Jump to content

LeTV Le One Pro (X800)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

EΔΩ

http://pan.baidu.com/s/19Mx4a

Αλλα δεν κατεβαινει,σταματαει....μολις τη βαλω θα την ανεβασω στο mega..πολυ φοβαμαι οτι δεν ειναι ετοιμη ακομα.πειραμαετισου κ συ..;)

Update log: Nov. 21: 1: Known BUG, camera hung up, sometimes open, but open reflection. Anyway, it is hung up, the repair for a long time did not make things:, will continue to repair. Infrared can not be used. 2: I am a mobile card, test 4 + 3 + 2 normal, normal data. (China Unicom, Telecom users, please self-test) 3: WIFI normal, Wl ** point normal, turned on the hot WIFI open. 4: each sensor is normal. Distance, light, gravity. Enhanced GPS positioning. 5: Repair the Menu key, you can customize yourself on the button. 6: Bluetooth normal, loud sound, the sound of the call were normal. 7: CM vast majority of properties, such as DPI modify, double-sleep, wake volume, theme and so most of the features to install and use both tests are normal. 8: Andrews 5.1.1 related features. If you find BUG, please rational feedback, in fact, has been in the repair, just not open, nor the relative native bottom bag, cause difficulties transplant adaptation. We hope to understand. CM12 Tips: CM12.1 support the theme installation, powerful country because the wall, you can go to a third-party download site CM12 relating to installation can be seen in the topic centers. Developers Open: Set --- --- mad about the phone version. ---- --- Select authorized to enter the ROOT application and ADB can get ROOT privileges, open developer option. (Off by default)

Υ.Γ Aναφερει επισης οτι πρεπει να ειμαστε στην 07ς ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ!!!δεν γνωριζω γιατι.....

Απο Δευτέρα παραλαμβάνω.

Ειμαι παρα πολυ χέστης με τις beta roms.Απο την αλλη προσπαθω οσο μπορώ να προωθησω το θεμα μας και προς τα έξω... :)

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έλεος!!! Αυτο δεν ειναι θηκη! Αυτο ειναι για να ανοιγεις κονσέρβες και μπυρες!

Ποιο HAVY METAL :kill: κάγκουρας πεθαίνεις :lol: Αλλά δεν ξέρω γιατί κάπως μου αρέσει :blink: Μάλλον γιατί είναι κάτι διαφορετικό...

LeEco Χ829(4/64)

EUI 28s New Rom.V10

Meizu pro 6 plus

Σε αυτό το site λέει ότι το SAR είναι 0.5:

http://www.etotalk.com/letv-x800-le1-pro-432gb-silver_p9059.html

αν προσεξεις λεει αυτην την τιμη για ολα τα κινητα σχεδον... :lol:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Για τη Miui ρομ απ'οτι διαβαζω εκτος απο τα προβληματα που ανεφερε o Z953rr, εχει και θεμα με τη μεγιστη φωτεινοτητα ,ειναι σαφως μικροτερη απο της stock EUI..
OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Καλησπέρα σας,ενδιαφέρομαι και εγώ να το χτυπήσω αλλά μου μένει μόνο μια έννοια,το Sar.

Υπάρχει κανείς που έχει διαβάσει εγγυημένα το πόσο είναι;Να στείλουμε κάπου email στην εταιρεία;Τους έχω στείλει στη σελίδα τους sto facebook και περιμένω.Στο βιβλιαράκι του κινητού το 1,5 που κάποιος είπε ότι γράφει,αναφέρεται στο Sar του κινητού ή στα όρια που απλά υπάρχουν ή τα ικανοποιεί το κινητό.

Ευχαριστώ πολύ

λοιπον εβαλα cyanogen...h καμερα τα δειχνει αναποδα, kδεν ειναι root!!!κ ας εχω δωσει δiκαιωματα μεσα απο την επιλογη για προγραμματιστες,δοκιμασα κ με το kingroot apk ..τιποτα...,εβαλα gapps..ANTUTU 59.000..AKOMH δεν ειναι ετοιμη,εκτος του οτι ηταν πολυ 'φτωχη''σε σχεση με την μαμα...ξαναγυρισα στην 007s...

κανενας φιλος που εχει παραλαβει σε χρυσο ας ανεβασει φωτογραφια ή βιντεο να δουμε πως φαινεται κανονικα..ευχαριστω

κανενας φιλος που εχει παραλαβει σε χρυσο ας ανεβασει φωτογραφια ή βιντεο να δουμε πως φαινεται κανονικα..ευχαριστω

https://onedrive.live.com/?cid=c25ba96517f5a094&id=C25BA96517F5A094%21275599&ithint=folder,jpg&authkey=!AHnweDdk0yVTwYk

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην official....EUI δλδ multilanguage...2 ρομ υπαρχουν μονο εκτος της official..

Mια MIUI 7 που δεν δουλευει η καμερα κ μια cyanogen 5.1.1 που ΕΠΙΣΗΣ δεν δουλευει η καμερα(ακομη) .ΑΓΓΛΟΚΙΝΕΖΙΚΕΣ κ οι δυο. επισης αναμενεται απο Κινα μερια κ μια ΑΟSP οπως επισης κ απο τον Rusch μια βασισμενη σε ΝΕXUS 9 K 5 (ΜΙΞΗ).....:wacko:

k ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ..

Ειχα ξαναγραψει οτι η συσκευη πυροβολαει στα σοβαρα benchmark κ ηταν νο1 σε ολα ΕΚΤΟΣ antutu..

Στη ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ του δημοφιλους benchmark που χρησιμοποιη προφανως καλυτερη προσομοιωση του πραγματικου χρηστη τα πραγματα αλλαξαν..ετσι οι πανακριβες συσκευες τα βρηκαν δυσκολα απο το Χ800...:lol:

ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ με μπαταρια στο 17% κ εδειξε 84000 μοναδες!!!μεγαλες πλακες λεμε...

την εφαρμογη την κατεβαζετε απο δω (μεχρι να ξανακλεψει η sammy μπορειτε να λετε οτι εχετε την γρηγοροτερη συσκευη android του πλανητη με 300 ευρω...ΜΟΝΟ):cool:

http://www.antutu.com/en/view.shtml?id=8161

Edited by z953rr

Στην official....EUI δλδ multilanguage...2 ρομ υπαρχουν μονο εκτος της official..

Mια MIUI 7 που δεν δουλευει η καμερα κ μια cyanogen 5.1.1 που ΕΠΙΣΗΣ δεν δουλευει η καμερα(ακομη) .ΑΓΓΛΟΚΙΝΕΖΙΚΕΣ κ οι δυο. επισης αναμενεται απο Κινα μερια κ μια ΑΟSP οπως επισης κ απο τον Rusch μια βασισμενη σε ΝΕXUS 9 K 5 (ΜΙΞΗ).....:wacko:

k ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ..

Ειχα ξαναγραψει οτι η συσκευη πυροβολαει στα σοβαρα benchmark κ ηταν νο1 σε ολα ΕΚΤΟΣ antutu..

Στη ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ του δημοφιλους benchmark που χρησιμοποιη προφανως καλυτερη προσομοιωση του πραγματικου χρηστη τα πραγματα αλλαξαν..ετσι οι πανακριβες συσκευες τα βρηκαν δυσκολα απο το Χ800...:lol:

ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ με μπαταρια στο 17% κ εδειξε 84000 μοναδες!!!μεγαλες πλακες λεμε...

την εφαρμογη την κατεβαζετε απο δω (μεχρι να ξανακλεψει η sammy μπορειτε να λετε οτι εχετε την γρηγοροτερη συσκευη android του πλανητη με 300 ευρω...ΜΟΝΟ):cool:

http://www.antutu.com/en/view.shtml?id=8161

Με την 6s που το έχω παραγγείλει να φοράει, χωρίς άλλο πείραγμα, θα έχω τετοιες τιμές στο antutu?

Καλημέρα και από εμένα. λοιπόν να καταθέσω την εμπειρία μου γιατί ίσως έτσι βοηθήσω κάποιο παιδί που ίσως αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Σήμερα παρέλαβα και εγώ το LETV L1 pro. Μετά την πρώτη απίστευτα καλή εντύπωση, είπα και εγώ να ακολουθήσω τα βήματα αυτού του οδηγού http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-twrp-root-gapps-letv-s1-pro-t3150782 ώστε να περάσω custom rom. Εκεί ξεκίνησαν και τα προβλήματα. Αφού έφτανα και ξεκινούσε μια χαρά το twrp δεν μπορούσα με τίποτα να κάνω flash custom rom γιατί δεν τερμάτιζε το slide to install στην οθόνη. Μετά από αρκετό ψάξιμο online και προσεκτική παρατήρηση της οθόνης διαπίστωσα ότι το πρόβλημα ήταν στο resolution του theme του twrp. Με λίγα λόγια το theme του twrp ήταν μέχρι 1080p ενώ η οθόνη του letv είναι 1440p. Αυτό είχε σαν συνέπεια να μην τερματίζει το slide εντός ορατής οθόνης αλλά έξω από αυτή και συνεπώς να μην μπορώ να κάνω κανένα flash. Δοκίμασα με άλλα θέματα μέσω του TWRP theme manager που κατέβασα από το google play store (ήμουν τυχερός γιατί το τηλέφωνο το πήρα από την ευρωπαϊκή αγορά του honorbuy και είχε ήδη εγκατεστημένο το playstore) αλλά κανένα δεν υποστήριζε 1440p. Τελικά το θέμα λύθηκε ως εξής. Πρώτον κατέβασα ένα 1440p θέμα από εδώ https://s.basketbuild.com/devs/z31s1g/1440/ (287Χ..)και το έβαλα στο φάκελο twrpthemes της συσκευής. Στη συνέχεια έκανα 0,50 ευρώ donate στον δημιουργό του TWRP theme manager ώστε να μου δώσει το δικαίωμα να βλέπω τα downloaded themes στην συσκευή μου. (αυτό γίνεται μέσα από το ίδιο το app). Κατόπιν έκανα επανεκκίνηση του app. και μπήκα και βρήκα το 1440p theme που είχα κατεβάσει και το εγκατέστησα. Στη συνέχεια έκανα boot σε twrp και μπίνγκο, μπορούσα πια να κάνω flash τη rom.

Ελπίζω στους λοιπούς να μην τους εμφανίσει το πρόβλημα που έκατσε σε εμένα αλλά αν γίνει, αυτή η λύση δούλεψε.

Edited by siegfried_gr
Galaxy s6 edge+

Με την 6s που το έχω παραγγείλει να φοράει, χωρίς άλλο πείραγμα, θα έχω τετοιες τιμές στο antutu?

K παραπανω.εμενα εβγαλε 86296 με καμμια 100στη εφαρμογες εγκατστημενες.ειμαι με την 07s...

K παραπανω.εμενα εβγαλε 86296 με καμμια 100στη εφαρμογες εγκατστημενες.ειμαι με την 07s...

Τι λετε ρε παιδια, εμενα μεχρι 65κ φτανει. Κανω κατι λαθος? :p

Τι λετε ρε παιδια, εμενα μεχρι 65κ φτανει. Κανω κατι λαθος? :p

με την έκδοση 6 του antutu τρέχεις το τεστ?

Παίδες έχω το εξής θέμα. Αφού κατάφερα με τον παραπάνω τρόπο να έχω twrp κατέβασα την 6s από τον Ιταλό και πήγα να την φλασάρω. Ωστόσο αν και μου έγραψε install complete, έκανα reboot και το τηλέφωνο κολλάει στο EUI logo. Καμιά ιδέα;

EDIT: Δούλεψε με τη διαδικασία των wipe που γράφει ο φίλος @frapedia στο ποστ #595, και τον ευχαριστώ πολύ

Edited by siegfried_gr
Galaxy s6 edge+

Antutu Benchmark v5.7.1

μια χαρά είσαι,80000+ βγάζει με το antutu απο το ποστ #860

μια χαρά είσαι,80000+ βγάζει με το antutu απο το ποστ #860

οποτε ποιο απ τα 2 ισχυει ? Αν σε ρωτησουν πχ ποσο πιανει το χ800 στο antutu

Βασικα δε καταλαβα γιατι με το καινουργιο ανεβαινει το σκορ τοσο πολυ. Ανεβαινοουν ολα η μονο του χ800?

οποτε ποιο απ τα 2 ισχυει ? Αν σε ρωτησουν πχ ποσο πιανει το χ800 στο antutu

Βασικα δε καταλαβα γιατι με το καινουργιο ανεβαινει το σκορ τοσο πολυ. Ανεβαινοουν ολα η μονο του χ800?

στο νεο ΑΝΤUTU V6 εχει αλλαξει το συστημα αξιολογησης και ειναι προσαρμοσμενο στην καθημερινη πραγματικη χρηση της συσκευης οπως αναφερουν.ολα εχουν ανεβει αλλα οχι οσο το Χ800....;)

Θα γράψω τις εντυπώσεις μου μετα απο μια μερα χρήσης και σε συγκριση με Oneplus 2 και Note 4.

To X800 ειναι ανετα the best china smartphone ,και με διαφορά .

Σε μια φουλ ημέρα , με 3 ενεργους συγχρονισμους gmail/email , και 2 κάρτες sim (4g on πάντα η μια) , μου εβγαλε 4ω+10λ sot , επίδοση που ειναι κορυφαία αν αναλογιστεί κανεις οτι στο ενδιάμεσο εστησα απο το 0 τη συσκευη και ετρεξα 3 φορες antutu και αλλες τοσες geekbench.H χρήση internet ηταν κιολας μικτή wifi + 4g.

Σαν ποιοτητα κατασκευής είναι το απόλυτο.Εχει επιρροές απο iphone 6/htc one αλλα δεν δείχνει ξεδιάντροπη κόπια αυτών.Οι διαστάσεις του ειναι παρα πολύ μαζεμένες με ελάχιστα bezels.

Η οθόνη του ειναι χάρμα οφθαλμών.Φοβερό sharpness (μισο κλικ πανω απο τις 2k super amoled των note 4 / nexus 6) και υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής χρωματικής απόχρωσης.

Σε multitasking ηταν απλά ακαριαίο.Και με 20+ προγραμματα ανοιχτά , ολες οι εναλλαγες γινονταν άμεσα χωρις κανενα lag.

Throttling δεν υπήρχε.Ζεστάθηκε μονο οταν σεταρα αρχικα το κινητο (100+ εφαρμογες κατεβασμα και εγκατασταση , με παραλληλη χρήση) και οταν ετρεχα beches οι τιμές των οποίων απλα μειώνονταν ελαφρά , καμμια σχέση με αποτομη πτώση επιδόσεων (οπως με flex 2).

Η κάμερα (sony αισθητηρας) ηταν αναμενόμενα καλή σε φωτεινο περιβάλλον , και με αρκετή λεπτομέρεια στις βραδινές οταν επέλεγες night mode.To flash πολύ δυνατό επίσης χωρίς να χαλάει τις φωτογραφίες.Ειναι γενικά πολύ πάνω απο τον μέσο ορο και δεν θα απογοητευσει κανεναν.

Η usb-c ειναι εκδοσης 3.1 (νομιζω) με γρηγορες ταχυτητες μεταφοράς και υποστηρίζει και quick charging.

Δεν ξέρω τι αλλο να γράψω , η εμπειρία ηταν μονο θετική.Σαν αρνητικά θα ανεφερα μονο τα παρακάτω ...

Ελλειψη nfc και microsd , ακομα στο android 5.0.2 (θα πάρει και 6.0 αρχές του έτους, η 5.0.2 που φοράει παιζει καλά και σταθερά).Επίσης δεν υπάρχουν hands free στη συσκευασία.

Στα 310-330€ που θα στοιχίσει σε κάποιον , ειναι οτι καλύτερο υπάρχει.Οι επιδόσεις αλλα και η κατασκευή του , κοντράρουν ανετα οποιοδήποτε high end smartphone απο samsung,sony,htc κλπ

Το μονο που θα σας λείψει ισως ειναι το brand name (η letv τώρα αρχίζει και ανεβαίνει , τυπου oneplus , και θα ανοιξει και στην Αμερική).

Ειμαι σκεπτικός στο αν θα το κρατήσω.Σαν συσκευή μου κάνει απόλυτα (και ειμαι αρκετά αυστηρός με τα smartphones) απλα εχω επενδύσει στο note 4 (θηκες , 128gb microsd, spen για το autocad που ανοίγω) το οποίο ειναι προφανώς ανώτερης "κλάσης" (επίτηδες το αναφέρω ετσι για οσους καταλαβαίνουν)

Θα κλείσω και με ενα πολύ συντομο μινι συγκριτικό μεταξύ του LeTV και του Oneplus 2 αφου βρεθηκα με φίλο για να τα δούμε απο κοντά.

Στα μάτια μου , ισχύσαν τα ακόλουθα ...

Υπερ LeTV

* Κατασκευή (με πολύ μικρό προβαδισμα.Το oneplus 2 εδειχνε πιο premium με το σκουρο χρώμα και τη kevlar πλάτη) και σχεδιασμός (αισθητά μικρότερο το LeTV)

* Επιδόσεις. 68000 το letv , 59000 το oneplus 2 .Λογικό αφου ειναι χρονισμενο 200mhz χαμηλότερα το δεύτερο.Στην πράξη βεβαια διαφορά δεν φαίνεται.

* Εξοπλισμός .Το LeTV εχει πραγματική usb-c θύρα (ταχύτητες , fast charging),καθώς και υπερυθρες

* Ηχος στα ακουστικά.Εχει hifi κυκλωματακι/σταδιο (η δεν ξέρω πως τα λενε αυτα ) και η διαφορά μεταξύ αυτου και του Note 4 ηταν ακουστή).Προφανως το ιδιο θα ισχυει και για το oneplus 2

* Τιμή . Το Letv ξεκινάει απο τα 310€ (με τα μεταφορικά) για τη 32gb εκδοση , και η 64αρα θα κοστίσει τουλάχιστον 350€.Η 64αρα εκδοση του Oneplus 2 με τα μεταφορικά κοστιζει 425€.

Υπερ Oneplus 2

* Πιο premium looks λόγω χρώματος (αλλα και κατασκευής).Η kevlar πλάτη ηταν φανταστική.Οι ξύλινες εικάζω θα ειναι καλύτερες.

* Fingerprint sensor.Δουλεύει αψογα στο Oneplus 2 (καλύτερη υλοποίηση απο το συρσιμο στο Note 4).To κεντρικό πλήκτρο ομως δεν δένει αρμονικά με το design του κινητού

* Stock android feeling.Το αισθάνεσαι σαν Nexus.Εχει επίσης ηδη την 5.1.1 και θα πάρει μεχρι τον Μαρτη και την 6.0 .

* Μισό κλικ μεγαλύτερη φωτεινότητα στην οθόνη.

* Πιο αναγνωρίσμο brand name (κυρίως για τους γνώστες του android , γιατι για τις "κυρίες" υπάρχει μονο η apple και βαριά βαριά η samsung )

* Ερχεται απο Ευρώπη και οχι απο Κίνα , με οτι αυτό συνεπάγεται (για τη μεριά της Κίνας)

Oι κάμερες δεν ξέρω τι διαφορά εχουν , αλλα απο αυτα που βλέπω στο youtube, το LeTV εχει καλύτερη φωτογραφία και το Oneplus 2 καλύτερο βίντεο.

Αυτονομία επίσης θεωρώ οτι θα ειναι περίπου ιδια με αυτα που ειδα και διαβάζω , με το LeTV να εχει ισως λιγο καλύτερη.

Αυτά τα ολίγα ...

Οποιος ψαχνει κορυφαία (αλήθεια κορυφαία , οχι στο περίπου ) android συσκευή και δεν θέλει να ξοδεψει οτι ζητάει η apple/samsung/lg κλπ , τοτε ας προτιμήσει το LeTV.Θα ειναι αν οχι παρεμφερές σε επιδόσεις , καλύτερο!

http://avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=121792&d=1448360525

Edited by vadergr