stylish Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Το έκανα και από 450mb πήγα στα 1,18 gb. To περίεργο είναι πως έχω ελάχιστες φωτογραφίες και εφαρμογές και δεν έχω μνήμη. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μου τρώει τόση μνήμη από τα 30 gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Και μετά από ψάξιμο βρέθηκα να είμαι με 18,5 gb. Επιτέλους! Είχα ένα φάκελο trash που δε ξέρω από που μάζευε εκατοντάδες αρχεία. Τον έσβησα και όλα οκ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει gcam για X800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Ποια ROM έχετε να προτείνετε που να είναι απροβληματιστη και να δουλεύει καλά το GPS. Είμαι ακόμα με 6S Cuoco... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 5.8.017s stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Μήπως έχει κάποιος καμία οθόνη για πούλημα; Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamtol13 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 καλημερα παιδια αν εχει καποιος συνδεσμο για να κατεβασω την 20s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 καλημερα παιδια αν εχει καποιος συνδεσμο για να κατεβασω την 20s Για δες εδω http://bug.le.com/cn/download/phone Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristofer Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Καλησπέρα σας, Έχω αλλάξει δύο φορές την οθόνη με καινούργια πάντα με κλειστό το τηλέφωνο και όλα πήγαν καλά. Αυτή την φορά δοκίμασα να κάνω την αλλαγή της οθόνης με ανοιχτό το τηλέφωνο και δεν μου αναγνωρίζει τη οθόνη. Μια παλιά οθόνη που δουλεύει δεν την αναγνωρίζει ούτε αυτήν. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έκανα ζημιά και να έκαψα κάτι? Γνωρίζετε κάποιον τεχνικό (από Αθήνα) που θα μπορούσε να το φτιάξει? Ευχαριστώ Παράθεση letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek Doogee X5 Galicia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Καλησπέρα σας, Έχω αλλάξει δύο φορές την οθόνη με καινούργια πάντα με κλειστό το τηλέφωνο και όλα πήγαν καλά. Αυτή την φορά δοκίμασα να κάνω την αλλαγή της οθόνης με ανοιχτό το τηλέφωνο και δεν μου αναγνωρίζει τη οθόνη. Μια παλιά οθόνη που δουλεύει δεν την αναγνωρίζει ούτε αυτήν. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έκανα ζημιά και να έκαψα κάτι? Γνωρίζετε κάποιον τεχνικό (από Αθήνα) που θα μπορούσε να το φτιάξει? Ευχαριστώ Για τεχνικό δύσκολο.. Δοκίμασε να μπεις recovery και κούμπωσε τη.. Η βάλε μια παλιά αν παίζει έστω και λίγο.. Πιθανόν να έγινε και ζημιά στον connector Τσέκαρε τα PIN Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts