varajohn Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 (edited) Εδω εισαι Γιωργο. https://mega.nz/#!FsVzVIDT!a9h7CQtthY3goKeByzBwSeNv7_9C1sHXkrxBnuetpMU Edited April 18, 2016 by varajohn Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 παιδια εγω μιλαω για την 13s evolution..παλιότερα ειχα δοκιμασει τη 8s,ηταν μια χαρα εκτος μια ασυμβατοτητα στην καμερα..τωα διαβαζω εχει νεο κερνελ. Surprisingly, Leeco 13s has released version of its firmware stable for LeTV Max X900. It was assumed that with the presentation of the 12s to the terminals of the Indian market were to devote exclusively to upgrade to Android 6.0, but some have had to review and have released this new version. The fact that the changelog is quite short, but only for the new kernel should be worth upgrading our terminals: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 λοιπον,δοκιμασα απο χτες τη ρομ 12ς.ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!για το wifi ειδικα, φορτωσε σελιδες( αργα βεβαια)σε αποσταση 60 μετρα απο το ρουτερ.......το GPS ΑΨΟΓΟ,μενει να δω κ μπαταρια..μακραν η καλυτερη μεχρι τωρα!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Εδω εισαι Γιωργο. https://mega.nz/#!FsVzVIDT!a9h7CQtthY3goKeByzBwSeNv7_9C1sHXkrxBnuetpMU ωραία Γιάννη , άρα το Χ800 και Χ900 , φοράνε τον ίδιο kernel δοκίμασε πάλι το gps με το gps test (σε πόσο χρόνο θα γράψει αριστερά επάνω 3D Fix), μέσα στο σπίτι , κοντά σε μπαλκονόπορτα , να δούμε σε πόσα δευτερόλεπτα κλειδώνει πριν την δοκιμή , να κάνεις επανεκκίνηση το κινητό παιδια εγω μιλαω για την 13s evolution..παλιότερα ειχα δοκιμασει τη 8s,ηταν μια χαρα εκτος μια ασυμβατοτητα στην καμερα..τωα διαβαζω εχει νεο κερνελ. Surprisingly, Leeco 13s has released version of its firmware stable for LeTV Max X900. It was assumed that with the presentation of the 12s to the terminals of the Indian market were to devote exclusively to upgrade to Android 6.0, but some have had to review and have released this new version. The fact that the changelog is quite short, but only for the new kernel should be worth upgrading our terminals: δώσε site , αυτό είναι για το Χ900 http://evolutionletvx900.blogspot.gr/ λοιπον,δοκιμασα απο χτες τη ρομ 12ς.ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!για το wifi ειδικα, φορτωσε σελιδες( αργα βεβαια)σε αποσταση 60 μετρα απο το ρουτερ.......το GPS ΑΨΟΓΟ,μενει να δω κ μπαταρια..μακραν η καλυτερη μεχρι τωρα!!!:) όταν την εγκατέστησα , δεν βρήκε γρήγορα δορυφόρους την έβαλα πάλι εχθές , και κλείδωσε αρκετά γρήγορα , σήμερα πάλι αργεί να βρει δορυφόρους , ποιο γρήγορα όμως από την official Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 5 με 8 δεύτερα Γιωργο. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 5 με 8 δεύτερα Γιωργο. τα ιδια κ στο δικο μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 (edited) 5 με 8 δεύτερα Γιωργο. Γιαννη , να υποθέσω και το wifi , είναι άψογο , Άρα το X800 και X900 , έχουν τον ίδιο kernel, τα ίδια αρχεία για gps και wifi, αλλά διαφορετική συμπεριφορά , Στάλθηκε από το Le Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τα ιδια κ στο δικο μου:) την πέρασα πάλι , επανήλθε , αν και το Χ900 μάλλον κλειδώνει και σε εσωτερικό χώρο , Edited April 18, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 http://evolutionletvx900.blogspot.gr/ αυτό εννοώ και γω, μπορουν να μπουν οι ρομ και στο χ800 με μια αλλαγή στο ζιπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Ναι ποτε δεν είχα πρόβλημα με wifi και gps. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 δώσε site , αυτό είναι για το Χ900 http://evolutionletvx900.blogspot.gr/ http://evolutionletvx900.blogspot.gr/ αυτό εννοώ και γω, μπορουν να μπουν οι ρομ και στο χ800 με μια αλλαγή στο ζιπ. το ίδιο site είναι , ποια είναι η αλλαγή του .zip ? Ναι ποτε δεν είχα πρόβλημα με wifi και gps. για το wifi στο Χ800 , αν σε μια περιοχή πιάνει 7 ρούτερ , άλλο τηλέφωνο πιάνει 17 , δεν ενοχλεί , την αιτία δεν ξέρουμε Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 το ίδιο site είναι , ποια είναι η αλλαγή του .zip ? Open Evolution .zip with 7zip and edit this file: META-INF/COM/GOOGLE/ANDROID/UPDATER-SCRIPT with notepad++ The assert line it/s model to install, and you need change all "max1" for "x1": "max1" it/s X900 and "x1" it/s X800 assert(getprop("ro.product.device") == "max1" || getprop("ro.build.product") == "max1" || abort("This package is for \"max1\" devices; this is a \"" + getprop("ro.product.device") + "\"."); Then save changes and updated zip file, and install with TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 (edited) Open Evolution .zip with 7zip and edit this file: META-INF/COM/GOOGLE/ANDROID/UPDATER-SCRIPT with notepad++ The assert line it/s model to install, and you need change all "max1" for "x1": "max1" it/s X900 and "x1" it/s X800 assert(getprop("ro.product.device") == "max1" || getprop("ro.build.product") == "max1" || abort("This package is for \"max1\" devices; this is a \"" + getprop("ro.product.device") + "\"."); Then save changes and updated zip file, and install with TWRP. τέτοια κόλπα τα έκανα παλιά https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6579-zopo-zp980-c2-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BD-miui-rom/ την εγκατέστησα χωρίς αλλαγές , όπως το κατέβασα (δεν έβλεπε τις sim, βάλε - βγάλε , τις είδε) έχει nova launcher , είναι root κ.λ.π. τα gapps ξεχωριστή εγκατάσταση το gps άψογο , το wifi το ίδιο με τις δικές μας , πολύ καλή και αυτή δεν είναι multi , έχει Αγγλικά θα αποφασίσω αργότερα ποια απο τις δύο Χ900 θα κρατήσω Edited April 18, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Παιδια να επαναλαβω οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η συσκευη δουλευει οπως πρεπει!σχετικα με το wifi ,με εχει εκπληξει η αποσταση στην οποια πιανει.ποτε μα ποτε με οσες ρομ εχω δοκιμασει δεν επιανε σε τοση αποσταση.απο το μαγαζι μου σε ευθεια ειναι το καφενειο στα 60μ περιπου...Ε πιανει!!!!!ΤΟ gps Απαικτο,η ρομ τσουλαει μια χαρα,μπαταρια με πλοηγηση,4g,σερφαρισμα κ γενικα ζορισμα εχω 54% με 2.5 ωρες οθονη!!!!ΒΑΛΤΕ ΤΗ! Δεν υπαρχει περιπτωση να μην την εχω back up ακομα κ αν βγει η marschmallow.(του ιταλου την εστειλα...) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΣΥΣΚΕΥΗ EXEI ΣΩΣΤΟ λειτουργικο:):)(ετοιμος να το σκοτωσω ημουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 τέτοια κόλπα τα έκανα παλιά https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6579-zopo-zp980-c2-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BD-miui-rom/ την εγκατέστησα χωρίς αλλαγές , όπως το κατέβασα (δεν έβλεπε τις sim, βάλε - βγάλε , τις είδε) έχει nova launcher , είναι root κ.λ.π. τα gapps ξεχωριστή εγκατάσταση το gps άψογο , το wifi το ίδιο με τις δικές μας , πολύ καλή και αυτή δεν είναι multi , έχει Αγγλικά θα αποφασίσω αργότερα ποια απο τις δύο Χ900 θα κρατήσω ναι.δεν χρειαζεται αλλαγη τιποτα στην τελευταια ο mars γραφει οτι εχει σβησει ολη την γραμμη ασφαλειας οποτε μπαινει κατευθειαν.ειδες εαν εχει αλλο κερνελ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 ναι.δεν χρειαζεται αλλαγη τιποτα στην τελευταια ο mars γραφει οτι εχει σβησει ολη την γραμμη ασφαλειας οποτε μπαινει κατευθειαν.ειδες εαν εχει αλλο κερνελ? Τον ίδιο με τον δικο μας Sent from my X900+ using Tapatalk Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Παιδια να επαναλαβω οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η συσκευη δουλευει οπως πρεπει!σχετικα με το wifi ,με εχει εκπληξει η αποσταση στην οποια πιανει.ποτε μα ποτε με οσες ρομ εχω δοκιμασει δεν επιανε σε τοση αποσταση.απο το μαγαζι μου σε ευθεια ειναι το καφενειο στα 60μ περιπου...Ε πιανει!!!!!ΤΟ gps Απαικτο,η ρομ τσουλαει μια χαρα,μπαταρια με πλοηγηση,4g,σερφαρισμα κ γενικα ζορισμα εχω 54% με 2.5 ωρες οθονη!!!!ΒΑΛΤΕ ΤΗ! Δεν υπαρχει περιπτωση να μην την εχω back up ακομα κ αν βγει η marschmallow.(του ιταλου την εστειλα...) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΣΥΣΚΕΥΗ EXEI ΣΩΣΤΟ λειτουργικο:):)(ετοιμος να το σκοτωσω ημουν) Για ποιο link μιλάμε? Γιατί ψιλομπερδευτηκα. Στάλθηκε από το X800+ μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 (edited) Κι εμενα με μπερδεψατε, για ποιο λινκ μιλατε? Επισης εγω που εχω 11s του rush θα πρεπει να κανω factory reset? Edited April 18, 2016 by le_bron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Για ποιο link μιλάμε? Γιατί ψιλομπερδευτηκα. Στάλθηκε από το X800+ μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://docs.google.com/uc?id=0BwxryTxXnpbKdjhkcFlPSHdta2M&export=download αυτη η ρομ! η ινδικη 12ς απο το Χ900!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Ναι για πείτε διαδικασία, φαντάζομαι σαν να περνάς καινούρια ρομ είναι αλλά ποια gapps περάσατε; Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Ναι για πείτε διαδικασία, φαντάζομαι σαν να περνάς καινούρια ρομ είναι αλλά ποια gapps περάσατε; ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ GAPPS K ROOT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Πρεπει να κανουμε factory reset πρωτα μαυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Πρεπει να κανουμε factory reset πρωτα μαυτη? ΟΛΑ τα wipe ΕΚΤΟΣ internal storage.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 4g με wind πιανετε με αυτην την ρομ,την 12s?εμενα δεν πιανει,τουλαχιστον εδω που ειμαι τωρα,που δεν θυμαμαι εαν επιανε πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 (edited) 4g με wind πιανετε με αυτην την ρομ,την 12s?εμενα δεν πιανει,τουλαχιστον εδω που ειμαι τωρα,που δεν θυμαμαι εαν επιανε πριν Με wind στην Θεσσαλονικη ναι Άσχετα τι γράφει παρακάτω με το Χ800 και 4g γράφω το ποστ Έχω την rom του Χ900, θα το διορθωσω αργότερα Sent from my X900+ using Tapatalk Edited April 18, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 https://docs.google.com/uc?id=0BwxryTxXnpbKdjhkcFlPSHdta2M&export=download αυτη η ρομ! η ινδικη 12ς απο το Χ900!! Χρειάζεται να τροποποιήσουμε το αρχείο που αναφέρθηκε προηγουμένως ή είναι έτοιμη για εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts