ea6gka Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 (edited) εμενα παντως πηγα να την βαλω και μου εβγαλε error, incompatinility και με ειπε για reboot. ελπιζω να μην εγινε καμμια λαλακια wtf εκανε reboot και τωρα λεει 6,0 εκδοση! Edited February 21, 2016 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDan63 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Αν μπορει κανενας με android 6 να πει τις εντυπωσες και αν πηγαινει καλυτερα σε σχεση με πριν Παράθεση https://www.youtube.com/user/KostaDaniilGR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamelab Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Έχει καλύτερη κάμερα, πιο συμμαζεμενα τα settings, ίδιο πάνω κάτω performance (lag free οπως πριν δηλαδή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDan63 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 ok, ευχαριστω φιλε...οταν ερθει η official θα την εγκαταστησω Παράθεση https://www.youtube.com/user/KostaDaniilGR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 ε γμτ δεν εκατσε καλα το forever , πανω δεξια και κατω στο κεντρο δεν καθεται. σαν σκατα ειναι.. volte tel εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=59579&d=1429131629 αυτο ποιο θεμα ειναι ρε παιδια? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Για εμας τους κοινους θνητούς ποτέ θα βγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zak81 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Για εμας τους κοινους θνητούς ποτέ θα βγει; ΟΤΑ δινουν μονο σε αυτους που εχουν την beta 6.0 και μετα σε εμας που φοραμε την β200? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 (edited) Ea6gka, Singularity λεγεται...Δεν το εχει προεγκατεστημενο η συσκευη σου? Edited February 21, 2016 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 ΟΤΑ δινουν μονο σε αυτους που εχουν την beta 6.0 και μετα σε εμας που φοραμε την β200? Την b200 νομίζω ότι έχω και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ea6gka, Singularity λεγεται...Δεν το εχει προεγκατεστημενο η συσκευη σου? Ναι αλλά Δεν έχει αυτά τα εικονίδια Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ναι αλλά Δεν έχει αυτά τα εικονίδια :what::what::what: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 MM δεν εχεις? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 (edited) MM δεν εχεις? Ναι.....Επισημη.Τωρα το προσεξα!Αλλάξανε τα εικονιδια με την ΜΜ στο συγκεκριμενο θεμα και γινανε χρυσα οπως την φωτο που ανεβασες!!Ισως οφειλεται στο EMUI 4.0 Edited February 21, 2016 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 καλησπερα παιδια. μπορει να μου πει καποιος που εκανε την αναβθμιση σε 6, πως μπορουμε στα contacts να μην φαινονται οι επαφες χωρις τηλεφωνα...??? ευκολο θα μου πειτε αλλα στην 6 εχει εξαφανιστει αυτο ενω στην 5 υπηρχε...ευκολα... ειναι καπου που δεν το εχω βρει??? Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 ε γμτ δεν εκατσε καλα το forever , πανω δεξια και κατω στο κεντρο δεν καθεται. σαν σκατα ειναι.. volte tel εχει δοκιμασει κανεις? Ναι, με το ίδιο αποτέλεσμα. Φούσκες πάνω και κάτω. Δεν κολλάει με τίποτα. Στην αρχή είπα θα φύγουν σε καμιά μέρα αλλά είναι μόνιμες τελικά. Είπαν ότι οι forever είναι καλύτερες και είχα σκοπό να πάρω αλλά τελικά φαίνεται είναι και θέμα τύχης πως θα κάτσει. Έχω βάλει της volte tel σε p8 lite και έκατσε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) Μόνο με nillkin θα είστε οκ. http://www.ebay.com/itm/HOT-Nillkin-9H-PRO-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Protector-For-HUAWEI-Ascend-P8-/161767114302?hash=item25aa12463e:g:2ccAAOSwHnFVqh14 Απο ΜΜ ακόμη τίποτα, νάδα! Για να δούμε. Άνοιξη την περίμενα και απ' ότι βλέπω μάλλον τότε θα την πάρουμε "οι πολλοι"! Edited February 22, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μόνο με nillkin θα είστε οκ. Απο ΜΜ ακομη , τιποτα, ναδα! Για να δούμε. Άνοιξη την περίμενα και μάλλον τότε θα την πάρουμε "οι πολλοι"! Από 25€ στο skroutz. Πολλά τα €€€... Δεν ξέρω για Κίνα μεριά αλλά να περιμένω και κάνα μήνα να έρθει... Edit: 28,90€ βασικά.. ακόμα πιο πολλά τα €€€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μόνο με nillkin θα είστε οκ. http://www.ebay.com/itm/HOT-Nillkin-9H-PRO-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Protector-For-HUAWEI-Ascend-P8-/161767114302?hash=item25aa12463e:g:2ccAAOSwHnFVqh14 Απο ΜΜ ακόμη τίποτα, νάδα! Για να δούμε. Άνοιξη την περίμενα και απ' ότι βλέπω μάλλον τότε θα την πάρουμε "οι πολλοι"! θα ειμαστε οκ με νιλκιν ή ειναι και αυτες θεμα τηυχης? θελω να πω, εχεις δοκιμασει σε αρκετες συσκευες και ολα κατσανε καλα? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) Μέχρι τώρα forever (τουλάχιστον όσες πήρα από eshop) είχαν κάτσει άψογα, και σε μένα (2)και σε φίλους (6) στο σύνολο.. Τώρα αν κάτι άλλαξαν δεν ξέρω... Btw σε μένα ακόμη και nilikin δεν έκατσε καλά πάνω είχε φουσκαλες... Τώρα που έχω πάλι χαλάσει λίγο το glass θα πάρω 2 forever αν δεν κάτσουν ζελατίνα και άγιος ο Θεός Όσο για kk αν κάποιο περιμένει ota μπορεί να αργισει ακόμη και 8 μήνες (όπος έγινε με το mate 7 κλπ), αν κάποιος καίγεται να περάσει επίσημα μέσο sdcard και τέλος.... Εγώ πάντως θα περιμένω χωρίς root για να βάλω adblock ποτέ ξανά Android, καθώς διαφημίσεις πλέον πετάγονται από παντού από κάθε app και mail και ένας θεός ξέρει από που αλλού Edited February 22, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) Καλημερα, ειμαι στην ερευνα για αγορα του P8 και αλλαγη του g2. Μια ερωτηση εχω βασικη, η συσκευη χρειαζεται root και παρατρεχαμενες εφαρμογες τυπου greenify,rootappdelete, η τα παει καλα και χωρις τετοιες παρεμβασεις; Γενικα το ροοτ του είναι ευκολη διαδικασία τυπου lgg2 η θα έχει μπερδεματα; Αν έχετε να αναφερετε τυχον προβληματα η λεπτομερειες που πρεπει να κοιτάξω ευπροσδεκτες! Edited February 22, 2016 by mightyr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) θα ειμαστε οκ με νιλκιν ή ειναι και αυτες θεμα τηυχης? θελω να πω, εχεις δοκιμασει σε αρκετες συσκευες και ολα κατσανε καλα? Μεχρι στιγμής κανενα πρόβλημα. Οσα χρησιμοποιησα , ολα αψογα. Στειλε και ενα πμ στον @mpacardi να σου πει τι τράβηξε και πόσα έδωσε σε glasses διάφορα, συμπεριλαμβανομενου και αυτου απο το eshop. Ρώτα τον και για το nilkin που του έστειλα. Εν ολίγοις, ή τα δίνεις από εδω και αποκεί και αν σου κάτσει κάποιο ή τα δίνεις μια και έξω στο nilkin. Οπως θες. PS: Απο Ελλάδα ειναι σκέτη κοροϊδία, το ξερω. Απο eBay το παίρνεις με 7 ευρώ! Παίρνεις ενα και τέρμα! Καλημερα, ειμαι στην ερευνα για αγορα του P8 και αλλαγη του g2. Μια ερωτηση εχω βασικη, η συσκευη χρειαζεται root και παρατρεχαμενες εφαρμογες τυπου greenify,rootappdelete, η τα παει καλα και χωρις τετοιες παρεμβασεις; Γενικα το ροοτ του είναι ευκολη διαδικασία τυπου lgg2 η θα έχει μπερδεματα; Αν έχετε να αναφερετε τυχον προβληματα η λεπτομερειες που πρεπει να κοιτάξω ευπροσδεκτες! Το ρουτ δεν είναι απαραίτητο στο Ρ8 αφού η λίγη σαβούρα που υπάρχει γίνεται unistall. Τώρα βεβαια αν εσύ το θες, σαφώς και γίνεται αλλά να έχεις υπόψιν σου ότι είναι ζήτημα λίγων ημερών να γίνει rollout της ΜΜ. Εκεί με root νομίζω δεν περνάει την αναβάθμιση. Και φυσικά μετά στην ΜΜ δεν ξέρω τι θα χρειάζεται για να ρουτάρεις. Πάντως τα πράγματα δεν είναι τόσο χάλια όπως σε Samsung και LG. Είναι σαφώς λιγότερη η σαβούρα και και το UI είναι πολύ πιο ελαφρύτερο. Edited February 22, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 θα βαλω μια ζελατινα και θα περιμενω το nilkin, δεν γινεται και αλλιως. Λαλακια αν το ηξερα δεν θα εβγαζα την μανισια. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) θα βαλω μια ζελατινα και θα περιμενω το nilkin, δεν γινεται και αλλιως. Λαλακια αν το ηξερα δεν θα εβγαζα την μανισια. Χωρίς παρεξήγηση, αν διάβαζες τα ποστ λίγο πιο πίσω θα το έβρισκες και αυτό που λες τώρα. Το έχω/εχουμε προτείνει αρκετές φορές. Γενικότερα καλό θα είναι για όλους τους φίλους να ρίχνουν μια ματιά στο νήμα, θα βρουν απαντήσεις που θα τους γλυτώσουν και από έξοδα και από κόπο για διάφορα πράγματα. Για παράδειγμα, ένα που θέλω να ενημερώσω είναι να αποφύγετε τις θήκες τύπου μεταλλικού bumper!!!! Μακριά και αλάργα! Δημιουργούν σοβαρότατο πρόβλημα στην λήψη και σταθερότητα του GPS! Όπως πχ αυτό: http://www.ebay.com/itm/141821941544?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Πολύ όμορφο και premium αλλά αναγκάστηκα να το βγάλω γιατί το GPS έκανε τρελά πράγματα! Αν θέλετε ντε και καλά κάτι ανάλογο προσανατολιστείτε στα πλαστικά/συνθετικά bumper! PS: Αν κάποιος το θέλει του το χαρίζω! Αλλά να γνωρίζει ότι θα του "μπιπ" το GPS. Αν δεν τον ενδιαφέρει και είναι από Αθήνα ευχαρίστως να συναντηθούμε κάπου να του το δώσω χέρι-χέρι! Όποιος το θέλει, πμ me! Edited February 22, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) ε ναι το ειδα μετα ενταξει δε πειραζει... ερωτηση γιατι δεν εχει sub-forum στους XDA ? ή εγω δεν το βλεπω Edited February 22, 2016 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts