George_Batzis Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Kαι πως θα το κάνω αυτό..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Kαι πως θα το κάνω αυτό..?? οπως φλασαρισες τις υπολοιπες αναβαθμισεις ετσι και αυτην ,κατεβασε την απο εδω http://huaweidevices.ru/huawei-p8-gra-l09/ προσοχη ,δεν πατας download απλα το πιανεις με το ποντικι το download ,αριστερο κλικ πατημενο και το ριχνεις στην μπαρα αναζητησης ,ετσι θα κατεβει ,κατεβασε την Huawei P8 GRA-L09 V100R001C02B120 Germany / Spain / Italy — VDF Edited November 5, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 οκ κατεβαίνει... Η general version αξίζει?? Βασικά εαν δεν και με αυτην που λές θα το πάω α'υριο για αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 οκ κατεβαίνει... Η general version αξίζει?? Βασικά εαν δεν και με αυτην που λές θα το πάω α'υριο για αντικατάσταση. δεν ξερω, δεν την δοκιμασα ,μην αγχωνεσαι, δεν εχει προβλημα το κινητο σου ,καπου δεν πατησε καλα η αναβαθμιση , για περνα την και πες μας τι γινετε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Aπλά όσο περιμένω να κατέβει η Rom που μου είπες παρατήρησα πώς όταν βγάζω την κάρτα sim δεν το αντιλαμβάνεται αλλά συνεχίζει να γράφει Vodafone. Μετά απο λίγο, περίπου 1 λεπτό, το αντιλαμβάνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 οταν δε καθετε καλα μια αναβαθμιση πολλα μπορει να συμβαινουν ,εκανες σωστα το hard reset; σου εβγαλε την επιλογη για wipe data κλπ κλπ; εγινε το κινητο οπως το ανοιξες πρωτη φορα; τεσπα ,περνα αυτην τωρα και βλεπουμε κοιτα εδω http://www.hardreset.info/devices/huawei/huawei-p8/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 To έκανα σωστά σίγουρα. Με την μέθοδο των κουμπιών. Και έδειξε completed και όλα. Περιμένω να κατέβει η version που είπες αλλά κατεβαίνει πολύ αργά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 το καλο πραμα αργει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Aλλα 300mb.. Αντε να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Απίστευτα πραματα..δε λειτουργούν τα μηνύματα τώρα..δεν ανόιγουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 χαχαχ τι να πω ρε φιλε ,θα μας τρελανει ,σου βγαζει την επιλογη 4G τωρα; κανε και ενα hard reset με αυτο το firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 έκανα hard reset και τώρα όλα κομπλέ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..!!! Απλά γέμησα εφαρμογές της Vodafone. Nα τολμήσω να κάνω upgrade στην 200...???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 έκανα hard reset και τώρα όλα κομπλέ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..!!! Απλά γέμησα εφαρμογές της Vodafone. Nα τολμήσω να κάνω upgrade στην 200...???? αντε επιτελους :D , η αποφαση δικη σου το τι θα κανεις τωρα ,αν θελεις μενεις ως εχει και πετας εξω εφαρμογες απο voda και περιμενεις πότε θα σου δωσει αναβαθμιση ,αν θελεις πας στην 200 αλλα οταν πας αμεσως κανε hard reset, πιστευω να μην εχεις θεμα , αν παλι σου δημιουργει προβλημα προσπαθησε να βρεις μια καρτα απο cosmote απο φιλο για να την δοκιμασεις , τωρα οτι και να γινει ξερεις που πας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 έκανα hard reset και τώρα όλα κομπλέ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..!!! Απλά γέμησα εφαρμογές της Vodafone. Nα τολμήσω να κάνω upgrade στην 200...???? Καλημέρα! Άλλη ταλαιπωρία και αυτή! :( Γι' αυτό λέω συνέχεια "κάντε factory reset". Ένα πριν και ένα μετά! Τσάμπα είναι! Ειδικά το μετά αφού ούτως ή άλλως έχεις κάνει το πριν. Δεν έχεις να χάσεις κάτι, το αντίθετο μάλιστα! Σε γλιτώνουν από πολλά παρατράγουδα. Εγώ πιστεύω ότι όπως είναι τώρα, αν ρίξεις από πάνω την 200, οπωσδήποτε με τα reset πριν και μετά, δεν θα έχεις πρόβλημα. Κατά την γνώμη μου κάτι δεν είχε κάτσει καλά από την αρχή και εφόσον δεν έγιναν τα reset και έπεφτε από πάνω και άλλο software κάποια στιγμή πλέον μπαχάλιασε τελείως και δεν γίνονταν τίποτα.:worry: Το ξαναλέω, προσωπικά τηρώ ευλαβικά τα 2 factory reset και δεν έχω αντιμετωπήσει ποτέ μου τέτοια κόλπα! Ίσως είμαι και κ@λ@φαρδος, μπορεί! Αυτό όμως έχω δει. Είναι ταλαιπωρία, ναι. Το καταλαβαίνω. Όμως γλυτώνεις τα νεύρα σου και απ' ότι φαίνεται στην πορεία, κόπο και ταλαιπωρία. ;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Καλημέρα! Άλλη ταλαιπωρία και αυτή! :( Γι' αυτό λέω συνέχεια "κάντε factory reset". Ένα πριν και ένα μετά! Τσάμπα είναι! Ειδικά το μετά αφού ούτως ή άλλως έχεις κάνει το πριν. Δεν έχεις να χάσεις κάτι, το αντίθετο μάλιστα! Σε γλιτώνουν από πολλά παρατράγουδα. Εγώ πιστεύω ότι όπως είναι τώρα, αν ρίξεις από πάνω την 200, οπωσδήποτε με τα reset πριν και μετά, δεν θα έχεις πρόβλημα. Κατά την γνώμη μου κάτι δεν είχε κάτσει καλά από την αρχή και εφόσον δεν έγιναν τα reset και έπεφτε από πάνω και άλλο software κάποια στιγμή πλέον μπαχάλιασε τελείως και δεν γίνονταν τίποτα.:worry: Το ξαναλέω, προσωπικά τηρώ ευλαβικά τα 2 factory reset και δεν έχω αντιμετωπήσει ποτέ μου τέτοια κόλπα! Ίσως είμαι και κ@λ@φαρδος, μπορεί! Αυτό όμως έχω δει. Είναι ταλαιπωρία, ναι. Το καταλαβαίνω. Όμως γλυτώνεις τα νεύρα σου και απ' ότι φαίνεται στην πορεία, κόπο και ταλαιπωρία. ;) Εν τέλει το έκανα έτσι. Ε λοιπόν στην 200 έχω πάλι τα ίδια προβλήματα. Παρόλο που κάνει κανονικά την όλη εγκατάσταση. Έτσι έμεινα με της vodafone που ευτυχώς όλες τις οι εφαρμογές διαγράφονται και όλα λειτουργούν ρολόι. Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει με την 200 ,πραγματικα. Αλλά όλα κομπλε με της Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_metal Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Γνωριζει κανεις αν δουλευει το xposed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Εν τέλει το έκανα έτσι. Ε λοιπόν στην 200 έχω πάλι τα ίδια προβλήματα. Παρόλο που κάνει κανονικά την όλη εγκατάσταση. Έτσι έμεινα με της vodafone που ευτυχώς όλες τις οι εφαρμογές διαγράφονται και όλα λειτουργούν ρολόι. Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει με την 200 ,πραγματικα. Αλλά όλα κομπλε με της Vodafone. Τοτε κατσε μ' αυτην! Και αν βγάλει καμιά αναβάθμιση η voda την κάνεις. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Παιδια καλησπερα, το πηρα το κινητο.ειναι πανεμορφο κ εξαιρετικο θα ελεγα.λιγο το μεγεθος θελω να συνηθισω αλλα οκ. επισης ψαχνω καμια θηκη, οχι flip που να μην αφαιρει απο την ομορφια του κ να μην προσθετει ογκο.με φωτο κ βιντεο προς το παρον ειμαι ευχαριστημενος.εχω μια ερωτηση, την λειτουργια touchplus σας την εμφανιζει ?εχω την B200 αλλα δεν μου την εμφανιζει στο μενου των ρυθμισεων,ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-and-membrani-huawei-p8-puro-03-ultra-slim-cover-imidiafanes-mayro-hwascendp803blk/prod7671477pp/ Αυτην εχω και με εχει βολέψει παρα πολυ.Δεν προσθετει ογκο στο τηλ.και αγκαλιαζει τελεια.Θελει βεβαια προσοχη και απο τη μερια σου γενικα.Εχω δοκιμασει και αυτη που δινει η voda,καλη και αυτη δε λεω αλλα με την πρωτη νομιζω οτι το τηλ.ειναι πιο κομψο Edited November 8, 2015 by vangelsak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Δεν την ειχα δει αυτη.ωραια φαινεται.μαλλον θα την δοκιμασω.αν γνωριζει καποιος κατι για το touchplus στην B200,ας πει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 καλημερα. εχω και εγω την θηκη που ποσταρε ο φιλος απο πανω και ειναι εξαιρετικη. must επιλογη.πολυ λεπτη και διατηρει την εξαιρετικη εμφανιση του κινητου. Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_metal Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Ή αν εχεις υπομονη να σου ερθει απο Κινα σου προτεινω αυτη http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=&id=5145&page=1 Μπορεις να τη βρεις γυρω στα 5 ευρω απο ebay. Εχβ την εντυπωση οτι εχει και screen protector μεσα. Η Nillkin ειναι εγγυηση, οσες εχω παρει ηταν φοβερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Mόλις διάβασα εδώ για να κάνει σωστή εγκατάσταση η B200 προυπουθέτει την Β170 http://www.carbontesla.com/2015/10/download-huawei-p8-b200-lollipop-ota-zip-stagefright-fix/ Δοκιμές ξεκινάνε..!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Κάτσε, και για τις 2 εκδόσεις? Υπάρχει η έκδοση ΟΤΑ και η κανονική (ας την πουμε έτσι). Δηλαδή και οι δύο χρειάζονται την 170? Η ΟΤΑ λογικό ειναι να την θέλει αφου ουσιαστικά περιέχει μόνον τα αρχεία που αλλάζουν. Γι' αυτό και είναι παντα μικρότερη απο την κανονική φουλ έκδοση που την φλασαρεις. Αυτή δεν υποτίθεται οτι τα περιέχει όλα τα αρχεία? Γιατί ειναι τοτε ~1.5 giga? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ήθελα να στήσω την συσκευή από την αρχή , επειδή μάλλον κάτι δεν έκατσε καλά στην 200 που έβαλα. Την κατέβασα ξανά από εδώ http://consumer.huawei.com/ro/support/downloads/index.htm Αλλά όπως και σε κάποιον άλλο εδώ, όταν φτάνει σε κάποιο ποσοστό περίπου στο 60% μου βγάζει μήνυμα "Update failed", οσες φορες και αν το προσπάθησα. Εξακολουθεί βέβαια να έχει την 200 από πριν αλλά φοβάμαι για προβλήματα. Πχ. Καθυστερούν πολύ οι ιδιοποιήσεις για νέα mail , sms κλπ, καθυστερεί πολύ επίσης να αφαιρεθεί ο αριθμός των αναγνωσμένων .. Λέω κατεβάσω από εδώ την version αυτή που είναι παλιότερη http://consumer.huawei.com/gr/mobile-phones/support/downloads/detail/gra-l09.htm?id=46603 Να το κάνω; Θα μου έρχονται οι ενημερώσεις κανονικά; Δεν ρισκάρω ξανά manual.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts