Jump to content

LeTV Le One (X600)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ενταξει ευχαριστω φιλε παρεισακτε ,

διαβασα όλα τα ποστ από την αρχη και θα το παω σε γνωστο τεχνιτη να το φιαξουμε οτα νερθε ι

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μια διευκρινηση προς τους κατοχους,

στο Kimovil βγαζει το 16gb χρονισμενο στα 2,0ghz κ 42k antutu

ενω 32gb το δινει χρονισμενο στα 2,2ghz k 52k antutu

στο vickmall που το εχουν παρει οι περισσοτεροι το δινει στα 2.0ghz κ 32gb μπορειτε να το επιβεβαιωσετε?

οσοι το εχετε στα χερια σας μπορειτε να κανετε ενα τσεκ μνημη κ χρονισμο?

*διαβασα ολο το νημα αλλα δε βρηκα κατι σχετικα, αν εχει απαντηθει θα δεχομουνα μια υποδειξη

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο. -------Oscar Wilde

μια διευκρινηση προς τους κατοχους,

στο Kimovil βγαζει το 16gb χρονισμενο στα 2,0ghz κ 42k antutu

ενω 32gb το δινει χρονισμενο στα 2,2ghz k 52k antutu

στο vickmall που το εχουν παρει οι περισσοτεροι το δινει στα 2.0ghz κ 32gb μπορειτε να το επιβεβαιωσετε?

οσοι το εχετε στα χερια σας μπορειτε να κανετε ενα τσεκ μνημη κ χρονισμο?

*διαβασα ολο το νημα αλλα δε βρηκα κατι σχετικα, αν εχει απαντηθει θα δεχομουνα μια υποδειξη

η γνώμη μου είναι ότι το kimovil ώρες ώρες είναι γιαα..... αλλά εξακολουθείτε να του δίνετε πολύ σημασία :)

2.0 είναι το 1

2.2 είναι το 1s

και λογικά δεν υπάρχει άλλη διαφορά σε 16/32 του 1 εκτός αν έχει βγει αναβαθμισμένη εκδοχή του ίδιου κινητού

η γνώμη μου είναι ότι το kimovil ώρες ώρες είναι γιαα..... αλλά εξακολουθείτε να του δίνετε πολύ σημασία :)

2.0 είναι το 1

2.2 είναι το 1s

και λογικά δεν υπάρχει άλλη διαφορά σε 16/32 του 1 εκτός αν έχει βγει αναβαθμισμένη εκδοχή του ίδιου κινητού

εχεις δικιο για το Kimovil αλλα ειναι ενα μερος που τα εχει ολα μαζεμενα κ ειναι ευχρηστο.

το 1s ειναι σε pre order, σωστα?

αρα αυτο που εχουν παρει ολοι ειναι το 1, στα 2,0ghz

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο. -------Oscar Wilde

Καλησπέρα σε όλους. Έχω βάλει την 7 (με την πολύτιμη βοήθειά σας για μας τους αρχάριους) αλλά έχω πρόβλημα με τη διαχείριση των επαφών. Επίσης σε κάποια μενού εμφανίζονται κινέζικα. Είναι νορμάλ ή να την ξαναπεράσω;

Υπάρχει σταθερή aosp τύπου ρομ ?

Μια εχω βρει xda...http://forum.xda-developers.com/android/general/rom-letv-x600-ultimate-aosp-rom-t3217135

καλησπερα για να καταλαβω γιατι δεν ειμαι κ γνωστης.....διαβαζω οτι πρεπει ν περασουμε κατι για να υποστηριζει ελληνικα?και ειναι ευκολο να το κανεις καποιος που δεν ξερει πολλα?

Πριν λίγες μέρες αγόρασα το letv x600 από κίνα .. δουλεύει τέλεια ,εκτός από το μικρόφωνο .. οταν μιλάω ακούγομαι λες και ειμαι πολυ μακριά απο το τηλ και ακούγομαι πολυ σιγά (τουλάχιστον ετσι μου λενε).. Αλλα οταν ανοίγω την ανοικτή ακρόαση με ακουν κανονικά .. προσπάθησα να το αλλάξω μέσω mobileuncle tool μιας και ειναι rootαρισμενο αλλα τπτ.. (

) η ηχογράφηση και ενα mictester που κατέβασα δουλεύουν κανονικά . οπότε υποθέτω οτι το μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά και υπάρχει πρόβλημα στο software.. δεν εχω αλλαξει κατι στο κινητό εκτός το twrp το οποίο ηταν στα κινέζικα.. αν το εχει αγοράσει κάποιος άλλος θελω να ξερω αν αντιμετώπισε το ιδιο πρόβλημα και αν ναι πως το έλυσε (ειναι η πρωτη φορα που γράφω και θα χαρώ πολυ να ακούσω την γνώμη σας)

ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

Την έχει δοκιμάσει κανείς?

την εχω δοκιμασει,καλη ομορφη γρηγορη.

υπαρχει ομως και αλλη μια!

http://www.movilesdualsim.com/tema/rom-letv-x600-aosp-massopa-by-maxteam_v1.116768/

σε αυτην δεν παιζει η ανοικτη ακροαση αλλα ειναι τοσο καλη που θα το αφησω σε αυτην.

ενδεχεται να ειναι και η καλυτερη rom που υπαρχει για το κινητο μας.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

παιδια βοηθεια!!! μάλλον κόλλησα ιο. Οταν κλειδώνω το κινητό με το πλαινό κουμπί και το ξεκλειδώνω μετά μου ανοίγει τον broswer και μου βγαζει οτι και καλά κέρδισα ενα Iphone. Κατέβασα το Avast αλλα τίποτα. Έσβησα το broswer πάλι τίποτα. τι να κανω?

poli kalo to exo edo kai 1 mina apla ta spaei poiotita kataskeuis kamera othoni apla toubano kai pire ola ta eusima apo katoxous iphone 6 lg g3 samsung s5 kai alla sta lefta tou den exei antipalo me kanoniki xrisi ligo pexnidi poli til kai arketo serfarisma vgazi duo meres fortizi apisteuta grigora kai to vickmall san magazi einai to to top exo parageili sxedon apo ola ta top kinezika site.BUY FROM VICK MALL FAST SHIP 10 DAYS

Παιδια μαζι με το Χ800 παρηγγειλα κ μια θηκη αλουμινιου περιμετρικη,ο κινεζος εστειλε λαθος απο Χ600 αν τη θελει καποιος ΠΜ..

μπορείς να μου την δειξεις αν την έχεις ακομα?

Πριν λίγες μέρες αγόρασα το letv x600 από κίνα .. δουλεύει τέλεια ,εκτός από το μικρόφωνο .. οταν μιλάω ακούγομαι λες και ειμαι πολυ μακριά απο το τηλ και ακούγομαι πολυ σιγά (τουλάχιστον ετσι μου λενε).. Αλλα οταν ανοίγω την ανοικτή ακρόαση με ακουν κανονικά .. προσπάθησα να το αλλάξω μέσω mobileuncle tool μιας και ειναι rootαρισμενο αλλα τπτ.. (
) η ηχογράφηση και ενα mictester που κατέβασα δουλεύουν κανονικά . οπότε υποθέτω οτι το μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά και υπάρχει πρόβλημα στο software.. δεν εχω αλλαξει κατι στο κινητό εκτός το twrp το οποίο ηταν στα κινέζικα.. αν το εχει αγοράσει κάποιος άλλος θελω να ξερω αν αντιμετώπισε το ιδιο πρόβλημα και αν ναι πως το έλυσε (ειναι η πρωτη φορα που γράφω και θα χαρώ πολυ να ακούσω την γνώμη σας)

ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

Δοκιμασε μια αλλη rom...θα βρεις στο νημα και τα link και τις οδηγιες

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια βοηθεια!!! μάλλον κόλλησα ιο. Οταν κλειδώνω το κινητό με το πλαινό κουμπί και το ξεκλειδώνω μετά μου ανοίγει τον broswer και μου βγαζει οτι και καλά κέρδισα ενα Iphone. Κατέβασα το Avast αλλα τίποτα. Έσβησα το broswer πάλι τίποτα. τι να κανω?

Ξεκινα και απεγκατεστησε οτι εβαλες τελευταια...δοκιμασε και αλλον launcher

Καλησπέρα ειμαι και εγω νεος κατοχος του κινητου και θα ηθελα να περασω rom. Υπάρχει καποιος χριστιανος να με βοηθησει? Εχω χαθει μεσα σε ολες τις σελιδες για το τι πρεπει να κανω.

Ένας μικρός οδηγός για την εγκατάσταση rom στο LETV 1 ( X600 )

1) Αν το κινητό έχει έρθει με εγκατεστημένη την κινέζικη rom ακολουθούμε τις οδηγίες από εδώ ( περιλαμβάνονται και τα απαραίτητα αρχεία http://www.needrom.com/download/letv-x600-twrpadb-driver-easy-way/ ) για να περάσουμε το TWRP ( recovery ) και το root .

2) Εφόσον έχουμε περάσει το TWRP και το root ή μας έχει έρθει με την ιταλική rom ( εκτός της 7s ) μπορούμε εύκολα να το αναβαθμίσουμε στην 7s .

3) Ανοίγουμε τον διαχειριστή αρχέιων στο κινητό και ψάχνουμε για τον φάκελο TWRP :

3α) Αν δεν υπάρχει ο φάκελος , κλείνουμε το κινητό με το κουμπί power και το ξαναανοίγουμε κρατώντας πατημένα το volume up + power μέχρι να ανοίξει και να βγάλει κινέζικα γράμματα. Το κλείνουμε κρατώντας το power μέχρι να σβήσει ( 10 δευτερά ) .Τώρα αν πάμε στον διαχειριστή αρχείων θα υπάρχει ο φάκελος TWRP .

3β ) Αν υπάρχει ο φάκελος TWRP ακολουθάμε τις οδηγίες του φίλου pik http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6350463#post6350463 από το βήμα 3 .

4 ) Κατεβάζουμε την τελευταία rom του Ιταλού από εδώ http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x600/487479-rom-letv-x600-bb72-basata-su-eui-stock.html και την αντιγράφουμε στο κινητό . Με αυτό τον τρόπο περνάμε και οποιαδήποτε rom θέλουμε.

5) Κλείνουμε το κινητο και το ξανανοίγουμε με πατημένα volume up + power . Το κινητό μπαίνει στο recovery menu. Aν θέλουμε κάνουμε backup . Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά κάνουμε μετά restore απο το ίδιο μενού.

6) Πατάμε wipe>advanced και τσεκάρουμε cache/dalvik/system. Αν τσεκάρουμε και data θα σβήσουν και ότι αρχεία ( βίντεο , μουσική , φωτογραφίες ) έχουμε αποθηκευμένα στο κινητό.

7)Πατάμε install και βρίσκουμε την rom που θέλουμε να περάσουμε . Swipe και αρχίζει η εγκατάσταση . Περιμένουμε να τελειώσει ( μπορεί να πάρει αρκετή ώρα ). Όταν τελειώσει το κινητό θα κάνει επανεκκίνηση ή θα πρέπει να το κάνετε εσείς ( οδηγίες στην οθόνη του κινητού )

9) Μόλις έχετε περάσει την νέα rom ! Το κινητό θα κάνει πάλι λίγη ώρα να ξεκινήσει , είναι φυσιολογικό.

10) Με τον recovery menu μπορούμε να περάσουμε και τα addon του Ιταλού . Τα αντιγράφουμε στο κινητό και πατάμε ΜΟΝΟ install . Δεν χρειάζονται wipes.

Ελπίζω να βοήθησα . Αν έχω κάνει κάποιο λάθος , ας με διορθώσουν οι πιο έμπειροι modders ;)

Y.Γ. Το backup στο βήμα 5 μπορύμε να το μεταφέρουμε στο PC μας για να μην "τρώει " αποθηκευτικό χώρο στο κινητό . Επίσης μπορούμε και να σβήσουμε και το αρχείο της rom ( μετά την εγκαταστασή της :p )

Edited by michsof

http://www.geekbuying.com/item/LeTV-One-Superphone-5-5-inch-FHD-4G-LTE-Android-5-0-3GB-16GB-64-Bit-MTK-helio-X10-Octa-Core-13-0MP-Miracast-OTG---White-344318.html

Λεω να το παρω παιδια απο εδω... Τι λετε;; ειναι καλη επιλογη κινητου και μαγαζιου;

καλημερα λεω να το παρω κι εγω μου αρεσει πολυ,ειμαι κατοχος του doogee 550 ομως επεσε κι εσπασε η οθονη και πιστευω οτι δεν συμφερει να το φτιαξω,85 ευρω βρηκα να το φτιαξω...οποτε λεω να παρω κατι καινουριο. μπορω να το παραγγηλω κανονικα χωρις προβλημα με αυτα που γινονται στην Ελλαδα?Με ποιον τροπο?καρτα,paysafe? ευχαριστω...

Φιλε μου ειδα τα σχολια σου για το τηλεφωνο και "ψηνομαι" και εγω να το παρω. Ή λες να περιμενω το νεο μοντελο Le1s X500;

http://www.geekbuying.com/...te-344318.html

Εχω καποιες αποριες:

Λες οτι φορτιζει γρηγορα. Ποση ωρα;γιατι ΔΕΝ εχει quick charge τεχνολογια

Η καμερα με ενδιαφερει παρα πολυ. Βγαζει οντως ωραιες φωτος και βιντεος;

Λες να ειναι καλυτερο τηλεφωνο απο το xiaomi redmi note 2;

Χρειαζεται να βαλω tempered glass; χρησιμοποιεις αλλη θηκη εκτος αυτης που εχει μεσα στην συσκευασια;

poli kalo to exo edo kai 1 mina apla ta spaei poiotita kataskeuis kamera othoni apla toubano kai pire ola ta eusima apo katoxous iphone 6 lg g3 samsung s5 kai alla sta lefta tou den exei antipalo me kanoniki xrisi ligo pexnidi poli til kai arketo serfarisma vgazi duo meres fortizi apisteuta grigora kai to vickmall san magazi einai to to top exo parageili sxedon apo ola ta top kinezika site.BUY FROM VICK MALL FAST SHIP 10 DAYS

Σκέφτομαι και εγώ να το αγοράσω προερχόμενος από meizu mx3.

2 ερωτήσεις. Το μέγεθος πως είναι? Τσέπη χωράει? Είναι σαν το Meizy m2 note ή μικρότερο? Γιατί το μ2 το είδα στο public και Μ φάνηκε αρκετά μεγάλο.

2) η εταιρεία ασχολείται καθόλου με το software ή αναγκαστικά πρέπει να στραφείς σε εξωτερικές Ρομ?

Σκέφτομαι και εγώ να το αγοράσω προερχόμενος από meizu mx3.

2 ερωτήσεις. Το μέγεθος πως είναι? Τσέπη χωράει? Είναι σαν το Meizy m2 note ή μικρότερο? Γιατί το μ2 το είδα στο public και Μ φάνηκε αρκετά μεγάλο.

2) η εταιρεία ασχολείται καθόλου με το software ή αναγκαστικά πρέπει να στραφείς σε εξωτερικές Ρομ?

Μεγεθος....letv

74.2 mm

147.8 mm

9.5 mm

meizu m2 note

75.2 mm

150.9 mm

8.7 mm

Rom σιγουρα καλυτερη η meizu λογω εμπειριας βεβαια.

Μην ξεχνας οτι ειναι η πρωτη συσκευη της εταιριας.