lefossax Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Υπάρχουν costume roms ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Υπάρχουν costume roms ??? Υπάρχουν, τρις στο πρώτο ποστ στην πρώτη σελίδα και αλλες δύο ακόμη , καλές Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 εχει δοκιμασει καποιος την παρακατω? http://bbs.ydss.cn/thread-635136-1-1.html Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisss Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Πραγματικα η τιμή του ειναι πολυ καλη για αυτα που προφερει.Σχεδον εξωπραγματικη. H μπαταρια με χρηση κοινωνικών δικτύων ποσες ωρες sot έχει; Διαβασα κατι για 2 ωρες σε προηγούμενο ποστ. Ισχύει; Επίσης η καμερα ειναι το ιδιιο καλη με του χ600; Παράθεση Xiaomi mi5 high Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) εχει δοκιμασει καποιος την παρακατω? http://bbs.ydss.cn/thread-635136-1-1.html την δοκίμασα την μέρα που βγήκε , πολύ καλύτερη από την προηγούμενη , είναι πράγματι για καθημερινή χρήση , (περιμένω την επόμενη) αλλά προτιμώ τις πιο σταθερές , τις γνωστές που έχουμε όλοι (του Ιταλού την Indian κ.λ.π.) όποιος θέλει να την δοκιμάσει ,download : https://app.box.com/shared/static/heqm4cgx9oa6ewac1vogz3a3bjby309j.zip Πραγματικα η τιμή του ειναι πολυ καλη για αυτα που προφερει.Σχεδον εξωπραγματικη. H μπαταρια με χρηση κοινωνικών δικτύων ποσες ωρες sot έχει; Διαβασα κατι για 2 ωρες σε προηγούμενο ποστ. Ισχύει; Επίσης η καμερα ειναι το ιδιιο καλη με του χ600; ναι , η τιμή της προσφοράς είναι σα να το χαρίζουν για την μπαταρία 2 ώρες είναι λίγες , σε μια μέρα έχει πάνω απο 3 ώρες sot (με τις πολλές εφαρμογές που έχουμε όλο και κάποια θα "τρώει" μπαταρία) πιστεύω οι κάμερες ίδιες είναι , θα το κοιτάξω ... edit η μπροστά κάμερα του Χ600 5.0MP και του Χ800 4.0MP , ο φακός μετράει και μάλλον είναι ίδιος Edited May 20, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Πραγματικα η τιμή του ειναι πολυ καλη για αυτα που προφερει.Σχεδον εξωπραγματικη. H μπαταρια με χρηση κοινωνικών δικτύων ποσες ωρες sot έχει; Διαβασα κατι για 2 ωρες σε προηγούμενο ποστ. Ισχύει; Επίσης η καμερα ειναι το ιδιιο καλη με του χ600; Η camera του x800 είναι καλύτερη από του x600, απ'ότι λένε τα συγκριτικά reviews τουλάχιστον. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 εκτός απο την official , όλες οι άλλες είναι rooted , @SCORPIONE69 , o @varajohn μάλλον εννοεί αν η εφαρμογή πήρε δικαιώματα root απο SuperSu (στο SuperSu κοίταξε αν υπάρχει η εφαρμογή , σίγουρα υπάρχει) με το "root explorer" όταν κάνεις μια κίνηση σε ρωτάει , The current file system is read-omly . do you want to ramount as read-write ... λες Ναι (to παλιό αρχείο αν θέλεις μετονόμασέ το σε π.χ. gps.conf.old) αν δεν τα καταφέρεις με τον "es file explorer" άνοιξε το gps.conf ,(επιλέγεις το αρχείο να ανοίξει με το es file explorer) επάνω έχει ένα σαν στυλό το πατάς για επεξεργασία , σβήνεις το περιεχόμενο και αντιγραφή και επικόλληση τα περιεχόμενα του νέου gps.conf Τελικά με τον Es Explorer μετονόμασα το παλιό gps.conf και έκανα επικόλληση το νέο αρχείο, χωρίς πρόβλημα. Μου φαίνεται πιο "δυνατός" από τον Fx Explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Τελικά με τον Es Explorer μετονόμασα το παλιό gps.conf και έκανα επικόλληση το νέο αρχείο, χωρίς πρόβλημα. Μου φαίνεται πιο "δυνατός" από τον Fx Explorer. Ναι ειναι πολυ καλος. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 την δοκίμασα την μέρα που βγήκε , πολύ καλύτερη από την προηγούμενη , είναι πράγματι για καθημερινή χρήση , (περιμένω την επόμενη) αλλά προτιμώ τις πιο σταθερές , τις γνωστές που έχουμε όλοι (του Ιταλού την Indian κ.λ.π.) όποιος θέλει να την δοκιμάσει ,download : https://app.box.com/shared/static/heqm4cgx9oa6ewac1vogz3a3bjby309j.zip ναι , η τιμή της προσφοράς είναι σα να το χαρίζουν για την μπαταρία 2 ώρες είναι λίγες , σε μια μέρα έχει πάνω απο 3 ώρες sot (με τις πολλές εφαρμογές που έχουμε όλο και κάποια θα "τρώει" μπαταρία) πιστεύω οι κάμερες ίδιες είναι , θα το κοιτάξω ... edit η μπροστά κάμερα του Χ600 5.0MP και του Χ800 4.0MP , ο φακός μετράει και μάλλον είναι ίδιος Νομίζω ότι η εμπρός κάμερα του 800 είναι ultra pixel Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 εχω την 12σ indian..εχω ενα θεμα με την συνδεση στη τηλεοραση..εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Δεν δουλεύει όντως. Είχα προσπαθήσει και εγώ πριν μερικές μέρες. Δεν βρίσκει καν την τηλεόραση. Στάλθηκε από το Le Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Δεν δουλεύει όντως. Είχα προσπαθήσει και εγώ πριν μερικές μέρες. Δεν βρίσκει καν την τηλεόραση. Στάλθηκε από το Le Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι το ιδιο...με εφαρμογη μονο..αλλα ετσι δεν λεει...με την 11σ που ειχα δουλευε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Κι εγώ τελικά με εφαρμογή το δουλεύω. Αλλά νομίζω καλύτερα έτσι αφού είναι από την εταιρεία της τηλεόρασης μου. Sent from my X800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pumadark Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Καλημέρα παιδιά, έχω το nexus 6p, αλλά λογικά οικονομικού θέματος δεν μπορώ να το κρατήσω, λέω να πάω σε αυτό το Le TV Le one pro, θα είναι τεράστια η διαφορά; ευχαριστω. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Καλημέρα παιδιά, έχω το nexus 6p, αλλά λογικά οικονομικού θέματος δεν μπορώ να το κρατήσω, λέω να πάω σε αυτό το Le TV Le one pro, θα είναι τεράστια η διαφορά; ευχαριστω. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα χασεις σε καμερα και τατς (ευαισθησια οθονης). Κατα τα αλλα, οχι, δε θα εχεις αλλη "σημαντικη" απωλεια στην εμπειρια χρησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Παιδιά τη βοήθειά σας! Παράγγειλα ένα από tiny deal και με ειδοποιούν ότι οι συχνότητες σε 4g που διαθέτει είναι οι: FDD LTE: B1/B2/B3/B4/B5/B12/B17/B25/B26 Θα δουλέψει στα εδώ δίκτυα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα είναι ότι δεν υποστηρίζει την B20/800. Μου κάνει όμως εντύπωση που δεν αναγράφεται η B7/2600. Αν αυτό ισχύει θέλει προσοχή γιατί πλέον υποστηρίζει μόνο μία συχνότητα 4g (B3). Εκεί μπορεί να οφείλεται και η χαμηλή τιμή. Στάλθηκε από το Le Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Άρα να ακυρώσω την παραγγελία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις ένα τηλ τον πάροχο σου και να ρωτήσεις ποιά συχνότητα καλύπτει την περιοχή σου. Στάλθηκε από το Le Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ποιες είναι οι συχνότητες που πρέπει να υποστηρίζει για να είναι συμβατό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Υποστηρίζει την B3/1800, δεν υποστηρίζει την B20/800 και την B7/2600. Στάλθηκε από το Le Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Η συμβατότητα με τις 1800/2600 δίνει ικανοποιητική κάλυψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) Η συμβατότητα με τις 1800/2600 δίνει ικανοποιητική κάλυψη? Κι εγω το ίδιο δίλημμα είχα. Ουσιαστικά μόνο η 1800MHz θα είναι χρήσιμη. Εγώ προχώρησα με την παραγγελία, ελπίζω να μην το μετανιώσω! Edited May 24, 2016 by kxanthop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amagawdz Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Θέλω να το πάρω για την γυναίκα μου. Το έχει κανενας κινέζος in stock και κατω απο 200? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakali73 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει . Είμαι μεταξύ του LeTV Le One Pro (X800) 4GB Ram 64GB Rom και του LeEco Le 2 X620 3GB Ram 32GB Rom . Ποιο να επιλέξω και γιατί ; Παράθεση Letv LeEco LE 2 X620 3/32 BB72 LeEco Le Max2 X829 6GB/128GB LeMax2-CN-ARoMA_28s-V8_Full_Debloated LeEco X626 4/32 χάλια ROM από tinydean LeEco Le Pro3 X650 AI χάλια ROM από tinydean LeEco X522 LineageOS 14.1 - LeEco X526 5.8.019S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts