tresierra Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 καλησπερα και απο εμενα..μια ερωτηση.θελω να παραγγειλω απο honorbye..το εχει ευρωπαικη αποθηκη.αλλα το στελνει λεει με dhl...λεει δεν εχει τελωνειο...ειναι σιγουρο?ξερει καποιος κατι..ευχαριστω........περση πηρα ενα λενοβο απο κινα με dhl και πληρωσα 50ε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 καλησπερα και απο εμενα..μια ερωτηση.θελω να παραγγειλω απο honorbye..το εχει ευρωπαικη αποθηκη.αλλα το στελνει λεει με dhl...λεει δεν εχει τελωνειο...ειναι σιγουρο?ξερει καποιος κατι..ευχαριστω........περση πηρα ενα λενοβο απο κινα με dhl και πληρωσα 50ε... ναι δεν έχει επειδή έρχεται από ευρώπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 καλησπερα και απο εμενα..μια ερωτηση.θελω να παραγγειλω απο honorbye..το εχει ευρωπαικη αποθηκη.αλλα το στελνει λεει με dhl...λεει δεν εχει τελωνειο...ειναι σιγουρο?ξερει καποιος κατι..ευχαριστω........περση πηρα ενα λενοβο απο κινα με dhl και πληρωσα 50ε... Aπλα αυτη τη φορά δεν θα βαλεις ταχυμεταφορική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Aπλα αυτη τη φορά δεν θα βαλεις ταχυμεταφορική. μονο με dhl και τετοιες το στελνει....γραφουν οτι ειναι custom free... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomk Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 παιδια λιγη βοηθεια δεν εχω ασχοληθει ποτε ξανα με mobile developing και προσπαθω να περασω το recovery συμφωνα με τις οδηγιες του ιταλου. εχω επιλεξει dalvik cache και cache αλλα δεν μου κανει swipe και μετα απο λιγη ωρα αν δεν κανω κατι μου κλειδωνει το twrp και ουτε τοτε κανει swipe για να ξεκλειδωσει η οθονη τι γινετε? τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Aπλα αυτη τη φορά δεν θα βαλεις ταχυμεταφορική. από ευρωπαϊκή αποθήκη δεν στέλνουν αλλιώς μόνο με dhl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kadaz93 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) Πως χτυπατε ολοι 87αρια στο antutu κ εγω με την 6ς μεχρι 80,5 ? Weird.. edit: Τωρα το ξανακανα και επιασε 84,3.. Edited December 13, 2015 by Kadaz93 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 παιδια λιγη βοηθεια δεν εχω ασχοληθει ποτε ξανα με mobile developing και προσπαθω να περασω το recovery συμφωνα με τις οδηγιες του ιταλου. εχω επιλεξει dalvik cache και cache αλλα δεν μου κανει swipe και μετα απο λιγη ωρα αν δεν κανω κατι μου κλειδωνει το twrp και ουτε τοτε κανει swipe για να ξεκλειδωσει η οθονη τι γινετε? τι πρεπει να κανω? Τσεκαρε κάποια posts πιο πισω που λένε για πρόβλημα με ανάλυση στο περιβάλλον του twrp και αδυναμία swipe. Για να βγεις από εκεί που είσαι κρατά το power πατημένο λιγη ώρα για power off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 από ευρωπαϊκή αποθήκη δεν στέλνουν αλλιώς μόνο με dhl Sorry δεν καταλαβα οτι ηταν απο Ευρώπη.Δεν εχει τελωνείο τοτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Πως χτυπατε ολοι 87αρια στο antutu κ εγω με την 6ς μεχρι 80,5 ? Weird.. edit: Τωρα το ξανακανα και επιασε 84,3.. Δεν έχω δει πάνω από 84k με cuoco 6s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ψάχνω για θηκη τυπου flip αλλα να εχει την λειτουργια Smart Wake Up/Sleep Function. Βρίσκω μονο αυτη εδω απο χονορ. Την εχει βρει καποιος αλλος, αλλου; Επίσης εχει να προτείνει καποιος αλλο κατι αλλο; Η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα να εχει τζαμακι μπροστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Δεν έχω δει πάνω από 84k με cuoco 6s Με cuoco 6S έβγαλε 85389, δεν ξέρω πώς να συνάψω τη φωτογραφία της μέτρησης για να τη δείτε, επειδή είναι 302Kb. Κανένα πρόγραμμα διαχείρισης Dual Sim, έχετε να προτείνετε? (Το Dual Sim Control, πρώην MTK control, δεν λειτουργεί στο Letv) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfanaras2002 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Με cuoco 6S έβγαλε 85389, δεν ξέρω πώς να συνάψω τη φωτογραφία της μέτρησης για να τη δείτε, επειδή είναι 302Kb. Κανένα πρόγραμμα διαχείρισης Dual Sim, έχετε να προτείνετε? (Το Dual Sim Control, πρώην MTK control, δεν λειτουργεί στο Letv) Και εμένα με την 6s μου έβγαζε πάνω από 84k τώρα με την 8s με το ζόρι πιανουμε τα 81k. Όσο για τους πυρήνες, το antutu έχει επιλογή να σου βγάζει πόσοι δουλεύουν κατά το τεστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Και εμένα με την 6s μου έβγαζε πάνω από 84k τώρα με την 8s με το ζόρι πιανουμε τα 81k. Όσο για τους πυρήνες, το antutu έχει επιλογή να σου βγάζει πόσοι δουλεύουν κατά το τεστ. Οπότε ποιος ο λόγος να πάει κάποιος στην 8s? Αφού η 6s τα έχει λυμενα τα περισσότερα προβλήματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfanaras2002 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Οπότε ποιος ο λόγος να πάει κάποιος στην 8s? Αφού η 6s τα έχει λυμενα τα περισσότερα προβλήματα :) Για μένα ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος, απλά να λέμε ότι περάσαμε και ένα update. Πάντως την διαφορά αυτή του antutu δεν την καταλαβαίνεις σε μια καθημερινή τυπική χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Μη τρελένεστε ρε παιδιά. Εμείς ξέρουμε αν το κινητό φυσάει ή όχι. Και φυσικά θα περάσετε όποια καινούρια σταθερή rom βγαίνει. Χθές στο antutu με 8s έβγαλε 85435.Το περίεργο ήταν ότι στο πεδίο της ram είχε 5975.Δηλαδή αναγνώρισε 6gb ram? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Στην 8s του Ιταλού δεν υπάρχει πια επιλογή για 2G??Βλέπω μόνο το 3g,4g Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfanaras2002 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Απλά προς ενημέρωση, επειδή ο rusch έκανε port μια rom του nexus 5, με προβλήματα όμως, του εστείλα pm μήπως και κάνει port την nethunter rom του Kali, μιας και αυτή την φορά το nexus. Εάν έχουμε θετικά αποτελέσματα θα επανελθω. Αν και τον rusch δεν τον πολύ εμπιστευομαι γιατί όλο δουλειά λέει ότι έχει και τελικά δεν πολύ ασχολείται. Ειδομεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Μη τρελένεστε ρε παιδιά. Εμείς ξέρουμε αν το κινητό φυσάει ή όχι. Και φυσικά θα περάσετε όποια καινούρια σταθερή rom βγαίνει. Χθές στο antutu με 8s έβγαλε 85435.Το περίεργο ήταν ότι στο πεδίο της ram είχε 5975.Δηλαδή αναγνώρισε 6gb ram? Δηλαδή πρότεινεις την μετάβαση απο 6s, που διαπιστώνεται να ειναι η πιο καλή, στην 8s? Ασχετο με τα παραπανω. Αφορά την φόρτιση. Φορτίζετε κανονικά με τον φορτιστή που πήρατε απο vickmall/honorbuy? Βαζετε τον προσαρμογεα που δινουν και οκ; Ή πήρατε αλλον φορτιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Καλήμέρα παιδια!Επειδή σκέφτομαι την αγορά του κινητού..Υπάρχει διάφορα αν το πάρω απο Κίνα μεριά όπως το to2c η απο το honorbuy??και διάβασα ότι δεν παίζει η 800 συχνότητα ;η οποία είναι η 4g της wind;αν και το 4g της wind είναι για κλάματα αυτο είναι θεματακι! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Δηλαδή πρότεινεις την μετάβαση απο 6s, που διαπιστώνεται να ειναι η πιο καλή, στην 8s? Ασχετο με τα παραπανω. Αφορά την φόρτιση. Φορτίζετε κανονικά με τον φορτιστή που πήρατε απο vickmall/honorbuy? Βαζετε τον προσαρμογεα που δινουν και οκ; Ή πήρατε αλλον φορτιστή; Ναι προτείνω την 8s. Όσο για την φόρτιση μάλλον δεν έχεις ακόμα το κινητό. Ο φορτιστής του δεν χρειάζεται το ανταπτοράκι εκτός αν εννοείς αυτό για την πρίζα του ρεύματος που βάζουμε σε όλους τους φορτιστές από Κίνα μεριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Εγώ την 8s έχω και μου φαίνεται στην καθημερινή χρήση πιο καλή από την 6s, τώρα αν βγάζει λιγότερο στο antutu, ούτε που το εχω δοκιμάσει ούτε με νοιάζει και τόσο.... Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamtol13 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Καλημέρα παιδιά και εγώ πριν λίγες μέρες το παράγγειλα και επειδή είναι η πρώτη αγορά από κινα θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα γιατί διαβάζω διαφορα για φλασαρισματα και τέτοια και δεν τα ξέρω αυτά. Λογικά θα μου έρθει ρουταρισμενο με την ρομ του Ιταλού εγώ θα πρέπει να ασχοληθώ να κάνω κάτι για να δουλέψει το κινητό;το παρήγγειλα από το βικμολ αν μπορεί κάποιος που το παραγγειλε από εκεί ας μου εξηγήσει τι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ναι προτείνω την 8s. Όσο για την φόρτιση μάλλον δεν έχεις ακόμα το κινητό. Ο φορτιστής του δεν χρειάζεται το ανταπτοράκι εκτός αν εννοείς αυτό για την πρίζα του ρεύματος που βάζουμε σε όλους τους φορτιστές από Κίνα μεριά. Ναι ακομα το περιμενω. Για το ανταπτοράκι λεω για τις δικές μας πρίζες. Περνάει σωστο ρευμα ή να προμηθευτούμε αλλον φορτιστη; Επίσης με την 8s γενικά τι Bugs-Προβληματα εχεις παρατηρησει σε σχεση με την 6s; Η εφαρμογη της μουσικής της letv λειτουργει και στην 8s? Αν μπορεις δώσε και μια απαντηση εδώ: Ψάχνω για θηκη τυπου flip αλλα να εχει την λειτουργια Smart Wake Up/Sleep Function. Βρίσκω μονο αυτη εδω απο χονορ. Την εχει βρει καποιος αλλος, αλλου; Επίσης εχει να προτείνει καποιος αλλο κατι αλλο; Η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα να εχει τζαμακι μπροστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Καλημέρα παιδιά και εγώ πριν λίγες μέρες το παράγγειλα και επειδή είναι η πρώτη αγορά από κινα θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα γιατί διαβάζω διαφορα για φλασαρισματα και τέτοια και δεν τα ξέρω αυτά. Λογικά θα μου έρθει ρουταρισμενο με την ρομ του Ιταλού εγώ θα πρέπει να ασχοληθώ να κάνω κάτι για να δουλέψει το κινητό;το παρήγγειλα από το βικμολ αν μπορεί κάποιος που το παραγγειλε από εκεί ας μου εξηγήσει τι γινεται. θα σου ερθει με μια rom πολυ αξιοπιστη, απλα δεν θα μπορεις να κανεις Update ΟΤΑ, γενικα το vickmall ειναι ΤΟ κορυφαιο μαγαζι. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts