chris79 Δημοσιεύτηκε November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 24, 2004 Τελικα ειναι στο αιμα του Ελληνα να βαζει ο ιδιος σε 3η μοιρα τον συνανθρωπο του. Κι αυτο το λεω μετα απο μια σφαλιαρα που εφαγα κι εγω για ενα θεμα που ανοιξα πριν 24 ωρες με δημοσκοπηση και μετα απο 24 ωρες ανακαλυψα οτι υπηρξε αντιδραση απο τους Διαχειριστες αλλα καθολου ενημερωση για την διαγραφη του θεματος μου σε εμενα προσωπικα με Personal Μessage. Μεγαλη προσοχη πανω σε τετοιες πραξεις παρακαλω. Και για την ιστορια του γεγονοτος, το θεμα μου διεγραφει απο την Διαχειριστρια Nelly. Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Κατ'αρχην η Nelly οπως και τ'αλλα παιδια ειναι συντονιστες (Moderators).Διαχειριστης (Administrator) ειναι ο MsK. Οσον αφορα το θεμα σου εχω την εντυπωση (χωρις να ξερω τι θεμα δημιουργησες) πως εφοσον δεν ακολουθει τους Ορους Προσβασης και Χρησης διαγραφεται χωρις προειδοποιηση.Εξ' αλλου υποτιθεται πως ολοι μας εχουμε διαβασει τους Ορους,τους εχουμε κατανοησει,τους εχουμε αποδεκτει κατα την εγγραφη μας και τους εφαρμοζουμε.Ολα αυτα ομως,τα λεω χωρις να ξερω τι θεμα ανοιξες.Ψαξε ομως εδω: http://www.myphone.gr/forum/policy.php να δεις εαν το thread ηταν συμφωνο με τους Ορους. Φιλικα, Γρηγορης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Πληγώθηκες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (24 Νοέ. 2004 , 18:27) Πληγώθηκες; Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή τον admin του forum. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή/ και φυλετική προσβολή. -- http://www.myphone.gr/forum/policy.php http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Καλησπέρα chris79, Καλώς ήλθες στο forum. Είναι πολύ πιθανόν να μην έχεις διαβάσει τους Ο.Π.Χ. ή να μην τους έχεις ακόμη αποδεχτεί. Αδυνατώ να βρω έστω ένα θέμα που διέγραψε η Nelly τις τελευταίες 90 ημέρες. Αδυνατώ να βρω έστω ένα θέμα που κλείδωσε η Nelly τις τελευταίες 4 ημέρες. Θες μήπως να γίνεις πιο συγκεκριμένος γιατί προσωπικά, δεν μπορώ να σε καταλάβω; Παρεπιμπτόντως ακόμη και να το διέγραφε - κάτι που δε γίνεται, εκτός και αν ήταν αντίθετο από τους Ο.Π.Χ. - δεν έχει καμία υποχρεώση να σε ενημερώσει, ωστόσο θα το έκανε για να σε ενημερώσει περί της παραβίασης των Ο.Π.Χ. Τώρα, το μόνο που μένει είναι να μου πεις πως λέγονταν το θέμα σου - που δεν βρίσκω, ούτε έχει διαγραφεί σύμφωνα με τα logs - και ποιοι λόγοι σε έφεραν από αυτή τη μεριά του forum, εκτός από το να προσβάλεις εμένα προσωπικά, όλους όσους προσφέρουμε τις ελεύθερες ώρες μας στο myphone.gr και τη Nelly; update: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=653644#post653644 - ή "το θέμα σου ζει και βασιλεύει..." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (24 Νοέ. 2004 , 19:31) Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή τον admin του forum. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή/ και φυλετική προσβολή. -- http://www.myphone.gr/forum/policy.php "Απαγορεύονται οι συστάσεις μελών του myPhone.gr προς άλλα μέλη σχετικά με την συμπεριφορά τους μέσα στο forum. Αρμόδιοι για το θέμα αυτό είναι μόνο οι Moderators του myPhone.gr, οι οποίοι έχουν και την ευθύνη να προβαίνουν στην λήψη κατάλληλων μέτρων. Εάν έχετε πρόβλημα με κάποιο άλλο μέλος του forum, ενημερώστε με PM τον αρμόδιο Moderator, και εκείνος θα επιληφθεί του θέματος κατά την κρίση του." Αν έχεις ένσταση, με ενημερώνεις με PM, γιατί (ειλικρινά) εγώ δεν βλέπω ούτε χλευασμό, ούτε ειρωνία. Αντίθετα προσβλητικό θεωρώ τον τίτλο του θέματος και προς εμένα και προς τους υπόλοιπους (Τελικα ειναι στο αιμα του Ελληνα να βαζει ο ιδιος σε 3η μοιρα τον συνανθρωπο του). Γιατί, προσωπικά, δεν έχω βάλει ποτέ σε 3η μοίρα τον συνάνθρωπό μου και έχω φάει απίστευτες ώρες για να βοηθήσω όσους περισσότερους συνανθρώπους μου μπορώ, χωρίς να διαμαρτυρηθώ (σχεδόν) ποτέ. Έλεος. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (24 Νοέ. 2004 , 19:31) Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή τον admin του forum. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή/ και φυλετική προσβολή. -- http://www.myphone.gr/forum/policy.php Σ' έβαλε κανείς δικηγόρο; :D Πραγματικά φαίνεται πληγωμένος ο φίλος μας ο chris79 αφού θεωρεί "σφαλιάρα" ένα κλείδωμα θέματός του και συνιστά "μεγάλη προσοχή" στο μέλλον (άσε δε τον τίτλο του παρόντος thread). Εάν δεν είναι, τότε γιατί χρησιμοποιεί τις βαρύγδουπες αυτές εκφράσεις; :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Update. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=652098#post652098 chris79 Ημερομηνία: 23 Νοέ. 2004 16:04 Θέμα: Η δικη μας ψηφοφορια για το FS3 Ψηφιστε ποιος απο τους 2 θελετε να αποχωρησει αυτην την Κυριακη απο το FS3. Το επίμαχο post του chris79. Έχει ενσωματωθεί, ΧΩΡΙΣ να διαγραφεί στο ήδη υπάρχον θέμα για το Fame Story 3. Εδώ και η επίσημη απάντηση της Nelly περί του θέματος και η σχετική της ενημέρωση εδώ και μερικές ώρες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=652858#post652858 Done! Μπήκε δημοσκόπηση και θα ανανεώνεται κάθε εβδομάδα Την επόμενη φορά, chris79, αν δεν καταλαβαίνεις κάτι ή αν έχεις μια απορία, πριν ξεκινήσεις ένα δημόσιο θέμα, που προσβάλει και εμένα και τα υπόλοιπα παιδιά, καλό θα ήταν να στείλεις ένα PM στον αρμόδιο moderator. Ξέρεις, άνθρωποι είμαστε, ΔΕ δαγκώνουμε και ΔΕ βλάπτουμε. Ωστόσο, δε θέλουμε να έχουμε το ίδιο θέμα 4 φορές στο ίδιο forum. Οι Moderators έχουν το δικαίωμα να μετακινήσουν από κάποιο θέμα συζήτησης μηνύματα, τα οποία θεωρούνται «εκτός θέματος», είτε σε νέο θέμα συζήτησης στην ίδια ή σε άλλη περιοχή. Αυτά σχετικά με τους Ο.Π.Χ... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Ίσως Μάνο θά 'πρεπε να το διευκρινίσουμε αυτό: Το να σου κλειδώσει το θέμα κάποιος moderator, ή να σου το μεταφέρει ή ακόμα και το να σου κάνει μια παρατήρηση δεν είναι κακό. Δεν είναι να το παίρνετε προσωπικά ούτε να πληγώνεστε (καλή ώρα). Όλοι κάνουμε λάθη στην αρχή και εμείς είμαστε εδώ να τα διορθώνουμε. Το κακό είναι να τα επαναλαμβάνετε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (24 Νοέ. 2004 , 19:39) Αν έχεις ένσταση, με ενημερώνεις με PM, γιατί (ειλικρινά) εγώ δεν βλέπω ούτε χλευασμό, ούτε ειρωνία. Σορρυ κιολας αλλα μαλλον δεν βλεπεις καλα. Το "πληγωθηκες" δηλαδη τι ηταν? :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (24 Νοέ. 2004 , 22:23) Σορρυ κιολας αλλα μαλλον δεν βλεπεις καλα. Το "πληγωθηκες" δηλαδη τι ηταν? :worry: Το οτι ο χρήστης έβγαλε συμπεράσματα για όλους τους Mods του forum απο μια δική του απροσεξία/ αδυναμία να ενημερωθεί για την πολιτική μας (Ο.Π.Χ.) και στο Σχολιασμό βγάζει τέτοιο απαράδεκτο τίτλο, πως να το πούμε εμείς; Σε ποιον πρέπει να διαμαρτυρηθούμε για την αντιμετώπιση και σε αυτή και σε δεκάδες αλλες περιπτώσεις; Καλό είναι να μην εκμεταλλεύεται κανένας την φιλοξενία που του παρέχεται εδώ... :mad: [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Έχει καλυφθεί το θέμα από ό,τι είδα,κρίμα κιόλας που έπρεπε να μπει ο MsK στη διαδικασία να ψάχνει αφού έχει σίγουρα με πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί από κάποιο μη ον,κρίμα που δεν το είδα και γω νωρίτερα να απαντήσω. Ευχαριστώ πολύ τον chris79 που με κατηγόρησε άδικα και προέτρεξε να βγάλει συμπεράσματα για τις πράξεις μου. Ας θεωρήσουμε ότι δεν έχει κατανοήσει τους κανόνες χρήσης και ότι έκανε λάθος και ας ελπίσουμε πως θα γίνει παράδειγμα για άλλους που ίσως νιώθουν αδικημένοι από τους Moderators κατά καιρούς,να σκέφτονται 2 φορές πριν βγάλουν συμπεράσματα ;) Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Μέχρι στιγμής είμαι ... α) αντιδραστικός β) βάζω σε 3η μοίρα τους συνανθρώπους μου 3) απρόσεκτος 4) είρωνας 5) πληγωμένος (*) 6) τυφλός Υπάρχει κάτι άλλο ή να κλειδώσω το θέμα; π.χ. προτάσεις, παραβιάσεις των Ο.Π.Χ., άλλος που να θέλει να κάνει υποδείξεις για τους Ο.Π.Χ., κάποιο προσωπικό πρόβλημα κ.ο.κ. ; * = αποδεκτό - άλλωστε έχω πληγωθεί ήδη αρκετά από τα περιεχόμενα αυτού του θέματος, τόσο ώστε να αλλάξω τακτική στο μέλλον... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Κλείδωσέ το γιατί με τρώνε τα χέρια μου να συμπληρώσω την παραπάνω λίστα με μερικά δικά μου :p :rotfl: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (24 Νοέ. 2004 , 23:44) Μέχρι στιγμής είμαι ... α) αντιδραστικός β) βάζω σε 3η μοίρα τους συνανθρώπους μου 3) απρόσεκτος 4) είρωνας 5) πληγωμένος (*) 6) τυφλός πωπωωω....τυφλό που να βάζει σε 3η μοίρα τους συνανθρώπους του πρώτη φορά βλέπω... :o :D τελικά είσαι παλιοχαρακτήρας.... :p :D αν είσαι και αναρχικός,καλύτερα να το κατεβάσεις το site... :alien: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (24 Νοέ. 2004 , 23:03) Το οτι ο χρήστης έβγαλε συμπεράσματα για όλους τους Mods του forum απο μια δική του απροσεξία/ αδυναμία να ενημερωθεί για την πολιτική μας (Ο.Π.Χ.) και στο Σχολιασμό βγάζει τέτοιο απαράδεκτο τίτλο, πως να το πούμε εμείς; Σε ποιον πρέπει να διαμαρτυρηθούμε για την αντιμετώπιση και σε αυτή και σε δεκάδες αλλες περιπτώσεις; Καλό είναι να μην εκμεταλλεύεται κανένας την φιλοξενία που του παρέχεται εδώ... :mad: Μα δεν υποστηριξα τον chris στο κατω κατω φανηκε οτι αυτος εκανε λαθος. Εμενα δεν μου αρεσε που ενας mod ειρωνευτηκε ενα χρηστη που υποτιθεται οτι πρεπει να βαζει την ταξη οχι να απαντα με αναλογο (ασχημο) τροπο. Ελπιζω φιλε Msk να διαβασες καλυτερα τα ποστς παραπανω και να ειδες τελικα τι εννοουσε ο Φιλιππος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Πόσο αντικειμενικό είναι το κάρμα; Από θετικό άλλαξε σε αρνητικό σε λίγες ώρες, έχοντας ποστάρει μόνο το παραπάνω μήνυμα από τότε! ;) http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (25 Νοέ. 2004 , 01:14) Πόσο αντικειμενικό είναι το κάρμα; Από θετικό άλλαξε σε αρνητικό σε λίγες ώρες, έχοντας ποστάρει μόνο το παραπάνω μήνυμα από τότε! ;) Αν κρίνω απο το τι έγραψες.... αντικειμενικότατο το βρίσκω... :lol: (FYI ούτε ασχολήθηκα να σε ψηφίσω...) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (25 Νοέ. 2004 , 00:34) Αν κρίνω απο το τι έγραψες.... αντικειμενικότατο το βρίσκω... :lol: (FYI ούτε ασχολήθηκα να σε ψηφίσω...) Aυτό ακριβώς λεω ;) http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (25 Νοέ. 2004 , 01:14) Πόσο αντικειμενικό είναι το κάρμα; Από θετικό άλλαξε σε αρνητικό σε λίγες ώρες, έχοντας ποστάρει μόνο το παραπάνω μήνυμα από τότε! ;) μάλλον είναι τελικά... λαμβάνοντας υπόψη και το ότι ο δημιουργός του θέματος (όχι ο άλλος :p ) έχει σήμερα θετικό κάρμα! :rolleyes: :confused: ;) http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. November 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Τωρα θα φταιω εγω αν σας πω οτι προδικαζετε χωρις να εχετε καταλαβει το προβλημα μου. Πριν απο 2 μερες ειχα ανοιξει ενα θεμα για ψηφοφορια (προσωπικο) για το Fame Story 3. Ποιος απο τους 2 παιχτες θελαμε να φυγει. Καποιο μελος ειπε πως θα επρεπε αυτο να ειχε μπει στο επισημο θεμα του FS3 στο αναλογο μερος. Ετσι λοιπον μεσα σε 24 ωρες οπου εγω μπηκα για να δω πως παει το θεμα εκπληκτος βλεπω οτι αυτο ειχε σβηστει. Χωρις ουδεμια προειδοποιηση, χωρις εστω και ενα μηνυμα απο τον διαχειριστη/στρια nelly προς εμενα οτι προαιβει στην ως ανω πραξη. Αυτο εμενα δεν με στεναχωρησε (η διαγραφη του θεματος) μιας και θα το εσβηνα εγω ο ιδιος την Κυριακη. Αυτο που με στεναχωρησε ηταν οτι ως ο δημιουργος του να μην γνωριζω οτι το θεμα μου διεγραφη μεσα σε ενα 24ωρο μιας και ΠΟΤΕ δεν παραβιασε καποιον κανονα. Υπενθυμιζω οτι το ολο σκηνικο ηταν για μια δημοσκοπηση προσωπικη. Ειναι σαν να φταχνω εγω ενα σαιτ προσωπικο και μου το κλεινουν χωρις να γνωριζω εγω τιποτα με μονο λογο καποια ιδεα ενος τριτου. Το ερωτημα μου ειναι. Πραγματικα παραβιαζε καποιον κανονα του Φορουμ? Αυτην ηταν η ολη μου στεναχωρια περι αυτου του θεματος και κριμα που ειδα οτι μονο ο MsK εδειξε πραγματικο ενδιαφερον (πραγμα τον οποιο συγχαρω για τον χρονο του που εδωσε, μιας που τα ειδα μολις τωρα) αν και δεν ειχα προβλημα με τον MsK. Η nelly παρακαλω να προσεχει τα λογια της περαν των πραξεων της. Δεν ανοιξα πολεμο. Ηταν μια παρατηρηση που επρεπε να προσεχθει. Κλεινοντας, θα ηθελα να ενημερωσω οτι την Nelly της εστειλα ΑΜΕΣΩΣ προσωπικο μηνυμα το οποιο ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ. Για αυτο Nelly οταν κανουμε κατι σκεφτομαστε και τους αλλους διοτι μπορει αν δεν ημουν εγω και ηταν καποιος αλλος που θα το περνε πολυ βαρια μπορει να ανοιξε θεμα, να εστελνε μηνυμα σε εσενα, να σας εβιζε κανονικα και αισχρα και να μην ξαναμπαινε ποτε στο σάιτ αυτο, το οποιο το βρισκω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΑΙΤ και μπαινω καθημερινα για να ενημερωθω, για να συζητησω, για να παρακολουθησω θεματα αλλων μελων, πραγμα το οποιο το βρισκω υπεροχο. Αυτα τα λιγα προς το παρον. Ευχαριστω για τον χρονο σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wappy (25 Νοέ. 2004 , 09:57) μάλλον είναι τελικά... λαμβάνοντας υπόψη και το ότι ο δημιουργός του θέματος (όχι ο άλλος :p ) έχει σήμερα θετικό κάρμα! :rolleyes: :confused: ;) Χεχε, ουάπι δε διαβάζεις όλα τα μηνύματα στο παρακάτω subforum ;) http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (24 Νοέ. 2004 , 23:44) Μέχρι στιγμής είμαι ... α) αντιδραστικός β) βάζω σε 3η μοίρα τους συνανθρώπους μου 3) απρόσεκτος 4) είρωνας 5) πληγωμένος (*) 6) τυφλός όλα αυτά είσαι εσύ...; :eek: συκοφαντίες.... :lol: :lol: εσύ είσαι πολύ .....δεν μπορώ να συνεχίσω,δεν το επιτρέπει ο brutus ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chris79 (25 Νοέ. 2004 , 11:28) Τωρα θα φταιω εγω αν σας πω οτι προδικαζετε χωρις να εχετε καταλαβει το προβλημα μου. Πριν απο 2 μερες ειχα ανοιξει ενα θεμα για ψηφοφορια (προσωπικο) για το Fame Story 3. Ποιος απο τους 2 παιχτες θελαμε να φυγει. Καποιο μελος ειπε πως θα επρεπε αυτο να ειχε μπει στο επισημο θεμα του FS3 στο αναλογο μερος. Ετσι λοιπον μεσα σε 24 ωρες οπου εγω μπηκα για να δω πως παει το θεμα εκπληκτος βλεπω οτι αυτο ειχε σβηστει. Χωρις ουδεμια προειδοποιηση, χωρις εστω και ενα μηνυμα απο τον διαχειριστη/στρια nelly προς εμενα οτι προαιβει στην ως ανω πραξη. Αυτο εμενα δεν με στεναχωρησε (η διαγραφη του θεματος) μιας και θα το εσβηνα εγω ο ιδιος την Κυριακη. Αυτο που με στεναχωρησε ηταν οτι ως ο δημιουργος του να μην γνωριζω οτι το θεμα μου διεγραφη μεσα σε ενα 24ωρο μιας και ΠΟΤΕ δεν παραβιασε καποιον κανονα. Υπενθυμιζω οτι το ολο σκηνικο ηταν για μια δημοσκοπηση προσωπικη. Ειναι σαν να φταχνω εγω ενα σαιτ προσωπικο και μου το κλεινουν χωρις να γνωριζω εγω τιποτα με μονο λογο καποια ιδεα ενος τριτου. Το ερωτημα μου ειναι. Πραγματικα παραβιαζε καποιον κανονα του Φορουμ? Αυτην ηταν η ολη μου στεναχωρια περι αυτου του θεματος και κριμα που ειδα οτι μονο ο MsK εδειξε πραγματικο ενδιαφερον (πραγμα τον οποιο συγχαρω για τον χρονο του που εδωσε, μιας που τα ειδα μολις τωρα) αν και δεν ειχα προβλημα με τον MsK. Η nelly παρακαλω να προσεχει τα λογια της περαν των πραξεων της. Δεν ανοιξα πολεμο. Ηταν μια παρατηρηση που επρεπε να προσεχθει. Κλεινοντας, θα ηθελα να ενημερωσω οτι την Nelly της εστειλα ΑΜΕΣΩΣ προσωπικο μηνυμα το οποιο ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ. Για αυτο Nelly οταν κανουμε κατι σκεφτομαστε και τους αλλους διοτι μπορει αν δεν ημουν εγω και ηταν καποιος αλλος που θα το περνε πολυ βαρια μπορει να ανοιξε θεμα, να εστελνε μηνυμα σε εσενα, να σας εβιζε κανονικα και αισχρα και να μην ξαναμπαινε ποτε στο σάιτ αυτο, το οποιο το βρισκω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΑΙΤ και μπαινω καθημερινα για να ενημερωθω, για να συζητησω, για να παρακολουθησω θεματα αλλων μελων, πραγμα το οποιο το βρισκω υπεροχο. Αυτα τα λιγα προς το παρον. Ευχαριστω για τον χρονο σας. κατάρχας,αυτό δεν έχει γίνει μόνο σε εσένα,2 γίνεται για να μην υπάρχουν πολλά θέματα με τον ίδιο τίτλο,3 μπορούσες κάλλιστα να μπεις στο My Movies & TV :) και να δεις μόνο σου ότι το θέμα που άνοιξες ενώθηκε με το άλλο, επίσης μπορούσες και να δεις και το ποστ της Nelly που αναφέρεται σε αυτή την ένωση,χωρίς η Nelly να σου στείλει pm . :p Επίσης παραπάνω βλέπω ότι αναφέρεις ότι το pm που της έστειλες δεν απαντήθηκε,δεν σκέφτηκες όμως την περίπτωση το pm να μην είχε φτάσει. Τέλος σε καλωσορίζω.... Φιλικά Μένια :) :) :) :) :) ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. November 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Σας παραθετω σε ενα αλλο θεμα ιδιου περιεχομενου διαφορετικων επιστημονικων όρων: Ευχαριστω για τον χρονο σας http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=49982&goto=newpost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts