Jump to content

LeTV Le One (X600)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλυτερη rom του ιταλου απο μερια μπαταριας πια ειναι παιδια?δηλαδη η 7ς η 8ς η 9ς? καποιος? καποια απαντηση? Edited by fatsionas

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Είχα αναφέρει πριν από 2-3 μέρες για ένα πρόβλημα που είχα με τις εξερχόμενες κλήσεις που τερματιζονται μετά από κάποια δευτερόλεπτα αφότου ξεκινήσει η συνομιλία. Ξαναφλασαρα την ρομ αλλα πάλι τα ίδια. Αυτο που παρατήρησα είναι ότι πριν τερματιστεί η κλήση μπαίνει για 2 δευτερόλεπτα στην αναμονή και μετά τερματιζεται.ολα αυτά γίνονται μόνο όταν κάνω εγώ κλήση και όχι όταν δέχομαι. Επίσης η μπαταρία πέφτει από το 15 στο 5 ακαριαία και αμέσως μετά στο 1%.ολα αυτά με την massopa. Καμία βοήθεια κανείς;

Δε λεει να σε αφησει ησυχο!δοκιμασε μια αλλη ρομ πχ την aosp ultimate να δεις αν στο ξανακανει.με την official στο εκανε?

Aν δε στο κανει με αλλες ρομ τοτε το δικο σου εχει αλλεργια στη massopa:)

Αν στο κανει ξερεις ποιος ειναι ο ενοχος(twrp)

παιδια για αναβαθμιση απο 5s σε 7s η 9s περα απο τα βηματα της σελιδας 50 χρειαζεται κατι αλλο? επιεικια στους αμαθους:p

παιδια για αναβαθμιση απο 5s σε 7s η 9s περα απο τα βηματα της σελιδας 50 χρειαζεται κατι αλλο? επιεικια στους αμαθους:p

πιστευω εισαι ηδη ρουτ και εχεις το twrp.

κατεβαζεις τη ρομ την αντιγραφεις στο τηλ ,μπαινεις recovery,wipe-->advanced-->τσεκαρεις τα cache/dalvik/system αν δεν εχεις αρχεια οπως πχ φωτογραφιες ,βιντεο κτλ τσεκαρεις και το data

μετα πας install και εγκαθιστας την ρομ

παρε και ενα backup να βρισκεται ωστε αν δεν παει κατι καλα να επιστρεψεις

Edited by ane1989

Παιδιά επειδή ασχολούμαι με την φωτογραφία και δεν μπορώ να βρω καμία εφαρμογή IR remote που να δουλεύει στο κινητό μας, ξέρει κανείς καμία? Τη χρειάζομαι για λήψεις φωτο σε nikon. Επίσης, αξίζει η 9s (είμαι στην 7s)?

Παιδιά επειδή ασχολούμαι με την φωτογραφία και δεν μπορώ να βρω καμία εφαρμογή IR remote που να δουλεύει στο κινητό μας, ξέρει κανείς καμία? Τη χρειάζομαι για λήψεις φωτο σε nikon. Επίσης, αξίζει η 9s (είμαι στην 7s)?

smart IR remote crackarismeno

Apple :rocket:

smart IR remote crackarismeno

To δοκίμασα και αυτό φίλε αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να προσθέσω κάτι μου βγάζει

"ERROR

Your device does note have InfraRed Blaster or your manufacturer does not allow Smart Remote to use it"

Είμαι με την 7s,root.

Τελικά το πρόβλημα μου ήταν ότι δεν είχε imei το κινητό βρήκα το ένα το άλλο πως μπορώ να το βρω;
ΕΛΛΑΣ

Τελικά το πρόβλημα μου ήταν ότι δεν είχε imei το κινητό βρήκα το ένα το άλλο πως μπορώ να το βρω;

βαζεις το ιδιο imei ακολουθωντας τα βηματα του video

μετα παιρνεις ενα imei backup μεσω mobileuncle tools και οποτε ξαναεμφανιστει το προβλημα με χαμενα imei το κανεις restore

Δε λεει να σε αφησει ησυχο!δοκιμασε μια αλλη ρομ πχ την aosp ultimate να δεις αν στο ξανακανει.με την official στο εκανε?

Aν δε στο κανει με αλλες ρομ τοτε το δικο σου εχει αλλεργια στη massopa:)

Αν στο κανει ξερεις ποιος ειναι ο ενοχος(twrp)

Τελικά επικοινώνησα με Vodafone, μου έκαναν μια επαναφορά της σύνδεσης μου, μου είπαν και πως να απενεργοποιήσω την αναμονή κλήσεων και όλα οκ(για την ώρα,).το πρόβλημα της μπαταρίας μετά το καλιμπραρισμα που έκανα και κάποιες φορτίσεις που θα γίνουν ελπίζω να λυθεί και αυτό

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Αν εχεις όρεξη να ασχοληθείς τοτε παρτο, εχει κορυφαια ποιότητα.

Αν δεν εχεις όρεξη πάρε το xiaomi που εχει Ελληνική υποστήριξη.

Νομίζω ότι το HonorBuy το έβγαλε σε πολύ καλή πσροσφορά, στα 150$: http://www.honorbuy.com/58-letv-le-one-smartphone.html

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Καλημερα παιδια μετα απο αναβαθμιση σε 9s συμφωνα με τη σελιδα 50 δεν εμφανιζει την ελληνικη γλωσσα. Εχει μονο αγγλικα και κινεζικα. Προσπαθωντας να περασω κατι σε πατσακι για ελληνικα εμφανιζει signature error. Γνωριζει κανεις πως μπορω να περασω ελληνικα η αν υπαρχει καποιος ευκολος τροπος για ρουτ; ευχαριστω

Καλύτερη είναι για μένα η 7s σε μπαταρία...το setup είναι αγγλοκινεζικο...στις γλώσσες έχει ελληνικα

αυτο το ξερω για την aosp αλλα απο του ιταλου δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη απο τις 3 που εχει βγαλει?

Προσωπικα θεωρω την 9s / 7s ισαξιες

Εαν θα αποφυγεις καποια ειναι η 8s κατα τη δικη μου παντα αποψη.

Η 9s συμφωνα με την εταιρεια εχει βελτιωμενη την καμερα λιγο, το οποιο δεν μπορω να στο επιβεβαιωσω γιατι δεν βγαζω και πολλες φωτο με το κινητο. Παντως κατι αρνητικο στην 9s σε σχεση με την 7s, εγω δεν εχω δει.

ki εγω την μαμισια 9s το εχω αλλα η μπαταρια κραταει ανετα μονο αν εχεις κλειστο wifi kai data όταν είναι αναμονη ,αλλιως τρωει 15% με 20% την ωρα περιπου από ότι εχω δει ειτε παιζεις ειτε όχι

9s σε συγκριση με 7s στο θεμα μπαταριας ειναι χειροτερη,συμφωνω με τα παιδια απο πανω.

θα την παρακολουθησω τις επομενες μερες με το wakelock detector για να δω τι μπορει να φταιει

Έβαλα και γω την 9ς και είναι μια χαρά και από μπαταρία και από όλα ... σε σταντ μπάι, χωρίς δεδομένα, τρεις ώρες τώρα δεν έπεσε σχεδόν καθόλου ... παίρνει κανονικά και τον nova και είναι τζετ ... λίγο μου τα χάλασε η εφαρμογή για μηνύματα, που κόλλησε και δεν ξεκόλλαγε με τίποτε ... την ξεφορτώθηκα και έβαλα μια άλλη αντίστοιχη εφαρμογή με καλή βαθμολογία στο google play και ησύχασα ... όλα μου φαίνονται μια χαρά και το τηλεφωνάκι είναι πολύ καλύτερο από ένα S4 που έχω ...
Sammy S9+

Προσωπικα θεωρω την 9s / 7s ισαξιες

Εαν θα αποφυγεις καποια ειναι η 8s κατα τη δικη μου παντα αποψη.

Η 9s συμφωνα με την εταιρεια εχει βελτιωμενη την καμερα λιγο, το οποιο δεν μπορω να στο επιβεβαιωσω γιατι δεν βγαζω και πολλες φωτο με το κινητο. Παντως κατι αρνητικο στην 9s σε σχεση με την 7s, εγω δεν εχω δει.

Η 6s ηταν η ανωτερη σε μπαταρια....

4,5 ωρες οθονη σε 4g. χωρις wifi.

βεβαια πλεον ειναι παλια...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Καλησπέρα παλικάρια και καλή χρονιά! Σκέφτομαι να πάρω τη συσκευή, είναι ότι πιο ολοκληρωμένο σε hardware specs και design στην τιμή αυτή. Είχα πάρει πριν κανα 2 μήνες το redmi note 2 prime αλλά το letv x600 είναι ανώτερο σε όλα τα παραπάνω από το xiaomi (για το software του letv δεν μπορώ να σχηματίσω άποψη πριν το δουλέψω). Διάβασα κάποιες από τις τελευταίες σελίδες και βλέπω ότι υπάρχει υποστήριξη με custom rom για τη συσκευή. Το ερώτημά μου είναι εάν υπάρχει υποστήριξη με stock unrooted rom lollipop γιατί χρησιμοποιώ εφαρμογές (πχ. otetv on the go) που δεν παίζουν σε rooted rom. Ευχαριστώ