fanatikos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 ε ναι το ειδα μετα ενταξει δε πειραζει... ερωτηση γιατι δεν εχει sub-forum στους XDA ? ή εγω δεν το βλεπω http://forum.xda-developers.com/t/huawei-p8 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 http://forum.xda-developers.com/t/huawei-p8 ε αυτο λεω οτι εχει threads αλλα οχι subforum. Δλδ αμα δεις σε πεταει στο γενικο φορουμ οπου υπαρχουν threads αλλα δεν ειναι μαζεμενα ολα σε ενα οπως ειναι πχ για το Lite Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Το ρουτ δεν είναι απαραίτητο στο Ρ8 αφού η λίγη σαβούρα που υπάρχει γίνεται unistall. Τώρα βεβαια αν εσύ το θες, σαφώς και γίνεται αλλά να έχεις υπόψιν σου ότι είναι ζήτημα λίγων ημερών να γίνει rollout της ΜΜ. Εκεί με root νομίζω δεν περνάει την αναβάθμιση. Και φυσικά μετά στην ΜΜ δεν ξέρω τι θα χρειάζεται για να ρουτάρεις. Πάντως τα πράγματα δεν είναι τόσο χάλια όπως σε Samsung και LG. Είναι σαφώς λιγότερη η σαβούρα και και το UI είναι πολύ πιο ελαφρύτερο. ωραιος, συντομα βλεπω να το παιρνω λοιπον,ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 ε αυτο λεω οτι εχει threads αλλα οχι subforum. Δλδ αμα δεις σε πεταει στο γενικο φορουμ οπου υπαρχουν threads αλλα δεν ειναι μαζεμενα ολα σε ενα οπως ειναι πχ για το Lite :blink: Έχεις απόλυτο δίκιο!!!:confused: Μιλάμε τόσο καιρό επειδή πάντα έτσι έβρισκα ότι ήθελα, δεν είχα δώσει καμιά σημασία!! :rolleyes: Βέβαια το Ρ8lite ή youth όπως το λένε αλλιώς, έχει πουλήσει πάρα πολύ περισσότερο λόγο της χώμα τιμής του! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 αααπ με εκανε ενα soft reboot, πως γυρναμε στην λολιποπ? ας ερθει καλυτερα η δικια του εκδοση στην ωρα της... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Έκανες κανένα factory reset μετά που πέρασες την ΜΜ? Σε τέτοιες major αναβαθμίσεις είναι σχεδόν απαραίτητο! Ακόμη και στο service αν το πας το κάνουν reset! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkaf Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Παιδια ξέρει κανένας κάποιο κατάστημα για unbranded p8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Είναι σίγουρα official customer (non beta) η ΜΜ που λέτε? Ψάχνω παντού και δεν βρίσκω κάτι ότι ξεκίνησε το rollout επισήμως! :confused: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Έκανες κανένα factory reset μετά που πέρασες την ΜΜ? Σε τέτοιες major αναβαθμίσεις είναι σχεδόν απαραίτητο! Ακόμη και στο service αν το πας το κάνουν reset! ναι ναι, χαρα μου τα φορματ :lol: Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μεχρι στιγμής κανενα πρόβλημα. Οσα χρησιμοποιησα , ολα αψογα. Στειλε και ενα πμ στον @mpacardi να σου πει τι τράβηξε και πόσα έδωσε σε glasses διάφορα, συμπεριλαμβανομενου και αυτου απο το eshop. Ρώτα τον και για το nilkin που του έστειλα. Εν ολίγοις, ή τα δίνεις από εδω και αποκεί και αν σου κάτσει κάποιο ή τα δίνεις μια και έξω στο nilkin. Οπως θες. PS: Απο Ελλάδα ειναι σκέτη κοροϊδία, το ξερω. Απο eBay το παίρνεις με 7 ευρώ! Παίρνεις ενα και τέρμα! Το ρουτ δεν είναι απαραίτητο στο Ρ8 αφού η λίγη σαβούρα που υπάρχει γίνεται unistall. Τώρα βεβαια αν εσύ το θες, σαφώς και γίνεται αλλά να έχεις υπόψιν σου ότι είναι ζήτημα λίγων ημερών να γίνει rollout της ΜΜ. Εκεί με root νομίζω δεν περνάει την αναβάθμιση. Και φυσικά μετά στην ΜΜ δεν ξέρω τι θα χρειάζεται για να ρουτάρεις. Πάντως τα πράγματα δεν είναι τόσο χάλια όπως σε Samsung και LG. Είναι σαφώς λιγότερη η σαβούρα και και το UI είναι πολύ πιο ελαφρύτερο. καλησπερα στην παρεα.εχει δικιο ο fanatikos ενα ματζο γιαλια αγορασα και ξοδεψα λεφτα χωρις αποτελεσμα.ολα επανω στην γωνια δεν καθονταν καλα στην δεξια παντα.μεχρι που μου εδωσε ο fanatikos το nikin και βρηκα την υγεια μου και τον ευχαριστω πολυ.το κινητο το εχει παρει ο γιος μου και μεχρι τωρα ουτε καν σηκωθηκε απο καμια γωνια το γιαλι .ειναι οπως το εβαλα απο την πρωτη ωρα.σημειωση εγω πηρα το honor 7 τελικα. καλο δεν λεω αλλα θα προτιμουσα το p8.ας οψεται ο ιος που μου το πηρε Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamelab Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 καλησπερα παιδια. μπορει να μου πει καποιος που εκανε την αναβθμιση σε 6, πως μπορουμε στα contacts να μην φαινονται οι επαφες χωρις τηλεφωνα...??? ευκολο θα μου πειτε αλλα στην 6 εχει εξαφανιστει αυτο ενω στην 5 υπηρχε...ευκολα... ειναι καπου που δεν το εχω βρει??? Display preferences -> Customise εκει εβαλα μονο το My contacts και εξαφανιστηκαν ολα τα αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Να ξαναρωτήσω? Η ΜΜ που έχετε περάσει (όσοι την έχετε περάσει), είναι final commercial ή beta πάλι? Δεν έχω βρει πουθενά να λέει ότι ξεκίνησε το rollout της ΜΜ για το Ρ8. :worry: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) Χωρίς παρεξήγηση, αν διάβαζες τα ποστ λίγο πιο πίσω θα το έβρισκες και αυτό που λες τώρα. Το έχω/εχουμε προτείνει αρκετές φορές. Γενικότερα καλό θα είναι για όλους τους φίλους να ρίχνουν μια ματιά στο νήμα, θα βρουν απαντήσεις που θα τους γλυτώσουν και από έξοδα και από κόπο για διάφορα πράγματα. Για παράδειγμα, ένα που θέλω να ενημερώσω είναι να αποφύγετε τις θήκες τύπου μεταλλικού bumper!!!! Μακριά και αλάργα! Δημιουργούν σοβαρότατο πρόβλημα στην λήψη και σταθερότητα του GPS! Όπως πχ αυτό: http://www.ebay.com/itm/141821941544?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Πολύ όμορφο και premium αλλά αναγκάστηκα να το βγάλω γιατί το GPS έκανε τρελά πράγματα! Αν θέλετε ντε και καλά κάτι ανάλογο προσανατολιστείτε στα πλαστικά/συνθετικά bumper! PS: Αν κάποιος το θέλει του το χαρίζω! Αλλά να γνωρίζει ότι θα του "μπιπ" το GPS. Αν δεν τον ενδιαφέρει και είναι από Αθήνα ευχαρίστως να συναντηθούμε κάπου να του το δώσω χέρι-χέρι! Όποιος το θέλει, πμ me! φιλε μου σκεφτομουν για bumper γιατι δε μαρεσει καμια θηκη.εχω βρει αυτα που με ικανοποιουν κ σκεφτομουν να τα παραγειλω. http://www.ebay.co.uk/itm/Luxury-Slim-Metal-Aluminum-Frame-Bumper-Case-Cover-For-Huawei-Ascend-P8-Bumper/311425164179?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20140122125356%26meid%3Dc843d3ef7da34086882a06b7fc5c7301%26pid%3D100005%26rk%3D4%26rkt%3D6%26sd%3D151821613202 http://www.gadgetwear.co.uk/products/fuse-metal-alloy-bumper-case-for-huawei-p8-silver?variant=6359179969 τωρα, αυτο που εχεις ειναι με καλυμενη ολη την πλατη,μηπως αυτο δημιουργει το προβλημα?πιστευεις οτι θα γινεται το ιδιο κ μ αυτα? επηρεαζει κ το σημα ή μονο gps? απο τα συνθετικα εχω βρει μονο της nilkin κ δε μαρεσει επισης.ηθελα κατι πιο κομψο.εχετε κατι υποψιν? (πηρα απο e-shop ενα framecase που ελεγε κ ηταν χαλια.νομιζα ειχε μονο περιμετρικα πλαστικο αλλα τελικα ειχε κ πλατη απο διαφανο πλαστικο). ευχαριστω! Edited February 22, 2016 by dubio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Να ξαναρωτήσω? Η ΜΜ που έχετε περάσει (όσοι την έχετε περάσει), είναι final commercial ή beta πάλι? Δεν έχω βρει πουθενά να λέει ότι ξεκίνησε το rollout της ΜΜ για το Ρ8. :worry: Εμενα που ημουν με beta,τωρα λεει στην εκδοση λογισμικου 6,ουτε beta ουτε final commercial. Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Display preferences -> Customise εκει εβαλα μονο το My contacts και εξαφανιστηκαν ολα τα αλλα. ευγε!!!! περιεργο αλλα ετσι ειναι το σωστο... και παλι ευγε!!!! Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Χωρίς παρεξήγηση, αν διάβαζες τα ποστ λίγο πιο πίσω θα το έβρισκες και αυτό που λες τώρα. Το έχω/εχουμε προτείνει αρκετές φορές. Γενικότερα καλό θα είναι για όλους τους φίλους να ρίχνουν μια ματιά στο νήμα, θα βρουν απαντήσεις που θα τους γλυτώσουν και από έξοδα και από κόπο για διάφορα πράγματα. Για παράδειγμα, ένα που θέλω να ενημερώσω είναι να αποφύγετε τις θήκες τύπου μεταλλικού bumper!!!! Μακριά και αλάργα! Δημιουργούν σοβαρότατο πρόβλημα στην λήψη και σταθερότητα του GPS! Όπως πχ αυτό: http://www.ebay.com/itm/141821941544?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Πολύ όμορφο και premium αλλά αναγκάστηκα να το βγάλω γιατί το GPS έκανε τρελά πράγματα! Αν θέλετε ντε και καλά κάτι ανάλογο προσανατολιστείτε στα πλαστικά/συνθετικά bumper! PS: Αν κάποιος το θέλει του το χαρίζω! Αλλά να γνωρίζει ότι θα του "μπιπ" το GPS. Αν δεν τον ενδιαφέρει και είναι από Αθήνα ευχαρίστως να συναντηθούμε κάπου να του το δώσω χέρι-χέρι! Όποιος το θέλει, πμ me! την εχω... gps δεν δουλεύει καν.. το σημα κατα 50 60% ειναι χαμιλοτερο... wifi ακρος ασταθες... μονο bluetooth δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) φιλε μου σκεφτομουν για bumper γιατι δε μαρεσει καμια θηκη.εχω βρει αυτα που με ικανοποιουν κ σκεφτομουν να τα παραγειλω. http://www.ebay.co.uk/itm/Luxury-Slim-Metal-Aluminum-Frame-Bumper-Case-Cover-For-Huawei-Ascend-P8-Bumper/311425164179?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20140122125356%26meid%3Dc843d3ef7da34086882a06b7fc5c7301%26pid%3D100005%26rk%3D4%26rkt%3D6%26sd%3D151821613202 http://www.gadgetwear.co.uk/products/fuse-metal-alloy-bumper-case-for-huawei-p8-silver?variant=6359179969 τωρα, αυτο που εχεις ειναι με καλυμενη ολη την πλατη,μηπως αυτο δημιουργει το προβλημα?πιστευεις οτι θα γινεται το ιδιο κ μ αυτα? επηρεαζει κ το σημα ή μονο gps? απο τα συνθετικα εχω βρει μονο της nilkin κ δε μαρεσει επισης.ηθελα κατι πιο κομψο.εχετε κατι υποψιν? (πηρα απο e-shop ενα framecase που ελεγε κ ηταν χαλια.νομιζα ειχε μονο περιμετρικα πλαστικο αλλα τελικα ειχε κ πλατη απο διαφανο πλαστικο). ευχαριστω! Φίλε τι να σου πω! Έχω δώσει το λινκ απο την θήκη που πήρα. Η πλάτη της ηταν συνθετικό υλικό εξού και ελαστικότητα που φαίνεται να έχει! Απ' οτι καταλαβαίνω, το κινητό πρέπει να έχει ολες τις κεραίες στα δύο ξεχωριστά κομάτια πανω και κάτω (main & diversity). Στην πλάτη δεν πρέπει να έχει κάτι γιατί είναι μεταλλική. Οπότε βάζοντας το μεταλικό bamper θα πρέπει να επηρεάζει τις κεραίες και να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά τους. Εγώ θα σου έλεγα να τα αποφύγεις και να στραφείς προς συνθετικά υλικά, όπως πχ. http://www.ebay.co.uk/itm/Fashion-Hard-Bumper-Soft-Rubber-Back-Cover-Case-Shell-For-Huawei-Ascend-P8-Phone-/171929818107?var=&hash=item0 Εσύ όμως αποφασίζεις! την εχω... gps δεν δουλεύει καν.. το σημα κατα 50 60% ειναι χαμιλοτερο... wifi ακρος ασταθες... μονο bluetooth δουλευει Έτσι ακριβως! Μόνο που επειδή εγώ συνηθως βρισκομαι σε σημεία με πολύ καλό σήμα, δεν με ενοχλούσε και τόσο. Κάνει ζημιά η θήκη. Κρίμα γιατί ειναι πανέμορφη! Edited February 22, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkaf Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Παιδιά απο χθες είμαι κάτοχος του p8...... Αρχοντικό κινητό.... Πάω για θήκη σήμερα και απο Σάββατο για Τζαμάκι ....Υπέροχο απλα το κινητό.....πως καταλαβαίνω αν είναι unbranded? Πρεπει μα κάνω αναβαθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Παιδιά απο χθες είμαι κάτοχος του p8...... Αρχοντικό κινητό.... Πάω για θήκη σήμερα και απο Σάββατο για Τζαμάκι ....Υπέροχο απλα το κινητό.....πως καταλαβαίνω αν είναι unbranded? Πρεπει μα κάνω αναβαθμίσεις? Όταν ανοίγει σου βγάζει κανένα σήμα από vodafone ή tim; Έχει μέσα προεγκατεστημένες εφαρμογές από αυτές τις εταιρείες; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια ερώτηση.. Δίκτυα wifi 5ghz δεν πιάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkaf Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Όχι τπτ...Προφανώς είμαι τυχερός και είναι unbranded! Έχει emui 3.1 παίρνει αναβαθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Όχι τπτ...Προφανώς είμαι τυχερός και είναι unbranded! Έχει emui 3.1 παίρνει αναβαθμίσεις; Προφανώς θα είσαι στην B200. Περιμένουμε να βγει η marshmallow τώρα. Υπομονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Όταν ανοίγει σου βγάζει κανένα σήμα από vodafone ή tim; Έχει μέσα προεγκατεστημένες εφαρμογές από αυτές τις εταιρείες; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια ερώτηση.. Δίκτυα wifi 5ghz δεν πιάνει; Για το wifi κανείς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkaf Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Άρα έχει από μόνο του τις τελευταίες ενημερώσεις ε; Να ρωτήσω και κάλο όταν παω ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ --> ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ δεν μου βγάζει τους 8 πυρηνες (πχ στο public όταν ειχα πάει και πηγα εκεί μου εβγαζε πληρη στοιχεία για το λειτουργικό του τηλεφώνου) μήπως μπαίνω κάπου λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkaf Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Όταν ανοίγει σου βγάζει κανένα σήμα από vodafone ή tim; Έχει μέσα προεγκατεστημένες εφαρμογές από αυτές τις εταιρείες; Το μόνο που μου έβγαλε είναι της cosmote στα εργαλεια σαν εφαρμογή αλλά νομίζω μου το έβγαλε σήμερα που έβαλα μέσα τη nano sim! Λογικά είναι το μενού της coxmote σωστά; Και αυτό μου λέει δεν μπορώ να το σβήσω! Λογικα δεν είναι branded... Από Πολωνία έλεγε το κουτί είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Όταν ανοίγει σου βγάζει κανένα σήμα από vodafone ή tim; Έχει μέσα προεγκατεστημένες εφαρμογές από αυτές τις εταιρείες; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια ερώτηση.. Δίκτυα wifi 5ghz δεν πιάνει; Δεν πιάνει 5ghz. Μόνο 2,4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts