panos4650 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 και σε μενα ηλθε η αναβαθμιση... emoui 4.0.1 b370 android 6 παραμενει νομιζω. τωρα για factory reset... δεν εκανα απολυτως τιποτα. δεν εχω χασει κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John84 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) factory reset είναι επιλογή σας αν το κάνετε, δεν υπάρχει πουθενά που να λέει ότι πρέπει να γίνει! απλά επειδή έχουν υπάρξει κάποια προβλήματα παλιότερα σε ανάλογες αναβαθμίσεις, κάνουμε πριν και μετά την αναβάθμιση factory reset για προληπτικούς λόγους! αν δεν κάνει κάποιος, δεν σημαίνει ότι θα έχει πρόβλημα! εντυπώσεις από την αναβάθμιση... δείχνει να τρέχει καλά χωρίς προβλήματα, το μόνο που βλέπω είναι ότι ζητάει πολλές άδεις για τις εφαρμογές και με κουράζει μέχρι να τα συντονίσω... για ότι νεότερο εδώ θα είμαστε! Edited August 19, 2016 by John84 Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Εγώ που είμαι θερμός υποστηρικτής του factory reset, δεν έκανα. Πάει καλύτερα από πριν. Εύγε huawei. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 στο hi care ζηταει "να επιτρεπεται στην εφαρμογηη Hicare να πραγματοποιει και να διαχειριζεται τηλεφωνικες κλήσεις" γνωριζεται τι ακριβως εννοει...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Ρε παιδιά εμένα γιατί δεν μου έχει έρθει τίποτα πουθενά; Β317 ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 τι να σου πω... κι εγω ξαφνιαστηκα που το ειδα εχθες αργα το βραδυ... σημερα το πρωι εκανα την αναβαθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) στο hi care ζηταει "να επιτρεπεται στην εφαρμογηη Hicare να πραγματοποιει και να διαχειριζεται τηλεφωνικες κλήσεις" γνωριζεται τι ακριβως εννοει...; Αυτο το εχουν εφαρμογες που αποστελεται κωδικος με τηλεφ κληση οπως το viber messenger κλπ.τωρα για το εχει το hicare δεν ξερω. Εμαθα. Εχει σύνδρομη για υποστηριξη της Huawei.αν ψαξεις το hi care θα το βρεις. Edited August 19, 2016 by vasilimertzani Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Στο hicare μου βγάζει " απέτυχε ή λήψη δεδομένων" . Ξέρετε γιατί γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Στο hicare μου βγάζει " απέτυχε ή λήψη δεδομένων" . Ξέρετε γιατί γίνεται αυτό; Πριν ελθει αναπαντεχα η αναβαθμιση, στην κυριολεξια απο το πουθενα, ειχα δοκιμασει, νομιζω τελος ιουλιου, μεσω hicare, να κανω αναβαθμιση. Στις προσπαθειες μου παντα εβγαζε το μηνυμα " απέτυχε ή λήψη δεδομένων". Οποτε λεω να το αφησεις... Πιθανον να λαβεις την αναβαθμιση "ξαφνικά". ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο το εχουν εφαρμογες που αποστελεται κωδικος με τηλεφ κληση οπως το viber messenger κλπ.τωρα για το εχει το hicare δεν ξερω. Εμαθα. Εχει σύνδρομη για υποστηριξη της Huawei.αν ψαξεις το hi care θα το βρεις. κι αυτοι συνδρομη; ευχαριστω για την βοηθεια σου vasilimertzani :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Εγώ έχω κάνει αναβαθμιση σε β317 χειροκινητα. Παιζει μηπως ρολο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Εγώ έχω κάνει αναβαθμιση σε β317 χειροκινητα. Παιζει μηπως ρολο αυτο; δεν γνωριζω... εγω το ειχα αφησει οπως το πηρα... Β200 ισως καποιος απο τα παιδια εδω να ξερουν καλυτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Κανε μια διαγραφή το hicare και επανεγκατάσταση μήπως στρώσει.(εναλλακτικά επαναφορά αρχικής εγκατάστασης) Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Κανε μια διαγραφή το hicare και επανεγκατάσταση μήπως στρώσει.(εναλλακτικά επαναφορά αρχικής εγκατάστασης) Το hicare είναι της συσκευής. Δεν σβήνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Καλησπέρα. Ήρθε και στο δικό μου η 370. Επειδή θέλω καλού κακού να κάνω factory reset άλλα είναι πολύ χρονοβόρο να στήνω απο την αρχή nova, εφαρμογές και ρυθμίσεις, gestures κλπ. , υπάρχει τρόπος; Χωρίς titanium και συναφή , δεν είμαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1314 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Εχω αγοράσει απο το aliexpress, το πισω μεγαλλικο καπάκι του κινητού για να το αλλάξω διότι εχει γρατζουνιστεί αρκετά το δικό μου. Εφόσον ξεβίδωσα τα βιδάκια δεν κατάφερα να αφεραίσω το παλιό καπάκι διότι κανένας οδηγός στο internet δεν δείχνει πως να το κάνεις αυτο. Εχει κανείς ιδέα τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Nikos κανε εκκαθάριση δεδομένων. Σπύρο αν κάνεις αναζήτηση στο YouTube gia p8 disassembly θα βγάλει πολλά. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Πέρασα και γω την 370 ΟΤΑ. Παρατηρώ ότι δεν ανάβει πλέον το led ειδοποιήσεων όταν έχω εισερχόμενο μήνυμα Viber. Έχει κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Ποτέ δεν άναβε.Μονο με εφαρμογές τυπου lightflow,LED blinker,κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Μα στην Β200 που ήμουν μέχρι τώρα αναβόσβηνε κανονικά... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Ποτέ δεν άναβε.Μονο με εφαρμογές τυπου lightflow,LED blinker,κλπ Κανονικά μου λειτουργεί και στη Lollipop αλλά και στη Marshmallow χωρίς τις εφαρμογές που ανέφερες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Εγώ αναφέρομαι στο πρόβλημα μόνο στο Viber και αφορά μόνο την ένδειξη led, ηχητική ειδοποίηση έχω. Στις υπόλοιπες εφαρμογές λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 εγω ενα χρονο τωρα που εχω το κινητο απο την αρχη που το πηρα με την β170 το led για το viber ποτε δεν αναβοσβηνε.Ειδοποιησεις ειχα παντα κανονικα και στην οθονη κλειδωματος,και ηχητικα αλλα παντα χωρις led Στις υπόλοιπες εφαρμογές λειτουργεί κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apots7 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Καλησπέρα! Μπορεί η ερώτηση να είναι λίγο εκτός θέματος (με βάση τα τελευταία post σχετικά με τις αναβαθμίσεις) αλλά από περιέργεια και μόνο ήθελα να ρωτήσω. Προτιμάτε τον stock launcher της Huawei ή κάποιον custom τύπου Nova; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Προσωπικά τον στοκ. Δεν βρίσκω ιδιαίτερη χρησιμότητα στο συρτάρι εφαρμογών. Το ίδιο και καλύτερο αποτέλεσμα έχω με τους φακέλους. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Προτιμάτε τον stock launcher της Huawei ή κάποιον custom τύπου Nova; Είναι καθαρά θέμα γούστου και τι εξυπηρετεί εσένα προσωπικά. Σίγουρα o Nova έχει περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts