fatsionas Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 την miui 6.3.12 την εχει βαλει κανενας??τι αλλαζει με την προηγουμενη 6.2.25? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 την miui 6.3.12 την εχει βαλει κανενας??τι αλλαζει με την προηγουμενη 6.2.25? Πριν λιγο ανεβασε την 7.2.1.0 http://www.letv.re/topic/606-miui-v7-7210-stable-international/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 ...περα απο δαχτυλικα αποτυπώματα και λοιπες χαντρες και καθρεφτακια για αυτοχθονες ιθαγενεις ... :lol::lol::rotfl::lol::rotfl: έκλαψα :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::w00t::yahoo: Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Το δικο μου το εβαλα σε αγγελια, οποιος ενδιαφερεται για την συσκευη, η συγκεκριμενη ειναι καλη ευκαιρια και σε αψογη κατασταση, χωρις να περιμενει 3-4 εβδομαδες να την εχει στα χερια του. :) ειναι η εκδοση 32GB http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6614148#post6614148 Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160317/86a55633e6924287d10ccc192461cde6.jpg Εγώ είμαι με αυτή. Θέλω να δω ποσό θα κρατήσει ή μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Ήρθαν σήμερα τα tempered glass που είχα πάρει και δεν είναι ακριβώς για το μοντέλο(αυτά είναι http://www.ebay.com/itm/252234429228 ). Ενώ μοιάζουν να έχουν το κόψιμο που θα έπρεπε να έχουν(μακρόστενο από την άκρη του proximity ως την κάμερα και στην κάμερα σαν κύκλο πιο παχύ), είναι κάπου 3 χιλιοστά πιο δεξιά το κόψιμο, με αποτέλεσμα να είναι μη ευθυγραμμισμένα και να καλύπτει τα 2/3 του proximity sensor και οριακά την κάτω αριστερά γωνία της κάμερας με αποτέλεσμα να βγάζει μια θολούρα εκεί στις φωτογραφίες. Όταν πάω σπίτι θα ανεβάσω μια φωτογραφία να καταλάβετε τι εννοώ. Επίσης είναι κάπου 1-2 χιλιοστά πιο λεπτό, δεν πιάνει μέχρι άκρη άκρη στο κινητό, οπότε σε πτώση στην γωνία βλέπω να με αφήνει η οθόνη ούτως ή άλλως. Υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο γυαλί από πωλητή ebay που να εφαρμόζει απόλυτα σωστά; Μπορείτε να δώσετε λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου ή αν προϋπήρχε και απλά το παρατήρησα τώρα, αλλά σήμερα πρόσεξα ότι πάνω άκρη της οθόνης εμφανίζεται κατά μήκος ένας λεπτός πιο έντονος φωτισμός. Ο φωτισμός μου είναι στο auto και στην μέση. Όταν το ρυθμίζω τέρμα φωτεινότητα δεν είναι τόσο εμφανές.Σας παραθέτω εικόνες για να μου πείτε αν το έχετε παρατηρήσει κι εσείς στις συσκευές σας. http://s24.postimg.org/7loqt6s8h/as_1.jpg http://s24.postimg.org/kr48zam41/df_1.jpg http://s24.postimg.org/orbebjckx/ds_1.jpg http://s24.postimg.org/4vfevzvjl/sa_1.jpg http://s24.postimg.org/s8dgeibn5/sd_1.jpg Μόλις επικοινώνησα με vickmall και μου είπαν να το στείλω πίσω Κίνα για επισκευή. Ποια είναι η γνώμη σας? Αξίζει? Υπάρχει κίνδυνος? Σκέφτομαι μην χαθεί,μήπως δεν έχουν ανταλλακτικό, μήπως μετά δεν έχουν άλλη ίδια συσκευή για αντικατάσταση και προσπαθήσουν να μου πλασάρουν τίποτε άλλο... Από την άλλη σίγουρα η οθόνη δεν θα φτιάξει από μόνη της, σίγουρα θα χειροτερεύει όσο περνάει ο καιρός... Η άλλη εναλλακτική που έχω είναι να το κρατήσω κι όσο βγάλει η οθόνη, και αν τα παίξει τελείως να αλλάξω μόνος μου την οθόνη. Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Για κάποιο λόγο τρώει την μπαταρία αρκετά γρήγορα... Έχετε καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Για κάποιο λόγο τρώει την μπαταρία αρκετά γρήγορα... Έχετε καμία ιδέα; Με ποια Ρομ είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Έχω κάνει πορτ από το note 3... Είμαι στις δοκιμές αλλά νομίζω πως τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Έχω κάνει πορτ από το note 3... Είμαι στις δοκιμές αλλά νομίζω πως τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία... την miui 7.2.1.0 εχεις βαλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 την miui 7.2.1.0 εχεις βαλει? Όχι έχω κάνει πορτ την τελευταία 6.3.11 Από το miui.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Έχω κάνει πορτ από το note 3... Είμαι στις δοκιμές αλλά νομίζω πως τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία... Για πορτ ακούω και μου αρέσει!(ελπίζω να ναι cm!) Στα σεταρισματα πάντα νομίζω ότι η μπαταρία τελειώνει γρήγορα. Παρακολουθησε τη με 3-4 πλήρεις φορτίσεις για να έχεις πιο καλη εικόνα. Πάνω κάτω εγώ με την ίδια χρήση σε όλες τις Ρομ έχω 4 ώρες οθόνη περίπου, με 30 περίπου λεπτά κλήσεις και data συνέχεια ανοικτα,με σερφαρισμα,messenger,viber, facebook χωρίς να παίζω καθόλου παιχνίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Είσαι ο δεύτερος που μιλάει για cm... Θυμάσαι την πρωτη φορά που εστησες την miui ειχες την μισή μπαταρία;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 εχει βαλει καποιος την miui 7.2.1.0 να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Είσαι ο δεύτερος που μιλάει για cm... Θυμάσαι την πρωτη φορά που εστησες την miui ειχες την μισή μπαταρία;;;; Ετσι να γινομαστε αρκετοι οι φαν της cm! Σχετικα με miui τωρα οταν την εστηνα ειχα στο μυαλο μου τα κολακευτικα λογια ολων για την μπαταρια της. Την πρωτη φορα δεν θυμαμαι αν ηταν η μιση οπως λες ,αλλα ειχα απογοητευτει με το ποσο γρηγορα τελειωσε. Μετα απο 2-3 φορτισεις εστρωσε και πηγε στα επιπεδα που ανεφερα πριν. Προσωπικα την καλυτερη ρομ overall θεωρω την aosp ultimate, δεν νομιζω να υστερει σε τιποτα απο αλλες(eui,miui). Με cm πιστευω η συσκευη θα πεταει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Ετσι να γινομαστε αρκετοι οι φαν της cm! Σχετικα με miui τωρα οταν την εστηνα ειχα στο μυαλο μου τα κολακευτικα λογια ολων για την μπαταρια της. Την πρωτη φορα δεν θυμαμαι αν ηταν η μιση οπως λες ,αλλα ειχα απογοητευτει με το ποσο γρηγορα τελειωσε. Μετα απο 2-3 φορτισεις εστρωσε και πηγε στα επιπεδα που ανεφερα πριν. Προσωπικα την καλυτερη ρομ overall θεωρω την aosp ultimate, δεν νομιζω να υστερει σε τιποτα απο αλλες(eui,miui). Με cm πιστευω η συσκευη θα πεταει! τι εννοουμε cm?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 (edited) Cyanogen rom, αν δενκάνω λάθος!Και έχω ακουστά ότι είναι η τοπ!Στο let.re κάποιος είχε ρωτήσει αν θαβγει για εμάς και είπαν το δουλεύουν!Ελπίζω όχι Μάς δουλεύουν!! Επίσηςέχει πολλές παραμέτρουςγια ρυθμίσεις πού Δενχρειάζεται καν έξτρα launcher!! Edited March 17, 2016 by kenpoka Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 cyanogenmod ειναι η συντομογραφια cm! Εδω καποιες γενικες πληροφοριες https://wiki.cyanogenmod.org/w/About ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Cyanogen rom, αν δενκάνω λάθος!Και έχω ακουστά ότι είναι η τοπ!Στο let.re κάποιος είχε ρωτήσει αν θαβγει για εμάς και είπαν το δουλεύουν!Ελπίζω όχι Μάς δουλεύουν!! Επίσηςέχει πολλές παραμέτρουςγια ρυθμίσεις πού Δενχρειάζεται καν έξτρα launcher!! Το χω δει και γω το θεμα στο letv.re αλλα τιποτα ακομα,εχει εξαφανιστει ο τυπος που θα εκανε το πορτ για τη συσκευη μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Πες τα ρε ane και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λέω... Ξέρει αυτός... Ο λαός απαιτεί cm και ξερό ψωμί !!! Συμφωνούμε και για την ultimate Δουλεύουν όλα , 4+ ώρες οθόνη , 4G και στις 2 sim , notifications κομπλέ, πετάς και ένα Nova και είσαι άρχοντας Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Η miui τρωει αρκετα τη μπαταρια οταν το κινητο ειναι σε standby ,τουλαχιστον σε μενα και εχω freezarei οτι τρεχει στο background κιολας . Τη καλυτερη διαχειρηση την ειχε η 7ς για μενα ειχα καταφερει και 3ς μερες ανοικτο με 3ωρες και 20 λεπτα οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 (edited) Είσαι ο δεύτερος που μιλάει για cm... Θυμάσαι την πρωτη φορά που εστησες την miui ειχες την μισή μπαταρία;;;; Δούλεψε την για μια δυο μέρες και παρακολουθησε με το better battery stats τι μπορεί να τρώει την μπαταρια Και στο φινάλε δεν ξέρω αν τελικά αξίζει να τρώμε κάθε φορά τέτοιο κόλλημα με την μπαταρία.στην ρομ που έχω τώρα(11ς) την οποία δεν βλέπω να κρατάω για πολυ(όχι λόγω μπαταριας) παρακολουθώ με το bbs την κατανάλωση και ενώ στην προηγούμενη φόρτιση δεν είχα καθόλου wakelocks βλέπω ότι τώρα μετά την τελευταία φόρτιση και χωρίς να πειράξω κάτι έχω πολλά wakelocks που δεν αφήνουν το τηλέφωνο να πέσει σε deep sleep όταν σβήνει η οθόνη. Όπως και να χει είτε με 3.5/4/4.5 ώρες οθόνη το τηλέφωνο μπαίνει τουλάχιστον μια φορά την ημέρα στην πριζα Edited March 17, 2016 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Πες τα ρε ane και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λέω... Ξέρει αυτός... Ο λαός απαιτεί cm και ξερό ψωμί !!! Συμφωνούμε και για την ultimate Δουλεύουν όλα , 4+ ώρες οθόνη , 4G και στις 2 sim , notifications κομπλέ, πετάς και ένα Nova και είσαι άρχοντας Εγώ τα λέω :D Εντάξει καλή η miui αλλά προσωπικά δεν μου πολυαρεσει,οπως μέτρια βρίσκω και την eui(γουστα είναι αυτά). Κορυφή η ultimate!τώρα ,δοκιμάζω εδώ και μια εβδομάδα τη 11s mod,δεν με τρελάνει κιόλας.Μαλλον ξαναγυρίζω aosp ultimate! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ήρθαν σήμερα τα tempered glass που είχα πάρει και δεν είναι ακριβώς για το μοντέλο(αυτά είναι http://www.ebay.com/itm/252234429228 ). Ενώ μοιάζουν να έχουν το κόψιμο που θα έπρεπε να έχουν(μακρόστενο από την άκρη του proximity ως την κάμερα και στην κάμερα σαν κύκλο πιο παχύ), είναι κάπου 3 χιλιοστά πιο δεξιά το κόψιμο, με αποτέλεσμα να είναι μη ευθυγραμμισμένα και να καλύπτει τα 2/3 του proximity sensor και οριακά την κάτω αριστερά γωνία της κάμερας με αποτέλεσμα να βγάζει μια θολούρα εκεί στις φωτογραφίες. Όταν πάω σπίτι θα ανεβάσω μια φωτογραφία να καταλάβετε τι εννοώ. Επίσης είναι κάπου 1-2 χιλιοστά πιο λεπτό, δεν πιάνει μέχρι άκρη άκρη στο κινητό, οπότε σε πτώση στην γωνία βλέπω να με αφήνει η οθόνη ούτως ή άλλως. Υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο γυαλί από πωλητή ebay που να εφαρμόζει απόλυτα σωστά; Μπορείτε να δώσετε λινκ; Πήρα partial refund και ψάχνω να βρω δοκιμασμένο tempered glass που κάνει ακριβώς για το κινητό μας. Καμία πρόταση από ebay; Θα προτιμούσα από εκεί παρά να δώσω τα 8-10$ για ένα γυαλί που ζητάνε τα κινεζοκαταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xymas Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Την aosp ultimate που την βρίσκουμε παιδιά ? Απο το xda? Edited March 18, 2016 by xymas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts