giannisgr41 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Εγώ προτιμώ τού Rusch. Καλύτερη μπαταρία από την 10s του Ιταλού. Κινέζικη δεν έχω βάλει ποτέ. συμγωνω για την μπαταρια ,εινα αρκετα καλη..αλλα αυτο το gps kai wifi ,ποτε ποτε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Υπαρχουν καπου οι κινεζικες ρουταρισμενες η τις ρουταρεις καθε φορα που φλασαρεις? τις ρουτάρω καθε φορά. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 τις ρουτάρω καθε φορά. Με ποιο τροπο? Δωσε καποιο λινκ. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Με ποιο τροπο? Δωσε καποιο λινκ. Στην αρχικη σελιδα υπαρχει οδηγος για root και twrp recovery http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=414612 Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Να ρωτήσω, τι εννοείται ρουταρισμενη rom, γιατί από την αρχή έκανα ρουτ το τηλέφωνο απο εκει και πέρα περνάω εκτός τις rom του Ιταλού και μια Flyme, που έκανα μια δοκιμή και ποτέ δεν διερωτήθηκα αν είναι ρουτ η rom ή όχι και περνάνε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Να ρωτήσω, τι εννοείται ρουταρισμενη rom, γιατί από την αρχή έκανα ρουτ το τηλέφωνο απο εκει και πέρα περνάω εκτός τις rom του Ιταλού και μια Flyme, που έκανα μια δοκιμή και ποτέ δεν διερωτήθηκα αν είναι ρουτ η rom ή όχι και περνάνε μια χαρά. Ρουταρισμενη ειναι η ρομ που επιτρεπει στο χρηστη να επεμβει στο λογισμικο και να το τροποποιησει οπως ξερει και θελει -να αφαιρεσει τις κατα τη γνωμη του αχρειαστες εφαρμογες π.χ. ή να περασει μια καστομ ρομ σε αντικατασταση αυτης που εχει με τη λογικη οτι θα φερει το τηλεφωνο στα προσωπικα μετρα και επιθυμιες. Π.χ η flyme που περασες εσυ ειναι καστομ ρομ φτιαγμενη για το συγκεκριμενο τηλεφωνο. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ρουταρισμενη ειναι η ρομ που επιτρεπει στο χρηστη να επεμβει στο λογισμικο και να το τροποποιησει οπως ξερει και θελει -να αφαιρεσει τις κατα τη γνωμη του αχρειαστες εφαρμογες π.χ. ή να περασει μια καστομ ρομ σε αντικατασταση αυτης που εχει με τη λογικη οτι θα φερει το τηλεφωνο στα προσωπικα μετρα και επιθυμιες. Π.χ η flyme που περασες εσυ ειναι καστομ ρομ φτιαγμενη για το συγκεκριμενο τηλεφωνο. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Παιδιά 4G με wind έχει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Παιδιά 4G με wind έχει κάποιος; Το έχουμε αναφέρει και ποιο πισω ,ναι έχουμε κανονικά. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Σόρυ, ξαναρώτησα γιατί δεν έπιανε. Τελικά ήταν δικό τους πρόβλημα αλλά με ταλαιπώρησαν. Τώρα το μόνο που μένει να καταλάβω είναι αν δουλεύει και στα 800 mhz... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Σόρυ, ξαναρώτησα γιατί δεν έπιανε. Τελικά ήταν δικό τους πρόβλημα αλλά με ταλαιπώρησαν. Τώρα το μόνο που μένει να καταλάβω είναι αν δουλεύει και στα 800 mhz... Νομίζω ότι δεν θα δουλέψει στα 800 σε ποια περιοχή μένεις? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Αθήνα. Γνωρίζω πως στα 800 είναι οι περισσότερες κεραίες στην επαρχία. Είδα στα links που έχει ο Ιταλός στη σελίδα του έχει και ένα που λέει για την ενεργοποίηση της μπάντας. Δεν έχω καταφέρει να το κατεβάσω. Από άλλες οδηγίες βρήκα το *#*#9439#*#* που ενεργοποιεί ένα μενού που είναι όμως στα κινέζικα και δε μπορώ να καταλάβω τι κάνει και άρα αν ισχύει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Αθήνα. Γνωρίζω πως στα 800 είναι οι περισσότερες κεραίες στην επαρχία. Είδα στα links που έχει ο Ιταλός στη σελίδα του έχει και ένα που λέει για την ενεργοποίηση της μπάντας. Δεν έχω καταφέρει να το κατεβάσω. Από άλλες οδηγίες βρήκα το *#*#9439#*#* που ενεργοποιεί ένα μενού που είναι όμως στα κινέζικα και δε μπορώ να καταλάβω τι κάνει και άρα αν ισχύει.. Με ενδιαφέρει πολυ να μπορέσουμε να ξεκλειδωσουμε την μπαντα..... Ζω στην Λερο και λογο τις δουλειάς μου γνωρίζω οτι πλέον η Vodafone και η wind έχουν πλέον κοινές κεραίες και στο 4g δουλεύοντας στην 800αρα.... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 με την 09s και την 010s,είτε είχα ενεργοποιημένο το CDMA 800 είτε χωρίς έπιανε δοκιμασμένο στην θεσσαλονική και οποια ρομ να φορας αν υποστηρίζει 4g η περιοχή θα πιάνει,π.χ. τωρα στο ηρακλειο κρητης δεν υπάρχει 4g wind Όσες φορές και να το δοκιμάσω το ίδιο βλέπω είτε ειναι ενεργοποιημένο το CDMA 800 απο το πληκτρολόγιο(*#*#9439#*#*) στην θεσσαλονίκη ειχα 4G και λεω είχα γιατί τώρα είμαι ηράκλειο κρήτης και εδώ δεν εκπέμπει 4G Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Φίλε πετράκος δοκίμασε αυτό που έγραψα να μας πεις αν κάνει κάτι.. Επίσης τι ρομ έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Φίλε πετράκος δοκίμασε αυτό που έγραψα να μας πεις αν κάνει κάτι.. Επίσης τι ρομ έχεις; Δεν το εχω ακομα το τηλ αλλα το περιμενω!!! Ψαχνομαι ομως γιατι ειχα το ιδιο προβλημα και στο προηγουμενο honor6 Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Με το καλό να σου έρθει! Άμα το δοκιμασεις θυμήσου σε παρακαλώ να πεις αν σου δούλεψε το συγκεκριμένο κόλπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Ευχαριστώ θα το δοκιμασω και θα πω.. Έχω δει κάποιες θήκες flip με παράθυρο είναι ενεργό ? έχει πάρει κάποιος? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Όσες φορές και να το δοκιμάσω το ίδιο βλέπω είτε ειναι ενεργοποιημένο το CDMA 800 απο το πληκτρολόγιο(*#*#9439#*#*) στην θεσσαλονίκη ειχα 4G και λεω είχα γιατί τώρα είμαι ηράκλειο κρήτης και εδώ δεν εκπέμπει 4G Σαββατοκύριακο το πέρασα Ηράκλειο, φίλος με wind με κινητό galaxy 4s έπιανε κανονικά 4g και μεσα κι εκτός πόλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Σαββατοκύριακο το πέρασα Ηράκλειο, φίλος με wind με κινητό galaxy 4s έπιανε κανονικά 4g και μεσα κι εκτός πόλης Για να το λες θα ήρθε, γιατί οταν το ειχα δοκιμάσει αρχές Ιανουαριου δεν ειχα και ρωτησα την wind και ειχαν πει τοτε δοκιμαστικά μονο στήν χερσόνησο.Θα το δω και επανέρχομαι. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 παιδιά επιβαιβεωνω και εγω οτι χωρις κωδικο πιανει κανονικά wind 4g με 11ς ..τοσο καιρό δεν μου δουλευε λογω σφαλματος της εταιριας, δεν μου ειχαν ενεργοποιήσει το LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Στην Ελλάδα λειτουργούν τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, οι εταιρείες COSMOTE, WIND και VODAFONE. Τα δίκτυα τους χρησιμοποιούν ζώνες συχνοτήτων περί τα 800 MHz, 900 MHz, 1800 ΜΗz, 2100 MHz και 2600 ΜΗz. Οι εταιρείες στην Ελλάδα υποστηρίζουν και την banda LTE20 (800MHz) Αν στην περιοχή μας πιάνουμε 4g , δεν χρειαζόμαστε την 800ρα τον κωδικό *#*#9439#*#* , τον χρησιμοποιούν αυτοί που δεν πιάνουν 4g , και προσπαθούν να πιάσουν στα 800 , αν υπάρχει τέτοια κεραία - σήμα στην περιοχή τους Πολλά Κινέζικα κινητά, και το δικό μας δεν μπορούν να ξεκλειδώσουν LTE20 (800MHz) , στην περιοχή μου δεν μ ενοχλεί αυτό έχω lte 4g (αντίθετα π.χ. με την Asus Zenfone που καλύπτει όλες τις μπάντες του 4g. FDD-LTE: (WW version) 2100MHz(1)/1900MHz(2)/1800MHz(3)/1700MHz AWS(4)/850MHz(5)/2600MHz(7)/900MHz(8)/800MHz(20) ) Και εδώ δεν τα κατάφεραν για την μπάντα των 800 : http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/guide-unlock-aditional-bands-qualcomm-t2877031 Δεν νομίζω να απαιτεί μια διαφορετική κεραία κάτω από χαμηλές συχνότητες των 1GHz για να πιάνουμε την 800ρα Ίσως χρειαζόμαστε κάποια στοιχεία που λείπουν σε NON-HLOS.bin για band20 (ένα αρχείο στην rom που πρέπει να μπει η παραδοχή για να βλέπει την συχνότητα) στα σημεία που οι κεραίες 4g θα είναι στα 800mhz, δε θα έχουμε σήμα 4g http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=420979 στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο φυσικά το κινητό μας πιάνει 4g και δεν χρειαζόμαστε την 800ρα Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Παίδες γνωρίζει κανείς πως αφαιρούνται οι unicode χαρακτήρες από τα μηνύματα στη rom του cuoco για να στέλνει sms των 160; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει , και μάλλον δεν βγήκε κάτι ακόμη , γιατί δεν χρησιμοποιείς κάποιο άλλο ? Π.χ. Handcent sms Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Δε μου αρέσει ιδιαίτερα η ιδέα... Εκτός και αν δεν έχω άλλη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts