stylish Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Να έχουμε να λέμε τώρα. Πείτε λίγο απο άποψη πάχους και βάρους μιας και ξεφευγει λίιγο τι λέει; Είναι αισθητή η διαφορά. Να εχουμε να λέμε ειπα :) Επίσης βλπεοντας ότι βγήκε και αλλο μοντελο τώρα (Le1s) με κάποια αλλα σπεκς αλλά σε πολύ καλυτερη τιμή πιστεύετε ότι αξίζει να πάει κάποιος στο προ δίνοντας και την αντίστοιχη διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Να έχουμε να λέμε τώρα. Πείτε λίγο απο άποψη πάχους και βάρους μιας και ξεφευγει λίιγο τι λέει; Είναι αισθητή η διαφορά. Να εχουμε να λέμε ειπα :) Επίσης βλπεοντας ότι βγαίνει και αλλο μοντελο τώρα με κάποια αλλα σπεκς αλλά σε καλυτερη τιμή πιστεύετε ότι αξίζει να πάει κάποιος στο προ δίνοντας και την αντίστοιχη διαφορά? το κινητο το ειχα για ενα μεσημερι Ειναι το πιο μικρο 5.5 στην αγορα αυτην την στιγμη,καθεται τελεια στο χερι και δινει κορυφαια αισθηση ποιοτητας. Για μενα πλεον ειναι ζητημα τιμης. Αν θες τοπ στα 200Ε πας σε 1s αν θες τοπ σε οποιαδηποτε τιμη μεχρι και τα 700€ πας στο Le1 Pro και τελειωσες. το θεωρω ανωτερο απο Μ9, και χτυπαει στα ισια S6 Edge +. και δεν υπερβαλω. εννοειται ανωτερο απο G4,s6flat μολις βαρεθω το Le1 μπορει να το παρω. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Όπως τα λέει ο από πάνω.;) υπογράφω. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 χμμ αυτο που εννοώ είναι αν η διαφορά του 1ς με το προ δικαιολογείται τόσο μεγάλη. Βέβαια δεν έχουμε ακόμα κάποιον που να το έχει πάρει. Αυτό θα βοηθούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 χμμ αυτο που εννοώ είναι αν η διαφορά του 1ς με το προ δικαιολογείται τόσο μεγάλη. Βέβαια δεν έχουμε ακόμα κάποιον που να το έχει πάρει. Αυτό θα βοηθούσε. Μην το βλέπεις έτσι. Δες το με βάση τα χρήματα που θες να ξοδέψεις. Αν έχεις τα λεφτά για το Pro, δεν τίθεται θέμα. Αυτό θα πάρεις. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Μην το βλέπεις έτσι. Δες το με βάση τα χρήματα που θες να ξοδέψεις. Αν έχεις τα λεφτά για το Pro, δεν τίθεται θέμα. Αυτό θα πάρεις. Αυτό περίμενα να ακούσω.&- Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλησπέρα σε όλους, από ηχείο πως είναι; γιατί είδα σε ένα review ότι δεν βγαίνει δυνατός ήχος και επίσης ότι σε καταγραφή 4K βίντεο ο ήχος έχει σπασίματα Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλησπέρα σε όλους, από ηχείο πως είναι; γιατί είδα σε ένα review ότι δεν βγαίνει δυνατός ήχος και επίσης ότι σε καταγραφή 4K βίντεο ο ήχος έχει σπασίματα Πως είδες σε review την ένταση του ήχου; 1000 παράγοντες παίζουν ρόλο στο πως εγγράφεται ο ήχος, μην βασίζεσαι σε ένα άκουσμα από βίντεο. Ο ήχος του είναι εξαιρετικός, πολύ καλός σε ποιότητα και ένταση. Ή εγγραφή 4Κ έχει ελάχιστα τρεμουλα ανεπαίσθητα στους πολλούς. Προσωπικά το έχω σε FHD γιατί δεν έχω 4Κ TV και είναι εξαίρετο σε αυτό. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Τρεις ακόμα φωτογραφίες http://s33.photobucket.com/user/takisspanos/media/PA290429_zpscrnpnwrd.jpg.html http://s33.photobucket.com/user/takisspanos/media/PA290428_zps4ujuldjz.jpg.html http://s33.photobucket.com/user/takisspanos/media/PA290430_zpsuo7govw4.jpg.html http://s33.photobucket.com/user/takisspanos/media/PA290430_zpsuo7govw4.jpg.html http://s33.photobucket.com/user/takisspanos/media/PA290429_zpscrnpnwrd.jpg.html http://s33.photobucket.com/user/takisspanos/media/PA290428_zps4ujuldjz.jpg.html Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν φορτώνει τις φωτογραφίες. Edited October 29, 2015 by takisspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 το κινητο το ειχα για ενα μεσημερι Ειναι το πιο μικρο 5.5 στην αγορα αυτην την στιγμη,καθεται τελεια στο χερι και δινει κορυφαια αισθηση ποιοτητας. Για μενα πλεον ειναι ζητημα τιμης. Αν θες τοπ στα 200Ε πας σε 1s αν θες τοπ σε οποιαδηποτε τιμη μεχρι και τα 700€ πας στο Le1 Pro και τελειωσες. το θεωρω ανωτερο απο Μ9, και χτυπαει στα ισια S6 Edge +. και δεν υπερβαλω. εννοειται ανωτερο απο G4,s6flat μολις βαρεθω το Le1 μπορει να το παρω. Μικρότερο και από G3 η G4;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Να έχουμε να λέμε τώρα. Πείτε λίγο απο άποψη πάχους και βάρους μιας και ξεφευγει λίιγο τι λέει; Είναι αισθητή η διαφορά. Να εχουμε να λέμε ειπα :) Επίσης βλπεοντας ότι βγήκε και αλλο μοντελο τώρα (Le1s) με κάποια αλλα σπεκς αλλά σε πολύ καλυτερη τιμή πιστεύετε ότι αξίζει να πάει κάποιος στο προ δίνοντας και την αντίστοιχη διαφορά? Εξαρτάται πως το βλέπεις πριν ένα μηνά είχε το Pro 200 Ευρώ επάνω, αν περιμένεις λίγο ακόμα θα βγει καινούργιο Pro, με 820 και δεν ξέρω τι τιμή. Οπότε αγοράζεις αυτό που πιστεύεις πως σε συμφέρει στην τιμή που βρίσκεις. Πάντα θα βγαίνει κάτι καλύτερο και πάντα σε ακριβότερή τιμή, πάρε κάτι και αργότερα βλέπεις τι παίρνεις η ζωή ποτέ δεν τελειώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Εξαρτάται πως το βλέπεις πριν ένα μηνά είχε το Pro 200 Ευρώ επάνω, αν περιμένεις λίγο ακόμα θα βγει καινούργιο Pro, με 820 και δεν ξέρω τι τιμή. Οπότε αγοράζεις αυτό που πιστεύεις πως σε συμφέρει στην τιμή που βρίσκεις. Πάντα θα βγαίνει κάτι καλύτερο και πάντα σε ακριβότερή τιμή, πάρε κάτι και αργότερα βλέπεις τι παίρνεις η ζωή ποτέ δεν τελειώνει. Έγραψες. Ισχύει όντως το σκεπτικό οτι αν περιμενεις να παρεις κατι σε χαμηλοτερη τιμή και ιδιαίτερα σμαρτφοουν δεν θα παρεις ΠΟΤΕ γιατι παντα θα ανανεώνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfanaras2002 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Δεν το ξέρω αν περνά τελωνείο, απλά έχω πάρει και άλλα πράγματα από Κίνα με ems και μου φάνηκε καλή λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Δεν το ξέρω αν περνά τελωνείο, απλά έχω πάρει και άλλα πράγματα από Κίνα με ems και μου φάνηκε καλή λύση. Δεν περνάει τελωνείο με EMS . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Θέλω μόνο βοήθεια στο χρώμα! Ακούω...το έχει πάρει κανείς χρυσό? Αύριο πέφτει η παραγγελία...με ψήσατε! Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Θέλω μόνο βοήθεια στο χρώμα! Ακούω...το έχει πάρει κανείς χρυσό? Αύριο πέφτει η παραγγελία...με ψήσατε! Το ασημί πήρα, δεν είμαι φαν του χρυσού. Και το ασημί iPhone έχω άλλωστε :p Εξαιρετικό θα είναι και το χρυσό, μη μασάς ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Το ασημί πήρα, δεν είμαι φαν του χρυσού. Και το ασημί iPhone έχω άλλωστε :p Εξαιρετικό θα είναι και το χρυσό, μη μασάς ;) Και τα δύο τέλεια θα είναι...αλλά, αυτή τη στιγμή το ψάχνουμε πολύ :p:p Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kadaz93 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Παιδια απο vickmall, να επιλεξω NL η SG post για delivery ? Εχουν τις ιδιες πιθανοτητες για τελωνειο ? Ειναι καποιο πιο γρηγορο ? Thanks ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μιας και πιο πάνω το συγκρίνατε με τις ναυαρχίδες της htc,lg και samsung και λέτε πως υπερτερεί. Θέλω να ρωτήσω, από κάμερα πως τα πάει σε σχέση με τις ναυαρχίδες; Είναι στα ίδια επίπεδα ή κατώτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Παιδια απο vickmall, να επιλεξω NL η SG post για delivery ? Εχουν τις ιδιες πιθανοτητες για τελωνειο ? Ειναι καποιο πιο γρηγορο ? Thanks ! Ίδια είναι. :) μην ανησυχεις. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kadaz93 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ίδια είναι. :) μην ανησυχεις. Οποτε να πατησω ΝL που με προσταζει το υποσυνειδητο μου επειδη ακουγεται πιο ευρωπαικο και στηριζουμε ευρωπη ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Οποτε να πατησω ΝL που με προσταζει το υποσυνειδητο μου επειδη ακουγεται πιο ευρωπαικο και στηριζουμε ευρωπη ? :p SG , είναι πιο γρήγορη Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 SG , είναι πιο γρήγορη Nope. It's not. Τα ίδια είναι. Και να σου φαίνεται πιο γρήγορη με 2-3 αποστολές, trust me, έχω πολλές περισσότερες :p Πρακτικά ίδιες είναι. Για αυτό λέω ας διαλέξει όποια θέλει. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kadaz93 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Nope. It's not. Τα ίδια είναι. Και να σου φαίνεται πιο γρήγορη με 2-3 αποστολές, trust me, έχω πολλές περισσότερες :p Πρακτικά ίδιες είναι. Για αυτό λέω ας διαλέξει όποια θέλει. Διαβασα στο ινσομνια οτι ενος του ρθε xiaomi note 2 με ΝΛ σε 16 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Διαβασα στο ινσομνια οτι ενος του ρθε xiaomi note 2 με ΝΛ σε 16 μερες. Μου έχει έρθει δέμα σε 17 μέρες, σε 20, 28, 30, 35, 42 και με τις 2. Δεν είναι κανόνας, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. NL είναι από Ευρώπη, αλλά περιμένεις 12 μέρες μέχρι να φτάσει στην Ολλανδία από Κίνα, για να σου σταλεί μετά στην Ελλάδα :p Anyway ας μη φύγουμε εκτός θέματος, η συσκευή στο επίκεντρο παρακαλώ. Αν υπάρχουν απορίες εδώ είμαστε να τις απαντήσουμε. Και για να λέμε και τα αρνητικά: 1) Δεν έχει λειτουργία DND (Do not disturb) 2) Δεν έχει καλή απόδοση ήχου το LeTV-hiFi (το ενσωματωμένο music EQ). Έβαλα το Equalizer app και έπαθα πλάκα με την πιστότητα ήχου στα Pistons 2. ;) Edited October 29, 2015 by Mythozz Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts