Jump to content

LeTV Le One Pro (X800)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι ακριβώς είναι. Ειδικά τα 9Η china version είναι για τα μπάζα! Μόνο Nillkin σε tempered glass που είναι πολύ λεπτη και ανθεκτική αποκρίνεται το τηλέφωνο άψογα! Δες εδώ¨http://alexnld.com/product/nillkin-anti-burst-9h-glass-screen-protector-film-for-letv-one-pro-le-1-pro/?eb

Ή και αυτή http://www.vickmall.com/mofi-high-quality-9h-2-5d-tempered-glass-screen-protector-for-letv-le-one-pro-x800.html που την έβαλε ο @adenadoume

Έχεις βάλει κάποιο από αυτά και είναι επιβεβαιωμένη η άριστη απόκριση; Να τα σκάσω αν είναι...:lol:

Letv X800 US

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

[/color]

Για να κάνω οποιοδήποτε restore μετα την14S έπρεπε να περάσω πρώτα την 11S και μετα να κάνω Restore για να δουλέψει το τηλέφωνο.

Αυτά γράφει στο πίσω καπάκι η us

http://img.td-imgs.com/images/48/48/514848_131085308655465106.jpg

και αυτά η CN

http://content.myphone.gr/photo/full/45166/letv-le-1-pro-x800-731446162189.jpg

edit: Πιθανόν έβαλες την 11s για CN.. δες εδώ για CN>> https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=57901

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχεις βάλει κάποιο από αυτά και είναι επιβεβαιωμένη η άριστη απόκριση; Να τα σκάσω αν είναι...:lol:

Ναι την Nillkin (άψογη)..Ρώτα και τον @adenadoume για την άλλη..:p

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Φίλε CrisBalείμαι από τους παλιούς του LeTV ξέρω πως είναι CN αυτό που με τρέλανε πως πήρε την 11S US πάνω από ένα παλιό Backup/Restore της 10S και όμως δουλεύει κανονικά.

Φίλε CrisBalείμαι από τους παλιούς του LeTV ξέρω πως είναι CN αυτό που με τρέλανε πως πήρε την 11S US πάνω από ένα παλιό Backup/Restore της 10S και όμως δουλεύει κανονικά.

Μπορεί ο φίλος Cuoco να τις έχει μαγειρέψει καλά!!:lol:

Αν και μου φαίνεται ότι κάπου διάβασα ότι αν βάλεις US moded από CN δουλεύει.. Τι να πώ! Και εγώ ψάχνω ακόμα..;)

Εγω το πηρα απο αγγελια και ειχε τζαμακι πανω οποτε δεν ξερω ποιο και τι ειναι αλλα δεν εχω προβλημα με την αφη σε κανενα σημειο.

Η Cosmote η καρτα μου ειναι πολυ παλια απο τοτε που παντρευτηκα εδω και 7 χρονια ισως να μην ειναι 4G σε λιγο θα παω στην Wind να ενεργοποιησω την αλλη που ξερω σιγουρα οτι ειναι οποτε αργοτερα θα δω αν βγαζει το 4G η οχι.

Μπορεί ο φίλος Cuoco να τις έχει μαγειρέψει καλά!!:lol:

Αν και μου φαίνεται ότι κάπου διάβασα ότι αν βάλεις US moded από CN δουλεύει.. Τι να πώ! Και εγώ ψάχνω ακόμα..;)

Πήγα και πέρασα όπως ήμουν ένα BackUp που είχα πάρει από την 14S και έπαθε πανικό, έκανε restart και έμενε με τον πιγκουΐνο. Πρόλαβα κάποια στιγμή και το έβαλα σε recovery και του πέρασα ένα Backup της 10S που είχα μέσα και τώρα του περνάω την 13S και εκεί θα μείνω μέχρι να βγει 14S που να είναι για το X800. Τέρμα οι δοκιμες.

Πήγα και πέρασα όπως ήμουν ένα BackUp που είχα πάρει από την 14S και έπαθε πανικό, έκανε restart και έμενε με τον πιγκουΐνο. Πρόλαβα κάποια στιγμή και το έβαλα σε recovery και του πέρασα ένα Backup της 10S που είχα μέσα και τώρα του περνάω την 13S και εκεί θα μείνω μέχρι να βγει 14S που να είναι για το X800. Τέρμα οι δοκιμες.

Έχει βγάλει 14s MM..https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=57901 για το CN. Την δοκίμασες?

Εγω παντως με Vodafone στη 14s δεν ειχα πουθενα 4G με 2 αποπειρες. Την ιδια στιγμη δοκιμαζοντας 11s V48 και 12s ειχα 4G κανονικα.

Εμεινα με τη 12s και τα πρωτα μου συμπερασματα οσο αφορα το Wifi ειναι παρα πολυ καλα. Καμια σχεση με 11s που ειχα πριν. Το τηλεφωνο αποκρινεται απολυτα φυσιολογικα και στα ιδια σημεια που εχανε το σημα η 11s, με τη 12s εχω αψογο σημα!

Ενα πραγμα που θελω να αναφερω και ας με επιβεβαιωσει οποιος αλλος το εχει παρατηρησει. Η ανοιχτη ακροαση του κινητου ειναι η χειροτερη που εχω δει. Με οποιαδηποτε ROM δε με ακουει κανεις. Ειναι θεματακι αυτο για οποιον τη χρησιμοποιει.

Ερωτηση: Οταν εισαι συνδεδεμενος με δεδομενα, το σηματακι 4G ψηλα ειναι ιδιο με το LTE; Γιατι με την 11s που ειχα πριν μου εβγαζε και τα δυο κατα διαστηματα, ενω με τη 12s μου εμφανιζει μονο το 4G.

~ Samsung Galaxy S10 ~

Εχει και εδω το mofi πιο φθηνα. Περιμενω σημερα αυριο να μπουν καποια λεφτα σε revolut να το παραγγειλω

http://www.aliexpress.com/item/Original-MOFI-9H-Hardness-Anti-Blu-ray-0-3MM-2-5D-Nano-Coated-Tempered-Glass-Film/32687968156.html?spm=2114.13010608.0.58.7Bex3a (εχει το πιο ψηλο rating)

http://www.aliexpress.com/item/letv-1-pro-Tempered-glass-screen-protector-Mofi-original-letv-le-1-pro-le-one-pro/32640463871.html?spm=2114.30010308.3.246.HMxmLS&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_2_10037_10017_10033_406_10032,searchweb201603_11&btsid=215dbbc7-f415-49f9-84c2-21bbeb4506f0 (Πιο πολλες παραγγελιες αυτοι οι 2)

http://www.aliexpress.com/item/letv-1-pro-screen-protector-9H-2-5D-original-letv-le-1-pro-le-one-pro/32638059187.html?spm=2114.30010308.3.282.HMxmLS&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_2_10037_10017_10033_406_10032,searchweb201603_11&btsid=215dbbc7-f415-49f9-84c2-21bbeb4506f0

Αυτο το Alexnld πρωτη φορα το βλεπω. Εχει παραγγειλει κανενας αν και το nillkin το εχει πανακριβο

Παρελαβα και μια σκληρη θηκη. Δεν ειναι και ασχημη αλλα προτιμω την θηκη που ηρθε το κινητο μιας και καλυπτει τα πλαγια κουμπια και το προφυλασσει απο τις σκονες

Edited by dionysg

Εγω παντως με Vodafone στη 14s δεν ειχα πουθενα 4G με 2 αποπειρες. Την ιδια στιγμη δοκιμαζοντας 11s V48 και 12s ειχα 4G κανονικα.

Εμεινα με τη 12s και τα πρωτα μου συμπερασματα οσο αφορα το Wifi ειναι παρα πολυ καλα. Καμια σχεση με 11s που ειχα πριν. Το τηλεφωνο αποκρινεται απολυτα φυσιολογικα και στα ιδια σημεια που εχανε το σημα η 11s, με τη 12s εχω αψογο σημα!

Κι εγώ με την 12s είμαι κι έχω πάρα πολύ καλό wifi,4g,gps κλπ.,Το μόνο πρόβλημα είναι όταν το δουλεύω αρκετα δεν με αφήνει να δουλέψω την φωτ.μηχανή γιατί λέει .temp to hi try later!:rolleyes:

Ενα πραγμα που θελω να αναφερω και ας με επιβεβαιωσει οποιος αλλος το εχει παρατηρησει. Η ανοιχτη ακροαση του κινητου ειναι η χειροτερη που εχω δει. Με οποιαδηποτε ROM δε με ακουει κανεις. Ειναι θεματακι αυτο για οποιον τη χρησιμοποιει.

Όντως και αυτό γίνεται γιατί μάλλον χρησιμοποιεί το πάνω ακουστικό στην ανοιχτή ακρόαση. Δοκίμασε να βάλεις default για όλες τις κλήσεις το κάτω.:rolleyes:

Ερωτηση: Οταν εισαι συνδεδεμενος με δεδομενα, το σηματακι 4G ψηλα ειναι ιδιο με το LTE; Γιατι με την 11s που ειχα πριν μου εβγαζε και τα δυο κατα διαστηματα, ενω με τη 12s μου εμφανιζει μονο το 4G.

Πιθανόν ο cuoco να "μόνταρε" το script και να γράφει μόνο 4G. Αυτό το λέω γιατί στην 11s stock δεν έγραφε πουθενά 4G ούτε στις ρυθμίσεις στο μενού ούτε στις πληροφορίες. Είχε μόνο το LTE. Εκανα speed test πάντως και μου βγάζει τα ίδια που έβγαζε όταν είχα την stock 11s. Τι να πώ....:confused:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχει και εδω το mofi πιο φθηνα. Περιμενω σημερα αυριο να μπουν καποια λεφτα σε revolut να το παραγγειλω......

Συμφωνώ ότι είναι φθηνά αλλά θα είναι mofi ή μούφα? :lol: Το Aliexpress πάντα το φοβόμουν σε όλες τις αγορές. Άμα παραγγείλεις και παραλλάβεις πεσ' μας εντυπώσεις.:)

Κι εγώ με την 12s είμαι κι έχω πάρα πολύ καλό wifi,4g,gps κλπ.,Το μόνο πρόβλημα είναι όταν το δουλεύω αρκετα δεν με αφήνει να δουλέψω την φωτ.μηχανή γιατί λέει .temp to hi try later!:rolleyes:

Όντως και αυτό γίνεται γιατί μάλλον χρησιμοποιεί το πάνω ακουστικό στην ανοιχτή ακρόαση. Δοκίμασε να βάλεις default για όλες τις κλήσεις το κάτω.:rolleyes:

Σε αυτο που λες για την καμερα δοκιμασες με third party app; Ή δοκιμασες καμια επανεκκινηση οταν στο εβγαλε μπας και στρωσει;;

Πως πειραζεις το μικροφωνο;; Πρωτη φορα το ακουω αυτο! :blink:

~ Samsung Galaxy S10 ~

Σε ότι αφορά θήκη, οι σκληρές, πέρα από τις γρατζουνιές από τριβή κτλ προστατεύουν πραγματικά σε μια πτώση ας πούμε;

Πάντα πίστευα ότι οι ελαστικές (πχ σιλικόνης κτλ) είναι προτιμότερες γιατί ενδεχομένως να αποσβέσουν κομμάτι της πρόσκρουσης και να μη μεταφερθεί αυτό παραμέσα. Αυτό με τις σκληρές δεν ισχύει.

Λάθος το σκέφτομαι...;

Εγώ του έχω βάλει μια σιλικόνης (αρκετά λεπτή βέβαια) και αν βρω κάποια πάλι ελαστική και πιο φαρδιά ίσως την προτιμήσω. Θα θυσίαζα δηλαδή κάτι από παρουσιαστικό, προκειμένου να το σώσω σε μια πτώση...

Letv X800 US

Οκ με την Wind εχω κανονικα 4G η Cosmote μου τελικα δεν εχει πρεπει να αλλαξω την καρτα.

DSC00006.jpg

Για καντε κατι οσοι εχετε την 14 στις ρυθμισεις εχει 4G (συνισταται) εκει να το βαλετε σε 3G και μετα ξανα σε 4G γιατι εγω εξω απο την Wind ειχα 4G και εδω στο σπιτι οχι αλλα οταν το εκανα αυτο ειχα κανονικα 4G

Σε αυτο που λες για την καμερα δοκιμασες με third party app; Ή δοκιμασες καμια επανεκκινηση οταν στο εβγαλε μπας και στρωσει;;

Δουλεύω την Camera FV-5 μαζί με Cinema fv-5 για video 4κ. Επανεκκινήσεις έκανα, όχι επανεκκίνηση..Τώρα βέβαια που το λές από τότε που έβαλα τις παραπάνω apk δεν μου το έχει ξανακάνει...:lol:

Πως πειραζεις το μικροφωνο;; Πρωτη φορα το ακουω αυτο! :blink:

Ρυθμίσεις> sound and vibration> κάτω στο τέλος>Microphone :p

Εγώ του έχω βάλει μια σιλικόνης (αρκετά λεπτή βέβαια) και αν βρω κάποια πάλι ελαστική και πιο φαρδιά ίσως την προτιμήσω. Θα θυσίαζα δηλαδή κάτι από παρουσιαστικό, προκειμένου να το σώσω σε μια πτώση...

Κι εγώ πιστεύω ότι οι μαλακές που το καλύπτουν όλο είναι καλύτερες, αν κι εγώ προσωπικά δουλεύω δερμάτινη pull-tab.

Οκ με την Wind εχω κανονικα 4G η Cosmote μου τελικα δεν εχει πρεπει να αλλαξω την καρτα.

Ωραία Λευτέρη κάνε λίγες ακόμα δοκιμές και πάω για την 14s..:lol:

Ωραία Λευτέρη κάνε λίγες ακόμα δοκιμές και πάω για την 14s..:lol:

Μεχρι να κανω εγω δοκιμες θα εχει βγει η 15S μην σου πω θα εχει παρει μαντολατο :lol:

Παντως το μονο που δεν με αποσχολει σε ενα κινητο ειναι η καμερα, εχω την Sony A6000 με τον 35/1.8

Edited by LLLEFTERIS

LeTV LeEco Le Max 2 Pro/X820 6GB RAM 128GB ROM 5.7inch

ασχολούνται με νέα κινητά , για roms ούτε οι ίδιοι ξέρουν πότε και αν δώσουν την marshmallow στο CN , ελπίζω η us να είναι πιο τυχερή

(και η xiaomi - miui είπε κάποτε ότι θα σταματήσουν την υποστήριξη για τα παλιά τηλέφωνα , πήραν "φωτιά" όλες οι επίσημες κοινότητες της xiaomi και πέτυχαν να συνεχιστή η υποστήριξη

η Letv είπε ότι θα σταματήσει την υποστήριξη στην 10s (πριν βγουν τα Le 2) , με τα πολλά ... μας έδωσαν την 11 και 13s που ήταν ακριβώς ίδιες με την 10s

http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x800/474551-letv-x800-lollipop-custom-firmware-cuoco92-151.html#post7458030

http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x800/474551-letv-x800-lollipop-custom-firmware-cuoco92-140.html#post7381116

να κάνω πρόβλεψη ? ας την κάνω τον άλλο Μήνα..... μας δουλεύουν , γι αυτούς υπάρχουν μόνο τα Le2 , ελπίζω να κάνω λάθος

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

LeTV LeEco Le Max 2 Pro/X820 6GB RAM 128GB ROM 5.7inch

ασχολούνται με νέα κινητά , για roms ούτε οι ίδιοι ξέρουν πότε και αν δώσουν την marshmallow στο CN , ελπίζω η us να είναι πιο τυχερή

(και η xiaomi - miui είπε κάποτε ότι θα σταματήσουν την υποστήριξη για τα παλιά τηλέφωνα , πήραν "φωτιά" όλες οι επίσημες κοινότητες της xiaomi και πέτυχαν να συνεχιστή η υποστήριξη

η Letv είπε ότι θα σταματήσει την υποστήριξη στην 10s (πριν βγουν τα Le 2) , με τα πολλά ... μας έδωσαν την 11 και 13s που ήταν ακριβώς ίδιες με την 10s

http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x800/474551-letv-x800-lollipop-custom-firmware-cuoco92-151.html#post7458030

http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x800/474551-letv-x800-lollipop-custom-firmware-cuoco92-140.html#post7381116

να κάνω πρόβλεψη ? ας την κάνω τον άλλο Μήνα..... μας δουλεύουν , γι αυτούς υπάρχουν μόνο τα Le2 , ελπίζω να κάνω λάθος

Μα δεν φταινε αυτοι εμεις οι μακακες φταιμε γι αυτο την επομενη φορα κατι επωνυμο με υποστηριξη.

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Μα δεν φταινε αυτοι εμεις οι μακακες φταιμε γι αυτο την επομενη φορα κατι επωνυμο με υποστηριξη.

Καλά μην φοβάσαι ούτε τα επώνυμα έχουν υποστήριξη. Εγώ εντέλει έβαλα την13 S και Nova Launcher ,μόλις τελείωσα το στήσιμο, όταν βγει η 6.0 για X800 μόνο τότε θα το ξαναπειράξω.

αν δεν ήταν χωμένη στην τηλεόραση η leeco θα έκλεινε όπως έκλεισαν και άλλες εταιρίες με κινητάρες αλλά μηδέν υποστήριξη (gionee κτλ)

εγώ πάντως στην εξευτελιστική τιμή που πήρα το us μοντέλο μου αρκεί μια καθαρή ρομ. αρχικά είχα να επιλέξω μεταξύ mx5 και zte axon και παράγγειλα το κινητό γιατί ήταν φτηνότερο κατά πολύ. θα ήθελα ένα απο τα δύο άλλα - μάλιστα επειδή αργούσε βρέθηκα ένα βήμα πριν το zte - αλλά τώρα με αυτό που έχω με αυτό δουλεύω.

για να δούμε τι θα πούνε μετά τις πιέσεις στο αμερικάνικο site...

LeEco Le pro1 x800 US version

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

αν δεν ήταν χωμένη στην τηλεόραση η leeco θα έκλεινε όπως έκλεισαν και άλλες εταιρίες με κινητάρες αλλά μηδέν υποστήριξη (gionee κτλ)

εγώ πάντως στην εξευτελιστική τιμή που πήρα το us μοντέλο μου αρκεί μια καθαρή ρομ. αρχικά είχα να επιλέξω μεταξύ mx5 και zte axon και παράγγειλα το κινητό γιατί ήταν φτηνότερο κατά πολύ. θα ήθελα ένα απο τα δύο άλλα - μάλιστα επειδή αργούσε βρέθηκα ένα βήμα πριν το zte - αλλά τώρα με αυτό που έχω με αυτό δουλεύω.

για να δούμε τι θα πούνε μετά τις πιέσεις στο αμερικάνικο site...

Εγω πληρωσα το χ900 340 και παρολο που ειμαι ευχαριστημενος δεν θα το ξανακανω.

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Όταν αγοράζουμε ένα μοντέλο στην αρχή το πληρώνουμε ακριβά αυτό το ξέρουμε, τι να κάνουμε αν δεν μας άρεσε το χόμπι και δεν μας έπιανε η τρέλα της αγοράς θα το είχαμε πάρει τώρα και φτηνά.

Εγώ πήρα πριν από έξι μήνες δυο τηλέφωνα και τα πλήρωσα και τα δυο ακριβά, αλλά τα έχω και τα χαίρομαι.

αν είσαι ευχαριστημένος με αυτό που έχεις ίσως να το ξανασκεφτείς.

μηδέν support η letv, ψυχομαχά για τον ίδιο λόγο η jiayu, αλλά αν δεν ήταν αυτές οι 2 δεν θα είχαμε τα κινητά που είχαμε φέτος όσον αφορά το κόστος προς απόδοση.

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

Εγω εδωσα 200 το lenovo A7010 και με 200 πηρα αυτο απο αγγελια γιατι ναι μεν θα μπορουσα να το παρω απο εξω με 170 αλλα ειχα μεινει απο κινητο και απο Ευρωπη ειχε 190-200 και δεν θα ειχε ουτε τζαμακι στην οθονη ουτε δευτερη θηκη συν οτι δεν εχω αγορασει ποτε απο εξω και δεν βρηκα οταν εψαχνα κανεναν να βοηθησει.

Το μονο που με χαλαει ειναι οτι ενω εβλεπα απο το Lenovo οτι οι 5.5 ιντσες ειναι μικρες πηγα και πηρα παλι μικρο κινητο.

Το μονο που με χαλαει ειναι οτι ενω εβλεπα απο το Lenovo οτι οι 5.5 ιντσες ειναι μικρες πηγα και πηρα παλι μικρο κινητο.

εμένα μου λείπει το multirom του νεξους.... πειράζω τα κινητά απο το HTC HD2. δεν μπορώ πια ούτε το ίδιο θέμα να έχω 2η μέρα... αρρώστια...

του χρόνου με 2 κατοστάρικα θα παίζουν πολλά φετινά μοντέλα -και το Le2 max- με μεγάλες οθόνες και τρομερές δυνατότητες.

εμένα μου λείπει το multirom του νεξους.... πειράζω τα κινητά απο το HTC HD2. δεν μπορώ πια ούτε το ίδιο θέμα να έχω 2η μέρα... αρρώστια...

του χρόνου με 2 κατοστάρικα θα παίζουν πολλά φετινά μοντέλα -και το Le2 max- με μεγάλες οθόνες και τρομερές δυνατότητες.

Το Le 2 max ειναι 5.7 δεν υπαρχει διαφορα εβαλα το δικο μου διπλα σε ενα 5.7 δεν θυμαμαι ποιο στην Winf και δεν....

Για το χερι μου ειναι το X900 και το mi max