jpan76 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Και εμενα στο recovery με πεταξε και εκανα απο εκει update.Απλος δεν κανεις τιποτα wipe.Κανεις κατευθεια install rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 βοηθεια παιδες!!εκανα instal την νεα miui , εκανα backup πρωτα μετα to install wipe data calvik ...και τελος reboot...αλλα εχει κολησει σχεδόν μια ωρα στην μαυρη οθονη ΜΙΥΙ και δενν λεει να ανοιξει!!την ολη διαδικασια την εκανα 4-5 φορες από την αρχη αλλα τζιφος παντα!!τι κανω λαθος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 βοηθεια παιδες!!εκανα instal την νεα miui , εκανα backup πρωτα μετα to install wipe data calvik ...και τελος reboot...αλλα εχει κολησει σχεδόν μια ωρα στην μαυρη οθονη ΜΙΥΙ και δενν λεει να ανοιξει!!την ολη διαδικασια την εκανα 4-5 φορες από την αρχη αλλα τζιφος παντα!!τι κανω λαθος?? βαλε παλι την παλια γιατι η καινουργια τουλαχιστον για μενα δεν ειναι καθολου καλη ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει κόλπο για τον καιρό να αλλαζει σε AccuWeather στην miui. Όταν πάω σπίτι θα ποσταρω. τελικα μπορει να γινει αυτο?η παω σε αλλον καιρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 βοηθεια παιδες!!εκανα instal την νεα miui , εκανα backup πρωτα μετα to install wipe data calvik ...και τελος reboot...αλλα εχει κολησει σχεδόν μια ωρα στην μαυρη οθονη ΜΙΥΙ και δενν λεει να ανοιξει!!την ολη διαδικασια την εκανα 4-5 φορες από την αρχη αλλα τζιφος παντα!!τι κανω λαθος?? Μετά το install κάνεις wipe cache και dalvik μόνο, όχι data ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εμενα στο recovery με πεταξε και εκανα απο εκει update.Απλος δεν κανεις τιποτα wipe.Κανεις κατευθεια install rom. Δεν έχει νόημα η εφαρμογή updater τότε Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpan76 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Μην την περασετε.Η προηγουμενη ειναι καλυτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Μην την περασετε.Η προηγουμενη ειναι καλυτερη. μπορείς να στείλει από που μπορούμε να κατεβάσουμε την προηγούμενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscupra Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Καλησπερα παιδια . Προσπαθησα να περασω τη ρομ του ιταλου αλλα χωρις επιτυχια . Εκανα τα βηματα ενα ενα αυτα που παρουσιαζονται στη σελιδα 50 εδω , αλλα στο σημειο που λεει για τον φακελο TWRP δεν γινεται κατι . Οταν παταω power off κλεινει το κινητο και μετα απο 3 δευτερολεπτα παταω power + volume up και μπαινει στο εργοστασιακο recovery που λεει EUI και ειναι στα κινεζικα , μετα παταω παρατεταμενα το power να κλεισει , κλεινει και οταν το αφηνω το κουμπι ξανα ανοιγει και μπαινει εκει παλι στα κινεζικα . μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι η πρωτη επιλογη ειναι να κανει restart και να ανοιξει το κινητο . Οποτε και ανοιγει μπαινω στην διαχειριση αρχειων και τιποτα πουθενα φακελος TWRP . Τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Μην την περασετε.Η προηγουμενη ειναι καλυτερη. που ακριβως ειναι καλυτερη γιατι εγω δεν βλέπω καμία διαφορά προς το χειρότερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Eγω εχω την τελευταια μονο οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη. Οι ειδοποιησεις, ομως, του skype(οσοι εχετε) σας ερχονται κανονικα ειτε σε αυτη ειτε στην παλια? Επιπλεον, δεν μου ερχονται και οι ειδοποιησεις στον 1 απο τους 2 λογαριασμους που εχω βαλει στο blue mail(τους εχω και τους 2 στο push οπως σε ultimate+massopa που ερχοντουσαν κανονικα οι ειδοποιησεις). Εχω παει και στις ρυθμισεις στα notifications του skype+blue mail και τα εχω ενεργοποιησει οσα χρειαζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Καλησπερα παιδια . Προσπαθησα να περασω τη ρομ του ιταλου αλλα χωρις επιτυχια . Εκανα τα βηματα ενα ενα αυτα που παρουσιαζονται στη σελιδα 50 εδω , αλλα στο σημειο που λεει για τον φακελο TWRP δεν γινεται κατι . Οταν παταω power off κλεινει το κινητο και μετα απο 3 δευτερολεπτα παταω power + volume up και μπαινει στο εργοστασιακο recovery που λεει EUI και ειναι στα κινεζικα , μετα παταω παρατεταμενα το power να κλεισει , κλεινει και οταν το αφηνω το κουμπι ξανα ανοιγει και μπαινει εκει παλι στα κινεζικα . μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι η πρωτη επιλογη ειναι να κανει restart και να ανοιξει το κινητο . Οποτε και ανοιγει μπαινω στην διαχειριση αρχειων και τιποτα πουθενα φακελος TWRP . Τι να κανω? μελος nikoscupra...και οσοι αντιμετωπιζετε προβληματα bricked η εγκαταστασης custom recovery..κατεβαστε απο εδω https://cloud.mail.ru/public/EtfJ/kUjXfextS τον φακελο help εδω μεσα εχει τα παντα για το τηλ...ειναι 1 γιγα...απενεργοποιηστε την ψηφιακη υπογραφη των windows βαλτε τους adb και vcom drivers καντε εγκατασταση την ρομ με το sp tools που εχει μεσα τσεκαρετε στα options τις επιλογες cheksum.....κλειστε το τηλ....φορτωστε το scatter file και πατηστε download mode και μετα συνδεστε το κινητο σε 5-10 δευτερολεπτα θα παρει μπρος το download..μολις τελειωσει η ρομ ξεσυνδεστε το κινητο και αναψτε το.....μετα κατεβαστε απο εδω http://bbs.letv.com//zt/eui/le_1.html την 009s και βαλτε την στην μνημη του κινητου και καντε εγκατασταση απο stock recovery θα εχει κινεζικα αλλα λεει update zip πατα εκει και μετα την πρωτη επιλογη,,περιμεντε την εγκατασταση,,,,μετα στο φακελο help υπαρχει το recovery πριν το βαλετε αντικαταστησε το recovery με αυτο εδω https://mega.nz/#!ZsgXACoY!Wuf44tHaF57bx-23YbfFL-sfV2jQk38rvgjfo16Nd_A μονο το recovery,,,,και μετα πλεον βαλτε του ιταλου την ρομ μεσω recovery.... Edited January 27, 2016 by olympiakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 μπορείς να στείλει από που μπορούμε να κατεβάσουμε την προηγούμενη? χειροτερη σε τι? σε μενα δειχνει μια χαρα. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 με τον καιρο τιποτα τελικα? γιατι καποιος ειπε πως μπορουμε να αλλαξουμε παροχο,δηλαδη σε accuweather Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Ακουστε τι κανετε για τον καιρο σε MIUI. Play Store, κατεβαζουμε το BUILD PROP EDITOR. Ανοιγουμε το προγραμμα κ το κλεινουμε. Παμε στο κεντρο ασφαλειας στα Δικαιωματα κ του δινουμε προνομια ROOT. Αφου του δωσουμε, ανοιγουμε παλι το προγραμμα κ πηγαινουμε κατω κατω εκει που λεει: ro.product.locale.language κ το αλλαζουμε σε "en" ro.product.locale.region κ το αλλαζουμε σε "US" Επανεκκινηση κ το τωρα θα πρεπει ο καιρος να εχει αλλαξει παροχο σε AccuWeather. Edited January 27, 2016 by johnickz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ακουστε τι κανετε για τον καιρο σε MIUI. Play Store, κατεβαζουμε το BUILD PROP EDITOR. Ανοιγουμε το προγραμμα κ το κλεινουμε. Παμε στο κεντρο ασφαλειας στα Δικαιωματα κ του δινουμε προνομια ROOT. Αφου του δωσουμε, ανοιγουμε παλι το προγραμμα κ πηγαινουμε κατω κατω εκει που λεει: ro.product.locale.language κ το αλλαζουμε σε "en" ro.product.locale.region κ το αλλαζουμε σε "US" Επανεκκινηση κ το τωρα θα πρεπει ο καιρος να εχει αλλαξει παροχο σε AccuWeather. που θα καταλαβω οτι αλλαξε παροχο εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Μπες στον καιρο. Πανε κατω κατω στην καρτελα, θα δεις παροχο AccuWeather. Η εναλλακτικα, πανε πανω στις τρεις τελιτσες, πατα λεπτομερειες κ θα σε πεταξει στην σελιδα του AccuWeather. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Μπες στον καιρο. Πανε κατω κατω στην καρτελα, θα δεις παροχο AccuWeather. Η εναλλακτικα, πανε πανω στις τρεις τελιτσες, πατα λεπτομερειες κ θα σε πεταξει στην σελιδα του AccuWeather. το εκανα αυτο που λες αλλα δεν βλεπει την εφαρμογη στα δικαιωματα και δεν γινεται.μενει με τον παλιο παροχο.εχω supersu αρα ειμαι ρουτερ.τι αλλο να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 το εκανα αυτο που λες αλλα δεν βλεπει την εφαρμογη στα δικαιωματα και δεν γινεται.μενει με τον παλιο παροχο.εχω supersu αρα ειμαι ρουτερ.τι αλλο να κανω? Εγώ άλλαξα το buildprop αλλά δεν άλλαξε τίποτα τα ίδια κινέζικα βγάζει. Άλλαξε εφαρμογή Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Είσαι σίγουρος ότι άλλαξε το build.prop (πρέπει να είναι root αλλιώς δεν αποθηκεύει τις ρυθμίσεις). Είμαι σίγουρος ότι πιάνει τουλάχιστον σε κάτι ΡΟΜ MIUI κ EMUI που το είχα δοκιμάσει σε Coolpad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Είσαι σίγουρος ότι άλλαξε το build.prop (πρέπει να είναι root αλλιώς δεν αποθηκεύει τις ρυθμίσεις). Είμαι σίγουρος ότι πιάνει τουλάχιστον σε κάτι ΡΟΜ MIUI κ EMUI που το είχα δοκιμάσει σε Coolpad. Ναι το έλεγξα και μετά το reboot είναι αλλαγμένο. Την αλλαγή την έκανα με τον es explorer που έχει τα δικαιώματα ρουτ και έχει text editor Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Εδώ μια πανέμορφη και πολύ ποιοτική aluminium frame,gorilla glass back θήκη.Και εδώ ένα διαιρούμενο βιδωτό ποιοτικό Aluminum Bumper σε διάφορα χρώματα. Edited January 27, 2016 by dkan Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adam164 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με το FB Messenger στη Miui? Δε μου βγάζει τους αναδυομενους κύκλους των συνομιλητών ενώ στις ειδοποιήσεις λέει πχ "2 συζητήσεις"... Επίσης, όταν από τη εφαρμογή του FB θείων να ανοιξω μια συνομιλία, δεν πετάει τον κύκλο του ατόμου ενώ το έχει ανοίξει στο background... Ευχαριστώ! Edited January 27, 2016 by Adam164 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με το FB Messenger στη Miui? Δε μου βγάζει τους αναδυομενους κύκλους των συνομιλητών ενώ στις ειδοποιήσεις λέει πχ "2 συζητήσεις"... Επίσης, όταν από τη εφαρμογή του FB θείων να ανοιξω μια συνομιλία, δεν πετάει τον κύκλο του ατόμου ενώ το έχει ανοίξει στο background... Ευχαριστώ! η miui αν θυμαμαι καλα στις ριθμησεις της εχει καπου τα δικαιοματα τον εφαρμογων μπες στα δικαιωματα του messenger και τηκαρε εκει που λεει αναδυομενο παραθυρο edit:εχει το app secirity(ασφαλεια) και μεσα στην εφαρμογη γραφει Permissions(δικαιωματα) και εκει βρισκεις το messenger και επιλεγεις να επιτρεπει στην εφαρμογη τα αναδυομενα παραθυρα !https://www.youtube.com/watch?v=UNaZBixZzbc Edited January 28, 2016 by thomas93 edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adam164 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Έχεις δίκιο, τελικά αυτό ήταν.... Ευχαριστώ και πάλι! Με το xposed όλα εντάξει με τη miui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Παρά πολύ καλή η θήκη με την πλάτη την tempered !!! Tempered glass έχει βάλει κανείς που να ταιριάζει ? Εγώ είχα πάρει ένα και ακουμπούσε στη διαφανής θήκη με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει διότι δεν καθόταν πολύ καλά. Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Εδώ μια πανέμορφη και πολύ ποιοτική aluminium frame,gorilla glass back θήκη.Και εδώ ένα διαιρούμενο βιδωτό ποιοτικό Aluminum Bumper σε διάφορα χρώματα. Την ειχα παρει αυτη τη θηκη οταν παρηγγειλα το κινητο αλλα μου φανηκε αρκετα βαρυ μετα και εβαλα την κανονικη που μου εστειλαν απο το minideal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts