fanatikos Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Καλημερα... Εχω την παραπανω συσκευη huawei p8... Υπαρχει μεγαλυτερη σε χωρητικοτητα μπαταρια 2680mAh που μπορω να την τοποθετησω στο κινητο μου... Αν ναι και απο που;;; Ευχαριστω πολυ...Στο ίδιο μέγεθος μπαταρίας, χλωμό. Το να βάλεις μέσα σε "κλειστό" κινητό μεγαλύτερου μεγέθους μπαταρία είναι επικίνδυνο. Θυμήσου τι έγινε με το προηγούμενο note. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Καλημέρα στην παλιά παρέα!!! Έχω παροπλισμένο το εργαλείο μας εδώ και κανέναν μήνα. Πήγα στο Nokia 8 τελικά λόγο pure Android. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας με καθοδηγήσει. Θέλω να ρουταρω το p8 . Και να περάσω κάποια άλλη ρομ. Έχετε να προτείνεται κάτι; Τι λέτε για την lineage; Αυτό που θέλω να πετύχω είναι να κρατάει η μπαταρία περισσότερο. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 100% τσεκαρισμενο.Η stock rom είναι η καλύτερη.ουτε root ούτε τίποτα.τρεχει νερακι.... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Μου ηρθε αναβαθμιση: .......520 Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilir Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Ενημέρωση κωδικα ασφαλείας.Μπράβο στην Huawei που δεν μας ξεχασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Και κατι αλλα περαν του κωδικα ασφαλειας. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterDerek Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Ήρθε και σε μένα αυτή η αναβάθμιση, στην αρχή μου πείραξε τις εφαρμογές που είχα στην κάρτα μνήμης, δύο επανεκκινήσεις συνήλθε...Μου έβγαλε λίγο πρόβλημα το wifi δεν ξέρω αν ήταν από την αναβάθμιση, τώρα μετά πέντε μέρες συνήλθε αλλά έχω αδύναμο σήμα (2 γραμμές - από παλια ), μπορεί να φταίει το hardware είμαι ομως εκτός εγγύησης οπότε δεν θα κάνω κάτι προς το παρόν, νομίζω βελτιώθηκε λίγο η μπαταρία λόγω διετίας έπεφτε στις 4:30 ώρες hands on screen από 7:30 που είχα όταν το πήρα... Δυστυχώς για να βγάζω την ημέρα το έχω 2g συνεχώς, είναι ακόμα δυνατό κινητό αλλά η μπαταρία του ήταν αστοχία μεγάλη... Παράθεση Da mihi factum, dabo tibi ius Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Χρήστης p8 από όταν κυκλοφόρησε λέω να παω σε κάτι νέο πλέον μιας και κάνει συχνά πυκνά επανακινησεις μόνο του (branded Vodafone Γερμανίας) Τι κοιτάμε σε τιμές έως 400€ ταβάνι που να τη βγάλει αξία για τα επόμενα χρόνια? Τις lite συσκευές τις υπολογίζουμε? Νομίζω honor10 είναι καλή περίπτωση απλά δεν έχει κυκλοφορησει ακόμα στα Καταστήματα,(κάτοικος εξωτερικού) P20lite αλλά κάτι μου λέει ότι η κάμερα είναι μέτρια. Mate 10lite αν και λίγο μεγάλο για τα γούστα μου Honor 10 όταν κυκλοφορήσει εδώ. P10? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Χρήστης p8 από όταν κυκλοφόρησε λέω να παω σε κάτι νέο πλέον μιας και κάνει συχνά πυκνά επανακινησεις μόνο του (branded Vodafone Γερμανίας) Τι κοιτάμε σε τιμές έως 400€ ταβάνι που να τη βγάλει αξία για τα επόμενα χρόνια? Τις lite συσκευές τις υπολογίζουμε? Νομίζω honor10 είναι καλή περίπτωση απλά δεν έχει κυκλοφορησει ακόμα στα Καταστήματα,(κάτοικος εξωτερικού) P20lite αλλά κάτι μου λέει ότι η κάμερα είναι μέτρια. Mate 10lite αν και λίγο μεγάλο για τα γούστα μου Honor 10 όταν κυκλοφορήσει εδώ. P10? Ευχαριστώ! Και εγώ Vodafone το είχα και το έκανα debrande. Από την αρχή που το πήρα. Εμένα δουλεύει όπως το είχα την πρώτη μέρα. Εγώ πήγα στο Nokia 8 και είμαι απίστευτα ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Αν θέλεις να μείνεις σε hua, ασυζητητί Ρ10, αν βιάζεσαι. Αλλιώς περιμένεις το honor. Sent from my Huawei Mate 10 Pro using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Debrand δεν εχω κανει ποτε και φοβαμαι μη το κολλησω με κανενα λαθος,οποτε προς το παρον το αφηνω, Θα περιμενω το honor να το δω και μετα θα κρινω,ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Debrand δεν εχω κανει ποτε και φοβαμαι μη το κολλησω με κανενα λαθος,οποτε προς το παρον το αφηνω, Θα περιμενω το honor να το δω και μετα θα κρινω,ευχαριστω! Σε Huawei πηγαίνεις μόνο σε ναυαρχίδες όπως P8 P9 P10 και κτλ. Ούτε σε Lite εκδόσεις ούτε σε Honor. Η άποψη μου είναι να κοιτάξεις το P10 που με την Oreo πηγαίνει βούτυρο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Λες δηλαδη να μη δω μεγαλη διαφορα στο honor απτο ηδη υπαρχον p8? Η μαλλον θα δω μεγαλη διαφορα μεταξύ p10 και honor? Το honor να πω την αληθεια με εψηνε λογω οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Λες δηλαδη να μη δω μεγαλη διαφορα στο honor απτο ηδη υπαρχον p8? Η μαλλον θα δω μεγαλη διαφορα μεταξύ p10 και honor? Το honor να πω την αληθεια με εψηνε λογω οθονης. Θα σου απαντήσω διαφορετικά. Στις ναυαρχίδες της βάζει ότι καλύτερο έχει σε software αλλά και σε hardware. Εκεί δείχνει το καλύτερο πρόσωπο. Τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις άλλες συσκευές. Η μία κατηγορία είναι Lite, το λέει και η λέξη. Η κατηγορία των Honor είναι περίεργη διότι είναι θυγατρική της. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Αν σε παίρνει για τα 60-70 παραπάνω ευρώ πάρε το honor. Είναι εξαιρετικό τηλέφωνο και κυρίως ..... φρεσκαδουρα βρε παιδί μου. Όχι βέβαια ότι το Ρ10 είναι υποδεέστερο. Είναι επείσης εξαιρετικό αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μια γενιά πίσω, ακόμη και στο look. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Εχω σαν αρχη να μη δινω πανω απο 400€ για τηλεφωνο και στο γερμανικο amazon βρηκα το 64ρι honor 400€ γι'αυτό και το σκεφτόμουν. Τελος παντων μη ξεφευγει το θεμα που ειναι για το π8. Ευχαριστώ καλο βραδυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Κοίτα, στο Amazon βλέπω το Ρ10 στα 370~380. Εντάξει για 20~30 ευρώ δεν νομίζω καν να τίθεται θέμα επιλογής. Προφανώς το Honor. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 βρε παιδιά ...εμείς τίποτα; GPU UPDATE κ.ο.κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkaf Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Όταν έχεις κάνει service μέσω εγγύησης στην tsolutions και έχεις αλλάξει οθόνη αν σου ξαναβγάλει πρόβλημα έχεις ξανά εγγύηση από την εταιρεία service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Για αλλαγή μπαταρίας (έχω αλλάξει δύο με χειρότερα αποτελέσματα) υπάρχει κάποια δοκιμασμένη συνταγη ή αντιπροσωπεία;Πειραιά υπάρχει κάτι; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Για αλλαγή μπαταρίας (έχω αλλάξει δύο με χειρότερα αποτελέσματα) υπάρχει κάποια δοκιμασμένη συνταγη ή αντιπροσωπεία;Πειραιά υπάρχει κάτι; Σου έστειλα pm . Και εγώ την άλλαξα και είμαι μια χαρά. Όταν λέω μια χαρά εννοώ ότι δουλεύει άψογα. Γιατί από μπαταρία το ξέρεις το κινητό πονάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Για πείτε και εμάς τους υπόλοιπους να γνωρίζουμε. Προχθές έσβησε με 45% μπαταρία και μετά έδειχνε 3%. Και επειδή τελευταία δουλεύει ως επί το πλείστον με 4G οι 2 φορτίσεις τουλάχιστον την ημέρα είναι δεδομένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Παραγγελία μια να δοκιμάσω και θα σας πω. Έχω αλλάξει ήδη τρεις. Η πρώτη (από κατασκευής) φυσιολογική φθορά. Η δεύτερη αντεχε λιγότερο(καινούργια) από την πρώτη που ήταν διετιας. Η τριτη έκανε αυτό πουά αναφέρεις.απο 80% έπεφτε 15 ξαφνικά . Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Τελικά οι προηγούμενες δύο που δοκίμασα ήταν ελλατωματικες(ημιτασιον?) Πήρα αυτη που πρότεινε ο φίλος σε pm(σε ίδιο κουτάκι ήρθε,με παρόμοια συσκευασία και μικρές διαφορές σε αυτά που γράφει η μπαταρία) και δύο μερες συμπεριφέρεται φυσιολογικα. Ευχαριστώ Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Τελικά οι προηγούμενες δύο που δοκίμασα ήταν ελλατωματικες(ημιτασιον?) Πήρα αυτη που πρότεινε ο φίλος σε pm(σε ίδιο κουτάκι ήρθε,με παρόμοια συσκευασία και μικρές διαφορές σε αυτά που γράφει η μπαταρία) και δύο μερες συμπεριφέρεται φυσιολογικα. Ευχαριστώ Χαίρομαι γιατί την ίδια έβαλα και είναι μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts