fatsionas Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) καλυτερη rom του ιταλου απο μερια μπαταριας πια ειναι παιδια?δηλαδη η 7ς η 8ς η 9ς? καποιος? καποια απαντηση? Edited January 8, 2016 by fatsionas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλημέρα. Είχα αναφέρει πριν από 2-3 μέρες για ένα πρόβλημα που είχα με τις εξερχόμενες κλήσεις που τερματιζονται μετά από κάποια δευτερόλεπτα αφότου ξεκινήσει η συνομιλία. Ξαναφλασαρα την ρομ αλλα πάλι τα ίδια. Αυτο που παρατήρησα είναι ότι πριν τερματιστεί η κλήση μπαίνει για 2 δευτερόλεπτα στην αναμονή και μετά τερματιζεται.ολα αυτά γίνονται μόνο όταν κάνω εγώ κλήση και όχι όταν δέχομαι. Επίσης η μπαταρία πέφτει από το 15 στο 5 ακαριαία και αμέσως μετά στο 1%.ολα αυτά με την massopa. Καμία βοήθεια κανείς; Δε λεει να σε αφησει ησυχο!δοκιμασε μια αλλη ρομ πχ την aosp ultimate να δεις αν στο ξανακανει.με την official στο εκανε? Aν δε στο κανει με αλλες ρομ τοτε το δικο σου εχει αλλεργια στη massopa:) Αν στο κανει ξερεις ποιος ειναι ο ενοχος(twrp) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 παιδια για αναβαθμιση απο 5s σε 7s η 9s περα απο τα βηματα της σελιδας 50 χρειαζεται κατι αλλο? επιεικια στους αμαθους:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) παιδια για αναβαθμιση απο 5s σε 7s η 9s περα απο τα βηματα της σελιδας 50 χρειαζεται κατι αλλο? επιεικια στους αμαθους:p πιστευω εισαι ηδη ρουτ και εχεις το twrp. κατεβαζεις τη ρομ την αντιγραφεις στο τηλ ,μπαινεις recovery,wipe-->advanced-->τσεκαρεις τα cache/dalvik/system αν δεν εχεις αρχεια οπως πχ φωτογραφιες ,βιντεο κτλ τσεκαρεις και το data μετα πας install και εγκαθιστας την ρομ παρε και ενα backup να βρισκεται ωστε αν δεν παει κατι καλα να επιστρεψεις Edited January 8, 2016 by ane1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Παιδιά επειδή ασχολούμαι με την φωτογραφία και δεν μπορώ να βρω καμία εφαρμογή IR remote που να δουλεύει στο κινητό μας, ξέρει κανείς καμία? Τη χρειάζομαι για λήψεις φωτο σε nikon. Επίσης, αξίζει η 9s (είμαι στην 7s)? Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Παιδιά επειδή ασχολούμαι με την φωτογραφία και δεν μπορώ να βρω καμία εφαρμογή IR remote που να δουλεύει στο κινητό μας, ξέρει κανείς καμία? Τη χρειάζομαι για λήψεις φωτο σε nikon. Επίσης, αξίζει η 9s (είμαι στην 7s)? smart IR remote crackarismeno Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 smart IR remote crackarismeno To δοκίμασα και αυτό φίλε αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να προσθέσω κάτι μου βγάζει "ERROR Your device does note have InfraRed Blaster or your manufacturer does not allow Smart Remote to use it" Είμαι με την 7s,root. Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX19 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Τελικά το πρόβλημα μου ήταν ότι δεν είχε imei το κινητό βρήκα το ένα το άλλο πως μπορώ να το βρω; Παράθεση ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Τελικά το πρόβλημα μου ήταν ότι δεν είχε imei το κινητό βρήκα το ένα το άλλο πως μπορώ να το βρω; βαζεις το ιδιο imei ακολουθωντας τα βηματα του video μετα παιρνεις ενα imei backup μεσω mobileuncle tools και οποτε ξαναεμφανιστει το προβλημα με χαμενα imei το κανεις restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Δε λεει να σε αφησει ησυχο!δοκιμασε μια αλλη ρομ πχ την aosp ultimate να δεις αν στο ξανακανει.με την official στο εκανε? Aν δε στο κανει με αλλες ρομ τοτε το δικο σου εχει αλλεργια στη massopa:) Αν στο κανει ξερεις ποιος ειναι ο ενοχος(twrp) Τελικά επικοινώνησα με Vodafone, μου έκαναν μια επαναφορά της σύνδεσης μου, μου είπαν και πως να απενεργοποιήσω την αναμονή κλήσεων και όλα οκ(για την ώρα,).το πρόβλημα της μπαταρίας μετά το καλιμπραρισμα που έκανα και κάποιες φορτίσεις που θα γίνουν ελπίζω να λυθεί και αυτό Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 παιδιά να πάρω αυτό ή το redmi note 2? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Αν εχεις όρεξη να ασχοληθείς τοτε παρτο, εχει κορυφαια ποιότητα. Αν δεν εχεις όρεξη πάρε το xiaomi που εχει Ελληνική υποστήριξη. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Νομίζω ότι το HonorBuy το έβγαλε σε πολύ καλή πσροσφορά, στα 150$: http://www.honorbuy.com/58-letv-le-one-smartphone.html Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 καλημερα κιολας.συγνωμη που ξαναρωταω αλλα καποιος να μου πει πια rom απο του ιταλου ειναι η καλυτερη σε μπαταρια???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Ή καλύτερη διάρκεια μπαταρίας μόνο με aosp Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 αυτο το ξερω για την aosp αλλα απο του ιταλου δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη απο τις 3 που εχει βγαλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Καλημερα παιδια μετα απο αναβαθμιση σε 9s συμφωνα με τη σελιδα 50 δεν εμφανιζει την ελληνικη γλωσσα. Εχει μονο αγγλικα και κινεζικα. Προσπαθωντας να περασω κατι σε πατσακι για ελληνικα εμφανιζει signature error. Γνωριζει κανεις πως μπορω να περασω ελληνικα η αν υπαρχει καποιος ευκολος τροπος για ρουτ; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Καλύτερη είναι για μένα η 7s σε μπαταρία...το setup είναι αγγλοκινεζικο...στις γλώσσες έχει ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 αυτο το ξερω για την aosp αλλα απο του ιταλου δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη απο τις 3 που εχει βγαλει? Προσωπικα θεωρω την 9s / 7s ισαξιες Εαν θα αποφυγεις καποια ειναι η 8s κατα τη δικη μου παντα αποψη. Η 9s συμφωνα με την εταιρεια εχει βελτιωμενη την καμερα λιγο, το οποιο δεν μπορω να στο επιβεβαιωσω γιατι δεν βγαζω και πολλες φωτο με το κινητο. Παντως κατι αρνητικο στην 9s σε σχεση με την 7s, εγω δεν εχω δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 εγω παντος που εβαλα την 9ς η μπαταρια επεφτε και σε σταντ μπαι πολυ γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 ki εγω την μαμισια 9s το εχω αλλα η μπαταρια κραταει ανετα μονο αν εχεις κλειστο wifi kai data όταν είναι αναμονη ,αλλιως τρωει 15% με 20% την ωρα περιπου από ότι εχω δει ειτε παιζεις ειτε όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 9s σε συγκριση με 7s στο θεμα μπαταριας ειναι χειροτερη,συμφωνω με τα παιδια απο πανω. θα την παρακολουθησω τις επομενες μερες με το wakelock detector για να δω τι μπορει να φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Έβαλα και γω την 9ς και είναι μια χαρά και από μπαταρία και από όλα ... σε σταντ μπάι, χωρίς δεδομένα, τρεις ώρες τώρα δεν έπεσε σχεδόν καθόλου ... παίρνει κανονικά και τον nova και είναι τζετ ... λίγο μου τα χάλασε η εφαρμογή για μηνύματα, που κόλλησε και δεν ξεκόλλαγε με τίποτε ... την ξεφορτώθηκα και έβαλα μια άλλη αντίστοιχη εφαρμογή με καλή βαθμολογία στο google play και ησύχασα ... όλα μου φαίνονται μια χαρά και το τηλεφωνάκι είναι πολύ καλύτερο από ένα S4 που έχω ... Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Προσωπικα θεωρω την 9s / 7s ισαξιες Εαν θα αποφυγεις καποια ειναι η 8s κατα τη δικη μου παντα αποψη. Η 9s συμφωνα με την εταιρεια εχει βελτιωμενη την καμερα λιγο, το οποιο δεν μπορω να στο επιβεβαιωσω γιατι δεν βγαζω και πολλες φωτο με το κινητο. Παντως κατι αρνητικο στην 9s σε σχεση με την 7s, εγω δεν εχω δει. Η 6s ηταν η ανωτερη σε μπαταρια.... 4,5 ωρες οθονη σε 4g. χωρις wifi. βεβαια πλεον ειναι παλια... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Καλησπέρα παλικάρια και καλή χρονιά! Σκέφτομαι να πάρω τη συσκευή, είναι ότι πιο ολοκληρωμένο σε hardware specs και design στην τιμή αυτή. Είχα πάρει πριν κανα 2 μήνες το redmi note 2 prime αλλά το letv x600 είναι ανώτερο σε όλα τα παραπάνω από το xiaomi (για το software του letv δεν μπορώ να σχηματίσω άποψη πριν το δουλέψω). Διάβασα κάποιες από τις τελευταίες σελίδες και βλέπω ότι υπάρχει υποστήριξη με custom rom για τη συσκευή. Το ερώτημά μου είναι εάν υπάρχει υποστήριξη με stock unrooted rom lollipop γιατί χρησιμοποιώ εφαρμογές (πχ. otetv on the go) που δεν παίζουν σε rooted rom. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts