Cats77 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλησπέρα, είμαι λίγο πριν το πάρω & θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Διάβασα εδώ ότι η οθόνη του ψιλοπροεξέχει... οπότε σίγουρα θα χρειαστεί θήκη για προστασία. Τώρα, σε περίπτωση που το πάρω απ' το vickmall, εσείς που ξέρετε, έχει κάποια θήκη πακέτο με την αγορά που να προστατεύει την οθόνη; Συνολικά, όχι μόνο ως επιφάνεια... Γενικά, ως αγορά με θήκη (δώρο), ποια θήκη να έχω το νου μου να έχει; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης -αν & κάτι μου λέει πως θα ξαναρωτήσω περί αυτού- αν τελικά το πάρω από vickmall, ποια rom να ζητήσω; Διάβασα ότι μάλλον η 7 είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής (εκτός & αν δοκιμαστεί, ώσπου να το αγοράσω, η 9 & πάρει τα πρωτεία), αλλά δεν θυμάμαι ποια έκδοση της 7... :O Παράθεση Letv x600 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Έχει θήκες και tempered glass,όχι τέλειας ποιότητας είναι ή αλήθεια,αλλά ζητά τα σε ένα μύνημα καλού κακού...ζητά την 7s εγώ με αυτήν εμεινα υπέρ ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_19 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Καλησπέρα παλικάρια έχω κ γω το letv. Πολύ καλή συσκευή. Θα ηθελα να ρωτησω κάτι. Έχω την 6s του ιταλού. Ποια είναι ποιο καλή έκδοση να περάσω αυτή την στιγμή; Κ αν την κατεβαζω παταω σε recovery mode κ κάνω μόνο install στην έκδοση που θα κατεβαζω; Ή θα χρειαστεί κ τίποτα άλλο να κάνω; Ευχαριστώ. Κ κάτι άλλο εκτός από έξω που μπορώ να βρω μια καλή θηκη χωρίς να το κάνει τεράστιο κ ένα temperred glass; Ευχαριστώ. Συγνώμη αν κουρασα. Καμία απάντηση; παιδια καμια βοηθεια σας παρακαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Απέκτησα το τηλέφωνο από φίλο που θέλει να πάει στο Χ800. Είναι από τα καλύτερα κινητά που έχουν πέσει στα χέρια μου. Ο φίλος,του είχε περάσει την 7s του Ιταλού και το τηλέφωνο πάει σφαίρα. Από ότι είδα η 7s βασίζεται στο android 5.0.2.και το λειτουργικό της είναι 32bit.(τουλάχιστον αυτό μου έγραφε το antutu που έτρεξα.Σκορ 51900) Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει ρομ βασισμένη στο android 5.1 και το λειτουργικότης να είναι 64 bit. Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 καλημερα τα themes που εχει η 9s δουλευουν?εχω κατεβασει καποια απο αυτα που εχει αλλα που τα αποθηκευει?και πως αλλαζουν? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 δοκιμασες με αλλη εκδοση του τιτανιουμ? Δυο διαφορετικές έχω, και οι 2 δουλεύουν σωστά σε όλες τις ρομ εκτός της miui Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michsof Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Απέκτησα το τηλέφωνο από φίλο που θέλει να πάει στο Χ800. Είναι από τα καλύτερα κινητά που έχουν πέσει στα χέρια μου. Ο φίλος,του είχε περάσει την 7s του Ιταλού και το τηλέφωνο πάει σφαίρα. Από ότι είδα η 7s βασίζεται στο android 5.0.2.και το λειτουργικό της είναι 32bit.(τουλάχιστον αυτό μου έγραφε το antutu που έτρεξα.Σκορ 51900) Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει ρομ βασισμένη στο android 5.1 και το λειτουργικότης να είναι 64 bit. Όχι . Αυτή που φοράει είναι η καλύτερη rom μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παιδιά έχω κατεβάσει και τον Zen και τον Nova launcher αλλά κάθε φορά που πατάω "clean now" στον task manager της συσκευής κάνει restart και ο launcher μαζί με το κλείσιμο των ανοιχτών εφαρμογών. Πως μπορώ να το αποφύγω αυτό? Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Όχι . Αυτή που φοράει είναι η καλύτερη rom μέχρι στιγμής. εγω τρεχω την 9s με nova lancher και παει σφαιρα δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παιδιά έχω κατεβάσει και τον Zen και τον Nova launcher αλλά κάθε φορά που πατάω "clean now" στον task manager της συσκευής κάνει restart και ο launcher μαζί με το κλείσιμο των ανοιχτών εφαρμογών. Πως μπορώ να το αποφύγω αυτό? εχεις βαλει σαν επιλογη default στην αρχικη οθονη ενα απο τους δυο εκκινητες? πχ αν πας στο μενου του νοβα πανω ψηλα σου λεει ορισμος ως προεπιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 εχεις βαλει σαν επιλογη default στην αρχικη οθονη ενα απο τους δυο εκκινητες? πχ αν πας στο μενου του νοβα πανω ψηλα σου λεει ορισμος ως προεπιλογη στην 7s δεν λειτουργεί Nova εχει προβλημα μονο στην 9s λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Ναι τον έχω βάλει σαν προεπιλογή. Προς το παρόν δεν μου το ξαναέκανε. Τι δεν λειτουργεί ακριβώς στον NOVA στην 7s? Για παράδειγμα, στον LINE Launcher δεν λειτουργεί το background (μόνιμα μαύρο). Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Ναι τον έχω βάλει σαν προεπιλογή. Προς το παρόν δεν μου το ξαναέκανε. Τι δεν λειτουργεί ακριβώς στον NOVA στην 7s? Για παράδειγμα, στον LINE Launcher δεν λειτουργεί το background (μόνιμα μαύρο). Μια χαρά δουλεύει ο Nova και στην 7ς Ξέρει κανείς γιατί στην 9ς ανεξαρτήτως από ποια εφαρμογή έχω ειδοποίηση στο status bar δεν βγάζει το εικονίδιο της κάθε εφαρμογής αλλά έναν κύκλο με τελιτσες μέσα; Edited January 16, 2016 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Ναι τον έχω βάλει σαν προεπιλογή. Προς το παρόν δεν μου το ξαναέκανε. Τι δεν λειτουργεί ακριβώς στον NOVA στην 7s? Για παράδειγμα, στον LINE Launcher δεν λειτουργεί το background (μόνιμα μαύρο). δεν ξερω τι αυμβατοτητες εχει στην 7s,o νοβα και δεν παιζει.στην 9s παντως που εχω τωρα λειτουργει κανονικα χωρις προβληματα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια χαρά δουλεύει ο Nova και στην 7ς Ξέρει κανείς γιατί στην 9ς ανεξαρτήτως από ποια εφαρμογή έχω ειδοποίηση στο status bar δεν βγάζει το εικονίδιο της κάθε εφαρμογής αλλά έναν κύκλο με τελιτσες μέσα; τωρα που το λες το παρατηρησα και γω.στην 7s το εκανε?δεν θυμαμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 δεν ξερω τι αυμβατοτητες εχει στην 7s,o νοβα και δεν παιζει.στην 9s παντως που εχω τωρα λειτουργει κανονικα χωρις προβληματα για την 7s και τον Nova δεν το λεω εγω αλλα αυτος που εφτιαξε την ROM Incompatibilità: - Nova Launcher - Opera Browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 για την 7s και τον Nova δεν το λεω εγω αλλα αυτος που εφτιαξε την ROM Incompatibilità: - Nova Launcher - Opera Browser Έχει ανααναφερθεί και παλιότερα ότι δεν δουλεύει και όντως κάποιες εκδόσεις δεν δουλεύουν και κρασσαρει η εφαρμογή όταν πας να μπεις στις ρυθμίσεις του νοβα. Εγώ τον έχω δουλέψει όμως κανονικά και χωρίς πρόβλημα και στην 7ς με συγκεκριμένη εκδοση Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 για την 7s και τον Nova δεν το λεω εγω αλλα αυτος που εφτιαξε την ROM Incompatibilità: - Nova Launcher - Opera Browser με την 7s η αληθεια ειναι δεν ασχοληθηκα πολυ,την κρατησα για 4 ημερες στην αρχη και μετα περαα aosp masoppa και τωρα εδω και 1 εβδομαδα εχω την 9s που ολα παιζουν καλα προς το παρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 με την 7s η αληθεια ειναι δεν ασχοληθηκα πολυ,την κρατησα για 4 ημερες στην αρχη και μετα περαα aosp masoppa και τωρα εδω και 1 εβδομαδα εχω την 9s που ολα παιζουν καλα προς το παρον από τα σχολια των ιταλων που διαβαζω δεν εχουν προβληματα με την 9s μια χαρα λειτουργει. Τωρα να κανει και καφε πιθανα να μην κανει αλλα λιγο το κακο :p Μην το πολυψαχνετε γιατι θα σας τρελλανει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 από τα σχολια των ιταλων που διαβαζω δεν εχουν προβληματα με την 9s μια χαρα λειτουργει. Τωρα να κανει και καφε πιθανα να μην κανει αλλα λιγο το κακο :p Μην το πολυψαχνετε γιατι θα σας τρελλανει :lol: Ειναι μια ασθενεια που ονομαζεται μανια φλασαρισματος:lol: Αν την εχεις παντα θα υπαρχει ενας λογος για να φλασαρεις μια νεα ρομ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Ειναι μια ασθενεια που ονομαζεται μανια φλασαρισματος:lol: Αν την εχεις παντα θα υπαρχει ενας λογος για να φλασαρεις μια νεα ρομ:lol: οκ flashmaniac :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Επειδη εχασα τη semirigid θηκη που ερχεται μαζι με το κινητο, εαν καποιος δεν τη χρησιμοποιει/δεν την χρειαζεται ας μου στειλει ενα πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κακό ήχο στο video? Μιλάω για τα βιντεο που τραβάει η camera,ακούγεται σαν να τερματίζει και να τρεμοπαίζει σε διάφορους ήχους. Επίσης πολλοί μου έχουν παραπονεθεί ότι σε κλήση είναι σαν να ακούγομαι από πηγάδι...παίζει κάμια ρύθμιση του μικροφώνου που μου διαφεύγει? (Είναι στην 7s) Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κακό ήχο στο video? Μιλάω για τα βιντεο που τραβάει η camera,ακούγεται σαν να τερματίζει και να τρεμοπαίζει σε διάφορους ήχους. Επίσης πολλοί μου έχουν παραπονεθεί ότι σε κλήση είναι σαν να ακούγομαι από πηγάδι...παίζει κάμια ρύθμιση του μικροφώνου που μου διαφεύγει? (Είναι στην 7s) Μήπως φταίει η θήκη??? Συμβαίνει καμια φορά, όσο κ αν ακούγεται κουλό.:) Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Μήπως φταίει η θήκη??? Συμβαίνει καμια φορά, όσο κ αν ακούγεται κουλό.:) Μπα, είναι η θήκη που ήρθε μαζί με το κινητό, είναι εντελώς ανοιχτή από κάτω. Πιστεύω είναι κάποιο θέμα με το μικρόφωνο... Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 παιδια εχω το εξης προβλημα ..εβαλα ξεκλειδωμα με μοτιβο και πλεον δε βγαινει πρεπει να βαλω οπωσδηποτε καποιο κλειδωμα με μοτιβο η κωδικο δεν δεχεται να επιλεξω κανενα λεει λογω διαπιστευτηριων διαχειριστη και πολιτικης κρυπτογραφησης. τι τρεχει? το εγραψα και προχθες αν ξερει κανεις κατι να βοηθησειι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts