tora33 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) Με τις παραγγελίες αλλο θεμα πάλι λογο πρωτοχρονιάς,1 Φεβρουαρίου αγορά στελνω εχθες mail και λενε ειναι στο σερβίς για αναβάθμιση λογισμικού,τοτε τι πληρωνουμε 30ευρω για γρήγορη αποστολη;;οποτε να πληρωσουμε φετος το μοντελο του 2017 και μολις βγει εεεε δεν θα το παραλάβουμε;; καλό :lol: 1. Καλημέρα παιδιά! Πρώτον να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια που με δώσατε μπόρεσα και εγκατέστησα την 10s του Ιταλού. 2. Τώρα έχω ένα θέμα με την SIM μου. Βάζω την SIM στην slot 2 που είναι η πιο μεγάλη θέση και ενώ την βάζω και δείχνει ότι έβαλα SIM μέσα δε διαβάζει το δίκτυο γράφει "No service". Τι μπορώ να κάνω για να φτιαχτεί αυτό; 3. Επίσης από τα 32gb μνήμης πλέον διαθέσιμα είναι μόνο τα 15,27gb. Φταίει ο φάκελος του backup που είναι καμιά 6,5gb; Να τον περάσω στον υπολογιστή και να το σβήσω από το κινητό; 1. χαρά όλων μας αν μπορούμε να βοηθάμε 2. γράφει "No service" , αλλά δουλεύει σωστά η sim, κάνεις - σε παίρνουν τηλέφωνο , η όχι ? 3. ναι , ο χώρος μειώθηκε και γι αυτό Αν δεν σε ενοχλεί κράτησε το backup , όσο μπορείς στο κινητό , μικρή πιθανότητα να μην ανοίγει το κινητό σου και σε recovery να μην βλέπει το κομπιούτερ σου το κινητό και να μην μπορέσεις να κάνεις restore την rom @tresierra , υποθέτω ΄δεν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημά του , μάλλον μπορεί να κάνει κλήσεις , θα δούμε από την απάντησή του Edited February 18, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καλημέρα παιδιά! Πρώτον να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια που με δώσατε μπόρεσα και εγκατέστησα την 10s του Ιταλού. Τώρα έχω ένα θέμα με την SIM μου. Βάζω την SIM στην slot 2 που είναι η πιο μεγάλη θέση και ενώ την βάζω και δείχνει ότι έβαλα SIM μέσα δε διαβάζει το δίκτυο γράφει "No service". Τι μπορώ να κάνω για να φτιαχτεί αυτό; Επίσης από τα 32gb μνήμης πλέον διαθέσιμα είναι μόνο τα 15,27gb. Φταίει ο φάκελος του backup που είναι καμιά 6,5gb; Να τον περάσω στον υπολογιστή και να το σβήσω από το κινητό; Στην πρώτη σελίδα εχει λυση για την σιμ.απο τα 32gb ειναι διαθέσιμα καθαρα περιπου 25gb το backup εάν δεν αλλαζεις συχνά ρομς μπορείς να τον αντιγραψεις είται στον υπολογιστή ή σε usb otg Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 καλό :lol: 1. χαρά όλων μας αν μπορούμε να βοηθάμε 2. γράφει "No service" , αλλά δουλεύει σωστά η sim, κάνεις - σε παίρνουν τηλέφωνο , η όχι ? 3. ναι , ο χώρος μειώθηκε και γι αυτό Αν δεν σε ενοχλεί κράτησε το backup , όσο μπορείς στο κινητό , μικρή πιθανότητα να μην ανοίγει το κινητό σου και σε recovery να μην βλέπει το κομπιούτερ σου το κινητό και να μην μπορέσεις να κάνεις restore την rom @tresierra , υποθέτω ΄δεν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημά του , μάλλον μπορεί να κάνει κλήσεις , θα δούμε από την απάντησή του μακαρι γιατι μεγαλη προσπαθεια θελει μετα!!!μεγαλο κατεβατο!!!ευτυχως ,μεχρι τωρα δεν μ ετυχε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) Καλημέρα σε όλους. Επειδή το vickmall ξεπούλησε μπορείτε να μου πείτε αν αγόρασε κάποιος πρόσφατα απο το spemall και σε τι τιμή; Εκεί το βρίσκω 299usd και θέλω να δω πόσο πάει με τη μετατροπή απο τη τράπεζα μας και όχι από το site τους. Συγκεκριμένα για το 32gb silver Edited February 18, 2016 by aggelos74 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καλημέρα σε όλους. Επειδή το vickmall ξεπούλησε μπορείτε να μου πείτε αν αγόρασε κάποιος πρόσφατα απο το spemall και σε τι τιμή; Εκεί το βρίσκω 299usd και θέλω να δω πόσο πάει με τη μετατροπή απο τη τράπεζα μας και όχι από το site τους απο spemall 1 Φεβρουαρίου το 64gb με αποστολη EU 347euro Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkost Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 1. χαρά όλων μας αν μπορούμε να βοηθάμε 2. γράφει "No service" , αλλά δουλεύει σωστά η sim, κάνεις - σε παίρνουν τηλέφωνο , η όχι ? 3. ναι , ο χώρος μειώθηκε και γι αυτό Αν δεν σε ενοχλεί κράτησε το backup , όσο μπορείς στο κινητό , μικρή πιθανότητα να μην ανοίγει το κινητό σου και σε recovery να μην βλέπει το κομπιούτερ σου το κινητό και να μην μπορέσεις να κάνεις restore την rom @tresierra , υποθέτω ΄δεν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημά του , μάλλον μπορεί να κάνει κλήσεις , θα δούμε από την απάντησή του Λοιπόν προσπάθησα να καλέσω και να με καλέσουν αλλά τίποτα με βγάζει πως δεν υπάρχει δίκτυο. Τώρα έβαλα να κατεβάσω τα αρχειάκια απο την σελίδα 121 που με είπε ο φίλος πιο πάνω και περιμένω. Δε βρίκα κάτι στην πρώτη σελίδα ούτε σε επόμενες το μόνο που έλεγαν είναι για την τιμή του τηλεφώνου και τα μεταφορικά :( Όσο για το backup το πέρασα στο λάπτοπ και έκανα Large files clearup==>Clear all και πλέον έχω 23gb ελεύθερο χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) πρώτη σελίδα πρώτο ποστ Δεν διαβάζει την κάρτα sim; κάνε μόνο to παρακάτω ,( αν δεν πιάσει , κάνε τα παραπάνω) κάνε εργοστασιακές ρυθμίσεις : ρυθμίσεις=>restore factory settings κατέβασε αυτή τη rom http://g3.letv.cn/146/34/110/letv-hdtv/0/upload/tmp/20150610201319641/X1_X800-CN-OP-BBXCNOP5000206081S-5.0.002S.zip?b=123456&platid=5&splatid=500 την τοποθετείς στο κινητό , μπαίνεις recovery κάνεις όλα τα Wipe , εκτός την internai storage install την rom (αν σου βγάλει κόκκινα γράμματα , ότι δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση , reboot=>recovery, μετά wipe και install) μετά την εγκατάσταση, κάνουμε και πάλι Dalvik Cache και επανεκκίνηση του συστήματος ( reboot the system ) αν δουλεύουν όλα καλά , βάλε πάλι την 10s Edited February 18, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkost Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 πρώτη σελίδα πρώτο ποστ Δεν διαβάζει την κάρτα sim; κάνε μόνο to παρακάτω ,( αν δεν πιάσει , κάνε τα παραπάνω) κάνε εργοστασιακές ρυθμίσεις : ρυθμίσεις=>restore factory settings κατέβασε αυτή τη rom http://g3.letv.cn/146/34/110/letv-hdtv/0/upload/tmp/20150610201319641/X1_X800-CN-OP-BBXCNOP5000206081S-5.0.002S.zip?b=123456&platid=5&splatid=500 την τοποθετείς στο κινητό , μπαίνεις recovery κάνεις όλα τα Wipe , εκτός την internai storage install την rom (αν σου βγάλει κόκκινα γράμματα , ότι δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση , reboot=>recovery, μετά wipe και install) μετά την εγκατάσταση, κάνουμε και πάλι Dalvik Cache και επανεκκίνηση του συστήματος ( reboot the system ) αν δουλεύουν όλα καλά , βάλε πάλι την 10s Έκανα όλα τα βήματα από την αρχή σχετικά με την σιμ και τώρα μου λέει "No sim card" δε την διαβάζει καν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milkyway Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) Καλημέρα σε όλους. Επειδή το vickmall ξεπούλησε μπορείτε να μου πείτε αν αγόρασε κάποιος πρόσφατα απο το spemall και σε τι τιμή; Εκεί το βρίσκω 299usd και θέλω να δω πόσο πάει με τη μετατροπή απο τη τράπεζα μας και όχι από το site τους. Συγκεκριμένα για το 32gb silver Επικοινωνισες με το vickmall? Γιατί είχε ξεπουλησει μόλις έκανα παραγγελία αλλά μέσα σε 3 μέρες ξαναφερανε.. Σύνολο 15 μέρες από τη μέρα παραγγελίας ήταν σπίτι μου. Με Singapore post. Αν και έχω διαβάσει όλο το τοπικ, δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί. Ο φορτιστής με τον οποίο έρχεται είναι συμβατός με fast charging? Και αν ναι πως ενεργοποιηται η λειτουργία αυτή? Edited February 18, 2016 by Milkyway Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Βρήκε κάνεις τρόπο να φτιάξει letv account χωρίς αριθμό τηλεφώνου? Εδώ εννοείς? http://bbs.letv.com/forum-type-173-680-1.html Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milkyway Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Είχε απαντήσει και ο michsof. Ναι αυτό εννοούσα. Ευχαριστώ και τους δύο! Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Επικοινωνισες με το vickmall? Γιατί είχε ξεπουλησει μόλις έκανα παραγγελία αλλά μέσα σε 3 μέρες ξαναφερανε.. Σύνολο 15 μέρες από τη μέρα παραγγελίας ήταν σπίτι μου. Με Singapore post. Αν και έχω διαβάσει όλο το τοπικ, δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί. Ο φορτιστής με τον οποίο έρχεται είναι συμβατός με fast charging? Και αν ναι πως ενεργοποιηται η λειτουργία αυτή? Ναι επικοινώνησα μαζί τους και μου έκαναν λόγο για επιστροφή χρημάτων όποτε μάλλον δεν ξέρουν αν και πότε θα ξαναφέρουν Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 to 11888 πολύ καλά με την ρύθμιση, έχω κρατημένες 2 πρόσφατες κλίσεις (edit: σταθερό που ανήκει στην wind, όχι στον οτε , δεν το αναγνώρισε) το Ελληνικό Caller ID , τελευταία όχι , ξε τίκαρα τώρα την επιλογή Dual SIM, θα το δοκιμάσω τώρα .....(edit : το ίδιο με το επάνω, αναμενόμενο, στοιχεία από το 11888 παίρνει) το 11888 , είναι του οτε μάλλον και cosmote, ίσως, μόνο δικές του κλήσεις αναγνωρίζει, θα το ψάξω Καλησπέρα. Τι ρυθμισεις ακριβως εχεις κανει δηλαδη; Αυτο για το Dual Sim που το βρισκουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καλησπέρα. Τι ρυθμισεις ακριβως εχεις κανει δηλαδη; Αυτο για το Dual Sim που το βρισκουμε; Ελληνικό Caller ID : τρις γραμμές επάνω αριστερά (στο μενού) χαμηλά, "ρυθμίσεις"=>χαμηλά , "ρυθμίσεις για προχωρημένους"=>Αντιμετώπιση προβλημάτων=>Dual SIM , να μην είναι τσεκαρισμένο Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Χρησιμοποιω δυο σιμ. Πιστευεις θα επηρεαστει η αρμονικη λειτουργία με την παραπανω επιλογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) Χρησιμοποιω δυο σιμ. Πιστευεις θα επηρεαστει η αρμονικη λειτουργία με την παραπανω επιλογη; κι εγώ 2 sim είχα τικαρισμένο το Dual SIM, και δεν δούλευε το ξε τίκαρα και δουλεύει (έκανα κλήση απο σταθερό wind και εμφάνισε όνομα , επίθετο , και πόλη κατεβάζω και την κουρτίνα , notification bar , και βλέπω τα ίδια από το GR CallerID , edit εδώ τα βλέπω διπλά , άρα ήλθε και στις 2 κάρτες θα κρατήσω και τις τρις εφαρμογές Edited February 18, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Ελληνικό Caller ID : τρις γραμμές επάνω αριστερά (στο μενού) χαμηλά, "ρυθμίσεις"=>χαμηλά , "ρυθμίσεις για προχωρημένους"=>Αντιμετώπιση προβλημάτων=>Dual SIM , να μην είναι τσεκαρισμένο Χίλια συγνώμη Γιώργο γιατί δεν καταλαβαίνω τι γράφεις. Που είναι αυτές οι ρυθμίσεις, κάνε λίγο πιο αναλυτική την περιγραφή. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 κι εγώ 2 sim είχα τικαρισμένο το Dual SIM, και δεν δούλευε το ξε τίκαρα και δουλεύει (έκανα κλήση απο σταθερό wind και εμφάνισε όνομα , επίθετο , και πόλη κατεβάζω και την κουρτίνα , notification bar , και βλέπω τα ίδια από το GR CallerID , edit εδώ τα βλέπω διπλά , άρα ήλθε και στις 2 κάρτες θα κρατήσω και τις τρις εφαρμογές Μα αφου σου τα δειχνει διπλα γιατι να κρατησεις και τις 3; Αφου την κανεις την δουλεια με την 1. Μαλλον κατι δεν καταλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) Χίλια συγνώμη Γιώργο γιατί δεν καταλαβαίνω τι γράφεις. Που είναι αυτές οι ρυθμίσεις, κάνε λίγο πιο αναλυτική την περιγραφή. Ευχαριστώ. μια εφαρμογή Τάκη , για να βλέπουμε ποιος άγνωστος μας πήρε τηλέφωνο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theengineer.greekcallerid Καλημέρα παιδιά! Πρώτον να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια που με δώσατε μπόρεσα και εγκατέστησα την 10s του Ιταλού. Τώρα έχω ένα θέμα με την SIM μου. Βάζω την SIM στην slot 2 που είναι η πιο μεγάλη θέση και ενώ την βάζω και δείχνει ότι έβαλα SIM μέσα δε διαβάζει το δίκτυο γράφει "No service". Τι μπορώ να κάνω για να φτιαχτεί αυτό; Επίσης από τα 32gb μνήμης πλέον διαθέσιμα είναι μόνο τα 15,27gb. Φταίει ο φάκελος του backup που είναι καμιά 6,5gb; Να τον περάσω στον υπολογιστή και να το σβήσω από το κινητό; ενημερωτικά πως λύθηκε το κινητό ήλθε στα χέρια μου , και έκανα μέχρι το πέμπτο βήμα και είδε την κάρτα sim http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6512097#post6512097 μετά εγκατέστησα το recovery του cuoco , και φλάσαρα την 10s όλα πάνε καλά Edited February 18, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 μια εφαρμογή Τάκη , για να βλέπουμε ποιος άγνωστος μας πήρε τηλέφωνο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theengineer.greekcallerid Ευχαριστώ πολύ, λέω και εγώ έψαχνα όλες τις ρυθμίσεις και δεν εύρισκα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Μα αφου σου τα δειχνει διπλα γιατι να κρατησεις και τις 3; Αφου την κανεις την δουλεια με την 1. Μαλλον κατι δεν καταλαβα. 11888 ίσως έχει μόνο του οτε Ελληνικό Caller ID ενημερώνεται απο το 11888 και internet , ίσως να μην χρειάζεται η παραπάνω το GR CallerID , δεν ξέρω , το θέμα είναι ποια είναι πιο σωστά ενημερωμένη , για να μην το ψάξω , θα τις έχω όλες τέλος μ'αυτά , κούρασε άτομα που δεν τους ενδιαφέρουν Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cs99015 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 δεν νομίζω ότι βοηθάνε .......... υπάρχει συζήτηση εδώ , http://forum.xda-developers.com/android/development/letv-x800-ruschrom-1-0-25e-t3224702/page7 Σ'ευχαριστώ πολύ το έφτιαξα από εκεί!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia777 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 (edited) την rom όπως την κατεβάζουμε , δεν την αποσυμπιέζουμε αν είναι το κινέζικο recovery που έχει η official , (έχει και Αγγλικά) μετονόμασε το αρχείο της rom σε update στο κινητό σου (μάλλον την κατέβασες στο κινητό , ελπίζω να κατέβηκε σωστά , κοίταξε τα mb που κατέβασες) και στο recovery λέει instal update (είπες ότι δεν μπορείς να συνδέσεις το καλώδιο με τον υπολογιστή για να βάλεις το recovery του Ιταλού) αν έχεις το recovery που έχουμε όλοι , αλλά σε κινέζικη γλώσσα , δεν πειράζει (βρες φωτογραφία το recovery στα Αγγλικά στο google, για να καταλαβαίνεις τις εντολές), kai σε recovery κάνεις reboot=>recovery κάνεις τα wipe και την περνάς to recovery , αν είναι έτσι , ξέρεις ποιο π.χ. είναι το instal στα Κινέζικα http://www.addictivetips.com/android/what-is-twrp-how-to-install-use-it-on-android-devices-guide/ έκανα μια βλακεία και κατέβασα ένα theme για να έχω αγγλικο recovery (2.8.7 1440p) το κατεβασα στο κινητο μου το μετονομασα σε ui.zip (η βλακεια ειναι οτι δεν ξερω την εκδοση του reovery που ειχα), πηγα στον φακελο TWRP και στο φάκελο theme που ηδη υπηρχε μεσα εκανα αντικατασταση και τωρα οταν παω να μπω σε recovery δεν με βαζει!!! καμια ιδεα? edit ακυρο τελικα εκανα factory reset και μπηκα σε recovery και μαλιστα ειναι στα αγγλικα (αλλο παλι και τουτο) Edited February 19, 2016 by papia777 λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 (edited) 1. έκανα μια βλακεία και κατέβασα ένα theme για να έχω αγγλικο recovery (2.8.7 1440p) 2 το κατεβασα στο κινητο μου το μετονομασα σε ui.zip (η βλακεια ειναι οτι δεν ξερω την εκδοση του reovery που ειχα), 3. πηγα στον φακελο TWRP και στο φάκελο theme που ηδη υπηρχε μεσα εκανα αντικατασταση 4.και τωρα οταν παω να μπω σε recovery δεν με βαζει!!! καμια ιδεα? edit ακυρο τελικα εκανα factory reset και μπηκα σε recovery και μαλιστα ειναι στα αγγλικα (αλλο παλι και τουτο) 1. δεν είναι βλακεία , Αγγλικό είχαμε (στο πρώτο πρώτο ποστ πρώτη σελίδα λέει:η ανάλυση της οθόνης είναι 2560 x 1440 pixels = 1440p) 2. σωστά (είχες 2.8.7.0 Αγγλικό του cuoco92 ) 3. ναι , ακολούθησες το πρώτο ποστ στην πρώτη σελίδα που λέει : αυτό που θα κατεβάσεις το μετονομάζεις σε ui , και το τοποθετείς στο TWRP =>theme (αν υπάρχει μέσα , το βγάζεις στο κομπιούτερ σου) =>και μπες στο recovery 4. θα έπρεπε να μπαίνεις edit : στα Αγγλικά ήταν και Αγγλικό μάλλον διάλεξες θέμα Edited February 19, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia777 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 1. δεν είναι βλακεία , Αγγλικό είχαμε (στο πρώτο πρώτο ποστ πρώτη σελίδα λέει:η ανάλυση της οθόνης είναι 2560 x 1440 pixels = 1440p) 2. σωστά (είχες 2.8.7.0 Αγγλικό του cuoco92 ) 3. ναι , ακολούθησες το πρώτο ποστ στην πρώτη σελίδα που λέει : αυτό που θα κατεβάσεις το μετονομάζεις σε ui , και το τοποθετείς στο TWRP =>theme (αν υπάρχει μέσα , το βγάζεις στο κομπιούτερ σου) =>και μπες στο recovery 4. θα έπρεπε να μπαίνεις edit : στα Αγγλικά ήταν και Αγγλικό μάλλον διάλεξες θέμα τωρα που βλεπω καποιες εικονες απο recovery (γιατι εμενα δεν εχει αυτες τις ρυθμισεις που λετε) το δικο μου ειναι καπως ετσι https://www.google.gr/search?q=english+twrp&espv=2&biw=1600&bih=775&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwjMgu7Py4PLAhWLVywKHX7QDEEQ_AUIBygC&dpr=1#imgrc=fDMnck2iLJE7cM%3A τι στο καλο συμβαινει??? με κουρασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts