frapedia Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Αυτο με τις ειδοποιησεις μου το κανει και στην 8ς του ιταλου θελει auto launch και permissions απο wifi πως παει η ρασ 9ς? Όπως και ή 8 του ιταλού. Λέω πάντως να την κρατήσω του Rusch. Προς το παρών το τηλέφωνο έχει καλύτερη συμπεριφορά. Άσε που ο ιταλός θα βγάλει την 9 μαζί με την επίσημη 10.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Σημερα live παρουσιαση της νεας συσκευης κ οχι μονο..ΓΙΓΑΝΤΑΣ Η LETV!!!! http://tech.letv.com/izt/CES2016/index.html? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Σημερα live παρουσιαση της νεας συσκευης κ οχι μονο..ΓΙΓΑΝΤΑΣ Η LETV!!!! http://tech.letv.com/izt/CES2016/index.html? Δεν είδα παρουσίαση τηλεφώνου διαφήμιση της όλης εταιρείας ήταν. Μήπως έκανες λάθος και ποσταρισες άλλη διεύθυνση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Δεν είδα παρουσίαση τηλεφώνου διαφήμιση της όλης εταιρείας ήταν. Μήπως έκανες λάθος και ποσταρισες άλλη διεύθυνση. Ειναι απο το σημερινο event(live) ,το τηλεφωνο δεν εχει παρουσιαστει ακομη,τα αλλα προιοντα μηπως σου κινησαν την περιεργεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ειναι απο το σημερινο event(live) ,το τηλεφωνο δεν εχει παρουσιαστει ακομη,τα αλλα προιοντα μηπως σου κινησαν την περιεργεια? Καλά το ότι έχει κάνει μια τρομακτική επένδυση ο Κινέζος το γράφουν παντού. Νομίζω πως είναι δύσκολο να μην του βγάλεις το καπέλο, απίθανος. Πιστεύω πως έχεις δει και την πλάκα που έκανε στο iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλά το ότι έχει κάνει μια τρομακτική επένδυση ο Κινέζος το γράφουν παντού. Νομίζω πως είναι δύσκολο να μην του βγάλεις το καπέλο, απίθανος. Πιστεύω πως έχεις δει και την πλάκα που έκανε στο iPhone. Ω ΝΑΙ!Ο Κοσμος της τεχνολογιας καλπαζει!!(εμεις ακομα περιμενουμε τον cuoco...:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Παιδια μου ηρθε σημερα Ειδοποιητηριο για να παραλαβω το Letv. Πρεπει να παω αυριο οπως λεει πανω? (Παραλαβη επομενη εργασιμη μερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Παιδια μου ηρθε σημερα Ειδοποιητηριο για να παραλαβω το Letv. Πρεπει να παω αυριο οπως λεει πανω? (Παραλαβη επομενη εργασιμη μερα) yeap γιατί αύριο θα το έχουν στο κατάστημα Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 yeap γιατί αύριο θα το έχουν στο κατάστημα Ωραιος εχω ενθουσιαστει πολυ και δεν μπορω να περιμενω :P 24 παρηγγειλα 29 πεταξε και εφτασε σημερα απιστευτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michsof Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Παιδια μου ηρθε σημερα Ειδοποιητηριο για να παραλαβω το Letv. Πρεπει να παω αυριο οπως λεει πανω? (Παραλαβη επομενη εργασιμη μερα) Aν είναι ανοιχτό το ταχυδρομείο μέχρι αργά , αν πας μετά τις 4:00 σου το δίνουν και σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Aν είναι ανοιχτό το ταχυδρομείο μέχρι αργά , αν πας μετά τις 4:00 σου το δίνουν και σήμερα. Ελπιζω να εχεις δικιο.. Τους παιρνω τηλεφωνο δεν το σηκωνουν κλασσικοι αργομισθοι :P θυμηθηκα οτι αυριο ειναι αργια οποτε πρεπει να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να το παρω σημερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ανακοινωθηκαν τα Smartphones που θα παρουν android 6.0 Marshmallow μέσα στο 2016 και δυστυχως το Letv προς το παρον τουλαχιστον δεν ειναι μεσα.. Απογοητευτικο απ την μια.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428981&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Αν προσέξεις καλα βλέπεις οτι λείπουν όλοι οι κατασκευαστες δευτερης γραμμής. Ουτε letv ουτε elephone ουτε meizu αν είδα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλή χρονιά. Από μπαταρία τι χρόνους οθόνης βγάζετε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Aνεβασα στο drive ενα αρχειακι που ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ολους τους πυρηνες του 810(δουλευει με 6 αντι για 8 μαμα)υπερθερμανση ΔΕΝ εχω δει εδω και 3 μερες.περνιετε απο recovery κ φυσικα αν δεν μας αρεσει ξαναφλασσαρουμε το back up της rom μας...:D https://drive.google.com/file/d/0B9vZ7uqCP8s7eVJScHhuUDl4MFU/view Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shatz Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Aνεβασα στο drive ενα αρχειακι που ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ολους τους πυρηνες του 810(δουλευει με 6 αντι για 8 μαμα)υπερθερμανση ΔΕΝ εχω δει εδω και 3 μερες.περνιετε απο recovery κ φυσικα αν δεν μας αρεσει ξαναφλασσαρουμε το back up της rom μας...:D https://drive.google.com/file/d/0B9vZ7uqCP8s7eVJScHhuUDl4MFU/view Σε ποια εφαρμογή μπορείς να δεις την όποια διαφορά στην απόδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Σε ποια εφαρμογή μπορείς να δεις την όποια διαφορά στην απόδοση; κατεβασε το cpu-z .Χωρις το zip βλεπεις οτι οι δυο πυρηνες ειναι σε κατασταση sleep μετα που θα το βαλεις ειναι ολοι ενεργοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shatz Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ok αυτό, αλλά τη διαφορά στην απόδοση που την βλέπεις; Σε παιχνίδια, στο Antutu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Τελεια παιδια το πηρα! το δοκιμαζει ο αδερφος μου και του αρεσει.. Με τις πρωτες φορτισεις δεν ξερω τι παιζει μιας και το Manual ειναι στα Κινεζικα.. Και στο Internet δεν βλεπω κατι για φορτισεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Τελεια παιδια το πηρα! το δοκιμαζει ο αδερφος μου και του αρεσει.. Με τις πρωτες φορτισεις δεν ξερω τι παιζει μιας και το Manual ειναι στα Κινεζικα.. Και στο Internet δεν βλεπω κατι για φορτισεις.. Μπράβο ρε καλομίλητο...Από φορτίσεις εγώ τουλάχιστον την πρώτη φορά το αφήνω να κλείσει με όποιο ποσοστό μπαταρίας έρχεται και μετά το φορτίζω κλειστό μέχρι να γεμίσει. Απο κει και πέρα μόλις φτάσει 15% το φορτίζω και μια φορά το μήνα το αφήνω να κλείσει. Αν κάποιος ξέρει καλύτερο τρόπο ας πει Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 (edited) Aνεβασα στο drive ενα αρχειακι που ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ολους τους πυρηνες του 810(δουλευει με 6 αντι για 8 μαμα)υπερθερμανση ΔΕΝ εχω δει εδω και 3 μερες.περνιετε απο recovery κ φυσικα αν δεν μας αρεσει ξαναφλασσαρουμε το back up της rom μας...:D https://drive.google.com/file/d/0B9vZ7uqCP8s7eVJScHhuUDl4MFU/view Ευχαριστούμε κατ’ αρχήν. Όταν λες αν δεν μας αρέσει τι εννοείς. Δηλαδή τι μπορεί να δούμε. Edited January 5, 2016 by takisspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 εβγαλαν update....--υπαρχει καμια πιθανη ημερομηνια για την ευρωπαικη εκδοση?http://bbs.letv.com/thread-1340675-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 εβγαλαν update....--υπαρχει καμια πιθανη ημερομηνια για την ευρωπαικη εκδοση?http://bbs.letv.com/thread-1340675-1.html ειναι experimental νομιζω. αρα παμε μαλλον γρηγορα για stable 10s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 ειναι experimental νομιζω. αρα παμε μαλλον γρηγορα για stable 10s. ναι δικιο εχεις...αργησε η μεταφραση απο google...-μακαρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Εγω εχω απογοητευτει απο το wifi παρα πολυ δε ξερω εαν ειμαι ο μονος που του εχει τυχη τοσο χαλια εδω δε μπορει να κατεβασει τη ρασ 9 θα κανει μια διακοπη στανταρ 2 και εχω το τηλεφωνο διπλα στο μοντεμ που να παω 5 μετρα μακρια αναγκαζομαι και σερνω μαζι ενα xperia t σε περιπτωση που δεν εχω καλο σημα γτ απο wfi..... Καλα αν δε δωσουν το μαρσμαλοου θα ειναι τρελη απογοητευση το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts