egodemis Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Έχει αντιμετωπίσει κανένας κολλήματα στην συσκευή που να μην λειτουργεί τίποτα; Εδώ και κάνα δυο βδομάδες η γυναίκα μου παραπονιέται συνεχώς ότι όταν ανοίγει την κάμερα για να τραβήξει βίντεο ή συσκευή λαγκαρει και δεν επανέρχεται με τίποτα. Αλλά και γενικά σε εφαρμογές ανοίγοντας πάλι κολλάει. Έκανε επανεκκίνησεις το έκλεισε για όλο το βράδυ και τίποτα. Το περίεργο είναι ότι δεν το κάνει πάντα. Μπορεί δύο μέρες να δουλεύει άψογα και την τρίτη να κολλάει.Καμια ιδέα κανείς; και η MM δεν ήρθε οτα ποτέ.Σε εσάς έχει έρθει οτα; Δεν ξέρω αν έτσι φτιάξει. 2 περιπτώσεις 1, κάτι εχει το λογισμικό 2. nand memory issue λύσεις 1. factory restore και αν δεν λύσει τπτ 2. εγγύηση Σε ευχαριστω πολυ! Απλα εψαχνα κατι απο ελλαδα και μα ειναι σιγουρα συμβατο με τις λειτουργιες της huawei https://www.skroutz.gr/s/5253206/Sony-MDR-NC31EM.html https://www.skroutz.gr/s/8077419/Xiaomi-Mi-Quantie-Hybrid.html αυτά τα δυο και δoκιμασμενα και τα εχω απλα μια παρατήρησή στο iphone 6s για κάποιο λόγο παίζουν καλύτερα Edited July 2, 2016 by Johny-B "δοκιμασμένα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Εμένα το πρόβλημα της κάρτας μνήμης εξαφανίστηκε εντελώς. Το μόνο παράπονο που έχω είναι ή ποιότητα ήχου των ακουστικών hands free. Ξέρει κανείς ποια μπορώ να πάρω σε λογική τιμή και να λειτουργούν και οι επιλογές τους; Σε τέτοιο στυλ. Όχι ψείρες. Ευχαριστώ! http://www.e-shop.gr/sony-mdr-ex110ap-in-ear-headphones-black-p-PER.504907 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 2 περιπτώσεις 1, κάτι εχει το λογισμικό 2. nand memory issue λύσεις 1. factory restore και αν δεν λύσει τπτ 2. εγγύηση https://www.skroutz.gr/s/5253206/Sony-MDR-NC31EM.html https://www.skroutz.gr/s/8077419/Xiaomi-Mi-Quantie-Hybrid.html αυτά τα δυο και δoκιμασμενα και τα εχω απλα μια παρατήρησή στο iphone 6s για κάποιο λόγο παίζουν καλύτερα Ευχαριστώ πολύ! Μήπως φταίει η απόδοση του ήχου της συσκευής? Όλα αυτά που μου στείλατε έχουν τις λειτουργίες για αύξηση φωνής, απάντηση κλήσης και τα υπόλοιπα έ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 (edited) Ευχαριστώ πολύ! Μήπως φταίει η απόδοση του ήχου της συσκευής? Όλα αυτά που μου στείλατε έχουν τις λειτουργίες για αύξηση φωνής, απάντηση κλήσης και τα υπόλοιπα έ? παίζουν πεντακάθαρα όλα λειτουργούν κλπ αλλά μην περιμένεις τρομερή ένταση φωνής ειναι Limited λόγο ευρωπαϊκού νόμου (υπάρχει τρόπος να την παρακάμψεις αλλα θέλει root + Κόπο) πολύ κόπο πάντως..... γιατι η συσκευη μας είναι για άπειρες περιοχες και κάθε περιοχη έχει δικό της φάκελο και σαν να μην φτάνει αυτό.. στο android 6.0 υπάρχουν 52558555252 mixers......... και υπ οmixers όποιος έχει κουράγιο ας βρει εγώ προσωπικά δεν εχω Edited July 2, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 πηγα μια βόλτα σήμερα και λεω να πάρω το παλιό καλό p8 να βγάλω καμία foto το βράδυ :D http://4.1m.yt/Kx7ULf2.jpg http://4.1m.yt/dhHJduM.jpg http://4.1m.yt/3LHmwK.jpg http://4.1m.yt/T14QnPK.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Βγαζει το ατιμο πολυ ωραιες φωτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Βγαζει το ατιμο πολυ ωραιες φωτο! ολα σε manual ομος σε auto ξέχνα της νυχτερινές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minusgr Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 να ρωτήσω κάτι άλλο για την κάμερα? έχει burst mode και αν ναι είναι γρήγορο? Βρίσκω στην ίδια τιμή το GX8 και το P8. Το GX8 το εχω δοκιμάσει live και οταν πας συνεχόμενα για φωτό βγάζει 20 φωτογραφίες ακαριαία* Δυστυχως δεν μπορω να βρω πουθενα το P8 για να κάνω το αντίστοιχο και σε αυτό. * ακαριαία εννουμε 20 φωτο σε 1-2 sec max. χωρις να ψάχνει ξανα για focus, χωρις να φορτωνει για το σώσιμο. Αυτό θέλω να δω και στο P8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 να ρωτήσω κάτι άλλο για την κάμερα? έχει burst mode και αν ναι είναι γρήγορο? Βρίσκω στην ίδια τιμή το GX8 και το P8. Το GX8 το εχω δοκιμάσει live και οταν πας συνεχόμενα για φωτό βγάζει 20 φωτογραφίες ακαριαία* Δυστυχως δεν μπορω να βρω πουθενα το P8 για να κάνω το αντίστοιχο και σε αυτό. * ακαριαία εννουμε 20 φωτο σε 1-2 sec max. χωρις να ψάχνει ξανα για focus, χωρις να φορτωνει για το σώσιμο. Αυτό θέλω να δω και στο P8 ναι εχει και ειναι γρήγορο αλλα να ξέρεις focus δεν κανει οταν κανεις burst shot (μόνο την πρώτη) (οχι οτι τα αλλα κανουν αλλα να εχουμε να λεμε) και συγκεκριμένα βγαζει 20/3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σε αντιθεση με τις φωτογραφιες που βγαζει οσα βιντεακια ειδα στο youtube ειναι ψιλοχαλια.Γιατι ετσι?Π.χ τα βιντεο του M2 NOTE σαφως φαινονται πολυ καλυτερα σε ποιοτητα. Σε ενα βιντεο που το εχει διπλα με ενα samsung s6 να παιζουν σε 1080p. η διαφορα ειναι αστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σε αντιθεση με τις φωτογραφιες που βγαζει οσα βιντεακια ειδα στο youtube ειναι ψιλοχαλια.Γιατι ετσι?Π.χ τα βιντεο του M2 NOTE σαφως φαινονται πολυ καλυτερα σε ποιοτητα. Σε ενα βιντεο που το εχει διπλα με ενα samsung s6 να παιζουν σε 1080p. η διαφορα ειναι αστα. software είναι το θεμα θα κάνω μια εγγραφή με το fv-5 cinema θα δεις διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Αγοράσα το p9 πρόσφατα και είχε το Todoist προεγκατεστημένο μέσα. Λίγο που κοίταξα στο internet είδα ότι για προηγούμενα Huawei βλεπε P8 έχει και ενα χρονο δώρο premium συνδρομής. Το είχατε όντως εσείς; Και εάν ναι είχε κάποιο κωδικό μέσα στην κουτί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Αγοράσα το p9 πρόσφατα και είχε το Todoist προεγκατεστημένο μέσα. Λίγο που κοίταξα στο internet είδα ότι για προηγούμενα Huawei βλεπε P8 έχει και ενα χρονο δώρο premium συνδρομής. Το είχατε όντως εσείς; Και εάν ναι είχε κάποιο κωδικό μέσα στην κουτί; ειχε ενα κωδικό στο κουτι.. αλλα ποτέ δεν το χρησιμοποιούσα ........παιζει να τα εχω πετάξει κιόλας όλα αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Τι είναι αυτό παιδιά? Υπαρχουν τα πάντα σε μένα. Τα έχει πλέον ο γιός. Αν είχε κωδικό θα υπάρχει ακόμη. Για τι πρόκειται? Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Είναι ένα πολύ καλό To-Do list app. Απλά κάποια από τα καλά του features δουλεύουν μόνο σε premium έκδοση που θέλει πληρωμή... και επειδή το κοίταζα σήμερα είδα που έδιναν δώρο για ένα έτος συνδρομή με παλιότερα Huawei. Ωστόσο αν δεν το θέλετε καθόλου στείλετε κανένα serial μην το πετατε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Είναι ένα πολύ καλό To-Do list app. Απλά κάποια από τα καλά του features δουλεύουν μόνο σε premium έκδοση που θέλει πληρωμή... και επειδή το κοίταζα σήμερα είδα που έδιναν δώρο για ένα έτος συνδρομή με παλιότερα Huawei. Ωστόσο αν δεν το θέλετε καθόλου στείλετε κανένα serial μην το πετατε :) ΟΚ Θα το ψάξω οταν παω σπιτι και εφοσον υπάρχει θα στο στειλω με πμ. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Που είναι οι "προστατευόμενες εφαρμογές" στην 321? Δεν κρατά ρυθμίσεις σε κάποιες εφαρμογές μου και θέλω να τις βάλω στην λίστα προστατευομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Που είναι οι "προστατευόμενες εφαρμογές" στην 321? Δεν κρατά ρυθμίσεις σε κάποιες εφαρμογές μου και θέλω να τις βάλω στην λίστα προστατευομένων Για πιο γρήγορα άνοιξε την εφαρμογή Διαχείριση συσκευής και πήγαινε εκεί που λέει Διαχείριση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Για πιο γρήγορα άνοιξε την εφαρμογή Διαχείριση συσκευής και πήγαινε εκεί που λέει Διαχείριση μπαταρίας. Δεν το είχα προσέξει Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Καλησπερα παιδια!Απο σημερα κατοχος του P8,με μια πρωτη ματια μου φαινεται πολυ καλο!Ειδικα στο εμφανισιακο κομματι,πανεμορφο!Μια ερωτηση,και σορρυ αν εχει απαντηθει ηδη,το ραδιοφωνο δεν εχει RDS? Επισης εχει περασμενη την 5.0.1 να κανω αναβαθμιση ή μπα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) ψιτ βγηκε το GRA-L09C432B370 όποιος δεν βαριέται..... μας λέει εντυπώσεις http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G753/g104/v54178/f1/full/update.zip Edited July 12, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Υπαρχει καπου να λεει τι αλλαζει? Ειναι beta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Υπαρχει καπου να λεει τι αλλαζει? Ειναι beta? Security fixes της Google και micro bugs που υπήρχαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Security fixes της Google και micro bugs που υπήρχαν Εγκατάσταση πως την κάνουμε; Με το Hicare δεν μου έρχεται. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Εγκατάσταση πως την κάνουμε; Με το Hicare δεν μου έρχεται. αυτο που εδωσα ειναι πλυρες firmware με local update γίνεται *#*#2846579#*#* μετά διαλέγεις Software Upgrade —> SDCard Upgrade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts