Jump to content

LeTV Le One Pro (X800)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε υπάρχει πιθανότητα να τροποποιήσει κάποιος την ρομ για το US;

και αυτό θα το δούμε (απλή port μπορεί να γίνει , αλλά θα είναι ψεύτικη ΜΜ)

Γιάννη , (@varajohn) επανήλθε το διπλό χτύπημα οθόνης

http://bbs.le.com/thread-2033679-1.html

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και αυτό θα το δούμε (απλή port μπορεί να γίνει , αλλά θα είναι ψεύτικη ΜΜ)

Γιάννη , (@varajohn) επανήλθε το διπλό χτύπημα οθόνης

http://bbs.le.com/thread-2033679-1.html

Γιωργο δεν το ειχα ποτε εγω εχω το χ900 . Μηπως σηκωσανε τη ρομ για μενα καπου? Για το χ900 εννοω.

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Γιωργο δεν το ειχα ποτε εγω εχω το χ900 . Μηπως σηκωσανε τη ρομ για μενα καπου? Για το χ900 εννοω.

ξέρω Γιάννη ποιο τηλέφωνο έχεις , "ίδια" τηλέφωνα είναι για την rom , θα την βρούμε και για το X900 , προς το παρών

Χ800 16s download :http://g3.letv.cn/220/12/66/letv-hdtv/0/upload/tmp/20160808235910096/X1_X800-CN-FN-BEXCNFN5801607201S-5.8.016S.zip?b=123456&platid=5&splatid=500

το link είναι διαρροή , σωστή ? δεν ξέρω

Edited by tora33

ξέρω Γιάννη ποιο τηλέφωνο έχεις , "ίδια" τηλέφωνα είναι για την rom , θα την βρούμε και για το X900 , προς το παρών

Χ800 16s download :http://g3.letv.cn/220/12/66/letv-hdtv/0/upload/tmp/20160808235910096/X1_X800-CN-FN-BEXCNFN5801607201S-5.8.016S.zip?b=123456&platid=5&splatid=500

Εγινε ρε φιλε ευχαριστω βαλε φωνη μολις ανεβει.

Ερώτηση: Έχω την 15s του Rush.Μου βγήκε μήνυμα για update στην 16s.Λέει να κάνω reboot για να ολοκληρωθεί το update.Γίνεται OTA update σε custom ROM?Να κάνω το reboot ?

Sent from my X800+ using Tapatalk

changelog 16s

Update log:

·

· Recompile framework reaction speed, improve fluency

· Add the third generation of Sony's engine, improving the picture quality

· New V8 memory mechanism, smoother modify global touch the smooth, improve fluency

• Switch hardware acceleration

· Optimized for power saving

Modify the wifi scan time, more power

· Replace the host file

· Power Management optimization more power, fast

· Kernel optimization, improve the response speed

· Tweak background optimization

· Streamlining the system

· Add custom compiled Advanced Settings

· Xposed, is not installed by default

· Add function goggles

· Advanced restart

· Wifi password to view

· Calls flashlight

• Default Application Management

· Freezes

Dolby Sound

· Traffic speed floating window

· Cpu running View

· Power tools

· Add CPU FM

· Sidebar

Edited by giannisgr41

Τα ίδια και εγώ, lol https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160809/079f85cccf9eed3d39979097c603c07a.jpg

Ερώτηση: Έχω την 15s του Rush.Μου βγήκε μήνυμα για update στην 16s.Λέει να κάνω reboot για να ολοκληρωθεί το update.Γίνεται OTA update σε custom ROM?Να κάνω το reboot ?

αν το κάνει θα μπει η official, θα χαθεί το root , gapps , τα βάζεις πάλι , το root εύκολα τα gapps με λίγη δυσκολία

όποιος βάλει την ΜΜ δεν έχει επιστροφή σε Lollipop λέει η επίσημη σελίδα

(edit, είδα ποιος είσαι, τα ξέρεις)

ξερουμε τι αλλαξε με την 16s?changelog?

δεν το είδα , ασχολούμαι με άλλα (edit στο προηγούμενο ποστ σου , το άλλαξες )

στο link που έδωσα για την 16s δεν είναι η official μάλλον , είναι πειραγμένη ,

έχει διαφορετικό updater-script

στην official στο updater-script υπάρχει το apply_patch_check , σ'αυτήν δεν υπάρχει

το set_progress στην official =0.898628 , σ'αυτήν είναι 0.950000

Edited by tora33

κανω το ρεβοοτ μπανιε στο recovry tou cuoco..μετα τι κανουμε..εαν κανβ εποανεκινηση μου γραφει η αναβαθμιση απετυχε

κανω το ρεβοοτ μπανιε στο recovry tou cuoco..μετα τι κανουμε..εαν κανβ εποανεκινηση μου γραφει η αναβαθμιση απετυχε

το κινητο σου boot-αρει εντελει?

Εχω την cn version εβαλα την ρομ που εχει στο link πιο πανω και μου την βγαζει σαν stable 16s και επισης δουλευει και το double tap to wake

Εχω την cn version εβαλα την ρομ που εχει στο link πιο πανω και μου την βγαζει σαν stable 16s και επισης δουλευει και το double tap to wake

άρα μάλλον είναι η αυθεντική 16s ,

Ασχετο οταν κανω αναβαθμιση απο οfficial σε officiall πως γινεται να μην χανω το twrp recovery?

Νομιζω δεν γινεται αλλα σ ενα λεπτο το περνας παλι.

Καλησπέρα. Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro, αλλά είδα τυχαία το LeTV. Έχει κανείς άποψη και για τα 2 κινητά, ως προς το ποιο είναι καλύτερο;

Μια εγκυκλοπαιδική ερώτηση θα κάνω. Δεδομένο ότι έχω twrp recovery και επίσης δεδομένο ότι μέχρι τώρα ποτέ δεν το έχασα ακόμα και με εναλλαγές ρομ, υπάρχει τρόπος να ξαναβάλει καποιος το μανίσιο recovery;

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Μια εγκυκλοπαιδική ερώτηση θα κάνω. Δεδομένο ότι έχω twrp recovery και επίσης δεδομένο ότι μέχρι τώρα ποτέ δεν το έχασα ακόμα και με εναλλαγές ρομ, υπάρχει τρόπος να ξαναβάλει καποιος το μανίσιο recovery;

Sent from my iPad using Tapatalk

1. https://drive.google.com/drive/u/0/folders/0B7TM9ZV6rZu6RGMtd0pNcXplSHc , πάνω δεξιά το βέλος για να κατέβει και αποσυμπίεση στον υπολογιστή σου

μέσα απο τον φάκελο λείπει το misc.img , http://www.easybytez.com/6dvlmg9v4nwl , θα το βάλεις στον φάκελο

2. ας έχεις και αυτό , ίσως κάποιο απο τα δύο να είναι το Κινέζικο twrp recovery και όχι το stock recovery

http://www.easybytez.com/t9r53rpvtltz , αποσυμπίεση και το αντικαθιστάς στον παραπάνω φάκελο

αυτό είναι απο http://bbs.le.com/thread-1049167-1.html?extra=page%3D1

και κάνεις

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6587098#post6587098 , μόνο για την διαδικασία ,

όταν θα το χρειασθείς θα το εγκαταστήσω εγώ και θα σου πω

Edited by tora33

Καλημερα, Σαν κατοχος του Χ800 μου εσπασε η οθονη αλλα λειτουργουσε.Πσρηγγειλα μια καινουργια, ακολουθησα τα βηματα που υπαρχουν δτα βιντεο στο. Youtube ,και βαζοντας την καινουργια ενω το κινητο φαινεται οτι λειτουργει κανονικα,η οθονη παραμενει μαυρη. Ξαναεβαλα την παλια και τωρα δεν λειτουργει ουτε αυτη. Τι μλκ εκανα?

Καλημερα, Σαν κατοχος του Χ800 μου εσπασε η οθονη αλλα λειτουργουσε.Πσρηγγειλα μια καινουργια, ακολουθησα τα βηματα που υπαρχουν δτα βιντεο στο. Youtube ,και βαζοντας την καινουργια ενω το κινητο φαινεται οτι λειτουργει κανονικα,η οθονη παραμενει μαυρη. Ξαναεβαλα την παλια και τωρα δεν λειτουργει ουτε αυτη. Τι μλκ εκανα?

Μήπως αυτή που παράγγειλες δεν είναι συμβατή 100%? Να το ξέρεις ότι δεν είναι όλες;100% λειτουργικές και ίσως να χρειαστεί να την στείλεις πίσω. Βέβαια υποτίθεται ότι τις δοκιμάζουν. Τώρα τσέκαρε ότι με την παλιά επάνω ΣΊΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΎΕΙ που σημαίνει ότι κάτι έγινε στους drivers της οθόνης ή στο κούμπωμα της λεντοταινίας. Προσπάθησε με την καινούρια επάνω να μπεις σε recovery. Αν μπει και δείχνει κάνε factory reset. Αν όχι βάλε την παλιά και κάνε τα ίδια. Τσέκαρε με προσοχή το κούμπωμα της ταινίας και το μεταλλικό κούμπωμα που δουλεύει σαν "σώμα" με το κλιπ που έχει. Δοκίμασε και πόσταρε πάλι. Για παραπάνω οδηγίες.. tora33...

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Εβαλα και την παλια παλι πανω και τωρα δεν δουλευει ουτε αυτη. Και τις δυο τις κουμπωσα προσεκτικα. Πως να μπω σε recovery χωρις οθονη?

Kαλημέρα,

Δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω τον τρόπο το λειτουργικό να μη κλείνει μια Χ εφαρμογή... Είμαι με την 11s του cuoco + τα updates. To κόλπο με το λουκετάκι στο πάνελ των εφαρμογών του αριστερού κουμπιού δε φαίνεται να λειτουργεί, μιας και μετά από απροσδιόριστο διάστημα κλείνει η εφαρμογή.

Για παράδειγμα έχω ορίσει permission στο viber για auto launch, αλλά αυτό φαίνεται να παίζει ρόλο μόνο κατά το boot του τηλεφώνου. Έχω κουνήσει το εικονίδιο της εφαρμογής για να μπει το λουκέτο στη λίστα με τις εφαρμογές και έχω ορίσει και στις ρυθμίσεις της εφαρμογής να εμφανίζει το εικονίδιο στα notifications. Παρόλα αυτά μετά από κάποια ώρα (είτε δουλεύοντας το τηλέφωνο είτε έχοντάς το απλά σε αναμονή) που το ξανακοιτάω βλέπω ότι η εφαρμογή έχει κλείσει... To χρόνικο διάστημα είτε είναι τυχαίο είτε δεν έχω καταφέρει εγώ να το προσδιορίσω.

Μπορώ να κάνω κάτι για να μένει κάτι μονίμως ανοιχτό;;;

Letv X800 US

Εβαλα και την παλια παλι πανω και τωρα δεν δουλευει ουτε αυτη. Και τις δυο τις κουμπωσα προσεκτικα. Πως να μπω σε recovery χωρις οθονη?

Δοκίμασε με πατημενα τα vol+ & o/off για πολύ ώρα μέχρι να γράψει recovery.. Αν γράψει...

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Δοκίμασε με πατημενα τα vol+ & o/off για πολύ ώρα μέχρι να γράψει recovery.. Αν γράψει...

Δυστυχως δεν, παει για ανακυκλωση τωρα?