
    • Swype
      161
    • Άλλο
      82

Recommended Posts

SwiftKey κι εγώ αλλά λέω να δοκιμάσω και το swype μιας και ακούγεται καλό

Είναι καταπληκτικό θα το καταλάβεις σύντομα . Ιδιαίτερα η φωνητική πληκτρολόγηση είναι απίστευτη . Η εταιρεία κατασκευής του είναι αυτή που φτιάχνει και το Dragon voice ένα πρόγραμμα φωνητικής πληκτρολόγησης για υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα . Φυσικά θέλει να έχεις ανοιχτά τα δεδομένα όπως και το Google voice όπως και τα προγράμματά της mls.

έχει και κάποια κολπάκια παραδείγματος χάριν για να αλλάξεις από τα ελληνικά στα αγγλικά και το αντίστροφο σέρνεις από το εικονίδιο με το χεράκι που έχει κάτω αριστερά πάνω στο space . Για να κλείσει το πληκτρολόγιο χωρίς να πατήσεις το ειδικό κουμπί σέρνεις από το χεράκι κάτω αριστερά πάνω στο backspace . Για να βάλεις κεφαλαία σέρνεις από το χεράκι κάτω αριστερά πάνω στο shift.Έχει και πολλά άλλα κόλπα που μπορείς να δεις site τους.Φυσικά θα καταλάβεις ότι διαφοροποιείταιαπό όλα τα άλλα πληκτρολόγια διότι θα σε κάνει να καταργήσεις την φυσική πληκτρολόγηση . Θα κάνεις τα περισσότερα με τη φωνή όπως πλέον κάνω και εγώ στις περισσότερες δουλειές . γράφεις περίπου τρεις με τέσσερις φορές γρηγορότερα με την ομιλία πάρα με οποιοδήποτε άλλο πληκτρολόγιο και δεν αναφέρω μόνο το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δες τα βιντεάκια από το site για να καταλάβεις περισσότερα πράγματα στη λειτουργία του .

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

• Απαντήσεις 194
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εγώ πλεον χρησιμοποιώ SwiftKey. Πολύ καλύτερο από τον stock της Samsung.! Παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Στο πληκτρολόγιο της Samsung υπαρχει κουμπί για να πας στο πρόχειρο αλλά στ SwiftKey δεν το βρίσκω. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει και αν ναι που?

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Multiling O keyboard...δεν νομιζω να υπαρχει αλλο με τοση παραμετροποιηση....

Ρυθμιζεις

χρωματα,μεγεθος κουμπιων, θεση πληκτρολογιου,

μεγεθος γραμματων,

μεγεθος συμβολων,

θεση συμβολων,οπως επιση αμμεση προσβαση σε ολα τα συμβολα..δεν τα ψαχνεις!

Ετοιμες δικες σου φρασεις στην προβλεψη,

Συντομογραφιες με συνδυασμο γραμμάτων ,φυσικα ορθογραφια κ προβλεψη πολυ καλη,επισης μαθαινει κ νεες λεξεις οπου κ τις σβηνεις ευκολα αν το μετανιωσες!

Ευκολη αλλαγη γλωσσας,

Αντιγραφη,επικολληση,αποκοπη, επιλ.ολων, undo,redo,

Μετακινηση κερσορα(θεϊκό), οπως επισης εντολη shift που επιλεγεις το κειμενο μετακινωντας τον κερσορα!!!τελειως πληρες πληκτολογιο δηλ.εμφανιζονται κ τα συμβολα κ οι αριθμοι κ τα γράμματα συγχρονως ή κ οχι..

Εχει διαλυτικα!!! (Π.χ. Θεϊκό)

Ελαφρυ το εχω σε κινητο με 192mb ram!!!

Μεταφραση κ το καλυτερο..

ολες οι ρυθμισεις σου αποθηκευονται κ τις επαναφερεις..κ φυσικα ΔΩΡΕΑΝ.

Περιμενω αντιρρήσεις...

swiftkei!

Απο τοτε που αρχισε η δωρεαν διαθεση κ το δοκιμασα, με βολεψε πολυ, πιο πολυ κ απο το swype που ειχα αγορασει

• 3 weeks later...
Το προεπιλεγμενο του κατασκευαστη καμια φορα και αυτο της google.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

smart keyboard pro.εχω χοντρα δαχτυλα και με βολευει να γραφω σε phonepad skin με t9.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρησιμοποιω το swiftkey απο την αρχη της ενασχολησης μου με το android. Μου αρεσει η ποικιλια των διαφορων θεματων που εχει και η παραμετροποιηση του. Μερικες φορες που ειτε γραφω σε greeklish παντα απο τις ρυθμισεις προχωρημενο επιλεγω το με το να παταω κενο να βαζει κενο και οχι προβλεψεις για ευνοητους λογους.

Χρησιμοποιούσα για χρόνια το default της εκάστοτε συσκευής μέχρι που δοκίμασα το SwiftKey.

Δυσκολεύτηκα να το συνηθίσω στην αρχή αλλά πλέον δεν το αλλάζω.

Swype το καλυτερο σε ολα

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Αν και έχω βολευτεί με το Stock της Samsung ψήνομαι να δοκιμάσω και κανένα αλλό,

Με το Google Keyboard δεν τρελάθηκα και τόσο...

:ninja: Θάνατος σου η ζωή μου

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

υπαρχουν τα ανυπαρκτα Minuum / Smartkeyboard /MultiLing keyboard

και δεν υπαρχει το touchpal??

Καλημέρα! Έχω το Swype Dragon το οποίο έχει φωνητική πληκτρολόγηση στα ελληνικά με άψογη ανταπόκριση για sms κπλ.υστερεί λίγο στα theme..