egodemis Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Σε ευχαριστώ φίλε μου ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρω τζαμακι για να ενεργοποιησω το touchplus ; ebay :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Και ali express. Το τσουζουν λίγο όμως στην τιμή. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 (edited) Μου έσκασε μύτη η 6.0. ...και πως λέω στη γυναίκα τώρα για factory reset, θα με κράξει! Edited May 31, 2016 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Μου έσκασε μύτη η 6.0. ...και πως λέω στη γυναίκα τώρα για factory reset, θα με κράξει! απο την αλλη αν κολλήσει καποια φάση στο huawei logo στο boot και τα χάσει ολα εκει να δεις :lol: φαντάσου ακόμη και η ιδια Huawei λέει συνιστάτε factory reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospor Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Yπάρχει και αυτό που παράγγειλα εγώ στα 15usd http://flosmall.com/products/huawei-p8-original-touchplus-smart-screen-protection Παράθεση Letv Le1 Pro X800. When The smoke is going down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 ebay :):):) Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Διάβασα στο νήμα του P8 lite ότι κάποιος είχε μονόκαρτη την συσκευή και άλλαξε Rom και το έκανε δίκαρτο. Ξέρεις κάποιος αν γίνεται και στο P8; Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Παιδια στο θεμα Camera της συσκευης μας εχετε να προτεινετε καποια εφαρμογη δοκιμασμενη για καλυτερα αποτελεσματα?? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Παιδιά, όσοι θέλετε την 6, αν κατεβάσετε την εφαρμογή hicare από το playstore και αφού την ανοίξετε επιλέξετε "Ελλάδα", μετά θα σας βγάλει την ενημέρωση OTA για android 6 (και την ελληνική μάλιστα)! Σε μένα ήταν εξαρχής εγκατεστημένη η συγκεκριμένη εφαρμογή. Την ανοίγω, κάνω αναβάθμιση της εφαρμογής στην τελευταία έκδοση, στις ρυθμίσεις ήταν επιλεγμένη η Ελλάδα, αλλα πάλι μου λέει πως δεν υπάρχει αναβάθμιση. Μπαίνω Play Store, αναζητώ την εφαρμογή και μου δείχνει πως δεν την έχω εγκατεστημένη!!! Την κατεβάζω, (είναι η ίδια με αυτή που είχα ήδη) αλλα πάλι δεν βγάζει ενημέρωση για αναβάθμιση.... Τι διάολο γίνεται...;;; Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Παιδια στο θεμα Camera της συσκευης μας εχετε να προτεινετε καποια εφαρμογη δοκιμασμενη για καλυτερα αποτελεσματα?? :rolleyes: Ότι αγορά την φωτογραφία η μαμά εφαρμογή της Huawei είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω (στο Android 6.0 μιλάω πάντα) Ότι αφορά video υπάρχει ένα θέμα όμως ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε μένα ήταν εξαρχής εγκατεστημένη η συγκεκριμένη εφαρμογή. Την ανοίγω, κάνω αναβάθμιση της εφαρμογής στην τελευταία έκδοση, στις ρυθμίσεις ήταν επιλεγμένη η Ελλάδα, αλλα πάλι μου λέει πως δεν υπάρχει αναβάθμιση. Μπαίνω Play Store, αναζητώ την εφαρμογή και μου δείχνει πως δεν την έχω εγκατεστημένη!!! Την κατεβάζω, (είναι η ίδια με αυτή που είχα ήδη) αλλα πάλι δεν βγάζει ενημέρωση για αναβάθμιση.... Τι διάολο γίνεται...;;; Τη build έχεις? Μήπως είσαι branded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Εμενα με προεγκατεστημενη την hicare την βρηκε την αναβαθμιση. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Τη build έχεις? Μήπως είσαι branded? Όταν το πήρα απο skroutzομάγαζο ήταν branded, απο Vodafone ολλανδίας αν θυμάμαι καλά. To έκανα debrand, κατεβάζωντας την έκδοση B200 Nordic Region (δεν είχε βγεί τότε η Ελληνική έκδοση) και εγκατάσταση μέσω τοπικής αναβάθμισης. Όλα πήγαν κομπλέ. Μήπως να βάλω ξανά την Β200 την Ελληνική; Λέτε να μην έγινε καλά το debrand? Πάντως τα σήματα της VF έφυγαν απο την εκκίνηση και κλείσιμο της συσκευής. Που μπορώ να βρώ μια πλήρης διαδικασία για clean debrand? Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Στην πρώτη πρώτη φίλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου. επειδη δεν ειμαι γνωστης... εννοεις την hicare που εχει σημα μια καρδια και γραφει εκει cares; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Όταν το πήρα απο skroutzομάγαζο ήταν branded, απο Vodafone ολλανδίας αν θυμάμαι καλά. To έκανα debrand, κατεβάζωντας την έκδοση B200 Nordic Region (δεν είχε βγεί τότε η Ελληνική έκδοση) και εγκατάσταση μέσω τοπικής αναβάθμισης. Όλα πήγαν κομπλέ. Μήπως να βάλω ξανά την Β200 την Ελληνική; Λέτε να μην έγινε καλά το debrand? Πάντως τα σήματα της VF έφυγαν απο την εκκίνηση και κλείσιμο της συσκευής. Που μπορώ να βρώ μια πλήρης διαδικασία για clean debrand? Το debrand το έκανες ακολουθώντας τον οδηγό του πρώτου ποστ? Ή απλά πέρασες την nordic? Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές με τη νέα έκδοση. Το κινητό έχει άλλο αέρα. Καμία σχέση με τη 5.0.1. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Τελικα τη γραμμη πλοήγησης μπορουμε να την κανουμε αποκρυψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Τελικα τη γραμμη πλοήγησης μπορουμε να την κανουμε αποκρυψη? Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Όταν το πήρα απο skroutzομάγαζο ήταν branded, απο Vodafone ολλανδίας αν θυμάμαι καλά. To έκανα debrand, κατεβάζωντας την έκδοση B200 Nordic Region (δεν είχε βγεί τότε η Ελληνική έκδοση) και εγκατάσταση μέσω τοπικής αναβάθμισης. Όλα πήγαν κομπλέ. Μήπως να βάλω ξανά την Β200 την Ελληνική; Λέτε να μην έγινε καλά το debrand? Πάντως τα σήματα της VF έφυγαν απο την εκκίνηση και κλείσιμο της συσκευής. Που μπορώ να βρώ μια πλήρης διαδικασία για clean debrand? πως εκανες debrand (άκρος σημαντικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 σε ευχαριστω για την απαντηση σου. επειδη δεν ειμαι γνωστης... εννοεις την hicare που εχει σημα μια καρδια και γραφει εκει cares; Ναι ,αυτό εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 με τον οδηγο debrand μπορουμε να το μετατρεψουμε απο gra-cl00 σε gra-l09?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 με τον οδηγο debrand μπορουμε να το μετατρεψουμε απο gra-cl00 σε gra-l09?? Όχι! Μιλάμε για τελείως άλλη συσκευή που το μόνο που έχει κοινό με το gra-l09 είναι η εμφάνιση. 99.99% θα καταλήξεις με ένα ωραίο τουβλάκι. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) Το debrand το έκανες ακολουθώντας τον οδηγό του πρώτου ποστ? Ή απλά πέρασες την nordic? Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Είχα ακολουθήσει κάποιες οδηγίες απο ένα post εδώ στο φόρουμ, αλλα ήταν ιδιαίτερα απλό. Έχουμε κάποιο link με την σωστή διαδικασία debrand έτσι ώστε να το ξανακάνω σωστά αυτη την φορά; Με ένα σχετικό search βρήκα αυτό το post στο xda. (http://forum.xda-developers.com/android/development/clean-debranding-p8-gra-l09-t3210658) Είναι οκ αυτός ο οδηγός για clean debrand? Επίσης λέει για debrand με την έκδοση Β170. Εγώ έχω την Β200 τώρα. Να το κάνω? Edited June 2, 2016 by lambis_7 Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Είχα ακολουθήσει κάποιες οδηγίες απο ένα post εδώ στο φόρουμ, αλλα ήταν ιδιαίτερα απλό. Έχουμε κάποιο link με την σωστή διαδικασία debrand έτσι ώστε να το ξανακάνω σωστά αυτη την φορά; Με ένα σχετικό search βρήκα αυτό το post στο xda. (http://forum.xda-developers.com/android/development/clean-debranding-p8-gra-l09-t3210658) Είναι οκ αυτός ο οδηγός για clean debrand? Επίσης λέει για debrand με την έκδοση Β170. Εγώ έχω την Β200 τώρα. Να το κάνω? Το debrand το έκανες ακολουθώντας τον οδηγό του πρώτου ποστ? Ή απλά πέρασες την nordic? Υπάρχει λινκ στο πρώτο ποστ του νήματος. Αν έκανες αυτά που λέει τότε είσαι ΟΚ. Την Β200 πως την πέρασες? Σου ήρθε ΟΤΑ ή την πέρασες χερουλάτα? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Υπάρχει λινκ στο πρώτο ποστ του νήματος. Αν έκανες αυτά που λέει τότε είσαι ΟΚ. Την Β200 πως την πέρασες? Σου ήρθε ΟΤΑ ή την πέρασες χερουλάτα? Δεν ακολούθησα αυτο τον οδιγό σίγουρα. Κάποιον άλλον πιο απλό. Έχω την εντύπωση πως για το debrand είχα περάσει την Β170 και η Β200 ήρθε ΟΤΑ. Αλλα δεν είμαι και σίγουρος. έχει περάσει καιρός απο τότε. Αν ακολουθήσω αυτόν τον οδηγώ, περάσω την Β170 που δίνει στο λινκ ή την Β200 απο εδώ(http://consumer.huawei.com/gr/mobile-phones/support/downloads/gra-l09.htm) την 2η που αφορά την Ελλάδα (τωρα έχω περασμενη την πρωτη) θα είμαι οκ λες; Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δεν ακολούθησα αυτο τον οδιγό σίγουρα. Κάποιον άλλον πιο απλό. Έχω την εντύπωση πως για το debrand είχα περάσει την Β170 και η Β200 ήρθε ΟΤΑ. Αλλα δεν είμαι και σίγουρος. έχει περάσει καιρός απο τότε. Αν ακολουθήσω αυτόν τον οδηγώ, περάσω την Β170 που δίνει στο λινκ ή την Β200 απο εδώ(http://consumer.huawei.com/gr/mobile-phones/support/downloads/gra-l09.htm) την 2η που αφορά την Ελλάδα (τωρα έχω περασμενη την πρωτη) θα είμαι οκ λες; Κάνε αυτό που λέει στο ποστ #1008 και γραψε τι έγινε. Πάντως αν σου ήρθε ΟΤΑ η Β200 λογικά είσαι οκ. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts