Jump to content

LeTV Le One (X600)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχοντας διαβασει τις 100 σελιδες πιστηκα απο τις οικανοτητες του κινητου και απο τις rom αλλα πριν αγορασω μονο κατι με προβληματιζει πολυ εχω το coolpad f1 και εδω και 1.5 χρονο του εχω αλλαξει 2 μπαταριες που τα ειχαν φτισει ειχαν φουσκοσει ! με το le tv αμα η μπαταρια τα φτισει στους 6 μηνες τι κανουμε ? υπαρχει τροπος αλλλαγης ? ή παει για πεταμα μετα ?:lol:

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι εχει κανονικα

εχει δοκιμασει καποιος την flyme os?

πηρα το apk και το εγκατεστησα κανονικα!μεχρι στιγμης δουλευει κανονικα.για να δουμε!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

πηρα το apk και το εγκατεστησα κανονικα!μεχρι στιγμης δουλευει κανονικα.για να δουμε!

μπορεις να ανεβασεις καπου το apk να το δοκιμασουμε;

iphone 14 pro

μπορεις να ανεβασεις καπου το apk να το δοκιμασουμε;

Απλα κατεβασα το zip που εβαλε ο φιλος παραπανω

https://docs.google.com/file/d/0BxCvwonoAM3uWHIwX0pMaHhaYjA/edit

και πηρα το apk απο μεσα!! :)

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Έχεις δοκιμάσει/συγκρίνει με την fv camera???

Η LG του coolpad τραβάει καλύτερες φώτο???

Πάντως το fv videocamera τραβάει και 4Κ βίντεο

Η LG camera με την πατέντα των 21mpx δουλεύει σε όλα τα κινητά με MTK επεξεργαστή

Προφανώς για αυτό δεν δούλεψε στο G3

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να ρωτήσω από θέμα notifications πως πάει???

Viber, email έρχονται κανονικά???

Επίσης αν δεν κάνω λάθος στο letv.re έγραφαν ότι δεν έχει τόσο καλή κάμερα.

Ισχύει? Δοκίμασες κάποιο άλλο app για κάμερα?

Την έβαλα λίγο χθες βράδυ και μου φάνηκε πολύ ωραία και καλύτερο ήχο από ultimate aosp

Σου δουλεύει κανονικά το fv video στα 4Κ;εμενα βγάζει μαύρη οθόνη και μετά από λίγο κλείνει.

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα παιδια, ακομη ενας απο το φορουμ του Coolpad!!

Μια συντομη ερωτηση, χρειαζομαι το κινητο για μια θεια μου, υπαρχει δυνατοτητα για ΡΟΜ με Ελληνικα (Miui η κατι τετοιο) και απροβληματιστη για απλη καθημερινη χρηση?

Ευχαριστω.

Μια συντομη ερωτηση, χρειαζομαι το κινητο για μια θεια μου, υπαρχει δυνατοτητα για ΡΟΜ με Ελληνικα (Miui η κατι τετοιο) και απροβληματιστη για απλη καθημερινη χρηση?

Ευχαριστω.

το letv x600 εχεις???...βαλε αυτη που λενε οσοι την εβαλαν οτι παει καλα και δεν βαραει κολληματα,,και εχει καλη διαρκεια μπαταριας....

http://ceceg27.free.fr/LeTV-X600/MIUI7/LETV_X600_MIUI7_5.12.30_vazarg_eu.zip

το letv x600 εχεις???...βαλε αυτη που λενε οσοι την εβαλαν οτι παει καλα και δεν βαραει κολληματα,,και εχει καλη διαρκεια μπαταριας....

http://ceceg27.free.fr/LeTV-X600/MIUI7/LETV_X600_MIUI7_5.12.30_vazarg_eu.zip

εγω την εβαλα και δεν την τρεχει για να την περασει.δεν ξερω γιατι?

Και για οσους οπως και εγω τους μεινει το κινητο στο χερι υστερα απο περασμα λαθους recovery η ρομ,,,η ρωσσικη λυση υπαρχει σε ενα φακελο με ολα μεσα,,κατεβαστε το απο εδω: https://cloud.mail.ru/public/EtfJ/kUjXfextS

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγω την εβαλα και δεν την τρεχει για να την περασει.δεν ξερω γιατι?
χμμ....εκανες ολα τα wipe κανονικα??διαβασες σωστα τις οδηγιες???εβαλες custom recovery??εγω δεν την εχω περασει αυτη ακομα και δεν ξερω να σου πω με σιγουρια...

Ευχαριστω.

Αν θέλεις μια απλή ρομ για καθημερινή χρήση βάλε την aosp ultimate που έχει ελληνικά και είναι απροβληματιστη και λιτή. Εγώ την miui έχω που είναι τοπ, αλλά όπως όλες οι miui έχει πιο περίπλοκο μενου

Και για οσους οπως και εγω τους μεινει το κινητο στο χερι υστερα απο περασμα λαθους recovery η ρομ,,,η ρωσσικη λυση υπαρχει σε ενα φακελο με ολα μεσα,,κατεβαστε το απο εδω: https://cloud.mail.ru/public/EtfJ/kUjXfextS

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

χμμ....εκανες ολα τα wipe κανονικα??διαβασες σωστα τις οδηγιες???εβαλες custom recovery??εγω δεν την εχω περασει αυτη ακομα και δεν ξερω να σου πω με σιγουρια...

εχω το recovery το κινεζικο δεν θυμαμαι ποια εκδοση.θελει καποια συγκεκριμενη?μπαινω σβυνω την παλια και παταω να περασω την καινουργια και δεν δειχνει να την περναει και κολαει εκει.την περναω οπως περναω και του ιταλου.τη πρεπει να κανω?

εχω το recovery το κινεζικο δεν θυμαμαι ποια εκδοση.θελει καποια συγκεκριμενη?μπαινω σβυνω την παλια και παταω να περασω την καινουργια και δεν δειχνει να την περναει και κολαει εκει.την περναω οπως περναω και του ιταλου.τη πρεπει να κανω?
αντικατεστησε το recovery με αυτο TWRP_LeTV_x600_2_8_6_0_Material_r2 ψαχτο στο google μονο το recovery ομως τιποτα αλλο

Μολις το πηρα απο Geekbuying στα 170ε! Οποτε περναω TWRP, wipes κ φλασαρω ΡΟΜ της επιλογης μου, σωστα?!

Κοίτα πρώτα ποιά ρομ έχεις, αν έχεις την 7s από BB72 άστην. Αλλιώς ναι,κανονικά.

Πιστευω οτι η lg camera με το mod δινει μεγαλυτερα αρχεια αρχεια απο την fv camera.ποιοτητα μου φαινεται παραπλησια και στις 2,χωρις να γνωριζω αρκετα απο φωτο.

η cinema fv οταν επιλεγεις βιντεο 4κ κανει force close.

οσοι θελουν να περασουν την lg camera προτεινω να φλασαρουν απο το recovery το ζιπ αρχειο,οχι να περασουν το apk,μετα απο το φλασαρισμα wipe cache,dalvik cache.

εχει συγκεκριμενες ρυθμισεις περασμενες.οταν γραφει αναλυση 6000χ3600 ειστε οκ.

suzukis με εχεις ψησει να δοκιμασω τη miui,αν και απεχθανομαι τις miui!:lol:

αντικατεστησε το recovery με αυτο TWRP_LeTV_x600_2_8_6_0_Material_r2 ψαχτο στο google μονο το recovery ομως τιποτα αλλο

Εδω εισαι: http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x600/473491-letv-one-x600-twrp-rom-bb72-mod.html

Πιστευω οτι η lg camera με το mod δινει μεγαλυτερα αρχεια αρχεια απο την fv camera.ποιοτητα μου φαινεται παραπλησια και στις 2,χωρις να γνωριζω αρκετα απο φωτο.

η cinema fv οταν επιλεγεις βιντεο 4κ κανει force close.

οσοι θελουν να περασουν την lg camera προτεινω να φλασαρουν απο το recovery το ζιπ αρχειο,οχι να περασουν το apk,μετα απο το φλασαρισμα wipe cache,dalvik cache.

εχει συγκεκριμενες ρυθμισεις περασμενες.οταν γραφει αναλυση 6000χ3600 ειστε οκ.

suzukis με εχεις ψησει να δοκιμασω τη miui,αν και απεχθανομαι τις miui!:lol:

Δοκίμασε την. Είναι λίγο πολύπλοκη στο σεταρισμα αλλά αν την φέρεις στα μέτρα σου στις ρυθμίσεις είναι φοβερη

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το κινέζικο twrp recovery?

Δες για αρχή σελίδα 27 ποστ 400

Δοκίμασε την. Είναι λίγο πολύπλοκη στο σεταρισμα αλλά αν την φέρεις στα μέτρα σου στις ρυθμίσεις είναι φοβερη

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το κινέζικο twrp recovery?

Δες για αρχή σελίδα 27 ποστ 400

εγω εχω την 2.8.7.1 κινεζικη και θελω να περασω την 2.8.0.6 νομιζω αγγλικη.δεν καταλαβα πως το εκανε?

στην 9ς (αλλα και στις προηγουμενες) του Ιταλου, στις επαφες--->ολες οι επαφες, μου τις εμφανιζει "μαυρες" και δεν διαβαζονται. Το εχει κανει σε αλλον;

iphone 14 pro

Σχετικά με την fv camera ίσως έχει να κάνει με την έκδοση που έχει ο καθένας. Είχα περάσει την 1.46 γκουχου και όντως έκανε force close. Δοκίμασα την 1.52 γκουχου και παρόλο που την ανοίγει κάπως αργά δουλεύει. Οι υπόλοιπες αναλύσεις δουλεύουν σφαίρα.
Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

Έχεις δοκιμάσει/συγκρίνει με την fv camera???

Η LG του coolpad τραβάει καλύτερες φώτο???

Πάντως το fv videocamera τραβάει και 4Κ βίντεο

Η LG camera με την πατέντα των 21mpx δουλεύει σε όλα τα κινητά με MTK επεξεργαστή

Προφανώς για αυτό δεν δούλεψε στο G3

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να ρωτήσω από θέμα notifications πως πάει???

Viber, email έρχονται κανονικά???

Επίσης αν δεν κάνω λάθος στο letv.re έγραφαν ότι δεν έχει τόσο καλή κάμερα.

Ισχύει? Δοκίμασες κάποιο άλλο app για κάμερα?

Την έβαλα λίγο χθες βράδυ και μου φάνηκε πολύ ωραία και καλύτερο ήχο από ultimate aosp

Ολα κανονικα παιζουν, viber δεν εχω, to whatsapp κανονικα

Καμερα δεν τη χρησιμοποιω πολυ, δεν ξερω να σου πω. 2-3 φωτο για τη δουλεια μου που εβγαλα δεν συναντησα προβλημα ουτε ειδα κακη ποιοτητα.

Απο αυτες που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα η miui vazarg ειναι η καλυτερη συνολικα, αμεσως μετα η ultimate, μετα η massopa και τελος η 7s του ιταλου.

Το εντυπωσιακο ειναι οτι συνολικα και οι 4 αυτες ειναι πολυ καλες ρομ χωρις προβληματα, δεν θα δυσαρεστηθει κανεις απο τη χρηση τους.

Παντως απο ταχυτητα και σπιρταδα του κινητου η ultimate ειναι ενα σκαλι πανω, αλλα με εμφανως πασχουσα καμερα (αν και δεν δοκιμασα καποιο application για να το διορθωσω αυτο)

στην 9ς (αλλα και στις προηγουμενες) του Ιταλου, στις επαφες--->ολες οι επαφες, μου τις εμφανιζει "μαυρες" και δεν διαβαζονται. Το εχει κανει σε αλλον;

εχει μεσα στο μενου αλλον φακελο με της επαφες .αυτο οντως ειναι μαυρο σε ολες

Υπάρχει κάποιος με την 7s να κάνει ένα backup αν έχει την καλοσύνη την stock camera για να την φλασάρω στην 9s?

αρα δεν μπορεις να κανεις αναζητηση στις επαφες??? :wacko:

iphone 14 pro

Ίσως το αρχείο με τα mod που λέει ο Ιταλός διορθώνουν αυτό το πρόβλημα

(Fix Cumulativo R1)