kritikos4 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Ναι μια χαρά αυτή ή MIUI Τελικά από ότι λέει ο vazarg οι νέες εκδόσεις δεν θα μπορούν να εγκατασταθούν μέσω του MiRecovery αλλά μόνο μέσω twrp Ίσως για αυτό δεν σου το έβγαζε... Έχει δοκιμάσει κανείς τις miui από το letv.re g?? Ποια είναι καλύτερη??? Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Το κινητό ήρθε με multilanguage Ρομ μάλλον 7s. Εγώ με το που ήρθε του πέρασα την εργοστασιακή 11s με την βοήθεια σας, και επίσης το έχω κάνει root. Αυτο που με προβληματίζει είναι πως πολλές φορές υπάρχει θέμα με το touch δλδ, εκεί που ρολλαρει κανονικά πάνω κάτω η οθόνη ξαφνικά αρχίζει και τρεμοπαιζει και ενώ κάνω scroll πχ προς τα κάτω μια σελίδα πάει άλλου για άλλου. Προσπαθω να γράψω στο πληκτρολόγιο και άλλο γράμμα παταω άλλο γράφει, πάω να κάνω zoom in και zoom out σε φωτογραφία που έχω τραβήξει ή στο browser με τα δύο δάχτυλα και τρεμοπαιζει η οθόνη. Όλα αυτά σταματάνε αν κλείδωσω και ξεκλειδωσω το κινητό με το power,αλλά μετά από κάποια ώρα το ξανακάνει. Ή βλακεία είναι πως δεν πρόσεξαν αν αυτό το έκανε και με την 7s γιατί με το που το πηρα άλλαξα ρομ. Έχει τύχει σε κανέναν ρε παιδιά ή είναι θέμα hardware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) @agelop Άλλαξε ROM, βάλε 7s ή 9s (από το ιταλικό φόρουμ), που ως προς αυτό είναι σίγουρα ΟΚ. Αν το συνεχίζει είναι θέμα hardware. Τότε ενημέρωσε το site από όπου αγόρασες και ανάλογα με τις απαντήσεις βλέποντας και κάνοντας! ============================================================================= 160 χαρακτήρες στα SMS με ROM την 9s από το ιταλικό forum. Δεν έχω δοκιμάσει αν παίζει gravity box κλπ, εννοώ αν παίζει γενικά στη 9s mod από το ιταλικό φόρουμ. 160 χαρακτήρες στα SMS και υποστήριξη dual SIM, κατάφερα μόνο με το Chomp SMS https://play.google.com/store/apps/details?id=com.p1.chompsms&hl=el . Δύο πράγματα με απασχόλησαν: 1. Η αλλαγή από την μια SIM στην άλλη, θέλει κάποια προσοχή. Γίνεται με παρατεταμένη χρήση πάνω στο εικονίδιο της SIM μέσα στην εφαρμογή. Αν κατά λάθος κάνει κανείς διπλό κλικ, στέλνει το SMS από την άλλη SIM κατ' ευθείαν. Δεν είναι τραγικό, αλλά θέλει προσοχή. 2. Δεν μπόρεσα με τίποτα να καταφέρω να έχω led notification και τον μετρητή μη αναγνωσμένων στο εικονίδιο. Ακόμα και όταν πάγωσα την stock εφαρμογή. Η πλάκα είναι ότι όταν επανέφερα την stock εφαρμογή, κατάφερα να επαναφέρω τις ειδοποιήσεις, να έχω led notification αλλά όχι τον μετρητή μη αναγνωσμένων στο εικονίδιο! ΄ Όποιος έχει κάποια ιδέα, προτείνει! ============================================================================= Περί διάρκειας μπαταρίας με την 9s από το ιταλικό forum. Από το πρωί μέχρι πριν καμιά ώρα (σύνολο ~ 15,5 ώρες): Χρήση με, λίγα τηλέφωνα, αρκετά SMS, σερφάρισμα, κατεβάσματα με wifi ή mobile data. SOT 4ώρες και 10+ λεπτά, έως να φτάσει 1% και 3620mV τάση μπαταρίας. Όχι κακό βέβαια, αλλά θέλω παραπάνω! Edited February 28, 2016 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλημέρα, με την 10ς τελικά βγαίνουν διάφορα Θέματα και σκέφτομαι για 9ς ή 11ς.Έχει κάποιος να προτείνει κάτι βάσει εμπειρίας?? Thanks.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Παιδιά SOS. Έσβησα τα πάντα από μέσα κατά λάθος (στο wipe επέλεξα όλες τις επιλογές) και τώρα κάνει εκκίνηση και σταμάτα στο logo (λογικό αφού δεν υπάρχει os για να φορτώσει). Τώρα τι κανω? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλησπερα αν μπορεις να μπεις στο recovery και εχεις καμια ρομ μεσα την περνας απο εκει αλλιως φλασαρισμα μεσω spflashtools,,υπαρχει καποιος οδηγος στο φορουμ για ποια ρομ να περασεις για αρχη και να εχεις recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Το recovery το έχω αλλά ρομ μέσα δεν υπάρχει γιατί έσβησα τα πάντα. Υπάρχει δυνατότητα κάποιος να με βοηθείσεις σχετικά με το spflashtools γιατί είναι επείγον, φανταστείτε γράφω από κινητό φίλου μιας και άλλη συσκευή δεν υπάρχει και για να ψάξω 226 σελίδες θέλω μια μέρα. Ευχαριστω και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Αμα το συνδέσεις με υπολογιστη το βλεπει,για να του περασεις την ρομ απο twrp? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.letv.re/topic/183-x600-hard-bricked/ δες και εδω εχει νομιζω οτι χρειάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Κατεβάζεις την 10s του ιταλου στο pc και την αντιγραφείς όπως είναι στο κινητό.μετά θα την δέι το κινητο μεσα από το recovery...κάνε την instal και είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 (edited) Λογικα ενδεχεται το κινητο σου να εχει recovery στα κινεζικα ,οποτε και δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις. υπαρχει ομως τροπος να μετατρεψουμε την κινεζικη recovery σε αγγλικη και μαλιστα με ενα ομορφο theme. 1.για να μην μπλεξουμε καθολου με την κινεζικη twrp,απλα κοιταζουμε αν υπαρχει ηδη στο κινητο μας φακελος TWRP. Αυτο μπορουμε να το κανουμε ή απλα ενωνοντας το με το Pc/Mac ή με τον ενσωματομενο file manager αν πατησουμε πανω στο phone storage. 3.μεσα στον φακελο TWRP θα φτιαξουμε εναν νεο φακελο με το ονομα ??theme'' με μικρα γραμματα και εννοειται χωρις ?? ??. 4.κατεβαστε το αρχειο ui.zip και οπως ειναι χωρις να το ανοιξετε βαλτε το μεσα στην καρτελα ''theme'' που φτιαξαμε στο βημα 3. 5.κλεινουμε το κινητο και κανουμε επανεκκινηση με πατημενα volume up+power μεχρι να δουμε το σημα LeTV και αφηνουμε ελευθερα. αυτο ηταν εχουμε στο κινητο μας recovery στα αγγλικα και με ενα ομορφο theme. Επειδη την ειχα παθει κι εγω ειχα κρατησει αυτο απο πανω....βαλε κ μια ρομ μεσα στο κινητο,την φλασαρεις κ ολα οκ. http://www.megafileupload.com/raEV/ui.zip ελπιζω να το πετυχα Edited February 29, 2016 by vagelis3k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Λοιπόν οκ τα κατάφερα. Το θέμα τώρα δυστυχώς είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με το touchscreen της οθόνης. Δεν κανείς zoom in-zoom out με τα δύο δάχτυλα σε φωτογραφίες, στο browser, άλλες φορές δεν αναποκρινονται τα 3 κάτω κουμπιά, πολλές φορές γράφω και άλλο γράμμα πατάω άλλο γράφει, κάνω scroll down και αυτό κάνει scroll up και τρεμοπαιζει. Έκανα factory reset τα ίδια, έβαλα του ιταλού τις Rom και την 9s και την 10ς τα ίδια. Φανταστείτε ότι κολλάει ακόμα και στο μενού του recovery, μέχρι να τραβήξω την μπάρα αριστερά κάθε φορά για επιβεβαίωση εφτυνα αίμα. Μόλις όμως κάθε φορά πατάω το power button μια φώτα για να κλειδώσει και μετά πάλι για να ξεκλειδωσει, όλα μια χαρά για λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Έχει βγάλει 11s ο Ιταλός; Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpan76 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Οχι ακομα,αναμενουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Παιδιά πως μπορώ να κάνω μια εφαρμογή να μην μου ζητάει αναβάθμιση; Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zioa Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 (edited) Λοιπόν οκ τα κατάφερα. Το θέμα τώρα δυστυχώς είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με το touchscreen της οθόνης. Δεν κανείς zoom in-zoom out με τα δύο δάχτυλα σε φωτογραφίες, στο browser, άλλες φορές δεν αναποκρινονται τα 3 κάτω κουμπιά, πολλές φορές γράφω και άλλο γράμμα πατάω άλλο γράφει, κάνω scroll down και αυτό κάνει scroll up και τρεμοπαιζει. Έκανα factory reset τα ίδια, έβαλα του ιταλού τις Rom και την 9s και την 10ς τα ίδια. Φανταστείτε ότι κολλάει ακόμα και στο μενού του recovery, μέχρι να τραβήξω την μπάρα αριστερά κάθε φορά για επιβεβαίωση εφτυνα αίμα. Μόλις όμως κάθε φορά πατάω το power button μια φώτα για να κλειδώσει και μετά πάλι για να ξεκλειδωσει, όλα μια χαρά για λίγο. Τσέκαρε άμα έχει ρωγμη η οθόνη Άμα δεν υπάρχει πρόβλημα μπες στο *#*#3646633#*#* και δοκίμασε να το διορθώσεις Edited March 1, 2016 by Zioa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 νομίζω πως είναι μια χαρά! Thanks.:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καλησπερα, υπαρχει καποιο fix για την ακριβεια του gps τρεχει την 10s το δικο μου και το δουλευω με το navigon.Εχει αρκετη διαφορα στην απόσταση που λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Τσέκαρε άμα έχει ρωγμη η οθόνη Άμα δεν υπάρχει πρόβλημα μπες στο *#*#3646633#*#* και δοκίμασε να το διορθώσεις Δεν υπάρχει καμία ρωγμή. Έβαλα ένα προγραμματακι για multitouch test, και τη μια φορά πιεζω και τα 5 δάχτυλα και βλέπει μόνο ένα την άλλη αν κλειδωσω και ξεκλειδωσω το κινητό τα βλέπει και τα 5 δάχτυλα όχι όμως για πολύ. Έκανα και αυτό που μου ειπες, αλλά πέρα από το multitouch test που υπάρχει στο μενού του (και κάνει ακριβώς τα ίδια όπως στο πρόγραμμα που κατέβασα δλδ μια αναγνωρίζει μόνο ένα δάχτυλο και μια βλέπει και τα 5) δεν ξέρω τι και αν θα πρέπει να πειραξω κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Δεν υπάρχει καμία ρωγμή. Έβαλα ένα προγραμματακι για multitouch test, και τη μια φορά πιεζω και τα 5 δάχτυλα και βλέπει μόνο ένα την άλλη αν κλειδωσω και ξεκλειδωσω το κινητό τα βλέπει και τα 5 δάχτυλα όχι όμως για πολύ. Έκανα και αυτό που μου ειπες, αλλά πέρα από το multitouch test που υπάρχει στο μενού του (και κάνει ακριβώς τα ίδια όπως στο πρόγραμμα που κατέβασα δλδ μια αναγνωρίζει μόνο ένα δάχτυλο και μια βλέπει και τα 5) δεν ξέρω τι και αν θα πρέπει να πειραξω κάτι άλλο. Από που το αγόρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Ελαφρως μεταχειρισμενο απο αγγελια ποσο το δινουν περιπου; Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Από που το αγόρασες; Από minideal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tssotiris Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 περιμενω και εγω το δικο μου απο fastcardtech ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αρχικα σκεφτομαι μονο να το κανω root να βαλω play store και να αφαιρεσω τις κινεζιες. Αφου πρωτα του κανω update στην 11s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Μιλησα αρχικά με minideal και τους ανέφερα το πρόβλημα με το multi-touch. Μου είπαν μετά να τους στείλω video με τις δυσλειτουργίες και το έκανα. Μετά μου είπαν να κάνω factory reset settings, και το έκανα για πολλοστή φορά αλλά πάλι τα ίδια και τους το ανέφερα. Από έχω δει εδωεσα αλλά και όπου άλλου έχω ψάξει κανείς δεν έχει το ίδιο θέμα. Μου είπαν από minideal να μου στείλουν διεύθυνση για να το στείλω πίσω. Εσείς τι με συμβουλευετε να κάνω από εδώ και πέρα? Το minideal είναι αξιόπιστο σαν μαγαζί από εμπειρία σας? Έχω πληρωσει μέσω paypal. Μιλάμε για ένα κινητό που το έχω στα χέρια μου 6 μέρες μόλις και πραγματικά ούτε μου έπεσε ούτε οτιδήποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Δεν δοκιμάζεις να βαλεις καμια μαμα ρομ μηπως λυθεί το πρόβλημά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) Μην δεχτείς να το στείλεις πίσω για service.Όσο αξιόπιστο και αν είναι το κατάστημα θα κάνει τουλάχιστον δύο μήνες να πάει Κίνα να επισκευαστεί και να ξανάρθει, και δεν είσαι σίγουρος ότι θα γίνει σωστό πάλι.Απαίτησε άμεση αλλαγή με καινούρια συσκευή (σου την στέλνουν με tracking number και μετά στέλνεις αυτή πίσω πάλι με tracking number με 9 ευρώ κόστος ΕΛΤΑ, μόλις βεβαιωθεί η νέα αποστολή) ή full refund, αλλιώς dispute στο paypal. Edited March 2, 2016 by dkan Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts